Fal Sepeti Deneyimleri

Ben geçenlerde baktırdım. Anlık da fena değildi. Tutanlar da şaşırdığımda oldu tutmayan da. Soruya ve enerjiye de bağlı sanırım:)

Selam kızlar, Alaca peraya baktıran oldu mu ? Memnun kaldınız mı ? Anlık durum için nasıldı ? Forumda arattım ama pek yorum yazan olmamış
Ben geçenlerde baktırdım. Anlık da fena değildi. Tutanlar da şaşırdığımda oldu tutmayan da. Soruya ve enerjiye de bağlı sanırım:) yanlışlıkla aynı şeyi iki defa yazmış oldum

Selam kızlar, Alaca peraya baktıran oldu mu ? Memnun kaldınız mı ? Anlık durum için nasıldı ? Forumda arattım ama pek yorum yazan olmamış

Ben çok beğeniyorum kendisini o kadar tatlı ki konuşması çok kibar. Bence denemediyseniz denemelisiniz. Öyle bir konuşuyor ki şok olmadım desem yalan olur.

Teşekkür ederim kızlar :)) anlık karşı tarafı söyledi de acaba pembeleştirdi mi emin olamamıştım sağolunn

Efsane tektaş hakkında ne düşünüyorsunuz? Birkaç yerde övüldüğünü gördüm. Baktıranlar yazabilir mi

İyi akşamlar,Gökçe Işık baktıran oldu mu?
Ben baktırmıştım kendisine yaklaşık 2 ay önce.Anlık tespitleri yerindeydi. Yani en azından duyduklarımın dışında detaylarıda olmuştu.Tarihler verdi bi kaçı dediği gibi gelişti. Diğerlerine daha vade var ama fal sonuçta.

herkese merhaba öncelikle yaklaşık 1 buçuk yıldır hemen hemen baktırmadığım falcı kalmadı. yeni üye oldum baktırırken çoğu zaman burdan sizden de faydalandım. belki fikir olur diye size de bahsetmek istiyorum.
fal sepeti
duygu aura : ilk başlarda çok spesifik şeyler bilmişti çok hoşuma gitti ama verdiği vadeler patladı ne yazık ki. sonra burda okudum ki fal sepetinde herkes birbirinin fallarını görebiliyor diye umarım öyle değildir gerçi ben ilk falımı atmıştım ona öncesinde görebilceği bir falım ya da bilgim yoktu. anlık düşünce okumada başarılı bence ama o kadar sadece

duygu deniz : benimle partnerimin enerjisini birbirine karıştırdı. benim düşüncemi ailesel konularımı sanki partnerime aitmiş gibi bana anlattı sonra bu durumu belirttiğimde enerji karışıklığı olabilir dedi. bilemiyorum

akın kurt : klasik falcı lafları, kafası karışık maddi durumları iyi değil önceliği para bekle cancağızım diyerek falları bitirdi.

asude yıldız : aslında bakarken hoşuma gitti alakasız bir fal değildi ama biraz pembeci geldi sanki çocuk beni çok seviyomuşcasına anlatmış öyle bir şey ne yazık ki yok....

arya çiçek : enerjim tuttuğu için mi bilmiyorum şuan arada atarım hala. biraz net kendine güvenerek konuşur burda memnun kalanda kalmayanda çok ondan. vadeleri cıkmadı daha tutan bir şey yok ama partnerimle ilgili söylediği çoğu şey doğru anlık ya da geçmiş.

özlem yıldız : açıkcası çok bi beklentiyle baktırmadım ama benim ruh halimi gayet iyi anlatmış beni bilmiş baya partnerimi de sonunu olumsuz bitirmiş bütün falların aksine bunu da zaman göstercek
çiğdem atlı : bu da pozitif konusan ablalarımızdan bariz bildi de diyemem bilmedi de diyemem klasik doğruluğunu teyit ettiremedigim bir faldı

binnaz

firuze erkmen : defalarca fal baktırdım. bildigi şeyler oldu kesinlikle anlıkta ama sürekli farklı bir senaryo çizdi. şöyle olcal böyle olcak diye diye aylar gitti tabi haliyle olan bir sey de yok

maya demir : aşırı pembe bir falcı. bekle her an gelcek seni cok seviyo dediginin üzerine 6 ay geçti

gülgün balbay : buda pespembe

peri yıldız : herkes gibi seviyo egolu karakteri zor bi adam dedi tarih verdi tutan bu da yok

ecre yılmaz : haklı bir nedendem ayrılanın ben oldugumu bildi sadece onun dışında seni seviyo gelcek dedi gelen giden yok

demir abacı : umut sattı sadece

azra güder : aranızda çok farklı bir sevgi bağı var dedi bana asla verdiği tarihler cıkmadı. ama arkadasıma çıktı 2 kere

eylem tüzün : biraz lafı eveleyip geveliyo ama kahve falında iyiydi

kemal devrim : pozitif konuşur enerjik konuşur ama dediği hiçbir vade cıkmadı foss

ayaz yaman : 3500 kredi yapmış. bi kahveye bu fiyat ne bileyim ben daha ucuzken baktırmıştım bunda da çıkan bir şey yok hepsi seviyo bekle diyenlerden

tellwe

yeşilcingene : kalbinde hala kısıtlıda olsa yerin var ama gelirse mucize dedi

serüven : anlık durumu bende cok iyi bilmiş. gelecek bilemem ama en azından dogrulugundan emin oldugum bir kac spesifik sey söyledi

şahmeran : buda bence iyi. bende alakasız bir fal yollamamıştı sevdim

mihriye : genel anlamda iyiydi evet bildi ama su falında cevabını bildigim bi soru sormustum ozellıkte onda tutturamadı. o yuzden tereddüte düştüm o cevaptan sonra

arkadaşlar bu yazdıklarım gibi daha cok kişi var NE YAZIK Kİ. kendime çok kızıyorum birisi için telvelerden medet umuldugu an zaten o ilişki çoktan bitmiş oluyo. Allah inancı olan biriyim en çokta bu yüzden kızdım kendime hep kandırıyorum hala daha. bazı insanların 6.hissi daha kuvvetli oldugu ıcın belki bi yetenekle şuan durumu bilebilirler diye baktırıyorum gelecekten çok umudum zaten yok bu saydıklarımdanda tutan elle tutulur birileri yok. umarım her şey bir gün gönlümüzce olur 🕊

Herkese merhabalar, yıllar önce bu forumda baya zaman geçirmiş bir sürü fal baktırmış en sonunda bütün fallarım patlayınca bu defteri kapatıp üyeliğimi sildirip forumdan ayrılmıştım. Bu arada tüm fallarım patladığı için de çok mutluyum. Benim için hayırlı olan geçmişte değilmiş bunu anladım. Fakat gelgelim son zamanlarda o kadar endişeli ve stresliyim ki yine fal baktırma ihtiyacı hissetmeye başladım. İş hayatım konusunda kafam çok karışık, en azından bir iki fikir duymaya ihtiyacım var diyebilirim fakat fal fiyatlarını görünce şok geçirdim. Nispeten uygun fiyatlı olan, memnun kaldığınız kimler var?

Yakın zamanlarda Özlem Yılmaz’a fal baktıran var mı acaba?çıkıp çıkmadı neler diyebilirsiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…