- 5 Nisan 2021
- 6.529
- 9.258
- 128
- 35
Boş ya hiç bir şey bilemiyor .Merhaba Yorumcu Zeus artık Fal Sepetinde online olmuyor mu?
Aynen oyle.yazınca hedef oluyorum kızlar ama yine yazıcam fal işi enerji işi işi ticarete döküp uygulama üzerinden bu kadar ruhsuz enerjisiz para odaklı olması size garip gelmiyor mu.psikolog terapisi yerine kullanıyorsanız psikologa gidin çevrenizde hiç mi el almış görüsü yüksek kimse yok.önemli kararlar alırken bu uygulamalardan etkilenip hayatınızı şekillendiriyorsunuz ben de fal meraklısıyım çoğunu denedim ama şuan herşey net kafamda.kardeş sayımı ben de biliyorum bundan bana ne bana rehberlik yapabiliyor musun şifa verebiliyor musun buna bakarım
ben yıllar önce 2 kere baktırmışım hiç aklımda bile kalmamış kötüdür kesinFalsepeti Duygu Deniz cok begenilmis yorumlar cok iyi ama pahali buldum, online fal icin minimum 250 TL fal ucretleri. Soyledikleri cikan var mi? Yorumlari arayinca guzel seyler soylenmis ama devaminda cikti mi onu merak ettim.
geçen sene denemiştim, baştan sona başkasının hayatını anlattı, dedikleri de çıkmadı.Falsepeti Duygu Deniz cok begenilmis yorumlar cok iyi ama pahali buldum, online fal icin minimum 250 TL fal ucretleri. Soyledikleri cikan var mi? Yorumlari arayinca guzel seyler soylenmis ama devaminda cikti mi onu merak ettim.
Gelecek çıkmadı.Falsepeti Duygu Deniz cok begenilmis yorumlar cok iyi ama pahali buldum, online fal icin minimum 250 TL fal ucretleri. Soyledikleri cikan var mi? Yorumlari arayinca guzel seyler soylenmis ama devaminda cikti mi onu merak ettim.
Astrocenterda nasıl fal baktırılıyor, hiç baktırmadım. İlk fal ücretsiz yazıyor ama emin olamadım.Aynen oyle.
Ben bugün astrocenter da sezgi diye bir kadına baktırdım çok iyiydi tavsiye vermiyorum yanlış anlaşılmasın da ben beğendim.
Herkese baktırılmaz yanlış yönlendirme oluyor çünkü
Vadeleri çok çıkmıyor ama anda ve karsi taraf zihin okumada iyi .Çoğunlukla da bunun için tercih ediliyor .Falsepeti Duygu Deniz cok begenilmis yorumlar cok iyi ama pahali buldum, online fal icin minimum 250 TL fal ucretleri. Soyledikleri cikan var mi? Yorumlari arayinca guzel seyler soylenmis ama devaminda cikti mi onu merak ettim.
siz burda bana bir tek gül demir cıktı demiştiniz galiba daha oncede atmıstım öyle okuyunca tekrar bir şans vermek istedim. hakkına girmek istemiyorum o dönem burda arkadasıma yanlış bakım yaptı dedim ama benim için son bakımı da gayet iyiydi sizin aracılığınızla düzeltmek isterimVadeleri çok çıkmıyor ama anda ve karsi taraf zihin okumada iyi .Çoğunlukla da bunun için tercih ediliyor .
Sormak ve düşüncesini öğrenmek istediğim biri yok aslında genel bakım yaptıracaktım. Gül Demir’i de beğenmişler ama o da pahalı geldi 500 lira online fala vermek istemem özellikle genel falı her falcı bakamıyor, birini sorunca bilinçaltını görebiliyorlar.Gelecek çıkmadı.
Ama anda iyi denenebilir .
Bence çok iyi bir Tarot yorumcusu .
Online fal da iyiler var ya .
Ben telefonla baktirdiklarimi da begenmiyorim bazen .
Falciya göre değişir
Evet ,temmuz ayında baktirmiştim ,iki gün sonra çıkmıştı dediği.Çok çabaladigim ve önemli bir konu hakkındaydi. O zaman fiyati makúldü .Şu an ben de o parayı veremem,fiyatlar uçmuş 3 ayda.siz burda bana bir tek gül demir cıktı demiştiniz galiba daha oncede atmıstım öyle okuyunca tekrar bir şans vermek istedim. hakkına girmek istemiyorum o dönem burda arkadasıma yanlış bakım yaptı dedim ama benim için son bakımı da gayet iyiydi sizin aracılığınızla düzeltmek isterim
Telefonla baktirdiklarimiz da çıkmadı zaten.Sormak ve düşüncesini öğrenmek istediğim biri yok aslında genel bakım yaptıracaktım. Gül Demir’i de beğenmişler ama o da pahalı geldi 500 lira online fala vermek istemem özellikle genel falı her falcı bakamıyor, birini sorunca bilinçaltını görebiliyorlar.
akına daha önce 1 kere baktırdım beni çok şaşırtmamıştı acıkcası klasik duymak ıstedıklerımızı söylüyo gibi geldiKızlar anlık karşı tarafın duygu ve düşüncelerini merak ediyorum kimi önerirsiniz? Akının falları %50 indirimliymiş bugün baktıran oldu mu?
Baktırıp da teyit eden olduysa ben de öneri alabilirim.Kızlar anlık karşı tarafın duygu ve düşüncelerini merak ediyorum kimi önerirsiniz? Akının falları %50 indirimliymiş bugün baktıran oldu mu?
Ne falı baktırdınız?Kızlar Duygu Denize baktırdım, gerçekten aramızda geçenleri o kadar iyi özetledi ki karşı tarafın bana kurduğu cümleyi kurdu senin hakkında böyle olduğunu düşünüyor diye geleceği bilemem ama anlık da ve geçmişde çok iyiymiş ben çok memnun kaldım
tarot falı baktırdımNe falı baktırdınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?