Fal Sepeti Deneyimleri

size önerim elif kaya. konuşması biraz bayıyo yabancı uyruklu sanırım ama nokta atışı yaptığı da oluyo uygun kredili diye onerdım cok onermem normalde yeni falcılardan artmadan baktırmak isteyen olursa

melisaya cok baktırdım bazen cok iyi tutturuyo bazen de cok arada kalıyorum gelecegi cok cıkmaz ama bir arkadasıma olumsuz konusmustu iade yapabilirim dedi hatta o konuda olumsuzu da diyen biri sanırım
Zaten kesin konuşmuyor olabilir de olmayabilir de diyor sonucta bu fal.
Böyle hissediyorum diyor .
Ama anlık ve geçmişte iyiydi karekter analizi vs güzel.
Bakalım çıksa da çıkmasa da canı sağolsun

Dün Melda Dolunay diye biri gelmiş ona baktırdım bedava kredim vardı.
Berbattı .
Birşey diyor hayır öyle değil diyorum çeviriyor falan .
Hatta burç yorumu yapmaya kalktı sadece güneş burcuna bakılmaz canım astroloji biliyorum ben dedim kaldı öyle.
Sonra yildizname bakıyorum diye çevirdi siz anlayın diye burç dedim dedi.
Halbuki ikisi çok farklı .
Yani bilmeyen birine yutturur da böyle saçma sapan konuşuyorlar sinir basıyor .
Yap yorumunu çık burçlara girersen astroloji bilen biri seni yere serer valla.
Dediğime göre yorum yapıyordu yarı da kestim sallamasyon dinleyemem.
Bilen bilmeyen bu işin içinde.
Fal başka astroloji başka hala bunu anlamadılar

Sende çıkan var mı?
Ben de dedigi çıkan Gül Demir oldu.Eskiden çok sık baktirirdim.Sürekli fal sepeti.Simdi cok seyrek baktiriyorum.Burda adı geçenlerin neredeyse hepsine baktırdım.Duygu Deniz de anlık ve karsi tarafin düşüncesinde iyi.Isilay can da fena değil gibi gibi..

Hemfikiriz canim
Bende gül demiri beğeniyorum.
Duygu Deniz ksrekter analizi karşı tarafın düşüncesinde iyi .
Işılay can da karakter analizi çok iyi .
Işılay Duygudan daha iyi ama bence .
Bende yenileri deneyeyim dedim kredim vardı ama yok yani.

Isilay a 1,5 yıl önce bi soru sormuştum; 4_5 ay sonra olacak dedi ama onun dediği tarihten neredeyse 1,5 yıl sonra oldu.Bu da çıkmış sayılıyor mu bilemiyorum

Isilay a 1,5 yıl önce bi soru sormuştum; 4_5 ay sonra olacak dedi ama onun dediği tarihten neredeyse 1,5 yıl sonra oldu.Bu da çıkmış sayılıyor mu bilemiyorum
Vadeler hiç tutmuyor .
Enerjiler değişiyor olaylar .
Ama sonuç önemli bence .
Vadesi tutan bir falcı yok nerdeyse .
Valla bilmiyorum bende baktırmicam diyorum yine baktırıyorum hastalik gibi bir şey.
YouTube da bir falcı var geçen ona baktırdım Tarot iyiydi fena değildi.
Ama net kimse yok .
Anda geçmişte iyiler gerçi bazıları onda bile kötü hiç bir şey yok.
Eline Tarot destesini alan tarotçu diye geciniyor .

Evet maalesef bağımlılık yapıyor,.Aslında eğlence amaçlı nadir baktirip kafaya takmamak lazım ki biz eni konu bekliyoruz şu tarihte şu olacak dediydi vs diye.Yani en azından ben öyleydim.İsilay can a ben bir kez havuz falı denk gelmişti o zaman işte bakmisti.Kahve faliydi ve sormadığım farklı bazı şeyleri de bilmisti.Mesela pasaport çıkaracaksın, vize işin olacak diye ki o zaman amma attı dediğini hatırlıyorum.Yani demek istediğim asıl fal soru dahilinde olan değil, Yorumcunun farklı bi şeyleri hissetmesiyle oluyor bence.Yoksa bana da sorun mesela ,şu olacak mi diye .İki olasılık var zaten.Isilay can a bi daha baktirmak isterdim ama Fiyatlar da çok uçuk artık, eskisi gibi değil...

Merhaba melodi kuş çıktı mı acaba sizde

Merhaba melodi kuş çıktı mı acaba

Elena Günce ye katina gönderdim dün.Anda ,geçmişte ve kişilik analizinde iyiydi,nokta atışları oldu.Peki dedigi çıkan var mı katinada?

Baktırdığım son 2 faldan feedback vermem gerekirse;
Demet Gece Analizleri güzeldi, yorumları gerçekçi gelmedi verdiği vadeleri bekleyeceğim güzel bir enerjisi var histen çok tatlı dil çalıştırıyor gibime geldi
Ezgi Nuran Olumsuzu olduğu gibi aktarmış, analizleri güzel ve öngörüleri gerçekçiydi Tarot bilen biri olarak kart yorumu fena değil ben beğendim

En son Mücahit Özkan isimli yorumcuya Tarot falı gönderdim yorumunu bekliyorum merak eden olursa bakım sonrasında bilgilendiririm

Mücahit Özkan’ı nasıl buldunuz?

Yorumlarda çok beğenilmiş

Elena Günce ye katina gönderdim dün.Anda ,geçmişte ve kişilik analizinde iyiydi,nokta atışları oldu.Peki dedigi çıkan var mı katinada?
Elena koca sitede en sevdigim yorumcu fakat sık sık online olmuyor sıraya giriyorum hep artık yetişirsem.. yaşam koçum gibi çok seviyorum. Bir de Nezih tunanın bugun 1100 krediye kampanyası varmış. Tarotta en son çok sevmiştim tekrar katina için göndereyim mi ne dersiniz. Bugun için nas kendinehas, filiz çetin ve duygu aura var. Siz katinada bunlara fal gönderdiniz mi

Ben saydiklarinizdan sadece Duygu Auraya göndermiştim bir kaç kez .Iyi yorumcu bence bir çoğuna göre .Diğer isimlere göndermedim, bilmiyorum.Elena nin vadesi çıkmışmiydı sizde?

kızlar abu yaldıza baktıran var mı aylar öncesınde baktırmısım bazı seylerde iyiymiş cidden bugün tekrar baktırdım karakter analizi olan biten falan iyi geldi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…