Fal Sepeti Deneyimleri

Hafta sonu ameliyat olacağım kafamda deli sorular. Tabi ki Allah bilir diyorum ama fal baktırasım da gelmiyor değil. Uygun kredili kimler var baktırabileceğim memnun kaldığınız?
aslı gülü çok severim ve kredisi oldukça düşük

Aslı Gül tarot falımı yorumladı. Öncelikle ben çokta memnun kalmadım. İyi dileklerini sıraladığı bir fal oldu. Hiçbir açıklama yapmadı. Sorumu daha doğrusu sorularımı okuyup kendince iyi temennilerde bulundu. Rahmin alınmayacak dedi durdu. Başka doktora gitme konusunu sormuştum mutlaka git ameliyat tarihine kadar demiş. Fakat ben 5 doktor değiştirdim. Haliyle artık hangi doktora gitsem bende şaşkınım. Buradan okuyor takip ediyorsa iyi dilekleri için tekrar teşekkür ederim ama fal olmadı maalesef ki.
Mesela aynı sitede daha önce buradaki öneri üzerine Asu Orman'a baktırmıştım. Yıldızname bakmıştı ve dediği bazı şeyleri hakikaten zamanlamasına kadar yaşamıştım. Aslı Gül hiç öngörü de bulunmadı, tarih vermedi.

Aa beğenmemene üzüldüm. Ben anlık çok iyi bulmuştu ve evet çok fazla temennide ve iyi dilekte bulunuyor.

Evet kızlar. Bir adamı beklemeyin. Emin olun sizi seven size gelir kaybetmekten korkar. Ben bir buçuk yıldır fal sepetinde baktiriyorum . Hep söylenen seni seviyor yok maddi sorunu yok ailevi sorunu yok cesaret toplamaya çalışıyor hepsi yalan. Gördüm adam profil yapmış nişanlısı ile. Sadece Melisa Donukuk olmaz demişti o zaman iptal ettim. Geri kalan hepsine baktirdim. Asudeye dedim sen adam sana gelcek diyordun nisanlanmis dedim. Bana dediki ailesi baskı yapıyor. Ondan. Yuh ya bari kabul et hatani .

Ne denir bilemedim, hakkınızda hayırlısı olsun. Eski sevgiliyi bekleyenler kulübü olarak bir gün hepimiz bu manzarayı görmeye adayız zaten... Bundan sonraki süreçte mutluluklar diliyorum size.
Asude'ye de yakın zamanda baktırdım ve şu an pişman oldum tabii
Buradan da anlıyoruz ki hepsi boş aslında ve hepsi kendi yoluna bakıyor, his öngörü falan hak getire...

Ben Asudeye şundan kızıyorum . Asla yanıldım demiyor. Hadi tamam duygusu bende diyelim en azından bir kadin var görüşüyor ciddi yolda ilerleyecek diyebilirdi. Demekki hissetmiyor. Hala diyor ki döner gelir o zaten sen inzivaya çekil diyor. Hiçbir adam bir kadını seviyorsa beklenmez. Korkar kaybetmek ten. Hadi diyelim ki bekliyor niye bekliyor biliyor musunuz sizden emin olduğu için ki bu daha da kötü. Kendinize değer verin erkek her zaman daha çok seven olsun. O ne ya çocuk gibi yok sorunu var yok kötü dongude inanmayın nolur. Benim yaşadığımi yaşamayın. İki haftada kaç kilo verdim . Şoktan aglayamadim iki gün . Sonrada susmadim ağladım. Adama mesaj attım ben duygularını yanlis anladım galiba diye . Adam mesaj bile yazmadi .

Melisa geçen sene olmayacak dedi . Nişanlandıktan sonra Melisaya attım . Dediki sana donecegini soyleselerde inanma dedi girdiği yoldan vazgececek bir adam değil Allah yüreğine soğukluk versin dedi.Gercekten de öyle bir adam. Ama dediki duygusu sende olmasına rağmen mantık ve aileden dolayı o kızı seçti dedi. Gerçekten de ailesi memleketten tanıştırmis. Biz oturup beklerken hayat çok hızlı geçiyor . Erkek kafası bizim gibi değil . Bekleyenim değeri olmaz. Hadi sevgili olursun söz verirsiniz aynı anda flört edersiniz o zaman beklersin ama gelecek mi diye beklediğiniz noktada gelse bile bir degeriniz yok ki çoğu da gelmiyor . Sizi bekleten de uzak durun. Enerjinizi çekin üstlerinden. Sorunu olsa size yine açıklar bana zaman ver der . Ama mechulu beklemeyin ....

Hakkinizda hayırlar olsun insallah O kadar mantıklıki yazdiklariniz insan aksini düşünemiyor bile okurken.Benim son 3 yildir baktirdigim konum sizlerden farkli.Cok ağır işleyen bir oluşum var hayatimda ve maddiyatla ilgili bu.Cok ayrinti vermek istemedigim icin böyle yaziyorum.Burada adı gecen neredeyse tüm fal sepeti yorumcularina danistim bunun icin ve inanin hepsi olacak dedi .Bu 3 yillik sürede vadesi patlayan bi dolu yorumcu oldu.Vadesi daha dolmayanlar Elena Günce , isilay can, Akin kurt, Duygu Aura ,Duygu Deniz , Aysel Gürsacer ve en son baktirdigim Arya Cicek var.Onlar 2023 martina kadar degisik tarihler demislerdi.Hatta 2 yil önce melisa donukuk da olacak dedi ama vade vermedi.Bir tek tanesi bile olmayacak demiyor...Hatta bunu Arya cicek e bile dedim en son baktirirken.Herkes olacak diyor ama vadeler patliyor diye.( belki o olmayacak der de aksi bir yorum okurum diye) bunun aciklamasini ise farkli bir ayrinti gördüğünü söyleyerek , arkadaslarinin bunu farketmemis olacagini söyledi.Beklenti icine giriyor insan ve 2023 martinda da olmazsa iyice pismanlik hissedecegim bu kadar fal baktirdigim icin..Hem maddi hem manevi..

Falcilar bilmiyor . Belki geçmiş ve su anı tutturabilirler ama gelecek yok. Melisa sizde geçmiş ve şuan konusunda yorum yaptı mi. Bildiği şeyler oldu mu? Bana olumsuz bakan tek o olmuştu . Umut vermedi
Evet , Melisa anlık ve gecmiş icin de yorum yapti ve dogruydu tespitleri.Benim icin geçmiş ya da anlık durumu bilmeleri cok önemli degil .Önemli olan sordugum sorunun akıbeti .

Melisa olumsuz dsmisti geçen sene onun dediği gibi oldu . Aslında şirke giriyoruz böyle konuşarak. Allah'ın dediği olur . Ben ona şirk olmasın diye geleceği sormayacagim artık sadece karakter soracağım . Onunda olumlu diyip olumsuz sonuç alan danışanlari çok olmus burda okudum hep. Onun dışında baktırmayin kimseye . Erkekler için de hayal kurmayın. Biz kadinlar adama değil kurduğumuz hayale aşık oluyoruz. Falcilarda buna meydan veriyor . Zihninizi boşaltın kim ne kadarsa eserini zamanla gosterir

Yani evet o konulardan uzagim ama ex partner mi diyorlar , onun gelisini beklemek ya da gelir mi diye fal yorumu almak zaman,enerji,para,duygu her türlü kayip kisaca.Dediginiz gibi falcilarin da bakacak bi konusu olmali ki onun üzerinden yürüsünler.Net soru istiyor cogu zaten.Soru disinda yorum yapan cok cok az.Her ne icin yorum alinirsa alinsin hepsi şirk zaten maalesef Bunu herkes de biliyor.Lakin öyle anlar oluyor ki ; psikolojik destege ihtiyac duyuyor insan.Yani belki de anlatmaya , içini boşaltmaya. Ve bunun icin de bizi yargılamayacak, kıskanmayacak, tarafsiz gözle bakacak , her seyden önce de zaaflarimizdan faydalanmayacak dinleyici dost kisilere ihtiyacımız var.Benim baktirmalarimin hepsinin başında bu sebep oldu.Bi sekilde rahatlatiyor ama dozu ayarlamazsaniz sürükleniyorsunuz.Hic mutlu ve her sey yolundayken fal baktirdigimi hatirlamiyorum zaten :)

Ben de daha önce yazmıştım, bana olumsuz konuşan tek tük falcılardan birisi Melisa idi. belki olur ama olması çok çok zor demişti, yıllarca bekleyip yıpranırsın demişti hatta. Tabi onun da hatası bilemediği olmuştur ama benim en güvendiğim, içten ve dürüst bulduğum nadir falcılardan birisi kendisi. Yani en azından duygu sömürüsü yapmıyor asla. Fal sepetindeki diğer falcılara kalsa şuan o adamla evli mutlu çocuklu olurdum. Hatta şuan fal atsam aynı şeyi söyleyecekler bir de o kadar yüzsüzler. Şuan iyi ki olmamış diyorum. O yüzden kendinizi çok üzmeyin, bunun da bir hayrı vardır.
Ayrıca bir diğer konu da, burada çok sık gördüğüm ve benim de zamanında yaptığım hata, bazı şeylerin olmasını bizler enerjiyi tıkayarak engelliyoruz. Çok sık fal baktırmak buna sebep olabiliyor. Güvendiğiniz bir iki kişiye baktırıp akışına bırakın her şeyi, yaşamaya devam edin kızlar çünkü o gitti diye hayat da sizinle durup beklemiyor. Akıp gidiyor. Sonra pişman olmayın.
Amacım burada falcı övmek değil, ben çok uzun yıllardır sık yorum yapmıyorum ama fal forumlarını takip ediyorum. Sadece bir nebze de olsa benim yaşadıklarımı yaşamayın diye, örnek olsun yol göstersin diye yazıyorum. Dilerim mutluluklar hepinizle birlikte olsun...

Arkadaşlar Melisa ile ilgili yorumları görünce ben de deneyimimi yazayım istedim. Burada uzun zamandır beğenilen bir isim Melisa ve hep aklımın bir köşesinde vardı denemek, yine de biraz pahalı bulduğum için (daha doğrusu uzaktan bir fala bu kadar para vermek istemediğim için) erteliyordum. Özellikle fal sepetinde bir sürü ismi deneyip sonuç alamayınca da denedim Melisayı. Bana çok çok olumlu konuştu, kalıcı beraberlik görüyorum sadece duygularını açığa vuramıyor yapısı böyle aslında sizi çok seviyor ve kıskanıyor dedi.
Biz uzun süredir ayrıyız ve ben ayrılmak istediğimi söylediğimde kılını bile kıpırdatmadı, halbuki Melisa’ya göre beni kaybetmekten çok korkuyordu. Ayrılık sebebimiz de ayrılırken onun da kabullendiği ilgisizliği ve bencilliğiydi.
Uzak geleceğe bakıp kalıcı beraberlik olur mu diye düşünmedim bu ilişkide çünkü yolunda gitmeyen çok fazla durum vardı. Melisa bari anlık durumu bilebilseydi

Genel olarak cogu olumlu konusuyor.Benim konum farkli olmasina ragmen bana da hepsi olumlu konusup bir cogunun da vadesi patlayinca , en son Arya Cicek e fal atarken bunu da sordum.Olumsuz konuşunca bir daha gelinmez diye öyle yorum yapiyor arkadaslarim ama ben olumsuz görürsem direk söylerim,çünkü sonucta gelip cikmadi diyebilirsiniz dedi ve o da olumlu gördü benim konumu.Vadesi ise gelecek sene..Ben bir de bunlardan bagimsiz instagramda astrologa tek soru danismasi yapmistim.O da olumlu söyledi Agustos vade verdi.Haritaniza göre söylüyorlar onlar da.Pek cok mutlu geri dönüşler aldigi paylasimlar yapiyor.Artik patlarsa sasirmiycam ona da :) Yani umutlana umutlana bi hal oluyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…