- 21 Ağustos 2020
- 1.104
- 2.139
- 83
Merkür kedisi size olumlu mu konuşmuş tu?Falsepetinde baktıracak biri olsa da kullansak keşjehepsi kötü varsa önerisi olan söylesin kızlar
evet ve yani bilemedi diyebilirimMerkür kedisi size olumlu mu konuşmuş tu?
Anda ve geçmişte iyi dedikleri için baktirdim bende. Sizde nasildi an ve geçmiş? Bide Asu tarot okuyucusu var hiç baktirdiniz mi ona?evet ve yani bilemedi diyebilirim
Alaca Pera, şimdi indirimle alacaya yıldızname atıcam kendisinden çok memnun kalmıştım. Belki bir tane de alya ara atarım bilemedimFalsepetinde baktıracak biri olsa da kullansak keşjehepsi kötü varsa önerisi olan söylesin kızlar
falsepetinde aldığım en kötü yorum alaca peraydı sonra iade etti zaten. berbat bir fal bakmıştı bana hatta fal bile diyemem yaniAlaca Pera, şimdi indirimle alacaya yıldızname atıcam kendisinden çok memnun kalmıştım. Belki bir tane de alya ara atarım bilemedim
Anda ,karşı tarafin duygularinda,karakter analizinde,geçmişte ,akıl okumada vs tutanlar oldu ve en cok Duygu Deniz bu konuda basariliydi bende ama vade ve gelecek cikmiyor hic birinde....Falsepetinde baktıracak biri olsa da kullansak keşjehepsi kötü varsa önerisi olan söylesin kızlar
Allah allah şaşırdım gerçekten o an kötü bakmış olabilir mi yoksa genelini beğenmedin mifalsepetinde aldığım en kötü yorum alaca peraydı sonra iade etti zaten. berbat bir fal bakmıştı bana hatta fal bile diyemem yaniverdiği vade aklımda kalmıştı bişey olmadı o zamanlardada zaten
Denedim berbattı bana. Büyü müyü demiş yarıda kapattım valla alakası yoktuHello babyler, bir sürü fal uygulaması denedim yine buralarda yokken :)) tavsiyeniz var mıdır yeni birileri falan? En son fal sepetinde Ekin Altınışık'a baktırdım. Mü-kem-mel-di
Duyguu ve Ayda deniz, tavisye ederimsüpriz fal da almıyolar artık benim gibi ucuza abanan cok herhalde
Niye bu kadar şaşırdınız siz dediniz zaten böyle bi falcı vardı falsepetinde geri dönecekmiş diyeSAWYER GERİ DÖNMÜÜŞŞŞŞ
kız aşk için baktıran bi arkadaşım var bakıyım şimdi ona söyliyim o baktırmak isterse size yazarımAyyyy öyle demeyin. Melih eski yorumculardan sadece sağlık sorunu nedeniyleydi sanırım ara vermişti diye hatırlıyorum ama çok çok detaylı bakıyor. 500 TL veriyorsunuz ama yorumları çok isabetli ve bana 25 dakikalık ses kaydı attı. YİRMİ BEŞ DAKİKASesli fal baktıranlar beni anlayacaktır İnanın piyasadaki iyi ve detaylı bakan bir çok yorumcuya göre normal bir rakam. Denemek isteyenlere tavsiye ederim. Hep denemek belki zor olacaktır ama bir kez bi deneyip baktıranlar beni alıntılasın dhbjdkm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?