Fal Sepeti Deneyimleri

Bence sosyal medyadan değil ama bir yerden bilgi alıyor .
Tak tak herkese şu kadar kardessiniz kız kardeşin var vs demesi ve bilmesi çok normal değil.
Ayrıca biz ona kardeşimimizi mi soruyoruz yani
ben Mars Ateş'e baktırdığımda kardeş bilgileri doğru demiştim.Ben soyadımı doğru yazmıyorum o programa, ayrıca sosyal medyam da yok. ha kredi kartından para yüklüyoruz sonuçta, oradan doğru ada ulaşabilir. Ben kardeş isimlerinde doğru harf vermesine çok şaşırmadım, sonuçta benzer isimler konulan bir ülkedeyiz, özellikle bizim yaş grubunda. ama kardeş sayısı, cinsiyetler, medeni durumları bilmesi beni şaşırttı. Bana bazı çocuklardan bahsetmişti, böyle çocuklar varsa etrafında bir hastalık yaşayacaklar, mühim bir şey değil diye. O oldu, yani çocukların sürekli hasta olması da bilmesi zor bir durum değil, okula giden şifa kapıyor belli ki ama çocukların özelliklerini bilmesi ilginçti.Kredi kart isminden bakabiliyorsa çok spesifik bir soyadım var, bu bilgi ile kardeşlerimin sosyal medyasına ulaşmış olabilir anca, çocuklara ait bilgiyi de oradan almış olabilir. Umarım gördüğü gelecek olmaz, hiç istemediğim bir insan tipi gördü çünkü Ama aile konusunda bilgisi garip gerçekten. Aklımda olmayan şeyleri de senin şöyle bir beklentin, planın var diye anlattı, o nedenle aile ile ilgili başka bir şekilde bilgi mi alıyor da gerisi tutmuyor diye düşündüm ben de. Dediği tahmin edilemeyecek şeyler olursa mutlaka yazarım burada.

Yani kredi kartına ulaşamaz ne bilim sistem izin vermez sanmıyorum.
Benim sordugum kişinin soyadını sordu .
Ya bana dediği bir şey çıktı .
Gerisinin vadesi var zaten.
Yani bilemiyorum ya zamanla görücez

Yani kredi kartına ulaşamaz ne bilim sistem izin vermez sanmıyorum.
Benim sordugum kişinin soyadını sordu .
Ya bana dediği bir şey çıktı .
Gerisinin vadesi var zaten.
Yani bilemiyorum ya zamanla görücez
Her şeye rağmen soyad sorması garip değil mi? yani o kadar fal baktırdım, ne detaylar bilen de oldu, soyadı soran bir kişi olmadı. Bir de yolladığım kahve falı yani, diğer baktığı da tarottu sanki. Su falında bile soyadı olmaz. Hesaba yapılan ödeme direkt ona gitmediğinden belki site falcılara ödeme yapan kişi bilgisi yolluyordur gibi düşündüm. Bilemiyorum ben de cidden, bekleyip olmamasını dileyeceğim dediğinin, gerçi senaryosuna göre mutluyum ama istediğim bir şey değil.

Soyadını da mı paylaşıyorsunuz yapmayın

Bence de sakıncalı olabilir soyad verilmesi .
Evet bana da sordu soyadını.
Yani tarotta soyadı sorma ne alaka.
Su falında bile sormuyorlar sadece anne adı istiyor.
Yani bu Mars konusu gerçekten bana tuhaf geliyor.
En baba falcılar bile aile bilgilerini bilmiyor zaten ben aşk için baktırdım aile soy ağacından banane ki .
Ben bunları zaten biliyorum.
Dediği ufak bir şey çıktı vadeside yakındı .
Yani tam onun dediği gibi de olmadı ama o tarihte birşey oldu evet.
Yani bu tesadüf mü bilmiyorum ki kafam karıştı.
Yani bir şey oldu evet o tarihte ama böyle bir şey olucagını düşünmezdim ani bir olay yasadım bir işaret olucak demişti ama.
Valla bilmiyorum ya yani şu hallere beni düşen utansın valla kaç aydır falcı falcı gezdim bir çıkış aradım ne diyeyim Allah kimseyi dara düşürmesin

Senin olayın neydi cnm çok özel değilse dinlerim benim de senden kalır yanim yok

falsepetinde geçmişten bi param kalmış, sıfırlayıp hesabı kapatmak istiyorum. 1000 kredi civarı. Acaba Elif Kaya'yı deneyen oldu mu? sırf harcamak için saçmalık da dinlemek istemiyorum da, varsa o tutarda tavsiyeniz onu da düşünebilirim.

Ben Elif Kayaya kahve falı baktırmıştım beğendim gerçekçi bir yorumu vardı ama vadesine daha var o yüzden geleceği bilmiyorum

yazınca hedef oluyorum kızlar ama yine yazıcam fal işi enerji işi işi ticarete döküp uygulama üzerinden bu kadar ruhsuz enerjisiz para odaklı olması size garip gelmiyor mu.psikolog terapisi yerine kullanıyorsanız psikologa gidin çevrenizde hiç mi el almış görüsü yüksek kimse yok.önemli kararlar alırken bu uygulamalardan etkilenip hayatınızı şekillendiriyorsunuz ben de fal meraklısıyım çoğunu denedim ama şuan herşey net kafamda.kardeş sayımı ben de biliyorum bundan bana ne bana rehberlik yapabiliyor musun şifa verebiliyor musun buna bakarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…