Bana çok kötü bir yorum göndermişti beğenmemiştimArkadaşlar Nesibe’yi başka deneyen varmı?Yorumlarınızı alabilir miyim?
ben dün telefonda berivan barçın a baktırdım, uzun zaman sonra su falı göndermiştim yeterince iyiydi, deneyebilirsinizselam kızlar, su falında önerebileceğiniz biri var mı? bugün indirim varmış baktırayım diyorum
Nesibe ye ara ara baktıririm.Arkadaşlar Nesibe’yi başka deneyen varmı?Yorumlarınızı alabilir miyim?
Gül Demir in en son baktirdigim falı çıktı bende.Ayni soruyu Aziz ermiş,Duygu Deniz ve Gökçe Aksoy a da sormuştum ama onların dediğinin tam tersi oldu.Gül Demir çıkmış oldu,bilemiyorum tesadüf mü enerji uyulmaması mi artık.Önerebileceğiniz bir falcı var mı? bugün %50 indirim varken iyi bir fal atayım diyorum. Kıvancı çok beğenmiştim. Kıvanç ve berivandan devam mı etsem acaba?
Ben Azize baktırdım.Sorduğum iki sorunun tam tersi olduGül Demir in en son baktirdigim falı çıktı bende.Ayni soruyu Aziz ermiş,Duygu Deniz ve Gökçe Aksoy a da sormuştum ama onların dediğinin tam tersi oldu.Gül Demir çıkmış oldu,bilemiyorum tesadüf mü enerji uyulmaması mi artık.
Kıvanca bende baktırdım ama çıkmadıÖnerebileceğiniz bir falcı var mı? bugün %50 indirim varken iyi bir fal atayım diyorum. Kıvancı çok beğenmiştim. Kıvanç ve berivandan devam mı etsem acaba?
Bende baktırdım fakat aynı aynı şeyleri söylemesinden ve daha birçok şeyden dolayı iadesini talep ettim fakat olmadıNesibe ye ara ara baktıririm.
Boş değil ama daha çok tavsiye veriyor.
Bence karşı tarafın düşüncelerine göre şunu yap bunu yap diyor.
Bana çıkmadı son falı ama tam vade de vermedi şu ana kadar çıkmadı diyelim.
Ama söylediği bazı ufak tefek şeyler çıktı.
Asıl konu yok henüz.
Ben de dedikleri cikmamisti ama anlık tespiti fena değildi.Melisa donukuk nasıl kızlar?
Sanki anda iyiydi bende.
Yıllar önce baktirmistim dedikleri çıkmadı ama anda sanki iyi gibi bilemedim.
Dün baktırdım bayağı bir şey bildi .
Çok da tatlı bir kadın
Sende çıkan var mı?Ben de dedikleri cikmamisti ama anlık tespiti fena değildi.
melisaya cok baktırdım bazen cok iyi tutturuyo bazen de cok arada kalıyorum gelecegi cok cıkmaz ama bir arkadasıma olumsuz konusmustu iade yapabilirim dedi hatta o konuda olumsuzu da diyen biri sanırımMelisa donukuk nasıl kızlar?
Sanki anda iyiydi bende.
Yıllar önce baktirmistim dedikleri çıkmadı ama anda sanki iyi gibi bilemedim.
Dün baktırdım bayağı bir şey bildi .
Çok da tatlı bir kadın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?