duygu auraya yıldızname gönderdim, sinastri bakımı da yapıyormuş yanında heycanlıyıımmm. sonuçları isteyene yazarımMerhabalar, Falsepeti uygulamasında gördüm. Bugün %30 indirim varmış. Baktırmak isteyen olursa uygulamayı kontrol edin derim
Nasildiduygu auraya yıldızname gönderdim, sinastri bakımı da yapıyormuş yanında heycanlıyıımmm. sonuçları isteyene yazarım
Duyguya 3 kez baktırdım toplamda.duygu auraya yıldızname gönderdim, sinastri bakımı da yapıyormuş yanında heycanlıyıımmm. sonuçları isteyene yazarım
Duyguya 3 kez baktırdım toplamda.duygu auraya yıldızname gönderdim, sinastri bakımı da yapıyormuş yanında heycanlıyıımmm. sonuçları isteyene yazarım
Aline baktırdum bakalım vadesi çıkarsa yazarım.Selamlar, Alin toprak a fal gönderen oldu mu? bugün indirim varken baktırayım diyorum
Pembeci sanki oda.Alaca Pera komple patladi bende kizlar. yildizname baktirmistim
Nasıldııı ?duygu auraya yıldızname gönderdim, sinastri bakımı da yapıyormuş yanında heycanlıyıımmm. sonuçları isteyene yazarım
Aaa aman ne bilim.I Isabella_7 twitterdaki kadına baktırdım ama kişilik analizlerimizi tam tersi söylediBu fal olayları enerjiyle ilgili sanırım bende de olmadı gerçi geleceğe yönelik söyledikleri daha yasanmadı hayırlısı
baska tavsiyeler varsa değerlendiricem bakalım
Ben taktım ayışığına bir bulamadım hala iki kez bakıp ikisinde de cuk bilmişti hepsini geleceğe yönelikAaa aman ne bilim.
Benim fallar komple patladı zaten.
Tek tük çıkan var.
Vadesi olanlar var işte bakalım guncelleme yapıcam bir sure sonra buraya hepsini.
Şu an anda tutan Zeus var .
Zeus ta yıllar önceki falı patlamıstı tam tersi olmuştu dediklerinin .
Seruven telwe bırseyler gördü ama her attığımda farklı yorum yapıyor o kadın.
Bakalım dediğim gibi vadesi olanlar var.
Gökçe aksoya yıldızname attım tutarlıydı ama gelecek çıkar mı bilemiyorum.
Kafam karman çorman.
Birde sanki attığımız bazı adımlar sureci değiştiriyor dönüştürüyor gıbı geliyor bana.
Bir falcının 2 falı arasında cok fark oluyor cunkü
Aaa aman ne bilim.
Tek tük çıkan var.
Vadesi olanlar var işte bakalım guncelleme yapıcam bir sure sonra buraya hepsini.
Kafam karman çorman.
Birde sanki attığımız bazı adımlar sureci değiştiriyor dönüştürüyor gıbı geliyor bana.
Nesibe fal sepetinde.Ben taktım ayışığına bir bulamadım hala iki kez bakıp ikisinde de cuk bilmişti hepsini geleceğe yönelikacaba nerde yaaa
Onun dışında sanırım bir de nesibe vardı 1 kez baktırdığım o cıkmıstı o nerdeydi acaba
sizin tek tük çıkan fallarınıza kimler baktı acaba merak ettimAaa aman ne bilim.
Tek tük çıkan var.
Kafam karman çorman.
sizin tek tük çıkan fallarınıza kimler baktı acaba merak ettim
Fal sepeti Zeus ve telwe serüven.sizin tek tük çıkan fallarınıza kimler baktı acaba merak ettim
telwe serüvene kahve mi tarot mu baktırdınız ben de deneyeyim.Fal sepeti Zeus ve telwe serüven.
Melih gün de çok üstüne gidersen ayrılık olur demişti.
Dediklerini yapmadım melihin ayrılık oldu .
Ama ben genel anlamda şöyle düşünüyorum zaten nasip neyse o oluyor iki insan ayrılması gerekiyorsa o kavga oluyor yada başka bir şey oluyor yine olmuyor.
Buraya kadarmışız birbirimizin hayatında ben sevdim o vazgeçti yapucak bir şey yok.
Zaten doğru adam olsaydu bende bu kadar fal baktırmazdım heralde ihtiyaç duymazdım.
Piskolojim bozulmuştu her gün 2_3 fal baktırıyordım.
Şimdi en güvendiğim bir iki kişiye baktırdım artık baktırmam.
Kadere bıraktım herseyi beni seven beni bulur .
Kalbim acıyor ama geçicek ....
Ben ilişkim devam ederken de çok baktırdım.telwe serüvene kahve mi tarot mu baktırdınız ben de deneyeyim.
ayrılık sonrası ilk zamanlar ben de öyleydim her gün 2-3 fal attığımı bilirim. şimdi keyfine baktırıyorum haftada bir falan. zaman her şeye ilaç.
Onun bana verdiği vade patladı.Ben de merak ettim Aline tarot attım bildiği şeyler oldu anlıkta bakıyım vadeleri tutacak mıÇok değişik bakıyor ama arkadan sürekli kağıt buruşturma sesi kalem sesi falan geliyor transa geçiyormuş gibi
Benim de önceden çok toksik bi ilişkim vardı o zamanlar her gün baktırırdım hatta bazen günde 2-3 keretelwe serüvene kahve mi tarot mu baktırdınız ben de deneyeyim.
ayrılık sonrası ilk zamanlar ben de öyleydim her gün 2-3 fal attığımı bilirim. şimdi keyfine baktırıyorum haftada bir falan. zaman her şeye ilaç.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?