- 3 Temmuz 2010
- 11.071
- 11.547
- 498
Tek soru 120 tl idi ben baktırdıgımda ama fiyatlar güncellenecek demisti ay basındaMerhaba, ücreti ne kadar acaba?
Bunu benim söylemem doğru olmaz diye düşünüyorum, kendisiyle iletişime geçebilirsiniz.Merhaba, ücreti ne kadar acaba?
Ben iki kez yorum aldım ve anlık olarak bildiklerinden memnundum, her falcıya sorduğum birkaç soru vardı hepsi aynı şeyi ve olumlu olacağını söylüyor bu konuda inancım azaldı ama evrene enerji göndermeye devam ediyorum tabi ki. İlişkisel bir şey de değil olması imkansız değil yani :)) Sevgi Derman'ın müdavimleri var diye düşünüyorum ona aynı kişiler devamlı gidiyor demek ki bir bildiği var. Ama dediğim gibi anlıklar hariç gelecek ile ilgili bir şeyi bildi diğer yorumları diğer falcılar gibi olumluyduSevgi Dermandan yorum alan oldu mu?Dün baktım yüksek fiyata çok baktıran vardı?
ben de yeniyim buralarda ama uygulamada ki yorumlar ve sizin yorumlarınız sayesinde Duygu denize ve duygu auraya da fal gönderdim. Duygu Aura'nın dedikleri ilk başta çok basit gibi gelmişti ama tekrar dinleyince epey detaylı bir bakım yapmıştı ve çıkarımları doğruydu. Vadeleri henüz gelmedi bekliyorum. Duygu Deniz'e de olması muhtemel bir şeyi doğru bilmişti ama genel olarak ikisinden memnunum.Duygu Deniz, Gökçe Aksoy ve Duygu Aura konusundaki yorumuna kesinlikle katılıyorum. Hatta geçenlerde Duygu aurayı dinledim epey şaşırdım bildiklerine ama gelecek hiç çıkmamış.
Önerinizle bende bu gün baktırdım gül fidan hanıma. Kesinlikle çok özenli ve çok içtendi, konu içeriğini de nokta atışı bildi, verdiği tarihi bekliyorum, tekrar teşekkür ederim :)
nasıl bakıyo yani ses kaydı filan mı gönderiyoAy cok sevındım begendıgınıze insallah gönlünüzden gecen seyler olur
Duygu Deniz'e ne baktırıyorsunuz? Anda iyi dediğiniz kahve falında mı Tarotta mıHerkesin deneyimi kendine kadar oluyor bazen de ya, o yüzden yanlış yönlendirme yapmak istemem.Birebir anda kendimle ve karşı tarafla ilgili tutarlı şeyleri olmuştu anda ama sadece, vade ve gelecek adına komple yok.
Hepsini denemiştim ben onda, kahve+katina+su falı yani denemiştim ama sonu hüsran dediği hiç bir şey asla olmadığı gibi dediği tarihlerde de hiç bir şey olmayıp yaşanmadı gereksiz pemcesi bağlıyor sonu bu da dip not olsun lütfen.Duygu Deniz'e ne baktırıyorsunuz? Anda iyi dediğiniz kahve falında mı Tarotta mı
O kim nerede bakıyor?Beren kaya çok iyi
FalSepetinde bakıyor. Ben henüz denemedim kendisini ama baktırmayı düşünüyorumO kim nerede bakıyor?
Hangi fal türünde ve neyiyle ünlüymüş acaba kendisi?FalSepetinde bakıyor. Ben henüz denemedim kendisini ama baktırmayı düşünüyorum
Aaa teşekkürler ben beğeniliyor sanıyordum, yorumunuz için teşekkürlerHepsini denemiştim ben onda, kahve+katina+su falı yani denemiştim ama sonu hüsran dediği hiç bir şey asla olmadığı gibi dediği tarihlerde de hiç bir şey olmayıp yaşanmadı gereksiz pemcesi bağlıyor sonu bu da dip not olsun lütfen.
tek bir konunun altına yazmanız yeterli zaten falsepeti falcısıymış direk burda sorsanızda olurduMerhaba kızlar falsepeti Nevin gülü deneyip memnun olan var mı
ben henüz denemedim ilgimi de çekmemişti baktırsam mı kiiiMerhaba kızlar falsepeti Nevin gülü deneyip memnun olan var mı
Genel olarak yorumları iyiydi esas olarak neyde ünlü bilmiyorum da tüm fal çeşitlerine bakıyorHangi fal türünde ve neyiyle ünlüymüş acaba kendisi?
Bilgilerini alabilir miyim?Kızlar bir kadın kesfettim cok mükemmel , 50 tl ye bakıyor telefondan acayıp guzel bakıyor
Yeni bi yorumcu sanırım henüz bende baktırmadım ama denemek istiyorum kredisi de gayet uygunİyi akşamlar Elis Berrak baktıran oldu mu?Yorumları çok iyi merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?