Fal Sepeti Deneyimleri

2019'da Fal Sepetinde Nesibe Tekbaşer'e baktırmışım. Geçenlerde geçmiş bakımları rast gele dinlerken Nesibenin bakımını da dinleyeyim dedim. Katina bakmıştı. Kadın ne dediyse harfi harfine çıkmış. Onun psikolojik rahatsızlığı olduğunu söylemiş ki bu doğruydu ve ben hiçbir şekilde falı yollarken bundan bahsetmemiştim. Hemen bir bakım daha yaptırdım. Yine çok tutarlı yorumlar aldım. Ben size onu tavsiye ederim. Tavsiyeleri de beklerim.

Akın ve Asude hakkında aynı şeyleri düşünüyorumm ama duygu denizi çok beğenmiştim

Filiz Çetin'e fal göndereniniz oldu mu? Kendisini merak ediyorum fikir alarak deneyimlemek istedim.
Ben ara ara gönderirim kendisini çok beğeniyorum, anlık çok iyi biliyor ve hislerime tercüman oluyor. Genelde de su falı gönderirim

Merkurkedisinin gelecekle ilgili dedikleri çıktımı size?

Akın ve Asude hakkında aynı şeyleri düşünüyorumm ama duygu denizi çok beğenmiştim
ilk falında bende çok beğendim o kadar tutarlı geldi ki sonraki gittiğimde tam tersi benim hislerimi yaşadıklarımı o yaşamış gibi anlattı. aile durumu olarak onun annesi beni çok seviyordu ama benim ailem çok istemiyordu bana onun ailesi seni çok istemiyormuş falan dedi sonra ben sorunca enerjiler karışmış olabilir dedi bilemedim

ama gökçe aksoyun su falından memnunum olumlu olumsuz söyledi her şeyi tabi biraz enerji meselesi bana uyan size uymaya bilir. ama ben bazen bilerek cevabını bildigim soruları soruyorum ki doğru mu diye gökçe aksoy mantıklı ve doğru yanıtlar verdi genelde gereksiz pembe tablo çizmeden gelecekse hiç birinin çıkmadı ..... 1 bucuk yıl oldu ayrılalı hep bir umut bekledim

Merhabalar herkes iyidir umarım Bilmeyeniniz varsa diye haber vermeye geldim. Falsepetinden mail geldi. Bugüne özel %30 indirim varmış tüm fallarda. Kupon kodu Temmuz30 muş. Kullanmak isteyeniniz varsa kaçırmasın. Süresi gece doluyor dikkat edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…