Fal Sepeti Deneyimleri

Hayal Gibi'yi her zaman online görüyorum ama bir türlü ona fal atamadım ya da atmak istemedim. Başka fal atmış kişiler var mı nasıldı?

Kızlar fallarınızı atın bende bakıyorum

Merhaba bende birkac kisiye baktirdim son bi kac gunde... duygu aura,alisa gunes,deniz yildiz,zelis can.. bu kisilerden yeni fala baktiran ve olumlu sonuc alan arkadaslar var midir? Vade olarak nasil cikiyor?

Ben su fali baktirdim hep cunku oburlerine guvenmiyorum. Bu tur seyler kahve ile yok tarot karti ile bilinmez.. hepiniz gayet iyi biliyosunuz.. ha eger su falida bir falcinin kotuyse yetenegi ve kullandigi gucler yoksa zaten atip tutacaktir ve goremeyecektir. O yuzden burda hepiniz fal patladi diyosunuz. Cunku gercekten gormuyo o kahvede ve tarot denen aptal kartlarda. Benim fikrim bunlara baktirmayin direk su ile gidin o kadar.

Sarah Yılmazoğluna baktıran oldu mu?Baktıran varsa yorum alabilir miyim?
Ben baktırdım falım çok geciktiği için mail attım fal sepetine. Zehir zemberek bi fal atmış bana bilerek yaptı gibi geldi o yüzden kötü yorum yaptım iade etti. Spesifik şeyler de bilememiş genel herkese uyabilecek tarzda şeyler söylemiş forumda arattığımda da patladığını gördüm bi kaç kişide

Ben aslinda goruyorum ne olacagini fakat teyut etmek istiyorum. Bugun birisine baktirdim ve ne gorduysem hepsinin aynisini soyledi arkadaslar. Bence bazen biz/siz olumlu olmasini istedigimiz seyleri soylemelerini bekliyoruz.. herkes boyledir.. Kim negatif birsey duymak isterki. O yuzden bana cikmadi,bana tutmadi, falan diye dusunuliyor. Fakat gercekten kotu olan tabiikide falcilar var. Onlari savunacak degilim.

Eminmisiniz ?? Benım falcı oldugumdan :) özelden yazın size sahsi hesabımı vereyım
Şahsi hesabınızın olması falcı olmadığınız anlamına mı geliyor? Falcıların şahsi hesabı olmuyor mu yani 20 kişi neslinden memnun kaldınız numarasını attığınız falcının madem söyleyin hatta baktıran varsa onlar da yazsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…