- 21 Ağustos 2020
- 1.104
- 2.139
- 83
ben denemişim 1 yıl önce ama çıkmamıştır çıksa aklımda kalırdı :)Ekini denediniz mi?
Ben baktırıyorum bedava kredi yükleniyor yenileri de deniyorum arada.İnanmıyorumdenemediğiniz kimse kalmamış bundan sonra baktırmadan önce size soracağım Ben daha Azizi yeni farkettim.Nesibeyi önermiştiniz fakat fiyatına baktım
nesibe geçen yıl bana fal bakarken telefonunda mesajlaşıyordu fotoğraflar filan çekiyorduBen baktırıyorum bedava kredi yükleniyor yenileri de deniyorum arada.
Aziz yeniydi baktırdım.
Vadesine var.
Çıkan bir şey yok çıkarsa şok olurum zaten.
Nesibe çok pahalı beğeniyorum ams yine de çok az şey söylüyor ama genelde doğru çıkıyor.
Fiyatı aşırı pahalı ama
Nereden anladın ki.nesibe geçen yıl bana fal bakarken telefonunda mesajlaşıyordu fotoğraflar filan çekiyordu
çok büyük saygısızlıktı 1 yıldız verdim yazdım iade etti gözükmesin diye düşük puan
mesajlaşma tuş sesi ve fotoğraf çekince çıkan seslerle başka nasıl anlıcam kızNereden anladın ki.
Bana hiç öyle bir şey yapmadı .
Trans halinde konuşuyordu.
Bana dediği çoğu şey çıkmıştır geçmişte .
Bence boş biri değil.
Keşke bana da doğru çıksaydı Nesibe..Dediklerinin teki bile çıkmadı bana..Vadeler dolali yıllar geçti.Dediklerinin çıkmasını isterdim ,güzel şeylerdi..Nereden anladın ki.
Bana hiç öyle bir şey yapmadı .
Trans halinde konuşuyordu.
Bana dediği çoğu şey çıkmıştır geçmişte .
Bence boş biri değil.
Ben de denedim onu ama sadece ve sadece sorulara yönelik kart açıp bakmış,kendinden hiç bir şey yok.Dedikleri çıkar mı çıkmaz mı bilmem ama soru sorup yorum bile yapmadım.Tekdüze ve his katılmadan bir kayıt olmuş.Ben baktırıyorum bedava kredi yükleniyor yenileri de deniyorum arada.
Aziz yeniydi baktırdım.
Vadesine var.
Çıkan bir şey yok çıkarsa şok olurum zaten.
Nesibe çok pahalı beğeniyorum ams yine de çok az şey söylüyor ama genelde doğru çıkıyor.
Fiyatı aşırı pahalı ama
Valla artık hiçbirine güvenmiyorummesajlaşma tuş sesi ve fotoğraf çekince çıkan seslerle başka nasıl anlıcam kız
Teşekkür ediyorumben denemişim 1 yıl önce ama çıkmamıştır çıksa aklımda kalırdı :)
Çok kısa bir bakimdi ve cikmamisti maalesef o da .Didar Evren hakkında ne düşünüyorsunuz????
Didar bana da çıkmadı .Çok kısa bir bakimdi ve cikmamisti maalesef o da .
Pembeci dediği hiç bir şey çıkmıyorFulya Nas fiyatını 750 yapmış kaç kere baktırdım.Aşırı pembeci ve asla çıkmıyor.Sürekli bakıyorum baktırıyorlar çok şaşırıyorum.
Aman olımsuzlar hep çıkıyor.Çok kısa bir bakimdi ve cikmamisti maalesef o da .
OlabilirAman olımsuzlar hep çıkıyor.
Olumsuz konuşan kazanır valla
Evet ya olumlu ya olumsuz iki seçenek var.OlabilirZaten güzel şeyler sürüncemede kalmaz diye düşünüyorum ben de.Olacak olan kısa sürede oluyo genelde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?