- 5 Nisan 2021
- 6.529
- 9.258
- 128
- 35
Hepsi soruya göre söylüyor.Ben de Nasibeye zamaninda baktirmistim ama hicbirsey tutturamadi üstelik cok pahali. Soruna göre birseyler söylüyor ben de cikmadi.
Bana baktigi fal çıkmıştı. Yukarıda da yazdım zaten.Gül demir nasıldır kızlar ?
ben Mars Ateş'e baktırdığımda kardeş bilgileri doğru demiştim.Ben soyadımı doğru yazmıyorum o programa, ayrıca sosyal medyam da yok. ha kredi kartından para yüklüyoruz sonuçta, oradan doğru ada ulaşabilir. Ben kardeş isimlerinde doğru harf vermesine çok şaşırmadım, sonuçta benzer isimler konulan bir ülkedeyiz, özellikle bizim yaş grubunda. ama kardeş sayısı, cinsiyetler, medeni durumları bilmesi beni şaşırttı. Bana bazı çocuklardan bahsetmişti, böyle çocuklar varsa etrafında bir hastalık yaşayacaklar, mühim bir şey değil diye. O oldu, yani çocukların sürekli hasta olması da bilmesi zor bir durum değil, okula giden şifa kapıyor belli ki ama çocukların özelliklerini bilmesi ilginçti.Kredi kart isminden bakabiliyorsa çok spesifik bir soyadım var, bu bilgi ile kardeşlerimin sosyal medyasına ulaşmış olabilir anca, çocuklara ait bilgiyi de oradan almış olabilir. Umarım gördüğü gelecek olmaz, hiç istemediğim bir insan tipi gördü çünküBence sosyal medyadan değil ama bir yerden bilgi alıyor .
Tak tak herkese şu kadar kardessiniz kız kardeşin var vs demesi ve bilmesi çok normal değil.
Ayrıca biz ona kardeşimimizi mi soruyoruz yani
Yani kredi kartına ulaşamaz ne bilim sistem izin vermez sanmıyorum.ben Mars Ateş'e baktırdığımda kardeş bilgileri doğru demiştim.Ben soyadımı doğru yazmıyorum o programa, ayrıca sosyal medyam da yok. ha kredi kartından para yüklüyoruz sonuçta, oradan doğru ada ulaşabilir. Ben kardeş isimlerinde doğru harf vermesine çok şaşırmadım, sonuçta benzer isimler konulan bir ülkedeyiz, özellikle bizim yaş grubunda. ama kardeş sayısı, cinsiyetler, medeni durumları bilmesi beni şaşırttı. Bana bazı çocuklardan bahsetmişti, böyle çocuklar varsa etrafında bir hastalık yaşayacaklar, mühim bir şey değil diye. O oldu, yani çocukların sürekli hasta olması da bilmesi zor bir durum değil, okula giden şifa kapıyor belli ki ama çocukların özelliklerini bilmesi ilginçti.Kredi kart isminden bakabiliyorsa çok spesifik bir soyadım var, bu bilgi ile kardeşlerimin sosyal medyasına ulaşmış olabilir anca, çocuklara ait bilgiyi de oradan almış olabilir. Umarım gördüğü gelecek olmaz, hiç istemediğim bir insan tipi gördü çünküAma aile konusunda bilgisi garip gerçekten. Aklımda olmayan şeyleri de senin şöyle bir beklentin, planın var diye anlattı, o nedenle aile ile ilgili başka bir şekilde bilgi mi alıyor da gerisi tutmuyor diye düşündüm ben de. Dediği tahmin edilemeyecek şeyler olursa mutlaka yazarım burada.
Her şeye rağmen soyad sorması garip değil mi? yani o kadar fal baktırdım, ne detaylar bilen de oldu, soyadı soran bir kişi olmadı. Bir de yolladığım kahve falı yani, diğer baktığı da tarottu sanki. Su falında bile soyadı olmaz. Hesaba yapılan ödeme direkt ona gitmediğinden belki site falcılara ödeme yapan kişi bilgisi yolluyordur gibi düşündüm. Bilemiyorum ben de cidden, bekleyip olmamasını dileyeceğim dediğinin, gerçi senaryosuna göre mutluyum ama istediğim bir şey değil.Yani kredi kartına ulaşamaz ne bilim sistem izin vermez sanmıyorum.
Benim sordugum kişinin soyadını sordu .
Ya bana dediği bir şey çıktı .
Gerisinin vadesi var zaten.
Yani bilemiyorum ya zamanla görücez
Soyadını da mı paylaşıyorsunuz yapmayınHer şeye rağmen soyad sorması garip değil mi? yani o kadar fal baktırdım, ne detaylar bilen de oldu, soyadı soran bir kişi olmadı. Bir de yolladığım kahve falı yani, diğer baktığı da tarottu sanki. Su falında bile soyadı olmaz. Hesaba yapılan ödeme direkt ona gitmediğinden belki site falcılara ödeme yapan kişi bilgisi yolluyordur gibi düşündüm. Bilemiyorum ben de cidden, bekleyip olmamasını dileyeceğim dediğinin, gerçi senaryosuna göre mutluyum ama istediğim bir şey değil.
Bence de sakıncalı olabilir soyad verilmesi .Soyadını da mı paylaşıyorsunuz yapmayın
Evet bana da sordu soyadını.Bence de sakıncalı olabilir soyad verilmesi .
Özelden yazarım canım açık değil özel msj kısmı yazamadımSenin olayın neydi cnm çok özel değilse dinlerim benim de senden kalır yanim yok
Ben Elif Kayaya kahve falı baktırmıştım beğendim gerçekçi bir yorumu vardı ama vadesine daha var o yüzden geleceği bilmiyorumfalsepetinde geçmişten bi param kalmış, sıfırlayıp hesabı kapatmak istiyorum. 1000 kredi civarı. Acaba Elif Kaya'yı deneyen oldu mu? sırf harcamak için saçmalık da dinlemek istemiyorum da, varsa o tutarda tavsiyeniz onu da düşünebilirim.
sağolun. vadesine çok mu var acaba? 2 3 haftaysa beklerim sorun değil:)soracağım bir şey yok çünkü, maksat kredi kalmasın.Ben Elif Kayaya kahve falı baktırmıştım beğendim gerçekçi bir yorumu vardı ama vadesine daha var o yüzden geleceği bilmiyorum
En geç kasım ortası demişti vade olarak :)sağolun. vadesine çok mu var acaba? 2 3 haftaysa beklerim sorun değil:)soracağım bir şey yok çünkü, maksat kredi kalmasın.
Bende çıkmadı o ya.Deniz Bilir'i beğendim ben. Enerjisini de sevdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?