Ben denedim çok iyiydi resmen okuyorrrberivan barçın ı deneyen oldu mu kızlar
hahah bende batakta gibiyim fal merakıma engel olamıyorumO bende tutmamıştı ya.
Ama çok tatlı kadındı .
Ay bilmiyorum hem artık baktırmıcam diyorum yine baktırıyorum.
Aman hepsi boş ya.hahah bende batakta gibiyim fal merakıma engel olamıyorum
Bana çıktı bir falı.Kızlar Fal sepeti Zeus ne diyorsunuz?Çıkanlar çıkmayanlar bilgi verebilir mi?
melodi kuş u deneyebilirsiniz benceFalsepetinde %50 indirim var diye bir bakayım dedim ama fiyatlar indirimle bile aşırı yüksek. Uygun fiyatlı önerebileceğiniz biri var mı?
Serkan Tek kısa bakıyor ama bende biliyor genel olarak ama beğenmeyen de varFalsepetinde %50 indirim var diye bir bakayım dedim ama fiyatlar indirimle bile aşırı yüksek. Uygun fiyatlı önerebileceğiniz biri var mı?
Bende patladı o ya.Serkan Tek kısa bakıyor ama bende biliyor genel olarak ama beğenmeyen de var
ilk defa mı gönderdiniz çok sevilen bir falcı ama ben hiç göndermedimDün Oylum’a baktırdım, ı ıh pek olmadı gibi.. yani tabi yaşayıp görülecek elbette ama bilmiyorum almadım kabul etmedim
İlk defa baktırdım bu arada Oylum’un dediği çıktı yailk defa mı gönderdiniz çok sevilen bir falcı ama ben hiç göndermedim
Ne falı baktırdınız?İlk defa baktırdım bu arada Oylum’un dediği çıktı yadün çıktı ben şok
Saimeyi çok beğendim boş değil hatta benim duruma yaptığı yorum netti.melodi ve berivan barçını denedim komşu teyze falı gibiydi bana. herşey güzel olcak gibi
saime elması denememiştim yarın onuda denicem
ben de baktırdım. benimle ilgili biraz burç yorumu yaptı, burcumun bazı özelliklerine sahibim tuttu o nedenle. ama eski ilişkimle ilgili kişinin karakterine dair dedikleri yaşadığım bildiğime göre çok tersti, ya ben hiç tanımamışım ya da iyi oynamış oluyor dediği doğruysa. bir de iş yerimde asla olmayan birini aşırı detaylı anlattı, dedim yok öyle biri. belki yeni başlar dikkat et dedi. yani ben pek beğenmedim, durugörü almıştım ama doğumyeri vs istedi herhalde yıldızname baktı o yüzden burç yorumu gibi de oldu. dedikleri çıkarsa yazarım gene.çok net tarihler verdi ama daha 2 aya yakın var,Falbahcem Vega diye bir falcıya baktırdım.
Hayır baktırmucam dedim ama.
Dayanamadım.
Karşı tarafı anlattı resmen çok şaşırdım.
Sanki zihnini okuyor.
Çok beğendim bakalım çıkıcak mı vadesi.
Vegayı bilen var mı
siz bu bahsedilen kişiye baktırdınız mı acaba?kişiye karşı bi şüphe oluşmuş sanırım, merak ettim dediği falcı gerçekten var mı denendi mi?Cok tesekkurler
ben de baktırdım. benimle ilgili biraz burç yorumu yaptı, burcumun bazı özelliklerine sahibim tuttu o nedenle. ama eski ilişkimle ilgili kişinin karakterine dair dedikleri yaşadığım bildiğime göre çok tersti, ya ben hiç tanımamışım ya da iyi oynamış oluyor dediği doğruysa. bir de iş yerimde asla olmayan birini aşırı detaylı anlattı, dedim yok öyle biri. belki yeni başlar dikkat et dedi. yani ben pek beğenmedim, durugörü almıştım ama doğumyeri vs istedi herhalde yıldızname baktı o yüzden burç yorumu gibi de oldu. dedikleri çıkarsa yazarım gene.çok net tarihler verdi ama daha 2 aya yakın
Bence Saime fos.arkadaşlar birkaç defadır melodi kuş'a baktırmaya başladım fiyatı da uygun tak tak söylüyo yani bu herif sana dönmicek dedi bastıra bastıra. durugörüsü çok iyi gibi geldi bana ama bilemedim hiç kimse de bahsetmemiş. deneyen olursa yorumlar mısınız siz de ya merak ettim.
bir de saime elmasla çok paralel yorumlamaları. diğer yorumcuların hepsi çok pembeci geldi bana. bilmiyorum deneyenler fikirlerini yazsın lütfen dostlarımm
Fal sepetinde fos olmayan yorumcu var mı peki bildiginiz? Benimkilerin hepsi öyle çıkmıştı sonunda ve yazmistim da burda.6 aydır hiç baktirmadim ,soğudum iyi de oldu. çünkü ümitlene ümitlene psikolojimi etkiledi ..hepsi çocuk gibi oyalayıp kandırdı beni maalesef...Bence Saime fos.
2 sene önceki falıma dayanarak konuşuyorum.
Çünkü olay net artık
Olumlu konuşmuştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?