Fal Sepeti Deneyimleri

Aynen oyle.
Ben bugün astrocenter da sezgi diye bir kadına baktırdım çok iyiydi tavsiye vermiyorum yanlış anlaşılmasın da ben beğendim.
Herkese baktırılmaz yanlış yönlendirme oluyor çünkü

Falsepeti Duygu Deniz cok begenilmis yorumlar cok iyi ama pahali buldum, online fal icin minimum 250 TL fal ucretleri. Soyledikleri cikan var mi? Yorumlari arayinca guzel seyler soylenmis ama devaminda cikti mi onu merak ettim.

Bua arada uzun zamandi Falsepeti hesabima girmiyordum, eski fallarima baktim 2 sene once Anette Claire diye bir falci birebir bilmis kisinin karakterini, tavrini. Kisa bakmis ama iyiymis. Simdi yok, siteye sordum belki ismini degistirip bakmaya devam ediyordur.

Falsepeti Duygu Deniz cok begenilmis yorumlar cok iyi ama pahali buldum, online fal icin minimum 250 TL fal ucretleri. Soyledikleri cikan var mi? Yorumlari arayinca guzel seyler soylenmis ama devaminda cikti mi onu merak ettim.
ben yıllar önce 2 kere baktırmışım hiç aklımda bile kalmamış kötüdür kesin

geçen sene denemiştim, baştan sona başkasının hayatını anlattı, dedikleri de çıkmadı.

Gelecek çıkmadı.
Ama anda iyi denenebilir .
Bence çok iyi bir Tarot yorumcusu .
Online fal da iyiler var ya .
Ben telefonla baktirdiklarimi da begenmiyorim bazen .
Falciya göre değişir

Aynen oyle.
Ben bugün astrocenter da sezgi diye bir kadına baktırdım çok iyiydi tavsiye vermiyorum yanlış anlaşılmasın da ben beğendim.
Herkese baktırılmaz yanlış yönlendirme oluyor çünkü
Astrocenterda nasıl fal baktırılıyor, hiç baktırmadım. İlk fal ücretsiz yazıyor ama emin olamadım.

Vadeleri çok çıkmıyor ama anda ve karsi taraf zihin okumada iyi .Çoğunlukla da bunun için tercih ediliyor .

Vadeleri çok çıkmıyor ama anda ve karsi taraf zihin okumada iyi .Çoğunlukla da bunun için tercih ediliyor .
siz burda bana bir tek gül demir cıktı demiştiniz galiba daha oncede atmıstım öyle okuyunca tekrar bir şans vermek istedim. hakkına girmek istemiyorum o dönem burda arkadasıma yanlış bakım yaptı dedim ama benim için son bakımı da gayet iyiydi sizin aracılığınızla düzeltmek isterim

Gelecek çıkmadı.
Ama anda iyi denenebilir .
Bence çok iyi bir Tarot yorumcusu .
Online fal da iyiler var ya .
Ben telefonla baktirdiklarimi da begenmiyorim bazen .
Falciya göre değişir
Sormak ve düşüncesini öğrenmek istediğim biri yok aslında genel bakım yaptıracaktım. Gül Demir’i de beğenmişler ama o da pahalı geldi 500 lira online fala vermek istemem özellikle genel falı her falcı bakamıyor, birini sorunca bilinçaltını görebiliyorlar.

Evet ,temmuz ayında baktirmiştim ,iki gün sonra çıkmıştı dediği.Çok çabaladigim ve önemli bir konu hakkındaydi. O zaman fiyati makúldü .Şu an ben de o parayı veremem,fiyatlar uçmuş 3 ayda.

Telefonla baktirdiklarimiz da çıkmadı zaten.
Gelecek çıkmıyor

Kızlar anlık karşı tarafın duygu ve düşüncelerini merak ediyorum kimi önerirsiniz? Akının falları %50 indirimliymiş bugün baktıran oldu mu?

Kızlar anlık karşı tarafın duygu ve düşüncelerini merak ediyorum kimi önerirsiniz? Akının falları %50 indirimliymiş bugün baktıran oldu mu?
akına daha önce 1 kere baktırdım beni çok şaşırtmamıştı acıkcası klasik duymak ıstedıklerımızı söylüyo gibi geldi

Kızlar Duygu Denize baktırdım, gerçekten aramızda geçenleri o kadar iyi özetledi ki karşı tarafın bana kurduğu cümleyi kurdu senin hakkında böyle olduğunu düşünüyor diye geleceği bilemem ama anlık da ve geçmişde çok iyiymiş ben çok memnun kaldım

Ne falı baktırdınız?

Kızlar falsepeti bugün kampanya yapmış 5 yorumcuda % 50 indirim varmış. Kime göndersem ki ? Armağan , Sezin, Ayda, Su birde Ahu da indirim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…