Nisan ayında baktırmısım su falı.Mayıs sonu birlesme demis eski sevgiliyle.Dedigi olmadı zaten O kadar krediyr baktırmayın lütfenSevgi Dermandan yorum alan oldu mu?Dün baktım yüksek fiyata çok baktıran vardı?
İsmini unuttuğum bilinen bi astroloji siteainde baktırmıştım öner döşer mi ne varsı onun sitesiydi.berbattı güneşi ayı anlatmış şu zaman aralığında olur demiş 1 yıl geçti alakası olmadıArkadaşlar soru astrolojisi(horarry) baktıran ve memnun kalan var mı?
Ben de instagramda cok takipcisi olan ve súrekli çıkan mesajlarini yayinlayan birine baktirmiştim.Zerre cikmadi...O kadar da iddiali paylasimlar yapiyorlarki ,para tuzagi bana göre de horary vs.Neyin sezonuysa bir de onunla reklam yapiyorlar.Şimdi erasmus vize zamani ya ; vizem dediginiz tarihte cikti diye gelen mesajlari görüyorum hep :)İsmini unuttuğum bilinen bi astroloji siteainde baktırmıştım öner döşer mi ne varsı onun sitesiydi.berbattı güneşi ayı anlatmış şu zaman aralığında olur demiş 1 yıl geçti alakası olmadı
Ben baktırmıştım cok özenli yorum yaptı ve guzel baktı tabii çıkar mı çıkmaz mı bilmiyorum su an beklıyorum. İnstagramda urenusyenrose diye bir hesap göz atabılırsınız ben cok begenmıstım fiyatı da uygunArkadaşlar soru astrolojisi(horarry) baktıran ve memnun kalan var mı?
böyle bir hesap bulunamadı yazıyor. bu arada horarrye sorulan ilişki soruları hep negatif çıkıyormuş, yabancı forumlarda da bundan bahsediliyordu, bu güne kadar sorduklarımda hep negatifti gerçi doğru çıktı ama ne bileyim :)Ben baktırmıştım cok özenli yorum yaptı ve guzel baktı tabii çıkar mı çıkmaz mı bilmiyorum su an beklıyorum. İnstagramda urenusyenrose diye bir hesap göz atabılırsınız ben cok begenmıstım fiyatı da uygun
Allah allah baktım simdi tekrar adı dogru uranusyenroseböyle bir hesap bulunamadı yazıyor. bu arada horarrye sorulan ilişki soruları hep negatif çıkıyormuş, yabancı forumlarda da bundan bahsediliyordu, bu güne kadar sorduklarımda hep negatifti gerçi doğru çıktı ama ne bileyim :)
telefondan bakınca çıktı teşekkür ederim :)Allah allah baktım simdi tekrar adı dogru uranusyenroseben begenmıstım ama bakalım cıkacak mı bilmiyorum
Önerinizle bende bu gün baktırdım gül fidan hanıma. Kesinlikle çok özenli ve çok içtendi, konu içeriğini de nokta atışı bildi, verdiği tarihi bekliyorum, tekrar teşekkür ederim :)Ben baktırmıştım cok özenli yorum yaptı ve guzel baktı tabii çıkar mı çıkmaz mı bilmiyorum su an beklıyorum. İnstagramda urenusyenrose diye bir hesap göz atabılırsınız ben cok begenmıstım fiyatı da uygun
Ben de bulmaya çalıştım bulamadım hesabı,ne olarak geçiyorÖnerinizle bende bu gün baktırdım gül fidan hanıma. Kesinlikle çok özenli ve çok içtendi, konu içeriğini de nokta atışı bildi, verdiği tarihi bekliyorum, tekrar teşekkür ederim :)
Ay cok sevındım begendıgınıze insallah gönlünüzden gecen seyler olurÖnerinizle bende bu gün baktırdım gül fidan hanıma. Kesinlikle çok özenli ve çok içtendi, konu içeriğini de nokta atışı bildi, verdiği tarihi bekliyorum, tekrar teşekkür ederim :)
@urenusyenrose idi hesabının adıBen de bulmaya çalıştım bulamadım hesabı,ne olarak geçiyor
uranusyenrose olması lazım sanki canım, “e” harfiyle arayınca çıkmıyor@urenusyenrose idi hesabının adı
Ayyy dogru, ben kendim de uranusyen yazmısım telefonda diyorum bende cıkıyor neden burada kimsede çıkmıyor tamamuranusyenrose olması lazım sanki canım, “e” harfiyle arayınca çıkmıyor
Arya çiçek anda iyidir iddialı da konuşur ama gelecek çıkmaz çoğu falcı gibiarkadaşlar arya çiçeğe baktırdınız mı peki
anladıgım kadarıyla vadesi cıkan yok pek
Önerinizle bende bu gün baktırdım gül fidan hanıma. Kesinlikle çok özenli ve çok içtendi, konu içeriğini de nokta atışı bildi, verdiği tarihi bekliyorum, tekrar teşekkür ederim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?