Duygu Deniz, İşılay can ve bugün Elena günceye baktırdım. Durum olumsuz farkındayım ama Elena günce beni mezara soktu resmen. Tarot attım değnek yedilisi mücadele kartı iken, bana diyor ki adam ikili oynuyor. Tarottan anlayan arkadaşlar bu kartın anlamı ikili oynamak mı Allah aşkına birisi bana söylesin. Oturup ağlayacağım artık.Kimlere baktırdın cnm
Değnek yedilisi kartın yeri de önemli ama bu kart bence olumlu bir anlamdaDuygu Deniz, İşılay can ve bugün Elena günceye baktırdım. Durum olumsuz farkındayım ama Elena günce beni mezara soktu resmen. Tarot attım değnek yedilisi mücadele kartı iken, bana diyor ki adam ikili oynuyor. Tarottan anlayan arkadaşlar bu kartın anlamı ikili oynamak mı Allah aşkına birisi bana söylesin. Oturup ağlayacağım artık.
İlk karttı canım, ben de bir süre kartlarla ilgilendim hiç böyle yorum almadım. İşılay Can'da olumsuz sayılabilecek bir yorum yaptı ama acımasız konuşmadı bu kadar.Değnek yedilisi kartın yeri de önemli ama bu kart bence olumlu bir anlamda
değnek yedilisi ilişkide ilişkiyi savumak, çabalamak anlamlarına gelir ama ters anlam falan bakıyorsa tabi bir de kartın yeri önemli tabi.Duygu Deniz, İşılay can ve bugün Elena günceye baktırdım. Durum olumsuz farkındayım ama Elena günce beni mezara soktu resmen. Tarot attım değnek yedilisi mücadele kartı iken, bana diyor ki adam ikili oynuyor. Tarottan anlayan arkadaşlar bu kartın anlamı ikili oynamak mı Allah aşkına birisi bana söylesin. Oturup ağlayacağım artık.
Yok ilk karttı ve düzdü canım ve yanındaki kartlarda olumlu kartlardı. Hatta şaşırdım nasıl olumlu kartlar seçtim diye. Kadın maalesef sorumda fazla ayrıntı verdiğim için ondan yürüdü, benim hatam.değnek yedilisi ilişkide ilişkiyi savumak, çabalamak anlamlarına gelir ama ters anlam falan bakıyorsa tabi bir de kartın yeri önemli tabi.
Elenaya takılma çıkmıyor onun yorumları bende çıkmadı hiç yanı.İlk karttı canım, ben de bir süre kartlarla ilgilendim hiç böyle yorum almadım. İşılay Can'da olumsuz sayılabilecek bir yorum yaptı ama acımasız konuşmadı bu kadar.
isabellacım bu astrocenterda nasıl fal baktırılıyor? telefonla mı ? ücret sistemini tam anlamadım oranın.Ben astrocenter da muzoya baktırdım geçenlerde çok şeyi bildi şaşırdım valla .
Acaba dedim daha önce baktirmis miydim ona ne bilim nasıl herşeyi bildi inanılmazdı .
Sesini hatırlamıyorum kesinlikle zaten duysam unutmazdim çok spesifik bir anlatimi var.
Adimi doğum tarihimi anne adimi sadece söyledim bütün hayatimi döktü resmen ortaya.
Ben sormadan aklımdaki kişiyi o anlattı .
Geçmişte yaşadıklarımızı sorunları gidişatı önemli bir olay yasamistik onu herşeyi anlattı .
Çok değişikti .
Bakalım gelecek cikicak mi gorucez
Eger aynı muzoysa ben ona Cafede çalıştığı donem baktirmistim sonra online a geçtiğini duyunca yine baktırdım isim konusunda çok başarılıdır tak diye adamın adını söyler bildiği şeyler de oldu açıkçası bende ancak maalesef gelecek hiç çıkmadı bilgin olsun canımBen astrocenter da muzoya baktırdım geçenlerde çok şeyi bildi şaşırdım valla .
Acaba dedim daha önce baktirmis miydim ona ne bilim nasıl herşeyi bildi inanılmazdı .
Sesini hatırlamıyorum kesinlikle zaten duysam unutmazdim çok spesifik bir anlatimi var.
Adimi doğum tarihimi anne adimi sadece söyledim bütün hayatimi döktü resmen ortaya.
Ben sormadan aklımdaki kişiyi o anlattı .
Geçmişte yaşadıklarımızı sorunları gidişatı önemli bir olay yasamistik onu herşeyi anlattı .
Çok değişikti .
Bakalım gelecek cikicak mi gorucez
Çok mu kötüydü yani?Ben dün akşam Rüyayı denedim kendi fikrim bakımının puanla alakası yok.Bunu telefonda kendisinede söyledim.
Inss benim çıkar diyeyim o zaman olumlu konuştu çünkü:)Eger aynı muzoysa ben ona Cafede çalıştığı donem baktirmistim sonra online a geçtiğini duyunca yine baktırdım isim konusunda çok başarılıdır tak diye adamın adını söyler bildiği şeyler de oldu açıkçası bende ancak maalesef gelecek hiç çıkmadı bilgin olsun canım
EvetÇok mu kötüydü yani?
benim yarın doluyo ama bişi degişmez heralde 2 hafta vermiştiDuygu Deniz'in falındaki kısa vadem tam söylediği günde çıktı ama geleceği biraz olumsuz görmüştü. Bakalım.
Vade vermek konusunda iyi değilim demişti ama bana tam uydu tesadüfte olabilir tabi.benim yarın doluyo ama bişi degişmez heralde 2 hafta vermişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?