Fal Sepeti Deneyimleri

Kızlar Fal sepeti Zeus ne diyorsunuz?Çıkanlar çıkmayanlar bilgi verebilir mi?
Bana çıktı bir falı.
Tekrar attım ama bu sefer pembe bir faldı.
Ama karekter analizi olarak bir nokta atışı yaptı .
Hakkını yiyemem.
Bunu daha önce kimse söylemedi ben onu tanıdığım için biliyorum

Falsepetinde %50 indirim var diye bir bakayım dedim ama fiyatlar indirimle bile aşırı yüksek. Uygun fiyatlı önerebileceğiniz biri var mı?

Dün Oylum’a baktırdım, ı ıh pek olmadı gibi.. yani tabi yaşayıp görülecek elbette ama bilmiyorum almadım kabul etmedim

melodi ve berivan barçını denedim komşu teyze falı gibiydi bana. herşey güzel olcak gibi
saime elması denememiştim yarın onuda denicem
Saimeyi çok beğendim boş değil hatta benim duruma yaptığı yorum netti.
En iyi analizi o yaptı bence.
Eski falını da dinledim evet yine boş konuşmamış.
Gelecek çıkar mı bilemem ama anda ve geçmişte Saime derim

Bu arada geçen yıl saimeye baktirmisim başka biri vardu o zaman aklımda sonuç fos ya.
Ay kimse bilmiyor birşey .
Gerçekten dellrecem.
Tam mantıklı evet bildi diyorum yine yok yanı.
Hiç dediği şekilde ilerlememis zaten o günden sonra adamla kopmustuk tuhaf bir tipti yalanciydu bence.
Bi daha iletişim olmadı olucaj falan demiş.
Zaten benim hayatıma bir kaç ay sonra bu adam girmişti bir iliskiye başlamıştım.
Diğer adamda umrumda bile degildi zaten bir ilişki de değildi flört aşamasında kalmıştı.

ben de baktırdım. benimle ilgili biraz burç yorumu yaptı, burcumun bazı özelliklerine sahibim tuttu o nedenle. ama eski ilişkimle ilgili kişinin karakterine dair dedikleri yaşadığım bildiğime göre çok tersti, ya ben hiç tanımamışım ya da iyi oynamış oluyor dediği doğruysa. bir de iş yerimde asla olmayan birini aşırı detaylı anlattı, dedim yok öyle biri. belki yeni başlar dikkat et dedi. yani ben pek beğenmedim, durugörü almıştım ama doğumyeri vs istedi herhalde yıldızname baktı o yüzden burç yorumu gibi de oldu. dedikleri çıkarsa yazarım gene.çok net tarihler verdi ama daha 2 aya yakın var,

Bence Saime fos.
2 sene önceki falıma dayanarak konuşuyorum.
Çünkü olay net artık
Olumlu konuşmuştı

Bence Saime fos.
2 sene önceki falıma dayanarak konuşuyorum.
Çünkü olay net artık
Olumlu konuşmuştı
Fal sepetinde fos olmayan yorumcu var mı peki bildiginiz? Benimkilerin hepsi öyle çıkmıştı sonunda ve yazmistim da burda.6 aydır hiç baktirmadim ,soğudum iyi de oldu. çünkü ümitlene ümitlene psikolojimi etkiledi ..hepsi çocuk gibi oyalayıp kandırdı beni maalesef...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…