- 26 Ocak 2021
- 1.290
- 2.218
- 83
Arya çiçek de olumlu konuşmuştu bana, umarım size dediği gibi ilerler güzel gelişmeler yaşarsınızGenel olarak cogu olumlu konusuyor.Benim konum farkli olmasina ragmen bana da hepsi olumlu konusup bir cogunun da vadesi patlayinca , en son Arya Cicek e fal atarken bunu da sordum.Olumsuz konuşunca bir daha gelinmez diye öyle yorum yapiyor arkadaslarim ama ben olumsuz görürsem direk söylerim,çünkü sonucta gelip cikmadi diyebilirsiniz dedi ve o da olumlu gördü benim konumu.Vadesi ise gelecek sene..Ben bir de bunlardan bagimsiz instagramda astrologa tek soru danismasi yapmistim.O da olumlu söyledi Agustos vade verdi.Haritaniza göre söylüyorlar onlar da.Pek cok mutlu geri dönüşler aldigi paylasimlar yapiyor.Artik patlarsa sasirmiycam ona da :) Yani umutlana umutlana bi hal oluyoruz.
Cok tesekkur ederim güzel dilekleriniz icinArya çiçek de olumlu konuşmuştu bana, umarım size dediği gibi ilerler güzel gelişmeler yaşarsınız
Rica ederim ben de çok teşekkür ediyorumCok tesekkur ederim güzel dilekleriniz icinSizin de istediginiz gibi olsun Aldigim fal yorumlarini kaale almayacagima söz verdim kendime burada yazilanlari okuduktan sonra.iyi ki rast geldik.Yoksa ben kendi adima söyleyeyim cok beklenti icine giriyordum.Tekrar tesekkurler.
Hayır baktırmadım yenilere epeydir, yeni yorumcu arayışındayım hem yeniler ucuz da. Nevin Gül'e hemen atayım sağol :))Kızlar kızlaaaaar yenilerden denedikleriniz var mı ? Ben Nevin Gül'ü sevdim. Önerisi olan var mııııı
Merhaba biri de önerdi nakta'yı. Fakat ben baktığımda genelde aşk ve ilişkiler üzerine tarot bakıyor. Benim konum sağlık ilgili. Yine de memnun kaldınız mı? Sorayım dedim.Mart başlarında nakta ya baktırdığım falda ongorulerinden biri dun akşam çıktı. Diğerleri için biraz zaman var.
Merhaba biri de önerdi nakta'yı. Fakat ben baktığımda genelde aşk ve ilişkiler üzerine tarot bakıyor. Benim konum sağlık ilgili. Yine de memnun kaldınız mı? Sorayım dedim.
Peki ücret bilgisini öğrenebilir miyim? Bende düşünüyorum bugün kendisine yazmayı.bana 3 kez baktı ikisi çıktı sonuncusunun vadesi gelmek üzere, ben memnunum kendisinden.
Ben baktirali 3 ay oldu kesinlikle zam yapilmistir, tam hatırlamıyorum ama 100 yoktu.Peki ücret bilgisini öğrenebilir miyim? Bende düşünüyorum bugün kendisine yazmayı.
Teşekkür ederim bilgi içinBen baktirali 3 ay oldu kesinlikle zam yapilmistir, tam hatırlamıyorum ama 100 yoktu.
İnstagramda fal naktaNakta hangi sitede bakıyor acaba?
gelişmeleri paylaşırsınızNaktaya bende yazdim simdi cevap bekliyorum
Arzu güneş e aylar önce baktırmıştım ben de ve memnun kalmıştım sallamasyon olmadığını ve benim hayatıma daha yakın, gerçekçi yorumları olduğunu düşünmüştüm. Akın Kurt, Duygu Aura, Melisa cart curt bunların hepsi teker teker patladı. Bir dedikleri dahi gerçekleşmedi hele o Akın varya o akın, cancağızım diye diye bak akın demişti dersin diye diye fal sürelerini doldurmaktan başka bir işe yaramadı. Yalan dolan resmen. Arzu’yu o yüzden daha makul bulmuştum. Toplamda 2 kez baktırmışım Arzu’ya ve uzun bir süre olmuş şu sıralar ben de birine fal atma düşüncesindeyim yeniden bunun Arzu olması muhtemel çünkü en tatmin edici oydu dediğim gibi. Artık eskisi kadar sık fal batağına da saplanmıyorum, o bir boşluk sürecinde devamlı sarılan bir yöntem oluyor evet bizler için ama aylar sonra 1-2 fala bulaşmak daha sağlıklı ve terapi niyetine diye düşünmeye başladım. Sarınca da hep sarma, ara verincede bir türlü fala ihtiyaç duymama döngüsü arasında gidip geliyorumada doğan çok aynı şeyleri gevelemişti pek beğenmedim konudan çok kopuk geldi tarzı bana
arzu güneş nispeten güzeldi tespitlerini beğendim enerjisi iyi geldi sizlerden baktıran , memnun kalan var mı bu kişilerden?
Arzu Günes bende cok pembeciydi, maalesef cikmadiArzu güneş e aylar önce baktırmıştım ben de ve memnun kalmıştım sallamasyon olmadığını ve benim hayatıma daha yakın, gerçekçi yorumları olduğunu düşünmüştüm. Akın Kurt, Duygu Aura, Melisa cart curt bunların hepsi teker teker patladı. Bir dedikleri dahi gerçekleşmedi hele o Akın varya o akın, cancağızım diye diye bak akın demişti dersin diye diye fal sürelerini doldurmaktan başka bir işe yaramadı. Yalan dolan resmen. Arzu’yu o yüzden daha makul bulmuştum. Toplamda 2 kez baktırmışım Arzu’ya ve uzun bir süre olmuş şu sıralar ben de birine fal atma düşüncesindeyim yeniden bunun Arzu olması muhtemel çünkü en tatmin edici oydu dediğim gibi. Artık eskisi kadar sık fal batağına da saplanmıyorum, o bir boşluk sürecinde devamlı sarılan bir yöntem oluyor evet bizler için ama aylar sonra 1-2 fala bulaşmak daha sağlıklı ve terapi niyetine diye düşünmeye başladım. Sarınca da hep sarma, ara verincede bir türlü fala ihtiyaç duymama döngüsü arasında gidip geliyorum
Size de tutarlı mı konuşmuştu Arzu güneş?
bana yazabilirsinBurada konuşuldu diye arkadaşıma Nevin Gül’ü önermiştim baktırmış çok iyi bulmamış sıradan şeylermişbaşka ona baktıran varsa mesaj atabilir mi bişey sorucam burdan sormıyım
Şaşırmadım açıkçasıArzu Günes bende cok pembeciydi, maalesef cikmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?