- 1 Temmuz 2022
- 321
- 398
- 33
- 28
ben baktırdım zamanında ama zamanla anladım ki pembecilerden o da. ilk hoşuma gitmişti fos cıktı benim icin ama sizde enerjisi uyabilirMerhabalar Gözdenura baktıran varmı ?
O kıza nüfus müdürü diyollaaKizlar Mars Ates e tarot falı attım şaşırmadım desem yalan olur benim hoşlandığım çocuğun kizkardesi olduğunu bildi söylediği şeyler tam da benim düşündüğüm seylerdi
Kız kardeşi olduğunu bilmesi ,diğer seyleri de bildiği, bilecegi anlamına gelmiyor bence.Sırf bundan etkilenmek anlamsız. Zaman gösterir zaten yorumcunun kalıcılığıniKizlar Mars Ates e tarot falı attım şaşırmadım desem yalan olur benim hoşlandığım çocuğun kizkardesi olduğunu bildi söylediği şeyler tam da benim düşündüğüm seylerdi
derin hislerese zamanında cok baktırdım anlık tespitleri iyi gibi geliyo ama vadeler dedikleri cıkmadı tabi bu ona has bi sey de degil bi cogu öyle falcıların o yuzden kötü diyememKızlar şu isimlerden çıkan varmi
Medyum Bilge
Gozdenur
Rikaphar Hak.
En sonda Derin Hisler .
Bu kişilerden çıkan memnun olduğunuz kimler var son 2 ayda baktirdiklarim..
Medyum Bilge'den pek memnun kalmamıştım ama Mars Ateş'i önerebilirimKızlar şu isimlerden çıkan varmi
Medyum Bilge
Gozdenur
Rikaphar Hak.
En sonda Derin Hisler .
Bu kişilerden çıkan memnun olduğunuz kimler var son 2 ayda baktirdiklarim..
melisa bence cok pahalı ama olumsuzda olsa söyler gibi oderya nural
zelis can
melisa donukuk
gozdenur
derin hisler
arya cicek
arzu gunes
firuze sanli
Anlik bilen olarak hangisini onerirsiniz?
firuze sanli ve derin hislere baktirdim bugun ikisi de iyi degil, melisayi da deniimmelisa bence cok pahalı ama olumsuzda olsa söyler gibi o
Bence yok ya iki kere baktırdım vade öteliyor .Selamlar Elena Günce yi önerir misiniz? Çıkıyor mu? Kredimi bitirmek istiyorum fal sepetinde.
evet sıkıntıdan pahalı olmayan bir fal baktırayım dedim ben de mars ateşe baktırdım. cidden kaç kardeşiz, garfler, kardeşlerin medeni durumu, yeğenleri hep doğru dedi. Ancak anda ya da geçmişte başka bir konu ile ilgili bilgi vermedi. gerçekten nüfus müdürü galiba:) gelecek için su falcı Emine ile aynı şeyleri dedi ama dediği 2 şeyin olma ihtimali yok diye düşünüyorum,göreceğiz bakalım.O kıza nüfus müdürü diyollaa
ona bende baktırdım buraya yorum bile yapmadım öyle kardeş harf felan söylemedi geriside çok kötü bir faldıevet sıkıntıdan pahalı olmayan bir fal baktırayım dedim ben de mars ateşe baktırdım. cidden kaç kardeşiz, garfler, kardeşlerin medeni durumu, yeğenleri hep doğru dedi. Ancak anda ya da geçmişte başka bir konu ile ilgili bilgi vermedi. gerçekten nüfus müdürü galiba:) gelecek için su falcı Emine ile aynı şeyleri dedi ama dediği 2 şeyin olma ihtimali yok diye düşünüyorum,göreceğiz bakalım.
Selam, anlık durumları teyit etme şansınız oldu mu peki?Bence yok ya iki kere baktırdım vade öteliyor .
Yok ya bildiği bir şey yok.Selam, anlık durumları teyit etme şansınız oldu mu peki?
Ben de Nasibeye zamaninda baktirmistim ama hicbirsey tutturamadi üstelik cok pahali. Soruna göre birseyler söylüyor ben de cikmadi.Yok ya bildiği bir şey yok.
Eylül demişti şimdi de öteledi.
Ama anlıkta onun dediği gibi bir şey yoktu .
Bana şimdiye kadar bir Nesibe nin dediği şeyler oldu hakkını yiyemem bu konuda .
Söyle yaparsan olumsuz olur dediği Hersey olumsuz oldu .oda sonucu görüyor mu bilmiyorum zaten çok pahalı tavsiye falan vermiyorum yanlış anlaşılmasın.
Begenmeyeni de cok.
Ama Elanaymıs diğerleri falan fal sepeti yok yani bilemiyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?