Fal Sepeti Deneyimleri

Sevgi Dermandan yorum alan oldu mu?Dün baktım yüksek fiyata çok baktıran vardı?
Ben iki kez yorum aldım ve anlık olarak bildiklerinden memnundum, her falcıya sorduğum birkaç soru vardı hepsi aynı şeyi ve olumlu olacağını söylüyor bu konuda inancım azaldı ama evrene enerji göndermeye devam ediyorum tabi ki. İlişkisel bir şey de değil olması imkansız değil yani :)) Sevgi Derman'ın müdavimleri var diye düşünüyorum ona aynı kişiler devamlı gidiyor demek ki bir bildiği var. Ama dediğim gibi anlıklar hariç gelecek ile ilgili bir şeyi bildi diğer yorumları diğer falcılar gibi olumluydu

Duygu Deniz, Gökçe Aksoy ve Duygu Aura konusundaki yorumuna kesinlikle katılıyorum. Hatta geçenlerde Duygu aurayı dinledim epey şaşırdım bildiklerine ama gelecek hiç çıkmamış.
ben de yeniyim buralarda ama uygulamada ki yorumlar ve sizin yorumlarınız sayesinde Duygu denize ve duygu auraya da fal gönderdim. Duygu Aura'nın dedikleri ilk başta çok basit gibi gelmişti ama tekrar dinleyince epey detaylı bir bakım yapmıştı ve çıkarımları doğruydu. Vadeleri henüz gelmedi bekliyorum. Duygu Deniz'e de olması muhtemel bir şeyi doğru bilmişti ama genel olarak ikisinden memnunum.

Arkadaşlar bende baktırdığım yorumcular için düşüncelerimi belirtmek istedim. Belki yardımcı olur :)

FALSEPETİ

Hayal Gibi: (Havuz Kahve Falı ) Aralık ayında baktırmıştım. Öncelikle enerjisi bana ağır gelmişti sesi baya yorgun geliyor kayıtta. Tekrar dinlediğimde de enerjim düştü. Söylediklerinden de hiçbiri çıkmadı bende
Nilgün Mert (Tarot falı Kariyer): Bahar ayında söylediği olay gerçekleşmedi. 2 yıl içerisinde istediğim şeyi elde edebilirmişim ama bu tarot bildiğim kadarıyla 1 yıllık süreci verir. Spesifik bir şey söylemedi. Klasik birçok kişiye uyarlanabilecek bir yorumdu.
Gökçe Aksoy ( Tarot Kariyer – Aşk) Sorduğum kişinin karakter analizinde doğru noktalar vardı ama gelecekteki öngörüler çıkmadı esmer yakışıklı biriyle tanışacaktım. Öyle bir durum olmadı.
Elena Günce (Tarot Kariyer- Aşk ) Aralık ayında baktırmıştım. Dinlediğimde söylediği şeyler mantıklı gelmişti ama 7 8 ay içerisinde kariyerle ilgili dediği gerçekleşmedi. Sorduğum kişinin spesifik bir noktasını bildi ama falın başında bu kişi için çok dengesiz birisi, bir bir günü tutmaz derken falın sonlarına doğru çok şefkatli birisi eğer adım atarsa bir şans verin demiş. Aramızdaki iletişimi benim başlatacağımı söylemiş öyle bir şey olmadı.
Eva Mavi ( Hem Kariyer Hem Aşk -Tarot ) Tarot yorumundan ziyade burçlar üzerinden yürümüş. Aklımdaki kişiyi elde etmek istiyorsam daha az dik başlı olmalıymışım. Onunla birlikte olmak istediğimi belli davranışlar yapmalıymışım. Erkekler daha uyumlu daha uysal kızları tercih edermiş öyle dedi kendisi.Kariyerle ilgili söylediği gerçekleşmedi.
Yağmur (Havuz Falı Kahve Hem aşk Hem kariyer ) Sorduğum kişiyle bir ilişki olmayacağını bildi. Yeni bir aşk dedi bu kişi çıkmadı. Gelecekle ilgili kurduğu diğer cümleleri tekrar dinlediğimde yuvarlak bir yorum diyebilirim. Olumlu düşün tarzı.
Aslı Gül (tarot Hem aşk Hem kariyer): Aslında sorduğum kişiyle olmayacağını söylemişti.Bu doğru.Yalnız 3 ay içerisinde (aralık ayında baktırmışım) esmer uzun boylu biriyle tanışacağımı söylemiş Bu kısım çıkmamış. Kariyerle ilgili sorduğum soruya daha 3 ay vade var çıkarsa güncellerim.
Gökçe Işık : (Hem aşk hem kariyer tarot) İlk falı Ocak ayında baktırmıştım. Kariyerle ilgili sonbahara kadar konunun olmayacağını söyledi. Bunu bildi.Sorduğum kişinin karakter analizi doğruydu. Şubat mart ayında bana karşı bir adım atacağını söyledi. Adım da atmadı zaten olmadı da.
2.falı (kariyer – tarot) Geç yorumladığı için özür dilemiş rahatsızlığından dolayı. Rahatsızken falı yorumlaması içime sinmedi yalan yok. Söylediği şeylerin vadesi var çıkarsa yorumumu güncellerim.
Kemal Çeri (kahve Aşk – kariyer) Sorulara özenli bakmış dinlediğimde umut doldum ama üzerinden zaman geçince farkettim ki ne kariyer ne aşk konusunda hiçbir konuyu bilememiş.
Nesli Yıldız (aşk -kariyer kahve) kariyerle ilgili 2022 nin sonu demiş çıkarsa güncellerim ama spesifik bir şey demedi.Tekrar baktırmam.
Arzu Güneş (tarot aşk kariyer): Ocak ayında baktırmışım. Kişilik analizim uymadı. Kariyer olarak haziran temmuzda kesinleşecek demiş gerçekleşmedi.
Sonay Arsen (tarot ) O kadar kısa bir bakımdı ki. Verdiğim paraya üzüldüm. Aşk ile söylediği şey gerçekleşmedi.

Damla Aydın (tarot) İlk bir dakika boş. Aşkla ilgili öngörüleri çıkmamış. Kariyere 2024 demiş (nisanda baktırdım bu fala)

Mihri Turgay (tarot) tane tane anlatıyor.Yakın zamanda biriyle tanışacağımı söylemiş yorumunun üzerinden 4 ay geçti gerçekleşmedi.Kariyerin daha vadesi var. Ama onun dışında spesifik dememiş.

İmren Umay (kahve kariyer)
Spesifik bir şey yok. Olumsuz düşünme çünkü olumsuzu çekersin tarzı falın çoğunluğunu oluşturuyor.

Samie Elmas (kahve kariyer) Hiç beğenmediğim bir yorum aldım.

Samyeli Eken: Soruları cevaplamış ama nokta atışı yok maalesef.Beğenmedim.

Bunun dışında Ala Duru, Ekin Altınışık, Derin Hisler, Esra Cesur, Şule Naz, Ahu Yaldız bu kişilerden aldığım yorum yakın zamanlardaydı o nedenle vadelerine var.

TELLWE

Bu siteye kredi yükledim. Çoğu yorumcu ya enerji alamadığını söyleyerek iade etti. Ya 1 2 gün beklettiler. Bende kredi kalmasın diye istemediğim kişilerden yorum almak zorunda kaldım. Bu siteyi tavsiye etmiyorum maalesef.

FALALEM
Zeyder (kahve aşk - kariyer) Ses kaydının kalitesi kötüydü. Kariyerle ilgili söylediklerine var lakin o zaman hislerini merak ettiğim kişinin bana karşı gerçek duygu gerçek sevgi beslediğini söyledi ama öyle bir durumun olduğunu düşünmüyorum çünkü öyle bir durum olsa iletişimi devam ettirirdi bir çabalardı. En son ben hal hatır sordum ve adam birden iletişimi kopardı. Onunla olmak istiyorsam da daha naif daha kırılgan olmalı daha az güçlü görünmeliymişim gözüne. Umarım kariyerle olanlarda çıkmaz diyorum

FALSOKAĞI

Fal Sokağı Bu sitenin iletişim kısmını beğendim bir sorun oldu mu hemen ilgileniyorlar.

Sesli yorum aldım telefonla konuşmadım ama fiyatları genel olarak kahve 30 tarot 40 lira bandında.

Rüzgar Hanedan,Hera, Didem, Mecnun, Nurşah yorum aldığım yorumcular.

Didemin yorumunu beğenmemiştim ama diğer söylediğim kişilerin vadesine daha var çıkarsa veya çıkmazsa güncelleyeceğim

Herkesin deneyimi kendine kadar oluyor bazen de ya, o yüzden yanlış yönlendirme yapmak istemem.Birebir anda kendimle ve karşı tarafla ilgili tutarlı şeyleri olmuştu anda ama sadece, vade ve gelecek adına komple yok.
Duygu Deniz'e ne baktırıyorsunuz? Anda iyi dediğiniz kahve falında mı Tarotta mı

Duygu Deniz'e ne baktırıyorsunuz? Anda iyi dediğiniz kahve falında mı Tarotta mı
Hepsini denemiştim ben onda, kahve+katina+su falı yani denemiştim ama sonu hüsran dediği hiç bir şey asla olmadığı gibi dediği tarihlerde de hiç bir şey olmayıp yaşanmadı gereksiz pemcesi bağlıyor sonu bu da dip not olsun lütfen.

Aaa teşekkürler ben beğeniliyor sanıyordum, yorumunuz için teşekkürler

Kızlar bir kadın kesfettim cok mükemmel , 50 tl ye bakıyor telefondan acayıp guzel bakıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…