- 1 Temmuz 2022
- 321
- 398
- 33
- 28
Zaten kesin konuşmuyor olabilir de olmayabilir de diyor sonucta bu fal.melisaya cok baktırdım bazen cok iyi tutturuyo bazen de cok arada kalıyorum gelecegi cok cıkmaz ama bir arkadasıma olumsuz konusmustu iade yapabilirim dedi hatta o konuda olumsuzu da diyen biri sanırım
Ben de dedigi çıkan Gül Demir oldu.Eskiden çok sık baktirirdim.Sürekli fal sepeti.Simdi cok seyrek baktiriyorum.Burda adı geçenlerin neredeyse hepsine baktırdım.Duygu Deniz de anlık ve karsi tarafin düşüncesinde iyi.Isilay can da fena değil gibi gibi..Sende çıkan var mı?
Hemfikiriz canimBen de dedigi çıkan Gül Demir oldu.Eskiden çok sık baktirirdim.Sürekli fal sepeti.Simdi cok seyrek baktiriyorum.Burda adı geçenlerin neredeyse hepsine baktırdım.Duygu Deniz de anlık ve karsi tarafin düşüncesinde iyi.Isilay can da fena değil gibi gibi..
Isilay a 1,5 yıl önce bi soru sormuştum; 4_5 ay sonra olacak dedi ama onun dediği tarihten neredeyse 1,5 yıl sonra oldu.Bu da çıkmış sayılıyor mu bilemiyorumHemfikiriz canim
Bende gül demiri beğeniyorum.
Duygu Deniz ksrekter analizi karşı tarafın düşüncesinde iyi .
Işılay can da karakter analizi çok iyi .
Işılay Duygudan daha iyi ama bence .
Bende yenileri deneyeyim dedim kredim vardı ama yok yani.
Vadeler hiç tutmuyor .Isilay a 1,5 yıl önce bi soru sormuştum; 4_5 ay sonra olacak dedi ama onun dediği tarihten neredeyse 1,5 yıl sonra oldu.Bu da çıkmış sayılıyor mu bilemiyorum
Evet maalesef bağımlılık yapıyor,.Aslında eğlence amaçlı nadir baktirip kafaya takmamak lazım ki biz eni konu bekliyoruz şu tarihte şu olacak dediydi vs diye.Yani en azından ben öyleydim.İsilay can a ben bir kez havuz falı denk gelmişti o zaman işte bakmisti.Kahve faliydi ve sormadığım farklı bazı şeyleri de bilmisti.Mesela pasaport çıkaracaksın, vize işin olacak diye ki o zaman amma attı dediğini hatırlıyorum.Yani demek istediğim asıl fal soru dahilinde olan değil, Yorumcunun farklı bi şeyleri hissetmesiyle oluyor bence.Yoksa bana da sorun mesela ,şu olacak mi diye .İki olasılık var zaten.Isilay can a bi daha baktirmak isterdim ama Fiyatlar da çok uçuk artık, eskisi gibi değil...Vadeler hiç tutmuyor .
Enerjiler değişiyor olaylar .
Ama sonuç önemli bence .
Vadesi tutan bir falcı yok nerdeyse .
Valla bilmiyorum bende baktırmicam diyorum yine baktırıyorum hastalik gibi bir şey.
YouTube da bir falcı var geçen ona baktırdım Tarot iyiydi fena değildi.
Ama net kimse yok .
Anda geçmişte iyiler gerçi bazıları onda bile kötü hiç bir şey yok.
Eline Tarot destesini alan tarotçu diye geciniyor .
Merhaba melodi kuş çıktı mı acaba sizdebir iki ay önce saime elmas a yıldızname baktırmıştım. baya memnun kalmıştım. gerçekçi nokta atışlı yorumlardı. melodi kuş a da yakın zamanda baktırdım. ileriye dönük henüz bilemiyorum ama anlık olarak dedikleri doğruydu. o yüzden ileriye dönük yorumlarının da tutacağını düşünüyorum. her ikisi de şaşırtan yorumcular oldu benim için.
Merhaba melodi kuş çıktı mı acabamerhaba arkadaşlar. uzun yıllardır forumu takip ediyorum fal konularına yorum yazmak için hesap açtım. ben kendi deneyimlerimi yorumlayayım.
saime elmas: güncel durumu iyi biliyor bence. en tutarlı bakanlardan biri.
ayten ce: anlık yorumları güzel fakat gelecek çıkmıyor.
melodi kuş: analizler güzel. vadesi gelmedi bakalım çıkarsa editlerim.
su bahar: analizler güzel. bayağı uzun yorumluyor. vadesi gelmedi. anlık analizlerde en iyilerden bence pek keşfedilmemiş.
alya ar: yani ben çok tatmin olmadım. katinası denenebilir. vadesi gelince editleyeceğim. ama pek çıkacağını sanmıyorum
dediğinin.
akın kurt: iki kere baktırdım ben nedense pek beğenmedim ya. çok pembeci geldi bana. ama çıkarsa dedikleri hakkını
yemem hemen editlerim merak etmeyin bebikler.
zeliş can: aşırı pembeci. vadeleri de çıkmıyor.
imren umay: ilk verdiği vade çıkmadı. haziranı bekle dedi. bakalım. analizi iyi de vadesi çıkmıyor gibi sanki.
nevin gül: verdiği vadeler asssssla çıkmıyor. 2-3 defa baktırmışımdır.
kader papatya: valla en doğru konuşanlardan biri oldu. olumsuz bir yorum yaptı analiziyle beraber ve doğruydu yani. en mantıklı yorum yapanlardan biri. pembeci değil.
demir: çok şeker bir enerjisi var lakin çok pembeci. seviyor. gelecek. i dont think so ya. aşşşşırı pembe aşırı aşırı.
hakan kar: uygulamada seçilen kartları yorumluyor. kendi kartlarını kullanmasını beklerdim. meh.
dudu nur: eh fena değil. analizler iyi.
derya nural: saçma geldi bana falı ya. nope.
gökçe aksoy: yorumları güncel olarak tutarlı. ama vadesi pek pembe. anlık merak ettikleriniz için danışabilirsiniz.
Bence de ıyı Elena.Elena Günce ye katina gönderdim dün.Anda ,geçmişte ve kişilik analizinde iyiydi,nokta atışları oldu.Peki dedigi çıkan var mı katinada?
Mücahit Özkan’ı nasıl buldunuz?Baktırdığım son 2 faldan feedback vermem gerekirse;
Demet Gece Analizleri güzeldi, yorumları gerçekçi gelmedi verdiği vadeleri bekleyeceğim güzel bir enerjisi var histen çok tatlı dil çalıştırıyor gibime geldi
Ezgi Nuran Olumsuzu olduğu gibi aktarmış, analizleri güzel ve öngörüleri gerçekçiydi Tarot bilen biri olarak kart yorumu fena değil ben beğendim
En son Mücahit Özkan isimli yorumcuya Tarot falı gönderdim yorumunu bekliyorum merak eden olursa bakım sonrasında bilgilendiririm
Yorumlarda çok beğenilmişBaktırdığım son 2 faldan feedback vermem gerekirse;
Demet Gece Analizleri güzeldi, yorumları gerçekçi gelmedi verdiği vadeleri bekleyeceğim güzel bir enerjisi var histen çok tatlı dil çalıştırıyor gibime geldi
Ezgi Nuran Olumsuzu olduğu gibi aktarmış, analizleri güzel ve öngörüleri gerçekçiydi Tarot bilen biri olarak kart yorumu fena değil ben beğendim
En son Mücahit Özkan isimli yorumcuya Tarot falı gönderdim yorumunu bekliyorum merak eden olursa bakım sonrasında bilgilendiririm
Elena koca sitede en sevdigim yorumcu fakat sık sık online olmuyor sıraya giriyorum hep artık yetişirsem.. yaşam koçum gibi çok seviyorum. Bir de Nezih tunanın bugun 1100 krediye kampanyası varmış. Tarotta en son çok sevmiştim tekrar katina için göndereyim mi ne dersiniz. Bugun için nas kendinehas, filiz çetin ve duygu aura var. Siz katinada bunlara fal gönderdiniz miElena Günce ye katina gönderdim dün.Anda ,geçmişte ve kişilik analizinde iyiydi,nokta atışları oldu.Peki dedigi çıkan var mı katinada?
Ben saydiklarinizdan sadece Duygu Auraya göndermiştim bir kaç kez .Iyi yorumcu bence bir çoğuna göre .Diğer isimlere göndermedim, bilmiyorum.Elena nin vadesi çıkmışmiydı sizde?Elena koca sitede en sevdigim yorumcu fakat sık sık online olmuyor sıraya giriyorum hep artık yetişirsem.. yaşam koçum gibi çok seviyorum. Bir de Nezih tunanın bugun 1100 krediye kampanyası varmış. Tarotta en son çok sevmiştim tekrar katina için göndereyim mi ne dersiniz. Bugun için nas kendinehas, filiz çetin ve duygu aura var. Siz katinada bunlara fal gönderdiniz mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?