Fal Sepeti Deneyimleri

kış mevsimi ya bi çoğumuz hastayız umarım görüpte söylüyolardıır ama mide konusunda da tuttuğu için büyük ihtimal sağlığı gördüler
Duygu deniz icin ne düşünüyorsun ben hiç bir ayrıntı vermeme rağmen tarot falinda döktürmüş anda çok beğendim şu fali da baktirmistim ama tarotuna bayıldım.

Duygu deniz icin ne düşünüyorsun ben hiç bir ayrıntı vermeme rağmen tarot falinda döktürmüş anda çok beğendim şu fali da baktirmistim ama tarotuna bayıldım.
Duygu çok iyi anda döktürüyor.
Gerçekten çok iyi analizi .
Öyle basma kalıp şeyler söylemez.
Ama gelecek tahminleri zayıf kalıyor .
Gelecegi pembeye bagliyor bence.

Duygu çok iyi anda döktürüyor.
Gerçekten çok iyi analizi .
Öyle basma kalıp şeyler söylemez.
Ama gelecek tahminleri zayıf kalıyor .
Gelecegi pembeye bagliyor bence.
aramıza giren 3.kisiyi bile burcuna kadar tarif etmiş ben söylememiştim.kendi açılım mi yapıyor acaba

duy
duyguya tarot baktırmadım hep su baktırdım ama 7 8 kere baktırmışımdır totelde 2 yılda. bazen çok iyi ince detayları var bazende gerçekten saçmalıyo hani olumsuz söylemiyo ama anı tutturamıyo enerjılerı karıstırıyo benım yasantımı karsı taraf gibi anlattığı oluyo ama atılır mı atılır bence seri konusuyo ve detay söyledigi seyler oluyo

Hiç olumsuz konuştuğu yokmu acaba sevmiyo düşünmüyor gibi

gelecek melisanın cıkmaz ama eğer anda hepsi arasından benim en memnun olduğum o. aylar öncesinde bilmedigim sorunu ilk bana o demıstı bu cocukta böyle böyle diye sonrasında onun arkadasının agzından duydum aynı seyleri böyle dusunuyo diye. bide ayrılma nedenımızı ben söylemedem direk bildi. ama enerjı meselesi melisa cok pahalı suan uymayadabilir burda cunku memnun kalmayanlar da olmus

ona sadece ara ara gidip sorcaksın ya da ani bi değişim olursa o yuzden baskalarıma baktırıyorum fal krızım geldikce hem cok pahalı hem de aynı şeyleri diyo ister istemez mevcut durum aynı oluyo cünkü bir sey degismedigi icin o da aynı seyleri diyo ayda 1 ya da 2 ayda bir iyi onda

Anda olumsuzsa söylüyor diyorsun gül demir yerinr keske onu deneseydim.

Ben de Melissa anda 1 kez tutturdu gerisinde cok cok önemli bir seyi bilemedi. Sana asik, üzülüyor su an, sana bagli senden vazgecemez dedigi adam beni o an aldatmayla meskulmus hahhaahahah. Aldatmadan sonraki yorumda tamamen salladi zaten. Hicbirsey cikmadi ve dedikleri zaten uymadi.
Bence Melisa verdigin paraya hic ama hic degmez. Ondansa Duygu anda daha iyi.

Ben de senin gibiyim canim. Seni o kadar iyi anliyorumkiiiiiii. Hatta simdi geriye dönüp baktigimda kendimi keriz gibi hissediyorum ask insana neler yaptiriyor yaa

Ama süper bir iş, su kredisi 15000 olanlar günde 10 fal baksa hergün neredeyse 8000 tl yakin para. Onu aya çarp. Hiçbir sey de yaptiklari yok oturduklari yerde salliyorlar birseyler.

Yok valla yok hiç bildikleri bir şey yok .
Herkes mutlu olucan artik bilmem ne diyor .
Hayatım her geçen gün dibe gidiyor .
Rabbim yardımcımız olsun.
Aşk güzel bir şey ama çok acı aynı zamanda.
Zaten bu kadar uzulmesek fal baktirmayiz hemen yeni birini buluruz.
Ama işte öyle yapamıyoruz .
Melisa bende anda iyiydi .
Ama yıllar önce baktirdigimda hiç bir şey bilememisti olayla ilgili dediği tam tersi oldu umutlanmistim o kadar olmadı .
O yüzden melisaya artık baktirmam .
Duygu Deniz anda ve g cmiste çok çok iyi ama geleceği pembeye bagliyor o yüzden çıkmıyor heralde yada olumsuz konuşursa puan kaybeder diye düşünüyor da olabilir.
Olumsuz fallara tahammülümüz yok uzuluyoruz .
Çünkü anda bu kadar iyi olup sonucun çıkmamasınin sebebi bu bence Duygu Da

duyguda da benim bazıları cok alakasızdı aramız cok iyiyken bi dönem aranızda tartısmalardan dolayı suan soguksunuz demiş bi de benim ailem istemiyo onun annesi beni cok seviyodu sanki ailesinden biri seni istemiyo falan demiş bende enerjı karısabilir mi dedim evet enerjıler bazen karısır dedi

ama hakkını yemeyim duygunun da bildiği nokta atışlı şeyler oldu hangi işi yaptığını ya da nasıl biri olduğunu falan cvsini dökmüşlüğü de vardır

Yani aslinda ikisinide al birini vur ötekine ama Melisanin kredisi 10000 Duygunun 3000. Nasil olsa ikiside salliyor, baktirilacaksa Duyguya baktirmak daha mantikli. Duygunun sonuc zaten hic cikmaz. Gelicek, yazicak bilmem ne su su zaman, hepsi hayal ürünü Melisanin da keza öyle.

Ama ben Duyguyu mantiksal olarak daha mantikli buluyorum. Melisa bana aldatildiktan sonra YENIDEN GELECEK YALVARACAK GÜVEN ONARILABILIR, BARISABILIRSIN ONUNLA ISTERSEN DEDI RESMEN! Kadin saka gibi orada anladim ki kadin cidden kafadan kirik. Resmen fali ciksin diye beni aldatan adamla barisabilirsin dedi. Allahtan aklimi o kadar peynir ekmekle yemedim
Duygu bir daha olmaz dedi hic olmazsa.

Aldatilip barışan çok kişi var ama kuzum.
Ama doğrusu tabi barismamak böyle bir durumda.
Tekrar güvenmek o erkeğe çok zor o saatten sonra.
Bence yeni aşklara yelken aç.
Bir gün pişman olup donedebilir o zaman defol dersin def edersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…