Fal Sepeti Deneyimleri

Ben Melih günü gecen sene denemistim daha ucuzken sadece kartin anlamlarini okuyor ve bol akil veriyor. Gelicek dedigi kisiyle tamamen ayrildik. Bildigin sarlatan bunlar o kadar pahaliya bakiyorlarki saka gibi.

Nurbin Görür olabilir
Ben baktirmistim çok iddialı konuştu kaç senedir bakıyorum vs .
Ama dediği hiç bir şey çıkmadı .
Pembeciydi .
Bana şu ana kadar Duygu Deniz olayların analizi geçmişi yaşananlar vs bildi evet ama gelecek çıkmadı onun dediği gibi bir gelişme olmadı vadesi aylar önce geçti .
Nesibeyle paralel konuştu ama karşı tarafin duygu ve düşünceleri için bence ikisi de doğruydu .
Ama ikiside gelecekle ilgili söyledikleri gerçekleşmedi bir gün olursa yazarım zaten.
Boş değil her zaman söylüyorum Duygu iyi bir analizci gerçekten.
Herkese aynı şeyleri söylüyor denmiş .
Oda şöyle akşam saatlerinde seni düşünüyor evet ayrılan duygusu olan her insan akşam kendi başına kaldığı zaman daha yoğun düşünür .
Bu çok normal zaten .

Nesibe 1 puan verdiysen bir daha bakmaz .
Zaten iyi bir müşterisi var o kadının.
Çok da ihtiyacı yok yani .
Kimseyi yağlayıp ballamaz.
Bana kaç kere demiştir baktirma bana inanmıyorsan diye başka yorumcuları dene .
Nesibenin bir tarzı var kendine göre fiyatını da kendi belirliyor sonuçta.
Beğenmeyen baktırmaz .
Her dediği cikicak diye bir şey yok tabi ki bu bütün falcilar için geçerli .
Zeynep için herşey çıkiyor 3 harfileri var herşeyi bildi dediler baktırdım bende tek cümlesi doğru değildi ama çıkana çıkıyor demek ki .
Hayatımda gördüğüm en atmasyon faldi telwe de 20 kredilik bir falcı da bana onları söylerdi .
Gelecekte gördüğü de hiç bir şey çıkmadı .
Ama çıkanı var bilmiyorum

Valla Nesibeden iki kez yorum aldim birdaha da bulasmadim, benim deneyimimle en kötü falci. Cok güvenilir dedigi kisi hayatim boyunca tanidigim en güvensiz kisi cikti. Vadeleride cikmiyor zaten. Üstelik durmadan ayni seyleri tekrarliyor bir de sessizlerimden yardim aliyorum diyor dalga gecer gibi

Bana Allah'ı var her dediğini yaşadım .
Falcı ovmeyi sevmem.
Ama yıllardan beri baktiririm .
Üslubune bir şey diyemem evet o şekilde bakıyor ama boş biri değil bana göre.
Fiyatı zaten çok pahalı artık baktirmiyorum.
Size ne dedi ne çıktı çıkmadı bilemem .
Ben kendi tecrübemi aktarıyorum.
Tavsiye bile vermem insanlara .
Herkesin faldan beklentisi farklı .
Hatta yok ya bu sefer bilemedi dediği şeyler sonradan oldu .
Ama dediğim gibi fal bu sonuçta çıkar çıkmaz.
Genelde tavsiye üzerine fal bakıyor.

Son düzenleme:
Anliyorum… ben de pahali olana asla fal atmam. 12000 kredi cok fazla. Kimse kusura bakmasinda hicbir erkek o kadar para verecek kadar degerli degil en fazla 2000 kredi veririm erkek milletine o kadar yeter hahahahha

Evet bakmadi nesibe ama ne dediysede yasadim yillardir bu fal batakligindayim bir sinir aniyla yazdim o yorumu sonra sildirdim cunku kadin dedi yani hepsini valla bilmiyorum cok hakkida gecti arkadaslar fal isi luks zaten baktirmayalim madem pahali ucuz bunlarin seyinde degilim ben sevmistim ya enerjim tutmustu ama terkedildigim yine ictigim bir gece saydirdim evet yalakalardan degil nesibe yani bana da baska yorumcu dene istersen cok dedi neyse yine iptal etti ama mail adresini bulup uzun uzun yazdim son jubilem olur ins serefe arkadaslar gerci serefi olmayanlar icin burdayiz!

Hayatta hiç bir erkek için değmiyor bosverin kızlar kendimize bakalım .
Gerçekten surda hiç bir kadının üzülmesini istemem .
Hayat gelip geçiyor işte öyle yada böyle.
Bu hayatta çok üzüldüm çok ağladım çok mücadele ettim hala ediyorum.
Kolay şeyler yaşamadık hepimiz .
Bu kadar üzme kendini harap etme lütfen.
Belki karşına çok daha iyi biri cikicak böyle düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…