Fal Sepeti Deneyimleri

Denedim berbattı bana. Büyü müyü demiş yarıda kapattım valla alakası yoktu
Yalnız bişi dicem ekin in falini ben de yarıda kapatmıştım büyü muyu dedi sacmalamalari da vardı ama adamın isim soy isminden harf verip burç söylediği tanışacaksın dediği adamla dediği vadede tanıştım şuan onun şokunu yaşıyorum

kızlar melih gün berbat ötesi kimseye tavsiye etmiyoum
arkadaşıma 19 dakika boyunca temennide bulunmuş 2024 bekle çok güzel olucak demiş genel sorusuna göre yorum yapmış gerisindede an geçmiş çok genel şeyler seni üzmüşler demiş enerjini değiştir demiş o kadar valla üzüldüm 500 lirasına kızın ben önerdim bide

Vala ben de baktirsam mi diye düşünüyordum yorumları görünce Allah'tan yorum yaptın

Yani her yorumcu için gelip böyle savunma yorumları yapmam da sizce 19 dakika sadece bunu mu söylemiştir? Çok pahalı övülülüyor vs diye gelip hayat reçetenizi yazsın istiyosunuz. Sonra en udak şeyde bu fal şöyleydi böyleydi iade istiyorum falan..

Niye bu kadar şaşırdınız siz dediniz zaten böyle bi falcı vardı falsepetinde geri dönecekmiş diye
bu arada 5000 kredi nedir ya ev kirası gibi çoğu kişide beğenmemiş zaten
Kız dönmüş işte herkesi haberi olmasın mı artık hbchdbj

evet 19 dakika bunları evirip çevirip anlatmış. geçmişle alakalı adamın hakkında 2 yorum yapmış ikiside yanlış çünkü arkadaşım çok adım attı çok peşinde dolaştı herşeyini biliyor geri kalan yorumlarıda genel şeyler. kısacası kızın ilerde hayatının daha iyi olcağını bende söylerdim yani 500 liraya gerek yoktu

Ben 2014 te 3 kez baktırmışım,tabi boyle ucuk bir rakam degildi fiyatı o zamanlar Melih gun’un,hic de dedigi gibi olmamış,dediğinin tersi olmuş.500 tl nedir ya???Astroloji haritası olsa anlicam..

Ben 2014 te 3 kez baktırmışım,tabi boyle ucuk bir rakam degildi fiyatı o zamanlar Melih gun’un,hic de dedigi gibi olmamış,dediğinin tersi olmuş.500 tl nedir ya???Astroloji haritası olsa anlicam..
Evet biz ablamla o tarihlerde 2 şer kez baktirmistik bu kadar pahali degildi.Dediklerinin net tam tersleri oldu .Bu da tutarli bir basari ! olmus oluyor desenize ..

Evet biz ablamla o tarihlerde 2 şer kez baktirmistik bu kadar pahali degildi.Dediklerinin net tam tersleri oldu .Bu da tutarli bir basari ! olmus oluyor desenize ..
Ahaha evet cidden başarı :) birde Serkan Batu vardı hatırlarsınız,ondada dediginin tam tersi oluyordu bende..Birde hem tersi oluyordu,tersi oldukcada vade oteliyordu :))

Ahaha evet cidden başarı :) birde Serkan Batu vardı hatırlarsınız,ondada dediginin tam tersi oluyordu bende..Birde hem tersi oluyordu,tersi oldukcada vade oteliyordu :))
Serkan Batu ya hic baktirmadim onu bilmiyorum ama Mesela Nesibe nin de kredisi yüksek ve onun dedigi de cikmadi bana .. Nasil da ümitlenmistim.En son ve en cok Asude nin tutarli geldi gelecek ile ilgili dedikleri.Yani dedigi gibi ilerliyor diyebilirim.Yıl sonundaki dedigi sey de olursa yazarim mutlaka buraya , aklımda. Onun disinda akil okumada, anda Duygu denizi tek gecerim .Daha önce de yazdim.Duygu Aura da o konuda iyi bence.Aklimda iyi diye kalanlar bu isimler fal sepetinde..Bu kisilere birer kez baktirmiştim ve ilk fallar nedense hep daha efsane oluyor begendigimiz yorumcularda .Bi de öyle bi sey var :)

Merhaba arkadaşlar, Melisa Donukuk'un anda bildikleri çıkıyor mu? Beni her yerden engelleyen eski sevgilim için seni çok seviyor barisacaksiniz diyor ısrarla. Hislerime güvenmesem bu iş olmaz derdim ama hissediyorum barisacaksiniz diyor. 2 ay oldu ayrılalı. Çok inanmak istiyorum ama fazla pembe tablo gibi geliyor. Melisa donukuk falı çıkan var mi aranızda ya da olumsuzu da söylüyor mu ?

Ben arada bakdirim kendisine, basarili Bence baten spesifik seyler bildigi oluyor ama bendede seviyor kiskaniyor fln filndiyor ama bi sonuca varamiyoruz. Olumsuzu söyler ama dedigi hersey de cikarmi bence hayir. Fazla vade fln vermez ama bi seferinde Bana verdigi vade olmusdu. Tesadüfmü bilmem.

Ayyy filiz abla baldır. Yaşı itibariyle bazen sesi modu düşük gibi geliyor ama bakımları hem tutarlı hem de yönlendirici.
Bende baktirmistum.gercekten çok tatlı olumsuzu bile o kadar güzel bir üslupla söylüyor.
Bazıları gibi piskolojisini bozmuyor insanın pembeci olmayayım diye.

Kızlar, falsepeti hediye fal veriyordu belirli oranda kredi satın alınca ve o fal barı dolunca, bu uygulamaya noldu?

Geçmiş senelerde fal sepetine bir sürü falcı ya fal baktırdım.
Çıkan çıkmayan fallarimi yazayım.
Fulya nas: gerçekten iyi niyetli ve pozitif bir falcı .o dönem kendinizi kötü hissediyorsanız moralinizi yerine getiriyor ama maalesef sonuç çıkmıyor .
Şule naz: bayağı detaylı bakmıştı söyledikleri çok mantikliydi ama sonuç çıkmadı
Zeus:sonuç çıkmadı.
Akın kurt:sonuç fos yine.
Didar :evet sonucu bildi ama dediği başka şeylerde çıkmadı.
Derin hisler:yine sonucu bildi ama diğer dedikleri çıkmadı .

dün şule naz soru cevapta sorumu cevapladı çok seviyorum onuuuu

dün şule naz soru cevapta sorumu cevapladı çok seviyorum onuuuu
Bende çok seviyorum ama ne yazık ki sonuç dediği gibi olmadı ama olsun gidişatı bildi zaten.
Detaylı ve özenli yorumluyor gerçekten.
Derin hisler ve Didar sonucu tutturdu ama başka dedikleri çıkmadı

Bende çok seviyorum ama ne yazık ki sonuç dediği gibi olmadı ama olsun gidişatı bildi zaten.
Detaylı ve özenli yorumluyor gerçekten.
Derin hisler ve Didar sonucu tutturdu ama başka dedikleri çıkmadı
dudu nura da fal attın mı hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…