Fal Sepeti Deneyimleri

Şule naz çok dolu yorum yaptığını sanıyor ama sadece kişilik analizi iyi
Şule Naz boş bir falcı değil ama.
Geçen sene baktırmıştım.
Gidişatı kişilik analizleri çok iyi .
Bir tarih vermişti ve o tarihte bir olay oldu.
O olayın benim lehime sonuçlanacağını söylemişti ama olmadı tam tersi oldu
Ama işte geleceği kimse bilemiyor.
Onun dışında gidişat falan gerçekten öyleydi
Birde Derin Hisler ve Dizdar mıydu onlarda olayı bildiler haklarınu yiyemem.
Ama onların dediği gelecekle ilgili şeyler pek olmadı hayatımda.
Hayatım çok farklı bir yöne evrildi.
Tamamen tutturan olmadı yani.

kendimi zor tuttum indirimden dolayi, ama dinledim, hic biri tutmamis.

baslarda namaste ve melisa donukuk tutmustu, ama simdi sanki tavsiye veriyorlar gibi.
Melisa bende hiç tutmadı.
Çok popülerdi herkes çıkıyor falan demişti bende baktırdım geçen sene ama şimdi dinliyorum yok yani tek bir şey bile yok bildiği.
Nameste de daha çok tavsiye verir gibi bakıyor.birde kendi deneyimlerinden yola çıkıyor sanki karekter analizleri çok iyi değil.
Soruya göre yorum yapıyor daha çok.
Olumsuz da konuşmadı bana ama ben yine de çok iyi bulmadım.
Zülal Şen daha iyiydi analiz konusunda.
Birde Işılcan mı o bayan da iyi .
Yani şöyle diyeyim ben zaten gelecek odaklı baktırmam falı daha çok an için baktırıyırym.
Gelecek sadece tahmin

Gelecek ile ilgili bilmiyorlar bence de.Cok gelecek odakli baktirdim cikanlar oldu ama denk geldigini düşünüyorum şu saatten sonra bazilarinin .Cünkü 3 senedir sordugum başka bir konu var ,hepsi ama heppsi olacak diyor vade veriyorlar gecince de atiyorlar vadeyi uzaga.3 senedir olmayan bi sey artik olmaz deyip cikardim umut sepetimden bende :) İşin ilginci hepsinin olacak demesiydi benim nazarimda :) Kıziyorum kendime cok ..

Kızlar selam Arya cicek ve Elena gunce hakkında yorumlarınız nedir?Özellikle Elena Günce aşırı iyi bildi durumları çıktı diyen var mı bu 2 isim için daha çok gelecek soruyorum ama ?

Kızlar selam Arya cicek ve Elena gunce hakkında yorumlarınız nedir?Özellikle Elena Günce aşırı iyi bildi durumları çıktı diyen var mı bu 2 isim için daha çok gelecek soruyorum ama ?
Elena falı tahminler üzerinden yürütüyor, işte sen uzun saçlısın değilsen bile hüzünlü bi yapın var o yüzden böyle çıkmış. Karşındaki insanın çocuğu var, yok diyorsan sorumluluk aldığı başka biri var gibi gibi. Seçenekli fal yani hangisini beğenirsen Elena nın gelecek için söyledikleri de çıkmadı. Arya nın ilk falı çıkmıştı vadesine yakın bir zamanda, tabii benim sorum üzerinden olumlu ya da olumsuz sonuçlanacak bir durumdu dediği gibi olumlu oldu. Sonraki falları çıkmadı, fazla pembeciydi o yüzden ilk falının da tesadüfen çıktığını düşündüm. Hani bütün falcılar diyor ya 2 ay sonra arayacak, mesaj atacak vs o tarz bir bakımdı.

Fal sepetinde önerebileceğiniz gelecek çıkan bir falcı var mı acaba? Verdiği vadede dediği şey olan??

kızlar ışılay canla gökce aksoy anlık bi durumla ilgili aynı cok spesifik bir sey dediler dogru mu bilmiyorum amafalsepetine sordum birbirlerinin falını asla göremediklerini söyledi

Çok teşekkürler bilgi için:)

ikisininki de cıkmadı. Zaten onlarca fal baktırdım falsepetinde hicbirininkini de cıkmadıAnlık ya da gecmis dısında bilene rastlamadım

İmren Umay'a fal göndermiştim ben kahve için. Ne verdiği vadeler ne de olacak dediği şeyler tuttu. Güncel analizi ve fiziksel analizi de çok geneldi bence. Anlatımı vs. çok hoştu fakat diğer şeyler için aynı şeyi söyleyemem.

Merhaba kizlar, ben cokk uzun zamandir fal sepetinde yorum aliyorum hep ayni kisi icin yorum almistim son 1.5 yildir. Malesef baktirdigim kisiyle ihaneti yuzunden tamamen ayrildik hicbiride bana buyuk ihanet edecegini bilemedi yani klasik barisma ve evlenme falan filan gibi seyler duydum hep ama bu kadar zaman harcadigim paraya uzuldum ustune ustluk umutlanmistim baya malesef fal isi umut tacirligi bence mantiginin durmasini sagliyor fala inaniyorsun yani sonrada gercekler tokay gibi carpiyor. Falsepetinde soru kisminda sordugun sorulari sonradan gorebiliyorlar ve orada yuruyorlar. Baktirdigim kisiler:

Melissa donukok (6x baktirmisim)Bu yil basindan sonra nisanlaniyorduk ve yazinda evleniyorduk sonra bir kiz cocugumuz oluyordu. Asla baska kizlara bakmiyor ve beni cok seviyor.
Nasibe tekbaser (2 x baktirmisim) Oda biz ayriyken vade vermisti vadesi hic tutmamisti ve oda cok guvenilir biri oldugunu soylemisti.
Melih gün kredisi cokkk yuksek ve internetten kartlarin anlamlarini okuyor 20 dakika ve Melihde dugun gormustu ama tamamen ayrildik.
Saime elmas: Onun gozunde cok guzel biri oldugumu falan filan demisti (halbuki adam cinsellik icin benimleymis).
Onun disinda ande, vadesi ve soyledikleri kesinlikle cikmayanlar:
Milan cansin: Cok kotu yorum yapiyor sadece evet yada hayir diyor.
Duygu deniz: Bir kac kez baktirdim malesef cikmadi bisey
Gokce aysoy: cikmadi hicbirsey
Demir
Didar evren
Samantha grey

İsim vermeyecegim ama evet bana da fal sepetinde bir kaç yorumcu bir önceki falda sordugum sorular üzerinden sanki kendi tespitleriymiş gibi anlık ya da gelecek tahmini yorumlari yaptilar.Kısaca siz hesabinizdan falı silseniz bile ki ben silmiştim ve ulasamiyordum,onlar siz tekrar yorum isteyince eski fala ulasiyorlar.Para kaybi evet cok üzücü ama güzel bir sey icin umutlanmak ve sonunda olmamasi daha cok yipratiyor insani.Hep sorular üzerinden işliyor yorumlar.Mesela hayatinizda olabilecek büyük bir degisimi bile ön göremiyorlar...Hisli bakan var mi var ama onlarinda sayisi ikiyi üçü geçmez ve onlar da hep soru üzerinden yorumluyor. Ben de cok güzel yorumlar yaptim orada.O an falı dinleyince akıl tutulmasi mi oluyor ya da duygusal coşkudan mi bilemiyorum ama güzel yorumlar yapilabiliyor.Sonradan dinliyorsunuz ki bütün ip uçlarini zaten siz vermişsiniz... Sonucta kimse silah zoruyla fal baktirmiyor kimseye onlar da bir emek harciyor orda ve tabii karşılığı olacak lakin hayal kirikligi yasamak en kötüsü.Bunlari herkes biliyor, ara veriliyor sonra yine bi sey oluyor baktirsam mi falan oluyorsunuz.Ve bu kısır döngü böylece gidiyor..

Kesinlikle öyle.. bende cok guzel yorum birakmistim o an biseyler oluyor kesin dogrudur diyorsun cikacak inaniyorum diyorsun.. ama malesef hepsi yalan! Bendede birkac yorumcu sordugum sorular uzerinden yurudu resmen insanlari kandirmak bu, iste denize dusen yilana sariliyor. Ben artik hicbir zaman baktirmam cunku gercek dunyadan ve olaylardan uzaklastirdiklarini dusunuyorum beyin tutulmasi yasiyorsun yorumlar yuzunden. Uzun zaman sonra gercek dunyaya dondugunde ise daha buyuk bir travma. Ustelik boyle kotu bir tecrube icin birsuru para veriyorsun.. yani hem parandan hemde umutlarindan oluyorsun.

Helloooo müthiş falcı önerisiyle geldimm. Alper Ertürk <3 daha önce fal atanınız var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…