Fal Sepeti Deneyimleri

Merhabalar, Falsepeti uygulamasında gördüm. Bugün %30 indirim varmış. Baktırmak isteyen olursa uygulamayı kontrol edin derim

Merhabalar, Falsepeti uygulamasında gördüm. Bugün %30 indirim varmış. Baktırmak isteyen olursa uygulamayı kontrol edin derim
duygu auraya yıldızname gönderdim, sinastri bakımı da yapıyormuş yanında heycanlıyıımmm. sonuçları isteyene yazarım

duygu auraya yıldızname gönderdim, sinastri bakımı da yapıyormuş yanında heycanlıyıımmm. sonuçları isteyene yazarım
Duyguya 3 kez baktırdım toplamda.
Bir tanesi 2 yıl önce baktırdım olumlu dediği olmadı.
Bu sene de 2 kere baktırdum birinci falı olumluydu ikincisi olumsuz bir faldı.
Belki yıldızname de daha iyidir bilemem.

Duyguya 3 kez baktırdım toplamda.
Bir tanesi 2 yıl önce baktırdım olumlu dediği olmadı.
Bu sene de 2 kere baktırdum birinci falı olumluydu ikincisi olumsuz bir faldı.
Belki yıldızname de daha iyidir bilemem
Selamlar, Alin toprak a fal gönderen oldu mu? bugün indirim varken baktırayım diyorum
Aline baktırdum bakalım vadesi çıkarsa yazarım.
Ama bilemiyorum pembeci sanki .

I Isabella_7 twitterdaki kadına baktırdım ama kişilik analizlerimizi tam tersi söyledi Bu fal olayları enerjiyle ilgili sanırım bende de olmadı gerçi geleceğe yönelik söyledikleri daha yasanmadı hayırlısı
baska tavsiyeler varsa değerlendiricem bakalım

Aaa aman ne bilim.
Benim fallar komple patladı zaten.
Tek tük çıkan var.
Vadesi olanlar var işte bakalım guncelleme yapıcam bir sure sonra buraya hepsini.
Şu an anda tutan Zeus var .
Zeus ta yıllar önceki falı patlamıstı tam tersi olmuştu dediklerinin .
Seruven telwe bırseyler gördü ama her attığımda farklı yorum yapıyor o kadın.
Bakalım dediğim gibi vadesi olanlar var.
Gökçe aksoya yıldızname attım tutarlıydı ama gelecek çıkar mı bilemiyorum.
Kafam karman çorman.
Birde sanki attığımız bazı adımlar sureci değiştiriyor dönüştürüyor gıbı geliyor bana.
Bir falcının 2 falı arasında cok fark oluyor cunkü

Ben taktım ayışığına bir bulamadım hala iki kez bakıp ikisinde de cuk bilmişti hepsini geleceğe yönelik acaba nerde yaaa
Onun dışında sanırım bir de nesibe vardı 1 kez baktırdığım o cıkmıstı o nerdeydi acaba

Nesibe fal sepetinde.
Bana cıkmadı ya Nesibe bu sefer.
Ay ışığı yok galiba artık.
Siteye sor belki biliyordular fal sepetıne

sizin tek tük çıkan fallarınıza kimler baktı acaba merak ettim

merhaba arkadaşlar. uzun yıllardır forumu takip ediyorum fal konularına yorum yazmak için hesap açtım. ben kendi deneyimlerimi yorumlayayım.

saime elmas: güncel durumu iyi biliyor bence. en tutarlı bakanlardan biri.

ayten ce: anlık yorumları güzel fakat gelecek çıkmıyor.

melodi kuş: analizler güzel. vadesi gelmedi bakalım çıkarsa editlerim.

su bahar: analizler güzel. bayağı uzun yorumluyor. vadesi gelmedi. anlık analizlerde en iyilerden bence pek keşfedilmemiş.

alya ar: yani ben çok tatmin olmadım. katinası denenebilir. vadesi gelince editleyeceğim. ama pek çıkacağını sanmıyorum
dediğinin.

akın kurt: iki kere baktırdım ben nedense pek beğenmedim ya. çok pembeci geldi bana. ama çıkarsa dedikleri hakkını
yemem hemen editlerim merak etmeyin bebikler.

zeliş can: aşırı pembeci. vadeleri de çıkmıyor.

imren umay: ilk verdiği vade çıkmadı. haziranı bekle dedi. bakalım. analizi iyi de vadesi çıkmıyor gibi sanki.

nevin gül: verdiği vadeler asssssla çıkmıyor. 2-3 defa baktırmışımdır.

kader papatya: valla en doğru konuşanlardan biri oldu. olumsuz bir yorum yaptı analiziyle beraber ve doğruydu yani. en mantıklı yorum yapanlardan biri. pembeci değil.

demir: çok şeker bir enerjisi var lakin çok pembeci. seviyor. gelecek. i dont think so ya. aşşşşırı pembe aşırı aşırı.

hakan kar: uygulamada seçilen kartları yorumluyor. kendi kartlarını kullanmasını beklerdim. meh.

dudu nur: eh fena değil. analizler iyi.

derya nural: saçma geldi bana falı ya. nope.

gökçe aksoy: yorumları güncel olarak tutarlı. ama vadesi pek pembe. anlık merak ettikleriniz için danışabilirsiniz.

Son düzenleme:

Fal sepeti Zeus ve telwe serüven.
Melih gün de çok üstüne gidersen ayrılık olur demişti.
Dediklerini yapmadım melihin ayrılık oldu .
Ama ben genel anlamda şöyle düşünüyorum zaten nasip neyse o oluyor iki insan ayrılması gerekiyorsa o kavga oluyor yada başka bir şey oluyor yine olmuyor.
Buraya kadarmışız birbirimizin hayatında ben sevdim o vazgeçti yapucak bir şey yok.
Zaten doğru adam olsaydu bende bu kadar fal baktırmazdım heralde ihtiyaç duymazdım.
Piskolojim bozulmuştu her gün 2_3 fal baktırıyordım.
Şimdi en güvendiğim bir iki kişiye baktırdım artık baktırmam.
Kadere bıraktım herseyi beni seven beni bulur .
Kalbim acıyor ama geçicek ....

telwe serüvene kahve mi tarot mu baktırdınız ben de deneyeyim.
ayrılık sonrası ilk zamanlar ben de öyleydim her gün 2-3 fal attığımı bilirim. şimdi keyfine baktırıyorum haftada bir falan. zaman her şeye ilaç.

Ben ilişkim devam ederken de çok baktırdım.
Hatta şimdi daha az baktırıyırum.
Seruven su falı baktırdım.
Bilemiyorum söylediklerimden mi yürüyor .
Başlarda çok olumluydu ciddi bir ilişki evlenmek istiyor falan derken problemli olduğumuz dönemde biraz detay verdim böyle bir şey söyledi .
Şimdi de uzun bir vade verdi barışma var dedi ama vade çok uzun kime öle kim kala yani.
Ama Zeus tam olarak bildi durumu .
Vadesi de nerdeyse tuttu .
Şubat ayında sorunlar büyüyecek Şubat sonu ayrılık olucak erkek arkadasın bitirecek dedi
Çok şaşıracaksın.
Mart sonu ayrıldık.
Ve dediği gibi oldu .
Sonra dönecek pişman olucak tekrar başlayacaksınız dedi.
Bende kadına ben tekrar barışmam bittiyse bitti dedim oda büyük konuşma dedi.
Yani bu kısmı çıkar mı bilemiyorum.
Zeus benim 2 yıl önceki sorduğum flörtümlr birliktelik olucak dedi ama o adamla hiç bir şey olmadı hatta evlendi başkasıyla iletişim bilr olmadı .
Bazen iyi bazen kötü demek ki fal sonuçta.
Ama bence Zeus boş bir falcı değil yine de

Onun bana verdiği vade patladı.
Yani olay çıkar mı bilemiyorum ama vade doldu.

Benim de önceden çok toksik bi ilişkim vardı o zamanlar her gün baktırırdım hatta bazen günde 2-3 kere Onun yüzünden bu fal bataklığına düştüm zaten O bitti tamamen çok şükür bu kez de yeni biri ne zaman gelecek ne zaman mutlu olcam bunlar başladı sonu yok bu işin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…