Nisan ayında baktırmısım bugun tekrar dinledim.Eskinin mayısda dönecegini söylemis bu tutmadı.Ama onu beni ilişkimizi dogru tariflemis.Muhtemelen anda iyiYakın zamanlarda Özlem Yılmaz’a fal baktıran var mı acaba?çıkıp çıkmadı neler diyebilirsiniz?
Ben baktırmadım ama Aslı Gül'ü önerebilirim.Saime Elmas'a fal göndereniniz var mıı
Akın ve Asude hakkında aynı şeyleri düşünüyorumm ama duygu denizi çok beğenmiştimherkese merhaba öncelikle yaklaşık 1 buçuk yıldır hemen hemen baktırmadığım falcı kalmadı. yeni üye oldum baktırırken çoğu zaman burdan sizden de faydalandım. belki fikir olur diye size de bahsetmek istiyorum.
fal sepeti
duygu aura : ilk başlarda çok spesifik şeyler bilmişti çok hoşuma gitti ama verdiği vadeler patladı ne yazık ki. sonra burda okudum ki fal sepetinde herkes birbirinin fallarını görebiliyor diye umarım öyle değildirgerçi ben ilk falımı atmıştım ona öncesinde görebilceği bir falım ya da bilgim yoktu. anlık düşünce okumada başarılı bence ama o kadar sadece
duygu deniz : benimle partnerimin enerjisini birbirine karıştırdı. benim düşüncemi ailesel konularımı sanki partnerime aitmiş gibi bana anlattı sonra bu durumu belirttiğimde enerji karışıklığı olabilir dedi. bilemiyorum
akın kurt : klasik falcı lafları, kafası karışık maddi durumları iyi değil önceliği para bekle cancağızım diyerek falları bitirdi.
asude yıldız : aslında bakarken hoşuma gitti alakasız bir fal değildi ama biraz pembeci geldi sanki çocuk beni çok seviyomuşcasına anlatmış öyle bir şey ne yazık ki yok....
arya çiçek : enerjim tuttuğu için mi bilmiyorum şuan arada atarım hala. biraz net kendine güvenerek konuşur burda memnun kalanda kalmayanda çok ondan. vadeleri cıkmadı daha tutan bir şey yok ama partnerimle ilgili söylediği çoğu şey doğru anlık ya da geçmiş.
özlem yıldız : açıkcası çok bi beklentiyle baktırmadım ama benim ruh halimi gayet iyi anlatmış beni bilmiş baya partnerimi de sonunu olumsuz bitirmiş bütün falların aksine bunu da zaman göstercek
çiğdem atlı : bu da pozitif konusan ablalarımızdan bariz bildi de diyemem bilmedi de diyemem klasik doğruluğunu teyit ettiremedigim bir faldı
binnaz
firuze erkmen : defalarca fal baktırdım. bildigi şeyler oldu kesinlikle anlıkta ama sürekli farklı bir senaryo çizdi. şöyle olcal böyle olcak diye diye aylar gitti tabi haliyle olan bir sey de yok
maya demir : aşırı pembe bir falcı. bekle her an gelcek seni cok seviyo dediginin üzerine 6 ay geçti
gülgün balbay : buda pespembe
peri yıldız : herkes gibi seviyo egolu karakteri zor bi adam dedi tarih verdi tutan bu da yok
ecre yılmaz : haklı bir nedendem ayrılanın ben oldugumu bildi sadece onun dışında seni seviyo gelcek dedi gelen giden yok
demir abacı : umut sattı sadece
azra güder : aranızda çok farklı bir sevgi bağı var dedi bana asla verdiği tarihler cıkmadı. ama arkadasıma çıktı 2 kere
eylem tüzün : biraz lafı eveleyip geveliyo ama kahve falında iyiydi
kemal devrim : pozitif konuşur enerjik konuşur ama dediği hiçbir vade cıkmadı foss
ayaz yaman : 3500 kredi yapmış. bi kahveye bu fiyat ne bileyim ben daha ucuzken baktırmıştım bunda da çıkan bir şey yok hepsi seviyo bekle diyenlerden
tellwe
yeşilcingene : kalbinde hala kısıtlıda olsa yerin var ama gelirse mucize dedi
serüven : anlık durumu bende cok iyi bilmiş. gelecek bilemem ama en azından dogrulugundan emin oldugum bir kac spesifik sey söyledi
şahmeran : buda bence iyi. bende alakasız bir fal yollamamıştı sevdim
mihriye : genel anlamda iyiydi evet bildi ama su falında cevabını bildigim bi soru sormustum ozellıkte onda tutturamadı. o yuzden tereddüte düştüm o cevaptan sonra
arkadaşlar bu yazdıklarım gibi daha cok kişi var NE YAZIK Kİ. kendime çok kızıyorum birisi için telvelerden medet umuldugu an zaten o ilişki çoktan bitmiş oluyo. Allah inancı olan biriyim en çokta bu yüzden kızdım kendime hep kandırıyorum hala daha. bazı insanların 6.hissi daha kuvvetli oldugu ıcın belki bi yetenekle şuan durumu bilebilirler diye baktırıyorum gelecekten çok umudum zaten yok bu saydıklarımdanda tutan elle tutulur birileri yok. umarım her şey bir gün gönlümüzce olur 🕊
Saime Elmas'a yıldızname falı göndermiştim. Evlerden, gezegen konumlarından da bahsederek yorum yapmıştı. Güzel bir bakımdı. Ses tonu da hoşuma gitti kendisinin:)Saime Elmas'a fal göndereniniz var mıı
Ben ara ara gönderirim kendisini çok beğeniyorum, anlık çok iyi biliyor ve hislerime tercüman oluyor. Genelde de su falı gönderirimFiliz Çetin'e fal göndereniniz oldu mu? Kendisini merak ediyorum fikir alarak deneyimlemek istedim.
Merkurkedisinin gelecekle ilgili dedikleri çıktımı size?An itibariyle ben de baktırmış bulunuyorum, müthiş sezileri olan bir kız. Özellikle duygu durumu konusunda aşşşşırı iyi. Hanenin içinde olup bitenlere kadar biliyor, ne tarz bir meslek yaptığımı aşağı yukarı sezinledi ve vadelerle bazı ihtimaller söyledi. Bekliyorum bakalım ne olup bitecek
o hangi uygulamadaki yorumcuMerkurkedisinin gelecekle ilgili dedikleri çıktımı size?
Anı ve geçmişi nasil? Onları bildi mi bari?merkürkedisi hiç bilememişti bende
Asu tarot okuyucusu vardi o nasıl hiç baktırdın mi?Ani
Anı ve geçmişi nasil? Onları bildi mi bari?
Asu tarot okuyucusu nasıl ona baktırdın mi hiç? Yada duydun mu?merkürkedisi hiç bilememişti bende
Ayyy filiz abla baldır. Yaşı itibariyle bazen sesi modu düşük gibi geliyorFiliz Çetin'e fal göndereniniz oldu mu? Kendisini merak ediyorum fikir alarak deneyimlemek istedim.
ilk falında bende çok beğendim o kadar tutarlı geldi ki sonraki gittiğimde tam tersi benim hislerimi yaşadıklarımı o yaşamış gibi anlattı. aile durumu olarak onun annesi beni çok seviyordu ama benim ailem çok istemiyordu bana onun ailesi seni çok istemiyormuş falan dedi sonra ben sorunca enerjiler karışmış olabilir dedi bilemedimAkın ve Asude hakkında aynı şeyleri düşünüyorumm ama duygu denizi çok beğenmiştim
ilk falında bende çok beğendim o kadar tutarlı geldi ki sonraki gittiğimde tam tersi benim hislerimi yaşadıklarımı o yaşamış gibi anlattı. aile durumu olarak onun annesi beni çok seviyordu ama benim ailem çok istemiyordu bana onun ailesi seni çok istemiyormuş falan dedi sonra ben sorunca enerjiler karışmış olabilir dedi bilemedim
ama gökçe aksoyun su falından memnunum olumlu olumsuz söyledi her şeyi tabi biraz enerji meselesi bana uyan size uymaya bilir. ama ben bazen bilerek cevabını bildigim soruları soruyorum ki doğru mu diye gökçe aksoy mantıklı ve doğru yanıtlar verdi genelde gereksiz pembe tablo çizmedenAkın ve Asude hakkında aynı şeyleri düşünüyorumm ama duygu denizi çok beğenmiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?