Fal Sepeti Deneyimleri

bugünkü indirimle hangi falcıya gönderdiniz? ben kıvanç karahanlıyı deneme fırsatı buldum bence iyiydi

Merhabalar bu zamana kadar benimde baktırmadığım falcı kalmadı ama maalesef ki hepsi pembe tablocu ki çoğuda bilemiyor ama memnun kaldığım ve her zaman uğradığım dedikleri çıkan tek bir yer var bu uygulama başka yerler hepsi yalan Turuncu Fal Cafe Medyum Cengiz ve Aşkın özelliklede Cengizi öneriyorum her dediği çıktı eski sevgilimin bütün harflerini bildi, soru sordurmadı, herkes evlilik derken o asla olmaz dedi ve hepsi çıktı 1 kez bile yanılmadı size soru sordurmuyor bile whatsapp hatlarına mesaj attığınızda uygun randevu için sorabilirsiniz boşuna bu uygulamalarda vakit bile kaybetmeyin fiyatlarda olması gerektiği gibi

Keşke yorumunuzu daha önceden yazsaydınız
Yeni gördüm canım.
Yani bana çok hikaye yazmıştı dediği gibi olmadı öyle bir şey yoktu .
Çok emin konuşuyordu .
Biraz duruma göre yorum yapmıştı ama atmasyondu.
Beğenenide vardır belki bilemem.
Bide Tarot baktırdım önce sonra kahveye gel dedi iki kere baktırmıştım 1 günde.
Buda çok saçma paracu bir tip işte.
Zaten birşey görüyorsan tek bir fal tipinde görürsün 2 kete aynı gün içinde fal bakmaya gerek yok.
O dönem çok çaresizdim ne derse yapıyordum falcıların.
Allah düşürmesin valla bunların eline.
Artık baktırmıyorum bıraktım bu işleri.
Çıkan olursa yazarım buraya

Çok teşekkür ediyorum Sizinle düşüncelerimiz aynı sadece sorularım üzerinden yorumlar yaptı.Konuşmaları zaten öneriler şeklindeydi böyle yapsan daha iyi olur gibi

Çok teşekkür ediyorum Sizinle düşüncelerimiz aynı sadece sorularım üzerinden yorumlar yaptı.Konuşmaları zaten öneriler şeklindeydi böyle yapsan daha iyi olur gibi
Bana direk hikaye yazmıştı .
Yahu öyle değil diyorum iddialaşıyor.
Erkek arkadaşımla onun yüzünden tatsız bir durum olmuştu.
Gaza gelip bir hamle yaptım salak gibi.
Böyle fallar baktırıp saçma sapan davrandım aramız gerginleşti.
En sonunda ayrıldık .
O yüzden Kıvanç benim kara listemde okuyorsa da burayı yazıklar olsun ona ne diyeyim.
İlişkim onun ve onun gibiler yüzünden bitti resmen .
Bide Milan cansın mı ne oda aynı şekilde.
Bende hata saçma sapan insanların ağzına bakarak iş yaptım

Gerçekten mi ?çok üzüldüm Barışma durumunuz yok mu?

Merhaba kimdir acaba bu falci

Kim acaba merak ettim

Gerçekten mi ?çok üzüldüm Barışma durumunuz yok mu?
Maalesef canım 2 aydır ayrıyız.
Bu fallara baktırıp senin hayatında biri mi var beni mi aldatıyorsyn tarzında üstüne gittim adamın.
Kıvanç hayatında biri var kızıl sarı saçlı bir kadın demişti kadın beni bilmiyormuş adamın sevgilisiymiş falan filan.
Bende benimkinin çok üstüne gittim instadan falan araştırdım hep teker teker baktım takip ettiği kızlara hatta bir tanesini bunu sil falan dedim .kavga çıkardım bu bir kaç defa oldu.
Zaten uzak mesafe ilişkisi yaşıyorduk o dönem erkek arkadaşımın işleri yoğundu.
Bir tartışma sonunda bitti ilişkimiz.
Kıvanç burdan okuyorsa sen çok büyük bir yalancısın ve vebal alıyorsun .
Bu kadar net yorum yaptın ilişkimi mahvettin.
Diğer bütün falcılarda belki de atıyor ama bu kadar atan bir tek sensin .
Birde Milan cansın mı ne .
Oda başta olumlu konuşurken verdiğim ayrıntıyla aramız biraz o dönem durgundu bu ayrıntıyı aldıktan sonra başka bir kadınla tatil planı yaptığını söyledi
Siz siz olun lütfen bu iki sahtekardan uzak durun.
Gerçekten gören hisseden insanlar olabilir ama bu ikisi sadece atıyor ilişkilerini bozuyor insanların günahına giriyor piskolojimi bozdular o dönem ilişkimi mahvettim kendi ellerimle.
Eski erkek arkadaşımın gözünde şu an histerik problemli sürekli hikayeler uyduran ona saldıran biriyim.
O günden sonra da zaten asla dönmedi bana bende artık kabullendim durumu.
Bu arada erkek arkadaşımla aramızdaki problemleri ayrıntısıyla Duygu Deniz bildi.
Benim kafamda kurup bu adama saldırdığını onun bundan artık patladığını kaldıramadığınu vs bunları söyledi kadın
Duygu nun gelecekle ilgili çıkar mı dedikleri bilmiyorum ama anda çok çok iyi .

Nasıl insanların hayatlarıyla bu kadar kolay oynayabiliyorlar?
Evet hakkımı helal etmiyorum.
Tamam bende hemen inanıp gaza gelip bunları yapmamalıydım ama o dönem çok hassastır erkek arkadaşımı kaybetme korkum çok fazlaydı çok seviyordum.
Sürekli fal bsktırıyordum bu Kıvanç yeni gelmişti .
Bana o kadar emin konuştu ki kadını tarif ediyor benle ilişkisi varken de o kadın zaten varmış öyle diyor böyle şak şak konuşuyor.
Sonra kahve falı bakalım dedi tamam dedim yine aynı şeyler.
Sen nasıl farketmedşn diyor bide.
Ama yazıklar olsun bu insanlara .
Başka bir şey demiyorum.

Bide Nesibe bildi üstü açık yada kapalı bu adamı suçlamışsın dedi .
Hiç üstüne gidilmeyecek bir zamanda bu adamın üstüne gitmişsin sınamışsın dedi kadın.
Nesibe ye daha önce baktırmıştım üstüne gitme diye uyarmıştı yalan yok.
Nesibe boş bir falcı değil kim ne derse desin gelecek çıkar mı bilmiyorum tabi ama anda sorunları çok iyi görüyor bu kadın ve Duygu Deniz ikisi.
Onun dışında hepsi yalan dolan sallamasyon .
Çok pahalı olduğu için tekrar baktırmam ama anda çok başarılı ikiside hakkını yiyemem kimsenin.
Bide Melih gün üstüne gidersen bu ilişki biter uyarıyorum dedi gerçekten de öyle oldu.başka bir kadın yüzünden falan olmaz adam tahammül edememeyen herseyden çabuk bunalan birisi dedi .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…