Fal Sepeti Deneyimleri

Falsepetinde baktıracak biri olsa da kullansak keşje hepsi kötü varsa önerisi olan söylesin kızlar
Alaca Pera, şimdi indirimle alacaya yıldızname atıcam kendisinden çok memnun kalmıştım. Belki bir tane de alya ara atarım bilemedim

Alaca Pera, şimdi indirimle alacaya yıldızname atıcam kendisinden çok memnun kalmıştım. Belki bir tane de alya ara atarım bilemedim
falsepetinde aldığım en kötü yorum alaca peraydı sonra iade etti zaten. berbat bir fal bakmıştı bana hatta fal bile diyemem yani verdiği vade aklımda kalmıştı bişey olmadı o zamanlardada zaten

Falsepetinde baktıracak biri olsa da kullansak keşje hepsi kötü varsa önerisi olan söylesin kızlar
Anda ,karşı tarafin duygularinda,karakter analizinde,geçmişte ,akıl okumada vs tutanlar oldu ve en cok Duygu Deniz bu konuda basariliydi bende ama vade ve gelecek cikmiyor hic birinde....

falsepetinde aldığım en kötü yorum alaca peraydı sonra iade etti zaten. berbat bir fal bakmıştı bana hatta fal bile diyemem yani verdiği vade aklımda kalmıştı bişey olmadı o zamanlardada zaten
Allah allah şaşırdım gerçekten o an kötü bakmış olabilir mi yoksa genelini beğenmedin mi

Bugün Mısırlı Talia ya baktırasım vardı, sabahtan beri bekledim ama sabredemedim, vazgeçtim başkalarını araştırdım. Tellwe de Serüven i gördüm online yıllar yıllar önce baktırmıştım ve beğenmiştim diye hatırlıyorum. Heyecanlandım onu görünce ama bi şekilde Tellwe sitesi bi abzürt, ödeme yapamadım baktıramadım falan. Her neyse son olarak burayı okuduktan sonra ve tek ödeme yapabildiğim site olunca, Rezzan abla yı seçtim.. Çok spesifik birşeyi bilmiş şok oldum. Oysa ki çok detaysız, ve söylediği o spesifik şeyle alakası olmayan sorular sormuştum. Sonra onu bildiği için bir güven geldi tabi. Biraz fazla genel yorum yapmış ama yine de olumlu gibi şeyler dedi. Baya beğendim ve hemen yazmak istedim

Arkadaşlaaaaarrr yakın zaman da Feray Tekine bakım yaptıran var mııııııı ? Şu an kampanyası var. Fiyatları yüksekti baya düşürmüş. Kampanya bitmeden göndereyim diyorum. Nasıldı önerir misiniz ?

Hello babyler, bir sürü fal uygulaması denedim yine buralarda yokken :)) tavsiyeniz var mıdır yeni birileri falan? En son fal sepetinde Ekin Altınışık'a baktırdım. Mü-kem-mel-di

bi süredir sadece süpriz falcıya atıyordum 150 krediye 600-700 kredilik yorumcuların geldiği oluyodu böylelikle daha karlı geliyodu bu iş bana
geçen yine kredimi yükledim süpriz falcı çevirimiçi olsun da fal atsam diyorum bekle allah bekle yok.. lanet olsun dedim artık iyi kötü harcıycaz birilerine. bana dedikleri gerçekten çıkan (özellikte aşkta) önerebileceğiniz biri var mı?

Ben bu sitede çoğuna baktırdım nerdeyse.
Çok beğenilen Nesibe bile kredisi çok yüksek hicbirsey bilemedi.
Artık baktırmıyorum.
Bıraktım bu işleri .

Ayyyy öyle demeyin. Melih eski yorumculardan sadece sağlık sorunu nedeniyleydi sanırım ara vermişti diye hatırlıyorum ama çok çok detaylı bakıyor. 500 TL veriyorsunuz ama yorumları çok isabetli ve bana 25 dakikalık ses kaydı attı. YİRMİ BEŞ DAKİKA Sesli fal baktıranlar beni anlayacaktır İnanın piyasadaki iyi ve detaylı bakan bir çok yorumcuya göre normal bir rakam. Denemek isteyenlere tavsiye ederim. Hep denemek belki zor olacaktır ama bir kez bi deneyip baktıranlar beni alıntılasın dhbjdkm

kız aşk için baktıran bi arkadaşım var bakıyım şimdi ona söyliyim o baktırmak isterse size yazarım neyseki yakın zamanda maaş almıştı 500 lira için maaşına bi delik açıcak eğer baktırırsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…