Fal Sepeti Deneyimleri

Arkadaşlar soru astrolojisi(horarry) baktıran ve memnun kalan var mı?

İsmini unuttuğum bilinen bi astroloji siteainde baktırmıştım öner döşer mi ne varsı onun sitesiydi.berbattı güneşi ayı anlatmış şu zaman aralığında olur demiş 1 yıl geçti alakası olmadı

Ben de instagramda cok takipcisi olan ve súrekli çıkan mesajlarini yayinlayan birine baktirmiştim.Zerre cikmadi...O kadar da iddiali paylasimlar yapiyorlarki ,para tuzagi bana göre de horary vs.Neyin sezonuysa bir de onunla reklam yapiyorlar.Şimdi erasmus vize zamani ya ; vizem dediginiz tarihte cikti diye gelen mesajlari görüyorum hep :)

Ben baktırmıştım cok özenli yorum yaptı ve guzel baktı tabii çıkar mı çıkmaz mı bilmiyorum su an beklıyorum. İnstagramda urenusyenrose diye bir hesap göz atabılırsınız ben cok begenmıstım fiyatı da uygun

böyle bir hesap bulunamadı yazıyor. bu arada horarrye sorulan ilişki soruları hep negatif çıkıyormuş, yabancı forumlarda da bundan bahsediliyordu, bu güne kadar sorduklarımda hep negatifti gerçi doğru çıktı ama ne bileyim :)

Allah allah baktım simdi tekrar adı dogru uranusyenrose ben begenmıstım ama bakalım cıkacak mı bilmiyorum

birde bu fal sepetinde nevin gül diye bir falcı var geçmişe dair her seyi dedi ne zamandır ayrı oldugumdan tut eski sevgilimin eski sevgilisinin ismine kadar . ama kız güya büyü yapmış buna hiç inanmadım niyeyse ama ee o zaman nasıl bilebildi diyorum. baktıran var mı aranızda ona

Önerinizle bende bu gün baktırdım gül fidan hanıma. Kesinlikle çok özenli ve çok içtendi, konu içeriğini de nokta atışı bildi, verdiği tarihi bekliyorum, tekrar teşekkür ederim :)

Önerinizle bende bu gün baktırdım gül fidan hanıma. Kesinlikle çok özenli ve çok içtendi, konu içeriğini de nokta atışı bildi, verdiği tarihi bekliyorum, tekrar teşekkür ederim :)
Ay cok sevındım begendıgınıze insallah gönlünüzden gecen seyler olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…