Fal Sepeti Deneyimleri

arkadaşlar yorumu silemedim de yanlış anlamışım saime naime atıldı sandım falı ona sormustum sayfa yenilenmedi geç farkettim

Cadılar Bayramı bize yaradı kızlar Yarına kadar indirim mi Aklımdakilere baktırmanın tam zamanı %30 az değil yani bence herkes deneyeceği yorumcuyu denesin derim benden söylemesi

Alya Ar kendini pasife almış. Anlık olarak iyi bilen yorumcuydu benim için üzüldüm

Merhaba, öbür foruma da yazmistim buraya da yazayim. Cardamba günü tesadufen bi sayfayla karsilastim. Tabiki araya araya normal bir falci kotulerden bazi iyiler de denk geliyor. Bu kiz kahve falina astroloji ile birlikte bakiyo ve cok ucuza yapiyo. Cok zahmetli is yaptigi ama daha yeni oldugu icin henuz cok hesapli. Instagram bilgileri vermek sanirim serbest, adresi: dilbertastro ve degisik bakimlari var tarot bakiyo, kahve fali ama hepsine astroloji katiyo ve o cok zahmetli bisey. Ben cok begendim ama sizde nasil olur bilemem ona göre bunuda bastan soylemek istedim. Telefon numarasi yok bende, dedigim gibi instagramdan baktirdim. Paylasmak istedim.

Merlin Ayris i deneyen oldu mu? Arattım 1 kişi yazmış o da beğendiğini söylemiş. Bugün denedim ben de, bildiği çok şey olmuş ve yuvarlak şeyler de değil. Bazı detayları başka falcılara da söylemiştim, aralarındaki olası bir iletişimle bunu öğrendi desem son dönemde aklımdan geçen cümleleri bile söylemiş şaşırdım epey. Eskisi gibi sık baktırmıyorum belki de ondan tuttu bilmiyorum, başka deneyen olduysa fikrini merak etmekteyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…