Fal Sepeti Deneyimleri

Arkadaşlar Demir’i deneyen oldumu?
ben aylar önce denemiştim. tek tük bir iki şey bildi geçmiş için, gelecek tutmadı. bir de o fiyata çok az şey dedi, 8 dakika aynı şeyi evirdi durdu. ayrıca biosuna da yazmış, psikoloji ile ilgilendiğni. soru sorunca hep insan psikolojisi şöyle ondan böyle olmuş, kendini onun yerine koy psikoloji bu vs. deyip durdu. kendini paikolog sanıyor gibi, falı da fal değil insan psikolojisi ağırlıklı saçma bir şey bence. zaten paramı da iade etti.

Sevgi Derman 8000 kredi yapmış ve baktıran var.
Ay ben baktırmıştım gercekten bu fiyatlara değmez.
Fulya da Sevgi de inanılmaz pembeci.
Fulya astrolog zaten aslında tamam astrolojik haritayı iyi yorumlar ama aşırı pembeci .
Şimdi baktırsam kesin olumsuz konuşurlae ayrılık olunca hatta baskı yapmışsın vs diye beni suçlarlar ama ilgisi yok yani.
Bir insanla yolun açıktır kapalıdır yolunda ne kadar taş da olsa yani .
Bu kadar fiyatlara bakıyorlar inanılmaz artık bildikleri Bir şey de yok emin olun değmez.
Bir tane çıkan görmedim.
Sevgiye göre evleniyordum falan.
Fulyaya göre de adam çoktan gitti hayatına bakıyor dönse bile bu saatten sonra güvenim yok bir daha nasıl olur çok zor kendimi de biliyorum insanlara güvenmem zaten zor olur ilişki yara alınca nasıl güvenicen.
Her erkek döner bir şekilde meraktan yada boşa düşünce falan.
Ne niyetle döndüğünü nasıl bilicez.
Yada aranır taranır bulamaz öyle döner buda sevgi değil daha iyisini bulsa dönmeyecek yani.
Seven adam bırakmaz uğraşır çabalar ne bilim bu kadar basit aslında

Hiç de çıkmamıştı Sevgi dermanda Fulya nasda..kendilerini ne sanıyorlarda bu rakamları isteyebiliyorlar çok ilginç..
Aynen ya şaka gibi.
Tek bildikleri bir şey yok.
Fulyayı çok severim çok tatlı ama çok pembeci yani.
Herkese olumlu konuşuyot

Kızlar kredim vardı Mayıs Aslan diye bir falcı gelmiş onu denedim Tarot baktı.
Nokta atışı yaptı yani önemli bir şey söyledi çok tahmin edilebilir bir şey değildi .
Ben beğendim denenebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…