- 13 Haziran 2017
- 1.091
- 1.847
- 133
Ben kışın baktirmistim dediği şey dediği zamanda olmadı hatta daha kötü sonuçlandıSelam kızlar, Alaca peraya baktıran oldu mu ? Memnun kaldınız mı ? Anlık durum için nasıldı ? Forumda arattım ama pek yorum yazan olmamış
Ben kışın baktirmistim dediği şey dediği zamanda olmadı hatta daha kötü sonuçlandı
Ben geçenlerde baktırdım. Anlık da fena değildi. Tutanlar da şaşırdığımda oldu tutmayan da. Soruya ve enerjiye de bağlı sanırım:) yanlışlıkla aynı şeyi iki defa yazmış oldumSelam kızlar, Alaca peraya baktıran oldu mu ? Memnun kaldınız mı ? Anlık durum için nasıldı ? Forumda arattım ama pek yorum yazan olmamış
Selam kızlar, Alaca peraya baktıran oldu mu ? Memnun kaldınız mı ? Anlık durum için nasıldı ? Forumda arattım ama pek yorum yazan olmamış
Evet Alaca'yı bende çok beğenmiştim. İletişimi de çok tatlıBen çok beğeniyorum kendisini o kadar tatlı ki konuşması çok kibar. Bence denemediyseniz denemelisiniz. Öyle bir konuşuyor ki şok olmadım desem yalan olur.
%50 diyim çünkü bi kısmı çok alakasızdı bi kısmı bildi gibiydiEfsane tektaş hakkında ne düşünüyorsunuz? Birkaç yerde övüldüğünü gördüm. Baktıranlar yazabilir mi
alakasız kısımlar nasıldı yani genel geçer şeyler mi%50 diyim çünkü bi kısmı çok alakasızdı bi kısmı bildi gibiydi
Eğitim kariyer sorunlu veya işte ailenle çok küçük tartışmalar var gibi genel şeylerdialakasız kısımlar nasıldı yani genel geçer şeyler mi
Ben baktırmıştım kendisine yaklaşık 2 ay önce.Anlık tespitleri yerindeydi. Yani en azından duyduklarımın dışında detaylarıda olmuştu.Tarihler verdi bi kaçı dediği gibi gelişti. Diğerlerine daha vade var ama fal sonuçta.İyi akşamlar,Gökçe Işık baktıran oldu mu?
Teşekkür ederimBen baktırmıştım kendisine yaklaşık 2 ay önce.Anlık tespitleri yerindeydi. Yani en azından duyduklarımın dışında detaylarıda olmuştu.Tarihler verdi bi kaçı dediği gibi gelişti. Diğerlerine daha vade var ama fal sonuçta.
Üç ay önce baktırmıştım, çıkmadı benimYakın zamanlarda Özlem Yılmaz’a fal baktıran var mı acaba?çıkıp çıkmadı neler diyebilirsiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?