Bir fal 750 TL mi? Ciddi misiniz??Fulya Nas fiyatını 750 yapmış kaç kere baktırdım.Aşırı pembeci ve asla çıkmıyor.Sürekli bakıyorum baktırıyorlar çok şaşırıyorum.
Evet ve sürekli meşgul dedim herhalde tek bana çıkmıyorBir fal 750 TL mi? Ciddi misiniz??
Ben bı ara bakıyordum. İyi de talep vardı. Beleş bakıyorum diye herhaldeEvet ve sürekli meşgul dedim herhalde tek bana çıkmıyor
Bir sıfır fazla yazdınız herhalde?Nesibe 7700 TL
Ben bı ara bakıyordum. İyi de talep vardı. Beleş bakıyorum diye herhalde. Bilsem bu fiyatlar var her şeyi bırakıp bu işe gireyim ben
Ayyyy evet fiyatları görünceBir sıfır fazla yazdınız herhalde?
İnanın o fiyata baktıran bile çıkacaktır.Fal için uçakla gidip gelenleri milyarlar verenleri duydumBir sıfır fazla yazdınız herhalde?
Yani fal sonuçta. Kimse size bir şeyin garantisini veremez. Zevkine yada içiniz rahatlasin diye baktirirsiniz. 200 fln verirsiniz anlarım da. 700 kere çıkan bir bütçe ayirabilmek bence iyi bişey.Çevreniz çok şanslıymış bedava fal neredeeeee
ben aylar önce denemiştim. tek tük bir iki şey bildi geçmiş için, gelecek tutmadı. bir de o fiyata çok az şey dedi, 8 dakika aynı şeyi evirdi durdu. ayrıca biosuna da yazmış, psikoloji ile ilgilendiğni. soru sorunca hep insan psikolojisi şöyle ondan böyle olmuş, kendini onun yerine koy psikoloji bu vs. deyip durdu. kendini paikolog sanıyor gibi, falı da fal değil insan psikolojisi ağırlıklı saçma bir şey bence. zaten paramı da iade etti.Arkadaşlar Demir’i deneyen oldumu?
Ay ben baktırmıştım gercekten bu fiyatlara değmez.Sevgi Derman 8000 kredi yapmış ve baktıran var.
Hiç de çıkmamıştı Sevgi dermanda Fulya nasda..kendilerini ne sanıyorlarda bu rakamları isteyebiliyorlar çok ilginç..Sevgi Derman 8000 kredi yapmış ve baktıran var.
Aynen ya şaka gibi.Hiç de çıkmamıştı Sevgi dermanda Fulya nasda..kendilerini ne sanıyorlarda bu rakamları isteyebiliyorlar çok ilginç..
hemen denicemm yazarım burdandaKızlar kredim vardı Mayıs Aslan diye bir falcı gelmiş onu denedim Tarot baktı.
Nokta atışı yaptı yani önemli bir şey söyledi çok tahmin edilebilir bir şey değildi .
Ben beğendim denenebilir
Dene canım inşş beğenirsin .hemen denicemm yazarım burdanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?