Tarot baktırdım baya iyiydine falı baktırdınız? ben ona su falı baktırdım kötüydü
Benkmkide baya kötüydüne falı baktırdınız? ben ona su falı baktırdım kötüydü
O bende de çok nokta atışı yaptı bende çok beğendimMerlin Ayris i deneyen oldu mu? Arattım 1 kişi yazmış o da beğendiğini söylemiş. Bugün denedim ben de, bildiği çok şey olmuş ve yuvarlak şeyler de değil. Bazı detayları başka falcılara da söylemiştim, aralarındaki olası bir iletişimle bunu öğrendi desem son dönemde aklımdan geçen cümleleri bile söylemiş şaşırdım epey. Eskisi gibi sık baktırmıyorum belki de ondan tuttu bilmiyorum, başka deneyen olduysa fikrini merak etmekteyim
Yorumunu gördüğüm kişi sizdiniz evet, teşekkür ediyorumO bende de çok nokta atışı yaptı bende çok beğendim
4 haftalık bir vade verdi kasım sonuna kadar gelişme olursa yazarım daha olmadı canımYorumunu gördüğüm kişi sizdiniz evet, teşekkür ediyorumPeki vadeleri konusunda gelişme yaşadınız mı?
Bende Duygu Deniz ,Derya Nural ,Asude anda ve gelecekte en iyi cikanlardi ama baskasinda nasil olur hic bilemiyorum o yüzden tavsiye ederim demekten kaciniyorum.Burda bahsi gecen diger bir cok yorumcu patlamisti.En pahalilari hatta.O yüzden enerjisel oldugunu düşünüyorum fal işinin.Merhaba,Fal sepetinde önereeceğiniz şimdiki ve geleceteki görüşleri çıkan falcı biliyormusunuz?
Merhaba nefes elçin, ışılay can ve milan cansında baktırdıklarım daha tutarlı, özellikle anda iyi olan fallardı. Deneyebilirsiniz bence.Merhaba,Fal sepetinde önereeceğiniz şimdiki ve geleceteki görüşleri çıkan falcı biliyormusunuz?
Hadi ya üzüldüm bu durumaarkadaşlar merlin aylise bende attım su falı cok begendım sonra arkadaşım kahve attı onla bana hemen hemen aynı cümleler vardı sonra kıyasladıgımız da acıkcası cok heveslenmıstım öyle söyleyince ancak fallarımızı kıyasladıgımda hayalkırıklıgı oldu bana biraz
ilişkiye yönelikti ikimizinde bildiği şeyler oldu bende o yüzden çok umutlandım bende arkadaşıma önerdim bir baktık ki çoğu cümle birbirinin benzeri ama karakter analizi olarak başarılı bence hala sadece biraz duymak ıstedıklerımızı söylüyo gibi geldiHadi ya üzüldüm bu durumaSorularınız aynı mıydı ?
2 ay once ona da atmıstım bildi beni de gelecek cıkmadı ama anlık olarak ve gecmıste olanları cok net söyledi bana daİmren umayı denediniz mi bilmiyorum ama anlıkta başarılıydı
Vade mi çıkmadı yoksa olay komple mi çıkmadı ?2 ay once ona da atmıstım bildi beni de gelecek cıkmadı ama anlık olarak ve gecmıste olanları cok net söyledi bana da
vade olarak cıkmadı yoksa gecmişte durumları karakter analizii iyiydi bayaVade mi çıkmadı yoksa olay komple mi çıkmadı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?