Fal Sepeti Deneyimleri

ah inanın o kadar iyi anlıyorum ki sizi. ben düzenli terapiye gitmeye başladım inanın çok çok iyi geliyor. fallara harcadığım paraları keşke daha önceden terapilere harcasaymışım diyorum.

berivan barçın ı deneyen oldu mu kızlar

arkadaşlar birkaç defadır melodi kuş'a baktırmaya başladım fiyatı da uygun tak tak söylüyo yani bu herif sana dönmicek dedi bastıra bastıra. durugörüsü çok iyi gibi geldi bana ama bilemedim hiç kimse de bahsetmemiş. deneyen olursa yorumlar mısınız siz de ya merak ettim.
bir de saime elmasla çok paralel yorumlamaları. diğer yorumcuların hepsi çok pembeci geldi bana. bilmiyorum deneyenler fikirlerini yazsın lütfen dostlarımm

bir iki ay önce saime elmas a yıldızname baktırmıştım. baya memnun kalmıştım. gerçekçi nokta atışlı yorumlardı. melodi kuş a da yakın zamanda baktırdım. ileriye dönük henüz bilemiyorum ama anlık olarak dedikleri doğruydu. o yüzden ileriye dönük yorumlarının da tutacağını düşünüyorum. her ikisi de şaşırtan yorumcular oldu benim için.

melodi ve berivan barçını denedim komşu teyze falı gibiydi bana. herşey güzel olcak gibi
saime elması denememiştim yarın onuda denicem

Falbahcem Vega diye bir falcıya baktırdım.
Hayır baktırmucam dedim ama.
Dayanamadım.
Karşı tarafı anlattı resmen çok şaşırdım.
Sanki zihnini okuyor.
Çok beğendim bakalım çıkıcak mı vadesi.
Vegayı bilen var mı

Falcı Havinin numarasını paylaşabilir misiniz? Eski numarası aktif değil sanırım.
Hangi kafede fal bakıyordu?

Kızlar 2019'da ay ısıgına baktırmıstım simdi sisteme girip eski falımı dinledim ben şok bilmiş yaaa detayları unutmustum. Ama suan yok bulamıyorum onu.
100 kredi yükledim kimi önerirsiniz

daha önce hiç denememiştim bu kişiyi. ne baktırdınız haftasonu denim bende

daha önce hiç denememiştim bu kişiyi. ne baktırdınız haftasonu denim bende
Ya ben bu kadına zihin okuma mı ne öyle bir şey.
Karşı tarafın duygu düşüncelerini okuyor.
Teker teker söylüyor geçmiş an gelecek.
Bende tekrar baktırıcam.
Benim geçmişimle ilgili de bildiği şeyler var.
Karekterim ilişkilerim.
Beni bana anlattı ve bir kısmında agladım o konuşurken.
Bayağı popüler biri aslında .
Ama forumda hiç duymadım adını
Ben 50 dakikalık bir seans alıcam bir dahakine.
Bakalım dedikleri olursa.
Pembeci değil asla .şurdan da bu işi çok iyi bildiği belli şöyle dedi bu şu anki düşünceleri 3 ay sonra değişebilir enerjiler değişiyor.
Net olucak olmayacak demem.
Ama şu an böyle düşünüyor diyor açık açık

Dün ipek Pekin’e baktırdım kahve falı..
Biraz duygusal hassas dönemdeyim ağlayarak dinledim yorumunu kadının..
Anı tamamen bildi içimi bildi gelecek için söyledikleri inşallah olur bekliyorum

Dün ipek Pekin’e baktırdım kahve falı..
Biraz duygusal hassas dönemdeyim ağlayarak dinledim yorumunu kadının..
Anı tamamen bildi içimi bildi gelecek için söyledikleri inşallah olur bekliyorum
Bende baktırdım pembeci gibi sanki.
Bayağı oldu baktıralı.
Vadesine daha var çıkan bir şey yok henüz zaten

Bende baktırdım pembeci gibi sanki.
Bayağı oldu baktıralı.
Vadesine daha var çıkan bir şey yok henüz zaten
Anlık durumda çok net olmayacak dedi mesela hem de neden olmaması gerektiğini söyledi tam benim düşüncelerimdi inşallah çıkar gelecek için olanı aldım kabul ettim kendim için

Bu arada eski hesabıma girdim dün falsepetinde İzmirli katinaya da baktırmışım ben onu unutmuştum dün dinledim yine 4 yıl oldu ona baktıralı ama bilmiş her şeyi tekrar ona ulaşamadım. Hatta ben unutmuştum baktırdığımı bile dün görünce direkt dinledim bugünü bile bilmiş o dönemler birlikte olduğum ayrıldığım kişi için gelecek vadeli söyledikleri olmuş mesela ben unutmuştum tekrar ulaşamadım onu nasıl bulabilirim acaba

O bende tutmamıştı ya.
Ama çok tatlı kadındı .
Ay bilmiyorum hem artık baktırmıcam diyorum yine baktırıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…