Başka uygulamada baktırmadım canım. Kamer kasım ortası iletişim artacak demişti ama sadece 1 defa yazılı iletişim oldu o kadar. Sibel Avcı vadesi bir hafta gecikti ama seni tatmin etmeyen kısa yazılı bir iletişim demişti şimdi dinleyince fark ettim. Onun dediği gibi olmuş iletişim şekli. Yani ne zaman olacağını Duygu Deniz bilmiş nasıl olacağını Sibel avcı bilmiş. Ama atıp tutturmuşta olabilirler.fal sepeti dısında vade tutturan oldu mu
sibel avcı bence iyi isabetli yorumları var bende 2 kez attımBaşka uygulamada baktırmadım canım. Kamer kasım ortası iletişim artacak demişti ama sadece 1 defa yazılı iletişim oldu o kadar. Sibel Avcı vadesi bir hafta gecikti ama seni tatmin etmeyen kısa yazılı bir iletişim demişti şimdi dinleyince fark ettim. Onun dediği gibi olmuş iletişim şekli. Yani ne zaman olacağını Duygu Deniz bilmiş nasıl olacağını Sibel avcı bilmiş. Ama atıp tutturmuşta olabilirler.
bende denedim de normal gibi geldi baska begendiginiz var mısibel avcı bence iyi isabetli yorumları var bende 2 kez attım
ben normalde tarota çok inanmazdım ama dediği bazı şeylere baktığımda sorumdan bilmesi zor detaylardı o yüzden isabetli geldi onun dışında melisanın da anlık durumları biliyo gibi geliyo bana gelecek için melisa cok cıkmaz ama anlık duygu dusuncelerde bir cok nokta atışı oldu yaşananlara dairbende denedim de normal gibi geldi baska begendiginiz var mı
Inanmiyorummmm aynisini bana da söyledi Duygu Deniz. Aksam ayni saatlerde birbirinizi düsünuyorsunuz, yasli birinden iliski hakkinda fikir soruyor ve seni rüyasinda görüyor demistiKızlar Fal sepetinde iade kredisi kaldı diye Dün arkadaşıma burda adı geçti diye duygu denizi önermiştim o da başka arkadaşına önermiş
Arkadaşıma bi cümle söylemiş işte adamla aramızda telepatik bağ var özellikle akşam saatlerinde seni düşünüyo diyeaynısını onun arkadaşınada söylemiş bi düşünün bakalım baktıran herkese söylemiş olabilir mi
Kac bacim Direk pembe tabloKızlar merhaba yeni katıldım buraya. Yorumlarınızı okuyorum da ben de fal sepetine düştüm valla sevgilimden ayrılınca. Pars yücelen baktıran var mı aranızda dedikleri ne kadar doğru sizceeee
şaka mı bu ya? o fiyata tek bir yanlış şey dahi dememeli, hayatımdaki tüm kötü şeyleri bilip olmadan engellemeli falan. Altı üstü 5 dakika cümle kuruyorlar ama işte veren olunca parayı onlar da alır tabi.Nesibe ücreti 12 bin yapmışsöylersen banada küsebilir hiç umrumda olmazmış artık böyle saçma bi ücret olabilir mi yuh hiçbir dediğide çıkmıyodu zeytin dalı diyip duruyodu
Valla aynen ne zaman baksam bir suru fali var demek milletin parasi cok cikanada cikiyor demekki bana dedigi gibi ayrildik! Cok doluyum milletin fali parasi bizim cenemizi yoruyo kalbimizideşaka mı bu ya? o fiyata tek bir yanlış şey dahi dememeli, hayatımdaki tüm kötü şeyleri bilip olmadan engellemeli falan. Altı üstü 5 dakika cümle kuruyorlar ama işte veren olunca parayı onlar da alır tabi.
Bende çıkmadı ya vadesi de çoktan geçti.Duygu Deniz'in falındaki kısa vadem tam söylediği günde çıktı ama geleceği biraz olumsuz görmüştü. Bakalım.
Mars ve Işılay çok kötüydü, Duygu deniz 2 arkadaşıma aynı şeyi demiş gül demiri tam hatırlamıyorumArkadaşlar Duygu Deniz, Gül demir, Mars Ateş ve ışılay can dışında öneriniz var mı siteden? En son onlara baktırdım farklı bir isim arıyorum.
Bu isimlerin dışında bir isme talibim :)Mars ve Işılay çok kötüydü, Duygu deniz 2 arkadaşıma aynı şeyi demiş gül demiri tam hatırlamıyorum
ay pardon telefonda yanlış okumuşumBu isimlerin dışında bir isme talibim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?