Fal Sepeti Deneyimleri

İnanmıyorum denemediğiniz kimse kalmamış bundan sonra baktırmadan önce size soracağımBen daha Azizi yeni farkettim.Nesibeyi önermiştiniz fakat fiyatına baktım
Ben baktırıyorum bedava kredi yükleniyor yenileri de deniyorum arada.
Aziz yeniydi baktırdım.
Vadesine var.
Çıkan bir şey yok çıkarsa şok olurum zaten.
Nesibe çok pahalı beğeniyorum ams yine de çok az şey söylüyor ama genelde doğru çıkıyor.
Fiyatı aşırı pahalı ama

nesibe geçen yıl bana fal bakarken telefonunda mesajlaşıyordu fotoğraflar filan çekiyordu
çok büyük saygısızlıktı 1 yıldız verdim yazdım iade etti gözükmesin diye düşük puan

nesibe geçen yıl bana fal bakarken telefonunda mesajlaşıyordu fotoğraflar filan çekiyordu
çok büyük saygısızlıktı 1 yıldız verdim yazdım iade etti gözükmesin diye düşük puan
Nereden anladın ki.
Bana hiç öyle bir şey yapmadı .
Trans halinde konuşuyordu.
Bana dediği çoğu şey çıkmıştır geçmişte .
Bence boş biri değil.

Nereden anladın ki.
Bana hiç öyle bir şey yapmadı .
Trans halinde konuşuyordu.
Bana dediği çoğu şey çıkmıştır geçmişte .
Bence boş biri değil.
Keşke bana da doğru çıksaydı Nesibe..Dediklerinin teki bile çıkmadı bana..Vadeler dolali yıllar geçti.Dediklerinin çıkmasını isterdim ,güzel şeylerdi..

Ben de denedim onu ama sadece ve sadece sorulara yönelik kart açıp bakmış,kendinden hiç bir şey yok.Dedikleri çıkar mı çıkmaz mı bilmem ama soru sorup yorum bile yapmadım.Tekdüze ve his katılmadan bir kayıt olmuş.

Ben de falcı tavsiyesi istiyorum. Melekler kahvesi Emre çok uzun senelerdir yok başka birine de gitmedim artık online tercih ediyorum. En son Burcu Hanım a kahve tarot bakımı yaptırdım geçenlerde bayağı iyiydi. O kalitede kimler var araştırmadayım deneyimlerimi mutlaka paylaşacağım

Olabilir Zaten güzel şeyler sürüncemede kalmaz diye düşünüyorum ben de.Olacak olan kısa sürede oluyo genelde
Evet ya olumlu ya olumsuz iki seçenek var.
Olumsuz konuşan kazanıyor işte .
Bazıları akıllı paso olumsuz konuşur .
Yüzde doksan da tutar

Bayanlar 2 günlüğüne /40 indirim başlamış.Denediğiniz olursa yorumlarınızı bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…