Fal Sepeti Deneyimleri

Ayy akin kurt bana iyi sallamisti

Aklıma takılan bir hesap var .Sürekli fal sepetine yorum yapıyordu ancak bi süredir hesabı pasif ve arada giriyor.Bu konuda uyanan biri varsa beni özelden bilgilendirirse sevinirim.

Kizlar fal sepetinde kahve fali baktirdiginizda soru yerine ne yaziyorsunuz eger genel fal istiyorsaniz cünkü ben pek detay vermek istemiyorumda

Kizlar fal sepetinde kahve fali baktirdiginizda soru yerine ne yaziyorsunuz eger genel fal istiyorsaniz cünkü ben pek detay vermek istemiyorumda
İş hayatım nasıl olacak, aşk hayatım nasıl devam edecek gibi genel sorular soruyorum yorumcuyu gözlemlemek amaçlı

Kızlar şimdi fark ettim Ala Duru indirim yapmış. Varsa aklınıza takılan sorular puanı da iyi yanii.

Son dönem baktırdığım ve patlayan fallar (vade ile ilgili değil, sonuç odaklı) : Özlem Yılmaz, Elena Günce, Işılay Can, Ömür Arda

Ben de merak ediyorum çekilişi de vardı ama çıkmadı baktıran yorum yapabilir mi
Ben 1 ay önce baktırmıştım, anda fena değil ama bi tık pembe geldi bana. Gelecek için de vadesiz olarak olumlu konuşmuş. Burada daha önce de konuşulmuştu yanlış hatırlamıyorsam; bazı yorumcularda siz ruh eşisiniz, kader birliğiniz var vs gibi abartılı iyimser yorumlar oluyor. Ala Duru da böyle şeyler söylemiş onu da belirteyim.

Yıllar önce (2015) civarı, bir boşanma dönemi geçiriyordum ve 10larca fal baktırdım. Herkes aynı şeyi söylüyordu istisnasız hemde; dönecek barışma kesin olacak, çok büyük pişmanlıklar yaşanacak bu boşanma olmayacak, çok aşık, sakin ol falan diye, ve bu evet benim rahatlamamı sağlıyordu. Sanırım o zamanlar Tellwe popülerdi sadece, tüm falları oradan gönderiyordum. Yine kadınlarklübünde bir forumu takip edip, tellwe de Sabrina (sanırım ve umarım adı buydu, yada Selena? ) diye bir yorumcuya fal göndermiştim. O zamanlar 20. sırada falandım ve heyecanla 3 hafta sonucu beklemiştim. Ve bana, tek farklı yorumlayan oydu ve de onun ki çıktı. Demişti ki; dönüş olmayacak, zaten de olmamalı bunu zaman geçince anlayacaksın, 4-5 yıl sonra olduğun yerden geriye bakınca iyi ki diyeceksin. İki davanız olacak bu kişiyle bu arada, ve birini sen birini o kazanacak, dedi. (gerçekten iki davamız vardı ve öyle sonuçlandı). Uzaklara gideceksin hayatın değişecek falan demişti. Gerçektende yurtdışına taşındım. Ve şimdi geri baktığımda, keşke hiç evlenmeseydim onla diyorum evet ama - çokça da iyi ki bitmiş, allah kurtarmış, çok farklı bir hayatım olacaktı diyorum. Bir çok detay vermişti ayrıca, ve şok olmuştum. Ya bu kadın nerelerde acaba? Kulağına tanıdık gelen oldu mu adı?

Bu arada yine yıllar sonra, fala sardım, Fal sepetinde Namaste'ye gönderdim dün yıllar sonra ilk defa, rasgele Sorumuda detaylı sordum ki doğru yorumlasın. Gelecekle alakalı bişey demedi, sadece an. sorun yok zaten bende anı sormuştum ama falın tamamı çok genellemeydi. Detay ve nokta atışı yoktu. Detay olmayınca ikna olamıyorum. Bi de şunu yapabilirsin bunu yapabilirsin diye seçenek sunmuş, ama hangisi ne sonuç doğurur o da muamma.. Daha çok arkadaş muhabbeti ve tavsiyeleri gibi bir faldı. O yüzden çok beğendiğimi söyleyemeyeceğim.

Şimdi sayfalarca okuyamadım ya, nokta atışı yapanlardan, an konusunda, bir tavsiye verir misiniz? Bir ve son kez baktırmak istiyorum, tatmin edici birine

Merhabalar, sizin bahsettiğiniz kişi medyum Selena.Telwede üyeliği var ama uzun senelerdir girmiyor bende 2016 dan beri ara sıra fal baktırırım.Ben baktırmadan çok öncede bu forumda onu soranlar oluyordu ama senelerdir girmiyor sanırım hayatta değil.Buranın çok çok eski üyeleri yani 2016 dan önce ki üyeleri Medyum selenaya baktırmış olabilir o senelerde konuşuluyordu diye hatırlıyorum

Baktırdığım en iyi fal onunkiydi, ki ben belki 100 kez fal baktırmışımdır, ortalıkta olmamasına üzüldüm.

Ayrıca son olarak, bazı fallar baktırdım bugun Namaste'den sonra, buradaki tavsiyelere göre, yorumlarım şöyle;

Medyum Namaste: çok tatlı hoş, ama arkadaş edasında benim verdiğim detaylara istinaden tavsiye vermiş hep, sanki fala bakmış, yada hissettiklerini söylemiş gibi değildi. O yüzden beğendim diyemeyeceğim. Gelecekle ilgili bişeyde dememiş. Şu an içinde full tavsiye ve yapabileceğim seçenekler dolu bir ses kaydıydı. Teşekkürler ama bende yapabileceğim seçenekleri biliyorum alsında. Faldan beklentim bu değildi. Beğenmedim.
Akın Kurt: Ay nasıl hızlı konuşmuş, 8 dakika, ve sürekli sürekli aynı şeyleri tekrarlamış, cancağızım diye diye. Çok baştan savma geldi. İç rahatlatmak için söylenmiş şeyler verdiğim detaylara göre. 'seviyo seviyo merak etme' . 'ama dediğim gibi en azından seviyo kafana takma'. falan gibi. full ses kaydı böyle.. Ciddiye bile alamadım. O da kartlara bakmış gibi görünmüyor. Herhangi bir karta... Ve hisleri de değil o konuştukları tamamen ezber.. Sadece uyduruktan konuşmuş gibi geldi. Beğenmedim. Ve gayet sitede 1 yıldız verip yorumumu da yaptım. Şu an sıraladıklarım arasında en kötüsüydü. (gerçekten bu çok övülmüş sitede, bu kadar para harcamayın lütfen, bende heyecanlanmıştım o kadar övgü okuduktan sonra, ama fıs, gerçekten ezbere, ne duymak hoşumuza gider sorudan anlıyor ve öyle yorumluyor gibi.)
Melisa Donukuk: Ses kaydının ortasında, kendi kendine mırıldandığı anlar var. Tedirgin oldum. Çok olumlu şeyler söylemiş ama bu falda bana çok sallamasyon geldi. İkna olmadım çünkü benim sorumda söylediklerim üzerinden, şu an üzerinden pembe tablo çizerek gitmiş, kendi bildiği bir şey yok, ve gelecek hakkında da bişey dememiş.
(Belki ben tamamına fazla mı detay verdim? Fal bakmak yerine 'onu yapabilirsin, yada bunu yapabilirsin' diye konuşup durmuşlar sinir oldum. Beklentim bu değildi)
Duygu Aura: Şimdi fal attım, ve yorumu bekliyorum. Gelince yorum yaparım. Umarım yukarıda sıraladıklarımın hatasına düşmez.Ve daha elle tutulur bir şeyler söyler. (Bu da son falımdır. 6 yıl sonra tekrar fal furyasına düştüm ama, bu gerçekten son. Umarım bu son elle tutulur bir şeyler der)

Herkese ilişkimin süresi ve gidişatı ile ilgili detaylar verip, 'ne yapmalıyım, ve karşı taraf ne düşünüyor' gibisinden sorular sormuştum.

Son düzenleme:
Merhaba ben tellwede eysanfaldan bayağı memnun kaldım ben de sanırım cok uzun zamandır nadiren de olsa baktırıyorum arada en duzgun yesilcingene Benım ıcın iyi bilen ve net, bir de eysanfalı cok begendım. Lafı uzatmadan cok guzel bakmıştı. Labrador falı diye bir seçenek var ben onu baktırmıştım ama onu kaldırmış simdi en pahalı falı yıldızname belkı onu baktırırım bir süre sonra diye dusunuyorum

Teşekkürler :) Bir daha fal için para harcamayacağım. Neyseki Akın Kurt falımı iptal etmiş - sanırım kötü yorum yaptığım için- böylece yüksek oranının nedenini anlamış olduk :) Ama olması gerekende buydu zaten, çünkü bir şey yorumlamamış, baştan savma sanki başka bir yazıyı okuyor gibi okumuştu, saçma saçma. Ve kafadan attığı çok belliydi. İyi şeyler diyor olması farketmez benim için. Bildiğiniz sallamış adam. Sadece kalan iade olan kredimi harcamak için son kez aynı sitede baktırıp bu işi bitireceğim.

Son düzenleme:
Merhaba. Fal Sepeti'ne üye oldum ve çok sık olmasa da zaman zaman yorum da aldım. Gerçekten yetenekli, durugörü sahibi falcılar da var. O konuda problem yok. Yılbaşından bu yana, bu sitede kullandığım banka kartımın kopyalanarak, yabancı fake hesaplarla para çekildiğini tespit ederek bankamı bilgilendirdim. Fal Sepeti işlemi yaptırdıktan hemen sonra, aynı kartın son 4 rakamı uzantısı olan, güya dil okulu sahte hesaplarla, üstelik Dual Hesap (Çift Hesap) yazan açıklamalarla işlem gerçekleştirilmiş. Benim, Fal Sepeti (KKTC menşeili) dışında yurtdışı alışverişim yok. Kendilerine uyarıda bulundum, ancak tabii ki kabul etmediler, Param.Com, Lyzyco.Com gibi sağlam ödeme sistemleriyle çalıştıklarını söylediler. Sağlamlıkları konusunda ben de aynı fikirdeyim, zira bunu yapanlar muhtemelen kart kaydı alan çalışanları, yani kendi şirket bünyesinden kaynaklı dolandırıcılık. Derhal üyelikten çıktım ve üye olan arkadaşları da uyarayım dedim bu konuda. Hesaplarınızı sıkı takibe alın derim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…