Fal Sepeti Deneyimleri

Falsepetinde bazı isimleri beğendim yenilerden çıkar çıkmaz bilemem ben hep az detayla soru sorarım anı bilenler oluyor yeni isimlere yönelen topicte hiç görmedim

fal sepetinde aylar önce bir sürü kişiye baktırdım, hiçbirinin dediği hiçbir şey olmadı, vadeler falan hep geçti. bence bu tarz uygulamalarda gerçekten fal bakabilen insanlar olmuyor, bir şekil ağzı laf yapıp durum yorumlayabilen insanlar falcı gibi kendini satıyor.muhabbet olsun diye eğlencesine ucuz olanlara baktırmaktan öte kullanılmaması gerek bence,cidden para tuzağı. sürekli el altınd açünlü, baktırması da kolay diye insanın baktırası geliyor.

selam kızlar, su falında önerebileceğiniz biri var mı? bugün indirim varmış baktırayım diyorum

Arkadaşlar Nesibe’yi başka deneyen varmı?Yorumlarınızı alabilir miyim?
Nesibe ye ara ara baktıririm.
Boş değil ama daha çok tavsiye veriyor.
Bence karşı tarafın düşüncelerine göre şunu yap bunu yap diyor.
Bana çıkmadı son falı ama tam vade de vermedi şu ana kadar çıkmadı diyelim.
Ama söylediği bazı ufak tefek şeyler çıktı.
Asıl konu yok henüz.

Alya ar a baktıran var mı ben uzun zamandır fal baktırmıyorum önceki falını dinledim tutmuş gibi bir daha attım ama genel çıkarım gibiydi emin değilim o yüzden çok az baktırıyorum var mı öneriniz

Önerebileceğiniz bir falcı var mı? bugün %50 indirim varken iyi bir fal atayım diyorum. Kıvancı çok beğenmiştim. Kıvanç ve berivandan devam mı etsem acaba?

Önerebileceğiniz bir falcı var mı? bugün %50 indirim varken iyi bir fal atayım diyorum. Kıvancı çok beğenmiştim. Kıvanç ve berivandan devam mı etsem acaba?
Gül Demir in en son baktirdigim falı çıktı bende.Ayni soruyu Aziz ermiş,Duygu Deniz ve Gökçe Aksoy a da sormuştum ama onların dediğinin tam tersi oldu.Gül Demir çıkmış oldu,bilemiyorum tesadüf mü enerji uyulmaması mi artık.

Ben Azize baktırdım.Sorduğum iki sorunun tam tersi oldu

Bende baktırdım fakat aynı aynı şeyleri söylemesinden ve daha birçok şeyden dolayı iadesini talep ettim fakat olmadı

Melisa donukuk nasıl kızlar?
Sanki anda iyiydi bende.
Yıllar önce baktirmistim dedikleri çıkmadı ama anda sanki iyi gibi bilemedim.
Dün baktırdım bayağı bir şey bildi .
Çok da tatlı bir kadın

Melisanin bende de dedikleri sadece 1 kere cikmisti oda tesaduf sanirim sonra cogu seyler cok cok daha farkli olmustu alakasi yoktu yani olacaklarla.

Melisa donukuk nasıl kızlar?
Sanki anda iyiydi bende.
Yıllar önce baktirmistim dedikleri çıkmadı ama anda sanki iyi gibi bilemedim.
Dün baktırdım bayağı bir şey bildi .
Çok da tatlı bir kadın
melisaya cok baktırdım bazen cok iyi tutturuyo bazen de cok arada kalıyorum gelecegi cok cıkmaz ama bir arkadasıma olumsuz konusmustu iade yapabilirim dedi hatta o konuda olumsuzu da diyen biri sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…