- 7 Nisan 2013
- 392
- 185
- 323
Öyle birileri yok falsepetinde bulamadım ben?Maya ve anka
Bende denemek istiyorum.İyi derken ???bugünkü indirimle hangi falcıya gönderdiniz? ben kıvanç karahanlıyı deneme fırsatı buldum bence iyiydi
Çok baktıran olmadığı için kararsız kaldımKıvanç
Bende denemek istiyorum.İyi derken ???
Fos ya kıvanç hikaye yazıyor tavsiye etmiyorum.Çok baktıran olmadığı için kararsız kaldım
Fos ya kıvanç hikaye yazıyor tavsiye etmiyorum.
Ama siz bilirsiniz
EvetFos ya kıvanç hikaye yazıyor tavsiye etmiyorum.
Ama siz bilirsiniz
Keşke yorumunuzu daha önceden yazsaydınızFos ya kıvanç hikaye yazıyor tavsiye etmiyorum.
Ama siz bilirsiniz
Yeni gördüm canım.Keşke yorumunuzu daha önceden yazsaydınız
Çok teşekkür ediyorumYeni gördüm canım.
Yani bana çok hikaye yazmıştı dediği gibi olmadı öyle bir şey yoktu .
Çok emin konuşuyordu .
Biraz duruma göre yorum yapmıştı ama atmasyondu.
Beğenenide vardır belki bilemem.
Bide Tarot baktırdım önce sonra kahveye gel dedi iki kere baktırmıştım 1 günde.
Buda çok saçma paracu bir tip işte.
Zaten birşey görüyorsan tek bir fal tipinde görürsün 2 kete aynı gün içinde fal bakmaya gerek yok.
O dönem çok çaresizdim ne derse yapıyordum falcıların.
Allah düşürmesin valla bunların eline.
Artık baktırmıyorum bıraktım bu işleri.
Çıkan olursa yazarım buraya
Bana direk hikaye yazmıştı .Çok teşekkür ediyorumSizinle düşüncelerimiz aynı sadece sorularım üzerinden yorumlar yaptı.Konuşmaları zaten öneriler şeklindeydi böyle yapsan daha iyi olur gibi
Gerçekten mi ?çok üzüldümBana direk hikaye yazmıştı .
Yahu öyle değil diyorum iddialaşıyor.
Erkek arkadaşımla onun yüzünden tatsız bir durum olmuştu.
Gaza gelip bir hamle yaptım salak gibi.
Böyle fallar baktırıp saçma sapan davrandım aramız gerginleşti.
En sonunda ayrıldık .
O yüzden Kıvanç benim kara listemde okuyorsa da burayı yazıklar olsun ona ne diyeyim.
İlişkim onun ve onun gibiler yüzünden bitti resmen .
Bide Milan cansın mı ne oda aynı şekilde.
Bende hata saçma sapan insanların ağzına bakarak iş yaptım
Nasıl insanların hayatlarıyla bu kadar kolay oynayabiliyorlar?Gerçekten mi ?çok üzüldümBarışma durumunuz yok mu?
Merhaba kimdir acaba bu falciKızlar bende deneyimimi yazayım bir arkadaşımının arkadaşı burada görüp kadını önerdi
Su falı baktırdım ilk başta yalan yok çok bozuldum karşımdaki kişinin yalan konuşması imkansızdı çünkü ama 2 gün sonra kadının dediği şak diye çıktı parasını yollamamıştım neden yollamadın demedi sonra yolladım ücretini ben memnun kaldım çok tatlı dilli en önemlisi biliyor
Bahsettiginiz falcı kim acabaHak yemiyor evet vallahi ben sevdim ablayı zaten hasta çocuğu varmış o kadar para verdimki falcılara buna vermişim çok mu vallahi güzelde bakıyor arkadaşlar
Kim acaba merak ettimKızlar bende deneyimimi yazayım bir arkadaşımının arkadaşı burada görüp kadını önerdi
Su falı baktırdım ilk başta yalan yok çok bozuldum karşımdaki kişinin yalan konuşması imkansızdı çünkü ama 2 gün sonra kadının dediği şak diye çıktı parasını yollamamıştım neden yollamadın demedi sonra yolladım ücretini ben memnun kaldım çok tatlı dilli en önemlisi biliyor
Maalesef canım 2 aydır ayrıyız.Gerçekten mi ?çok üzüldümBarışma durumunuz yok mu?
Evet hakkımı helal etmiyorum.Nasıl insanların hayatlarıyla bu kadar kolay oynayabiliyorlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?