ilk kez mi baktırmıştınSamantha grey vadeler patladı bilginize
Şule Naz'a attım ben çok güzel bir ses kaydı atmıştı 2-3 şeydi bildi ama vadelere bakcaz artıkİndirim varda baktıracak kimse yok
Yok canım 2 kez baktırdımilk kez mi baktırmıştın
Şule naz çok dolu yorum yaptığını sanıyor ama sadece kişilik analizi iyiŞule Naz'a attım ben çok güzel bir ses kaydı atmıştı 2-3 şeydi bildi ama vadelere bakcaz artık
Ayyyy bugün %50 indirim varmış hemen bitmeden melih,ekin ve nefesi yakalayınhelloo, falcı önerisi alabilir miyimm
Ekin ve Nefes'e fal attım bekliyorumm indirimde biraz abartayım bariAyyyy bugün %50 indirim varmış hemen bitmeden melih,ekin ve nefesi yakalayın
Falın nasıldı? Memnun kaldın mı?Ekin ve Nefes'e fal attım bekliyorumm indirimde biraz abartayım bari
belllki gül demirKızlar aklımdaki kişinin hayatında biri olup olmadığını bilecek falcı var mi
Evet ben denedim ,bende hic bir dedigi cikmadi vadeleri de patladi maalesef cok oldu...Elena Günce'yi deneyen oldu mu?
hadi ya, anlık da nasıldıEvet ben denedim ,bende hic bir dedigi cikmadi vadeleri de patladi maalesef cok oldu...
Anlikda benim kisilik özelliklerimi dogru bilmisti o da zaten burcumla ayni oldugu icin sasirmamistim.Yani bi daha baktirmam.Duygu denizi begeniyordum ben anlikda özellikle ama o da bi kac gün önce baktirdigimda bi önceki falda benim soru olarak sordugum bir şeyi bana anlık kendi yorumuymus gibi söyledi.Hatirladi yani sorumu.Çünkü ben en cok ona baktirdim ve insani taniyorlar bi yerden sonra yorumcular..hadi ya, anlık da nasıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?