Fal Sepeti Deneyimleri

sahsi hesabım 35 bın canım yaptıgım işim ve kalitem belli milletın verecegı 50 tl ye mi ihtıyacım var sanıyorsun daha once baska bı kadının önerisini yaptım oda ankarada yasıyor ismini calıstıgı kafeyıde burada verdım yorumlarıma bakarsanız bulursunuz falcı olmak için cok gencim öyle bır yetenegım yok

Antalya ve ankarada başka önerisi olan varsa alabılırım , yüz yüze veya telefon ile

şu cümlenin içindeki 50 tlyi küçümsemek ne kadar acizce ? biz kadınların sorunu bu sanırım. sorsak kimse maddiyatçı değil ama kendini savunurken üstüne bastığı şeye bak '' milletin vereceği ELLİ TELEYE Mİ İHTİYACIM VAR '' yani ben çok zenginim demeye çalışıyor öncesinde hemen yapıştırmış zaten kalitesi varmış yaptığı işi varmış. biz hırsızlık yapıyoruz sanki demi sokaklarda ? hem emin olun benim çok tanıdığım 10 numara efendi düzgün kaliteli insan var şuan işleri bile yok hepsi işssiz :) insanların kalitesi kalbi yaptığı işe parasına göre yargılanmaz. sizin gibiler yüzünden çok çekti bu ülke. sizin gibisine 100 kere tercih ederim onları

Ben sadece kendi yakin cevreme arkadaslara oneriyorum cunku Boyle forumlarda one-inch ve de fal cikmayinca veya bilemeyince sorun yasaniyor. Bence sadece tecrubelerimizi paylasalim ve herkes kendi karar versin falciya baktirip baktirmayacagina :)

Benim de böyle düşündüğüm çok dönem oldu aslında, diğer çıkan kart ya da kahvedeki şekillere göre yorum yapmak saçmalık gibi geliyordu o anda o şekil telvenin ters yüz olması sonucu tesadüfi gelebilir sonuçta ya da o kartlar seçilmiştir hemen kendi kartlarımdan destek alayım diyerek soru cevap şeklinde gidem falcılar da güven vermiyor bazen, senin duru görün varsa vardır yoksa da yoktur. Su falı benim içinde hep cazip bir seçenek olmuştur onda başarılı olan yani dediğiniz gibi gerçekten görebilen ve yardımcıları olan aslında iyi falcıdır. Tarota kahveye ben de güvenemiyorum. Ee bu bağlamda, falsepetinde su falı kategorisinde ve çok sağlam dediğiniz kim var sizin?

Kızlar bide Eylül Sayar diye birinde yorumcu indirimi varmış bugün, yorum alan var mı daha öncesinde bu yorumcudan? Danışanı olan ya da önceden?

Su falı için Melisa Donukuk, Filiz Çetin ve Zülal Şeni önerebilirim

Selam..instada falmeydani diye bir site çıktı tesadüfen karşıma..ilk fal 10 TL gibi bir reklam çıktı..Ben inanmadım ilk basta..mesaj attım bilgi aldım..üye oldum ve 10 tlye bir su falı baktırdım..dediğim gibi inanmıyordum sallar falan diyordum..ama ilk deneyimim gayet başarılıydı..herseyi bildi hayatımı yaşananları.. cocugum olduğunu dahi ben söylemeden bildi ..amacım reklam değil bunu belirteyim sadece tavsiye..fiyatları da gayet uygun diğer sitelere göre bence...denemek isteyen varsa önerebilirim..Ben memnun kaldım

LLk fal sadece 10tlymiş ben de demenek isterim :) Kime baktırdın ponçikella üye?

Duygu aura sank fena degildi ve zelis belki ama inanin hicbir fikrim yok Kim daha iyi olarak.. Ben bu aralar ankarada birisine baktiriyorum telefonla o kadar... :)

arkadaşlar fal sepeti irem aydına baktıran var mı yeni falcı kredisi yüksek 2500 ben baktırdım bildi anı ama bize bazen öyle gelebiliyo cokta emin olamadım başka memnun kalan var mı baktırıp

Bugün %30 indirim varmış az kalsın kaçırıyordum Firuze Şanlı'ya su falı atıyorum deneyen var mı daha önceden Tarot ve Su da indirim varmış Su ile açılışı yapalım daha gün bitmedi.

Bugün %30 indirim varmış az kalsın kaçırıyordum Firuze Şanlı'ya su falı atıyorum deneyen var mı daha önceden Tarot ve Su da indirim varmış Su ile açılışı yapalım daha gün bitmedi.
ben bundan 1 yil önce bakdirmisdim ilk fali etkiledi ve dedigi birsey dedigi vakite oldu ama genelde sonucu dedigi gibide olmadi :) 2. 3. fali hep ayni lafi geveleyip durmus, cok pembis umut taciri yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…