- 1 Temmuz 2022
- 321
- 398
- 33
- 28
ahu*kızlar abu yaldıza baktıran var mı aylar öncesınde baktırmısım bazı seylerde iyiymiş cidden bugün tekrar baktırdım karakter analizi olan biten falan iyi geldi bana
inanılmaz kötü kağıttan okurcasına dandik bir faldı fal da diyemiyorum samimi gelmedi kişilik analizleri vs yerlerde adamı bana öyle bir anlatıyor ki sanki ben tanımıyorum kendi tanıyor da bana hüküm veriyor yalan yanlış şeylerle. resmen yönlendirilmeye açık bi insan olsam bana onca şeyi yaşatan adamın benim için hayırlı olduğuna inandıracak beniMücahit Özkan’ı nasıl buldunuz?
Elena Günce ye katina gönderdim dün.Anda ,geçmişte ve kişilik analizinde iyiydi,nokta atışları oldu.Peki dedigi çıkan var mı katinada?
Evet bende gördüm 1100 krediye kıvanç, akın falan var ben onları denemek istiyorumElena koca sitede en sevdigim yorumcu fakat sık sık online olmuyor sıraya giriyorum hep artık yetişirsem.. yaşam koçum gibi çok seviyorum. Bir de Nezih tunanın bugun 1100 krediye kampanyası varmış. Tarotta en son çok sevmiştim tekrar katina için göndereyim mi ne dersiniz. Bugun için nas kendinehas, filiz çetin ve duygu aura var. Siz katinada bunlara fal gönderdiniz mi
Evet onlarda aklımda bir de Berivan Barçına telefonda göndereyim diyorumYorumlarda çok beğenilmiş
Yorumun diğer kısımları nasıldı genel olarak?Kivanc Karahanli ya tarot gönderdim bugün, anlık ve gecmis durum analizi olarak.Diğer fallari cok yuksek kredilerdi .Tarot 1100 dü.Yorumun sonunda benim hiç söylemediğim cok farklı bir konuyu bilmiş maddiyatla ilgili.Şaşirdim açıkçası.Umarim çıkar.Kahve falina cagirmis kendisi ,orda daha detayli bakiyormus ama cok yuksek kredisi.Bir de güzel yorum talep etmiş,5 yildiz ver vs .Akin Kurt da böyle yapmisti.Öyle denince yapacagim varsa da icimden gelmiyor ısmarlama..Sizde nasildi ? Baktirdiniz mi? Dediği çıktı mı?
Zihin okuma,karşı tarafın düşüncesiydi aslında baktırma amacım.O yüzden bi şey diyemiycem onlar için, emin olamam bilmeden.Ama bambaşka bir şeyi bilmesi ve gelecek için bir vadede bulunması ( yakin zamanda dedi sadece) şaşırttı.Cikan var mu vadesi ve dediği diye sormak istedim.Yorumun diğer kısımları nasıldı genel olarak?
Anda,analizde ve karsi taraf düşüncesinde çok iyi . Gelecek vadesinde 4 falin 2 sinde dediği gibi olmuştu.yuzde 50 gibi düşünün.Diger ikisinde tam tersi oldu.Merhaba Duygu denizden yorum alanlar varsa yorumunu beğendiniz mi ?
Teşekkür ederim baktırdım ama bilemiyorum yorumlarda çok fazla abartıldığını düşündüm bakalım çıkar mı?:)Anda,analizde ve karsi taraf düşüncesinde çok iyi . Gelecek vadesinde 4 falin 2 sinde dediği gibi olmuştu.yuzde 50 gibi düşünün.Diger ikisinde tam tersi oldu.
ben iki kere baktırdım çok iyi diyemem bence abartmışlar ordakı yorumlarda alakasız şeyler de söyledi bana doğruluğunu bildiğim. moralinizi bozmayın derim o yüzdenKızlar Berivan barçına Yıldızname baktıran var mı bana çok olumsuz konuştu da falları çıkan var mı
telefonda mı göndermiştin falını sesli mi, telefonda çok guzel bakıyorKızlar Berivan barçına Yıldızname baktıran var mı bana çok olumsuz konuştu da falları çıkan var mı
geçen sene baktırmıştım kendisine. bambaşka bir insanın ilişkisini dinledim, kimin falı bu dedim. umarım iyi dedikleri gerçekleşir sizin adınıza.Ben duygu denize baktırmıştım.Ilk defa 2 ay önce ben çok şaşırdım.Açikcası hatta öyle birsey söylediği heralde benim yanımda benle ilişkiyi yaşıyor dedim.Ileriye dönük bir kaç şey dedi bekleyip göreceğiz.Bwn memnun kaldım ilk intiba ile.Ama fal bunlar.Birde Nesibe iyidir yönlendirmeli baktığı için dediklerini yapmak gerek yapın ve pişman olmayın.Tabi Rabbım bilir.
Kıvanç çok kötü ya çok emin konuşuyor kendinden ama birşey bilemedi bende canım.Kivanc Karahanli ya tarot gönderdim bugün, anlık ve gecmis durum analizi olarak.Diğer fallari cok yuksek kredilerdi .Tarot 1100 dü.Yorumun sonunda benim hiç söylemediğim cok farklı bir konuyu bilmiş maddiyatla ilgili.Şaşirdim açıkçası.Umarim çıkar.Kahve falina cagirmis kendisi ,orda daha detayli bakiyormus ama cok yuksek kredisi.Bir de güzel yorum talep etmiş,5 yildiz ver vs .Akin Kurt da böyle yapmisti.Öyle denince yapacagim varsa da icimden gelmiyor ısmarlama..Sizde nasildi ? Baktirdiniz mi? Dediği çıktı mı?
Duygu Deniz durum anlalizde iyiydi bende ama gelecek çıkmadı .Ben duygu denize baktırmıştım.Ilk defa 2 ay önce ben çok şaşırdım.Açikcası hatta öyle birsey söylediği heralde benim yanımda benle ilişkiyi yaşıyor dedim.Ileriye dönük bir kaç şey dedi bekleyip göreceğiz.Bwn memnun kaldım ilk intiba ile.Ama fal bunlar.Birde Nesibe iyidir yönlendirmeli baktığı için dediklerini yapmak gerek yapın ve pişman olmayın.Tabi Rabbım bilir.
Evet çok emin konuştu ,bana güven olacak dedi.Söylemedigim bi şeyi bildi diye şaşırmıştım.Acikcasi dediğinin olacağını sanmıyorum ben de.Iyi ki 1100 dü o zaman tarotu ,şimdi 8000 lerde kredisi .3 hafta falan olmadı daha.Kıvanç çok kötü ya çok emin konuşuyor kendinden ama birşey bilemedi bende canım.
Ama olumluysa inss sana cikar
Evet Duygu Deniz için daha önce de yazdım, durum analizleri ,karşı taraf düşüncesi vs cok iyi .Hatta bu konuda fal sepetinde en iyi diyebilirim ama ama gelecek çıkmıyor. Örneğin 6 fal gönderdim toplam 2 si dediği gibi oldu ,4 ü dediğinin tam tersi oldu.Ona sadece anlık durum,karşı taraf analiz sorulmalı bana göre. Nesibe tavsiye gibi bakıyor Evet ve sürekli aynı cümleleri tekrarlıyor. Evvelki yaz sorduğum bir soru bu yaz oldu .Oysa bana daha kısa vade vermişti ama vadelere takilmayacaksak oldu mesela .Çok şey söylemiyor falında ama boş da söylemiyor diye düşünüyorum.Şu ana kadar en favori Gül Demir oldu bende .Vadesi çıktı, dediği gibi oldu . Çok hissederek yorumladığıni hissettim resmen.Gecen seneki falında da tamamen kendi dediği başka bir şey gerçekleşmişti.Cok zam gelmiş ama ona da.Duygu Deniz durum anlalizde iyiydi bende ama gelecek çıkmadı .
Nesibe konusu karışık evet tavsiye veriyor Nesibe durumu görüp ona göre konuşuyor her zaman yazarim boş biri asla değil.
Çoğu dediği şey çıkmıştır bana yillardan beri .
Tarotcu değil zaten Nesibe yıllar içinde kendini çok gelistirdi trans halinde konustugu için aynı cümleleri tekrar eder hikaye yazmaz böyle bir durum var şunu yaparsan olumluya gider yoksa olumsuz olur o şekilde konuşur.
Dediği çoğu seyi yapmadigim için çıkmadı falı diyemem çünkü o kadar uyarıya rağmen ters şeyler yaptım .
Dedigim gibi bende Nesibe nin yeri ayru .
Asil fal böyle bakiliyor zaten fal bu sonuçta kesin ve net konusulmaz baxolari hem bir şey bilmez hemfe net net konuşur kafa karistirir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?