Fal Sepeti Deneyimleri

Kizlar Mars Ates e tarot falı attım şaşırmadım desem yalan olur benim hoşlandığım çocuğun kizkardesi olduğunu bildi söylediği şeyler tam da benim düşündüğüm seylerdi

Boş biri değil o belli

Kizlar Mars Ates e tarot falı attım şaşırmadım desem yalan olur benim hoşlandığım çocuğun kizkardesi olduğunu bildi söylediği şeyler tam da benim düşündüğüm seylerdi
Kız kardeşi olduğunu bilmesi ,diğer seyleri de bildiği, bilecegi anlamına gelmiyor bence.Sırf bundan etkilenmek anlamsız. Zaman gösterir zaten yorumcunun kalıcılığıni

ay mars mı ne kız 23 yaşındaymış ben güvenip baktıramam çok lafcı oluyo o yaşta fal bakmaya çalışan 20 30 yaş arası gençler

Kızlar şu isimlerden çıkan varmi
Medyum Bilge
Gozdenur
Rikaphar Hak.
En sonda Derin Hisler .

Bu kişilerden çıkan memnun olduğunuz kimler var son 2 ayda baktirdiklarim..

Kızlar şu isimlerden çıkan varmi
Medyum Bilge
Gozdenur
Rikaphar Hak.
En sonda Derin Hisler .

Bu kişilerden çıkan memnun olduğunuz kimler var son 2 ayda baktirdiklarim..
derin hislerese zamanında cok baktırdım anlık tespitleri iyi gibi geliyo ama vadeler dedikleri cıkmadı tabi bu ona has bi sey de degil bi cogu öyle falcıların o yuzden kötü diyemem

O kıza nüfus müdürü diyollaa
evet sıkıntıdan pahalı olmayan bir fal baktırayım dedim ben de mars ateşe baktırdım. cidden kaç kardeşiz, garfler, kardeşlerin medeni durumu, yeğenleri hep doğru dedi. Ancak anda ya da geçmişte başka bir konu ile ilgili bilgi vermedi. gerçekten nüfus müdürü galiba:) gelecek için su falcı Emine ile aynı şeyleri dedi ama dediği 2 şeyin olma ihtimali yok diye düşünüyorum,göreceğiz bakalım.

ona bende baktırdım buraya yorum bile yapmadım öyle kardeş harf felan söylemedi geriside çok kötü bir faldı herşey güzel olcak filan felan

Selam, anlık durumları teyit etme şansınız oldu mu peki?
Yok ya bildiği bir şey yok.
Eylül demişti şimdi de öteledi.
Ama anlıkta onun dediği gibi bir şey yoktu .
Bana şimdiye kadar bir Nesibe nin dediği şeyler oldu hakkını yiyemem bu konuda .
Söyle yaparsan olumsuz olur dediği Hersey olumsuz oldu .oda sonucu görüyor mu bilmiyorum zaten çok pahalı tavsiye falan vermiyorum yanlış anlaşılmasın.
Begenmeyeni de cok.
Ama Elanaymıs diğerleri falan fal sepeti yok yani bilemiyorlar

Ben de Nasibeye zamaninda baktirmistim ama hicbirsey tutturamadi üstelik cok pahali. Soruna göre birseyler söylüyor ben de cikmadi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…