cıkan önemli bişey mi cnmVade vermek konusunda iyi değilim demişti ama bana tam uydu tesadüfte olabilir tabi.
1 aydır ayrı olduğum erkek arkadaşımın yazması ve görüşmek istemesi.cıkan önemli bişey mi cnm
ooo güzel gelişmeler darısı basımıza1 aydır ayrı olduğum erkek arkadaşımın yazması ve görüşmek istemesi.
Valla son 1 haftada Işılay Can ve Gül demire baktırmıştım bir de ama onlar 2 ay içinde demişti. Bugün yarın olmaz demişti hatta Gül demir ama oldu.baska bilen oldu mu?nilmil
Çok sevindim adınıza darısı başımıza diyelim bekliyoruz :)Valla son 1 haftada Işılay Can ve Gül demire baktırmıştım bir de ama onlar 2 ay içinde demişti. Bugün yarın olmaz demişti hatta Gül demir ama oldu.
bende de gül demir bir sonraki fala kadar yazmıs olur dedi yazdı karsı taraf uzun yol yapcak dedi yapmış, elıne toplu para gelcek dedı davam vardı haklılıgım kanıtlandıgı icin elime bir miktar para gelcek ordan dinlerken ne alaka demiştim ama tesadüfte olabilir bu cıkanlar cunku o kadar baktırmısız ki istemeden de olsa bir iki şey illa tutabiliyoValla son 1 haftada Işılay Can ve Gül demire baktırmıştım bir de ama onlar 2 ay içinde demişti. Bugün yarın olmaz demişti hatta Gül demir ama oldu.
Ne kadar sürede bir fal gönderiyorsunuz?bende de gül demir bir sonraki fala kadar yazmıs olur dedi yazdı karsı taraf uzun yol yapcak dedi yapmış, elıne toplu para gelcek dedı davam vardı haklılıgım kanıtlandıgı icin elime bir miktar para gelcek ordan dinlerken ne alaka demiştim ama tesadüfte olabilir bu cıkanlar cunku o kadar baktırmısız ki istemeden de olsa bir iki şey illa tutabiliyo
normalde hep aynı kişiye baktırmıyorum dedikleri aynı mı diye ama gül ablaya 2 hafta arayla gönderdim öyle söyleyince hatta sallıyo dedim içimden çünkü konuşcagımızı hiç düşünmüyodum bi baktım yazmış. ama tabi dedişim gibi çıktı demeye de çekiniyorum çünkü birini övsem bir sonraki falında patlıyoNe kadar sürede bir fal gönderiyorsunuz?
Ben anlık durumu doğrulayabilsem ve vadeleri gelse yazarım size de hepsi beklemede maalesef. Hiç uyumlandığınız olmadı mı? Belki tekrar denersiniz?Arkadaşlar lütfen bana birini önerin
Maalesef canım ya İlkay gur benim face'de ekli ama sanırım artık fal bakmiyor o kadını çok merak ediyorum herkes iyi diyorduBen anlık durumu doğrulayabilsem ve vadeleri gelse yazarım size de hepsi beklemede maalesef. Hiç uyumlandığınız olmadı mı? Belki tekrar denersiniz?
2021 de baktırmıştım unutmadım hiç çok övülüyordu uğraşmıştım bekledim felan final berbattıMaalesef canım ya İlkay gur benim face'de ekli ama sanırım artık fal bakmiyor o kadını çok merak ediyorum herkes iyi diyordu
Anladim2021 de baktırmıştım unutmadım hiç çok övülüyordu uğraşmıştım bekledim felan final berbattı
çok alakasız kötüydü falı sohbet etmişti sadece
inanamıyorum yahu aynısını bana da söyledi demek ki adamlar aşkımızdan deli divane oldular :))) o zaman bizim iletişim tarihimizi salladı bildi diye düşünüyorum. pes.Kızlar Fal sepetinde iade kredisi kaldı diye Dün arkadaşıma burda adı geçti diye duygu denizi önermiştim o da başka arkadaşına önermiş
Arkadaşıma bi cümle söylemiş işte adamla aramızda telepatik bağ var özellikle akşam saatlerinde seni düşünüyo diyeaynısını onun arkadaşınada söylemiş bi düşünün bakalım baktıran herkese söylemiş olabilir mi
bana da sabah saatlerinde dusunuyo dediinanamıyorum yahu aynısını bana da söyledi demek ki adamlar aşkımızdan deli divane oldular :))) o zaman bizim iletişim tarihimizi salladı bildi diye düşünüyorum. pes.
hoş benimki ayrıyken hep seni düşündüm demişti ama saat sormadıydım, bir dahakine sorarım suç bende :))bana da sabah saatlerinde dusunuyo dedihatta herkese gece cıkar ilk defa sabah goruyorum dedi
fal sepeti dısında vade tutturan oldu muhoş benimki ayrıyken hep seni düşündüm demişti ama saat sormadıydım, bir dahakine sorarım suç bende :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?