Fal Sepeti Deneyimleri

Sevgi Dermana baktıran oldu mu?Fiyatını gördüm.Gerçekten bu kadar iyi mi?Baktıranda var

Sevgi Dermana baktıran oldu mu?Fiyatını gördüm.Gerçekten bu kadar iyi mi?Baktıranda var
Ben baktırmılştım bence kayde değer bir özelliği yok.
Yani bana baktığı dalların tam tersi durumları yaşadım yaşıyorum.
Tekrar baktırmam aslında merak ediyorum ne diyecek ama çok pahalı.
Pembeci bence.
Fulya Nas mesela oda tam bir pembeci o kadar fal baktırdım yok yani hakkını yemek istemrm kimsenin ama verdiği tarihler yalan oldu.
İşılay Can da yani o kadar şey söyledi ama yok yani.
Özlem Yılmaz'ın falını dinledim Özlem gerceğe yakın bir yorum yapmış en tutarlı o olmuş .
Artık attı tuttu ayrıntılarla mı konuştu bilmiyorum.
Bide herkes enerjiler değişiyor deyip ilk falıyla çelişiyor resmen.
Evet enerji değişir de fal kehanettir sonuçta.
O zaman kimse kendinden bu kadar emin konuşmasın hiç .
Durumu değerlendirip geçsin gelecek odaklı konuşmasın yani.

Bir de geçmişi gelecek gibi anlatanlar oluyor. Aslında dedikleri doğru ama geçmişte yaşanmış durum. Bence gelecek olayı tamamen farklı birine falınızı anlatmanız bile etkiler bence. Ben vadesi dolmadan fal baktırınca vadeler aynı oluyor ama tarih öteleniyor bunu da yaşadım.

Merhaba arkadaşlar Melisa Donukuk hakkında ne düşünüyorsunuz?Herkesin söylediklerinden farklı şeyler söyledi.Yorum yaparsanız sevinirim

Merhaba arkadaşlar Melisa Donukuk hakkında ne düşünüyorsunuz?Herkesin söylediklerinden farklı şeyler söyledi.Yorum yaparsanız sevinirim
İlk baktırdığımda söyledikleri çok saçma gelse de sonradan dediğine paralel durumlar yaşadım.
Zaten çok kesinlik içeren bir fal değildi, karşıdaki insanın karakteri, psikolojisi, ruh hali senin beklentilerini karşılayacak durumda değil o yüzden çok olumlu konuşamıyorum ama sana sevgisi var kesinlikle bunu bil dedi, başka detaylar da verdi. 6lı bir vadesi vardı, daha iyiye gidecek bazı şeyler fakat büyük beklentide de olma demişti. Gerçekten dediği gibi ilerledi.
Bir şekilde denk gelirsem tekrar denemek istiyorum.

Bu arada bir zamanlar Dilek Sönmez diye bir falcı vardı fal sepetinde, onu deneyen olmuş muydu?
Onun falını da çok beğenmiştim, hatta buradan bir arkadaşın tavsiyesi ile baktırmıştım.
Başka deneyene de denk gelmedim, kısa bir süre bulundu sanırım Fal sepetinde.
Gittiğine üzülmeli miyim baktıran biri varsa evet veya hayır desin bana

Melisa seneler önce bakmıştı bir olayı sormuştum olmayacak dedi ama oldu.
Benim için nagatif bir durumdu.
Bana çıkmadı

Arkadaşlar Demir’i deneyen oldumu?
Pembeci ya.
Benim dün kredim vardı Rabia bal diye bir yorumcuya baktırdım fena değildi fiyatına göre.
Bide mithrat mı ne öyle bir yorumcu da var oda gerçekçi temiz bir yorum yaptı

Ekin Altınışığı deneyen varmı?Dün tarotta Azizi denedim geleceğe yönelik yorumlar yaptığı için iyimi ,kötü mü zaman gösterecek.Çok beğenilmiş bende denemek istedim.Telefonda sorularınıza yönelik kart bakımı yapıyor.Yakın zamandaki bir olayı sordum.Dediği yönden olursa size öneririm

Azize bende baktırdum vadesine var çıktı mı bilemiyorum henüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…