- 11 Şubat 2015
- 2.017
- 1.907
- 408
- 35
Duygu deniz icin ne düşünüyorsun ben hiç bir ayrıntı vermeme rağmen tarot falinda döktürmüş anda çok beğendim şu fali da baktirmistim ama tarotuna bayıldım.kış mevsimi ya bi çoğumuz hastayız umarım görüpte söylüyolardıırama mide konusunda da tuttuğu için büyük ihtimal sağlığı gördüler
Duygu çok iyi anda döktürüyor.Duygu deniz icin ne düşünüyorsun ben hiç bir ayrıntı vermeme rağmen tarot falinda döktürmüş anda çok beğendim şu fali da baktirmistim ama tarotuna bayıldım.
aramıza giren 3.kisiyi bile burcuna kadar tarif etmiş ben söylememiştim.kendi açılım mi yapıyor acabaDuygu çok iyi anda döktürüyor.
Gerçekten çok iyi analizi .
Öyle basma kalıp şeyler söylemez.
Ama gelecek tahminleri zayıf kalıyor .
Gelecegi pembeye bagliyor bence.
duyguya tarot baktırmadım hep su baktırdım ama 7 8 kere baktırmışımdır totelde 2 yılda. bazen çok iyi ince detayları var bazende gerçekten saçmalıyo hani olumsuz söylemiyo ama anı tutturamıyo enerjılerı karıstırıyo benım yasantımı karsı taraf gibi anlattığı oluyo ama atılır mı atılır bence seri konusuyo ve detay söyledigi seyler oluyoDuygu deniz icin ne düşünüyorsun ben hiç bir ayrıntı vermeme rağmen tarot falinda döktürmüş anda çok beğendim şu fali da baktirmistim ama tarotuna bayıldım.
Hiç olumsuz konuştuğu yokmu acaba sevmiyo düşünmüyor gibiduy
duyguya tarot baktırmadım hep su baktırdım ama 7 8 kere baktırmışımdır totelde 2 yılda. bazen çok iyi ince detayları var bazende gerçekten saçmalıyo hani olumsuz söylemiyo ama anı tutturamıyo enerjılerı karıstırıyo benım yasantımı karsı taraf gibi anlattığı oluyo ama atılır mı atılır bence seri konusuyo ve detay söyledigi seyler oluyo
onu duyguda hiç yaşamadım ama melisa donukuk olumsuz olunca söylüyp diye biliyorum arkadaslarıma acıkca isterseniz bakmayım olumsuz görüyorum diye önden sorduHiç olumsuz konuştuğu yokmu acaba sevmiyo düşünmüyor gibi
Iyimi anda pekionu duyguda hiç yaşamadım ama melisa donukuk olumsuz olunca söylüyp diye biliyorum arkadaslarıma acıkca isterseniz bakmayım olumsuz görüyorum diye önden sordu
gelecek melisanın cıkmaz ama eğer anda hepsi arasından benim en memnun olduğum o. aylar öncesinde bilmedigim sorunu ilk bana o demıstı bu cocukta böyle böyle diye sonrasında onun arkadasının agzından duydum aynı seyleri böyle dusunuyo diye. bide ayrılma nedenımızı ben söylemedem direk bildi. ama enerjı meselesi melisa cok pahalı suan uymayadabilir burda cunku memnun kalmayanlar da olmusIyimi anda peki
ona sadece ara ara gidip sorcaksın ya da ani bi değişim olursa o yuzden baskalarıma baktırıyorum fal krızım geldikce hem cok pahalı hem de aynı şeyleri diyo ister istemez mevcut durum aynı oluyo cünkü bir sey degismedigi icin o da aynı seyleri diyo ayda 1 ya da 2 ayda bir iyi ondagelecek melisanın cıkmaz ama eğer anda hepsi arasından benim en memnun olduğum o. aylar öncesinde bilmedigim sorunu ilk bana o demıstı bu cocukta böyle böyle diye sonrasında onun arkadasının agzından duydum aynı seyleri böyle dusunuyo diye. bide ayrılma nedenımızı ben söylemedem direk bildi. ama enerjı meselesi melisa cok pahalı suan uymayadabilir burda cunku memnun kalmayanlar da olmus
Anda olumsuzsa söylüyor diyorsun gül demir yerinr keske onu deneseydim.ona sadece ara ara gidip sorcaksın ya da ani bi değişim olursa o yuzden baskalarıma baktırıyorum fal krızım geldikce hem cok pahalı hem de aynı şeyleri diyo ister istemez mevcut durum aynı oluyo cünkü bir sey degismedigi icin o da aynı seyleri diyo ayda 1 ya da 2 ayda bir iyi onda
evet arkadaşıma önden sordu olumsuz görüyorum istersen bakmayım diye kız yine de baktırmıştıAnda olumsuzsa söylüyor diyorsun gül demir yerinr keske onu deneseydim.
Sonuc olumsuz mu oldu pekievet arkadaşıma önden sordu olumsuz görüyorum istersen bakmayım diye kız yine de baktırmıştı
evet olumsuz oldu ama tesadüf mü hissetti mi kefil olamasamda en azından iade ediyim demesi hosuma gitti para göz gelmedi yani gözümeSonuc olumsuz mu oldu peki
Ben de Melissa anda 1 kez tutturdu gerisinde cok cok önemli bir seyi bilemedi. Sana asik, üzülüyor su an, sana bagli senden vazgecemez dedigi adam beni o an aldatmayla meskulmus hahhaahahah. Aldatmadan sonraki yorumda tamamen salladi zaten. Hicbirsey cikmadi ve dedikleri zaten uymadi.gelecek melisanın cıkmaz ama eğer anda hepsi arasından benim en memnun olduğum o. aylar öncesinde bilmedigim sorunu ilk bana o demıstı bu cocukta böyle böyle diye sonrasında onun arkadasının agzından duydum aynı seyleri böyle dusunuyo diye. bide ayrılma nedenımızı ben söylemedem direk bildi. ama enerjı meselesi melisa cok pahalı suan uymayadabilir burda cunku memnun kalmayanlar da olmus
Ben de senin gibiyim canim. Seni o kadar iyi anliyorumkiiiiiii. Hatta simdi geriye dönüp baktigimda kendimi keriz gibi hissediyorumEvet hep başka biri olucak mutlu olucaksin yıllardır böyle .
Hep baska biri oluyor ama mutluluk olmuyor maalesef.
Bilmiyorum ya artık hiçbir falciya inanmıyorum.
Zaten uzun zamandır baktirmiyorum .
Hep aynı şeyler söyleniyor.
Kimsenin bir şey bildiği yok.
Yok valla yok hiç bildikleri bir şey yok .Ben de senin gibiyim canim. Seni o kadar iyi anliyorumkiiiiiii. Hatta simdi geriye dönüp baktigimda kendimi keriz gibi hissediyorumask insana neler yaptiriyor yaa
Ama süper bir iş, su kredisi 15000 olanlar günde 10 fal baksa hergün neredeyse 8000 tl yakin para. Onu aya çarp. Hiçbir sey de yaptiklari yok oturduklari yerde salliyorlar birseyler.
duyguda da benim bazıları cok alakasızdı aramız cok iyiyken bi dönem aranızda tartısmalardan dolayı suan soguksunuz demiş bi de benim ailem istemiyo onun annesi beni cok seviyodu sanki ailesinden biri seni istemiyo falan demiş bende enerjı karısabilir mi dedim evet enerjıler bazen karısır dediBen de Melissa anda 1 kez tutturdu gerisinde cok cok önemli bir seyi bilemedi. Sana asik, üzülüyor su an, sana bagli senden vazgecemez dedigi adam beni o an aldatmayla meskulmus hahhaahahah. Aldatmadan sonraki yorumda tamamen salladi zaten. Hicbirsey cikmadi ve dedikleri zaten uymadi.
Bence Melisa verdigin paraya hic ama hic degmez. Ondansa Duygu anda daha iyi.
ama hakkını yemeyim duygunun da bildiği nokta atışlı şeyler oldu hangi işi yaptığını ya da nasıl biri olduğunu falan cvsini dökmüşlüğü de vardırduyguda da benim bazıları cok alakasızdı aramız cok iyiyken bi dönem aranızda tartısmalardan dolayı suan soguksunuz demiş bi de benim ailem istemiyo onun annesi beni cok seviyodu sanki ailesinden biri seni istemiyo falan demiş bende enerjı karısabilir mi dedim evet enerjıler bazen karısır dedi
Yani aslinda ikisinide al birini vur ötekine ama Melisanin kredisi 10000 Duygunun 3000. Nasil olsa ikiside salliyor, baktirilacaksa Duyguya baktirmak daha mantikli. Duygunun sonuc zaten hic cikmaz. Gelicek, yazicak bilmem ne su su zaman, hepsi hayal ürünü Melisanin da keza öyle.duyguda da benim bazıları cok alakasızdı aramız cok iyiyken bi dönem aranızda tartısmalardan dolayı suan soguksunuz demiş bi de benim ailem istemiyo onun annesi beni cok seviyodu sanki ailesinden biri seni istemiyo falan demiş bende enerjı karısabilir mi dedim evet enerjıler bazen karısır dedi
Aldatilip barışan çok kişi var ama kuzum.Yani aslinda ikisinide al birini vur ötekine ama Melisanin kredisi 10000 Duygunun 3000. Nasil olsa ikiside salliyor, baktirilacaksa Duyguya baktirmak daha mantikli. Duygunun sonuc zaten hic cikmaz. Gelicek, yazicak bilmem ne su su zaman, hepsi hayal ürünü Melisanin da keza öyle.
Ama ben Duyguyu mantiksal olarak daha mantikli buluyorum. Melisa bana aldatildiktan sonra YENIDEN GELECEK YALVARACAK GÜVEN ONARILABILIR, BARISABILIRSIN ONUNLA ISTERSEN DEDI RESMEN! Kadin saka gibiorada anladim ki kadin cidden kafadan kirik. Resmen fali ciksin diye beni aldatan adamla barisabilirsin dedi. Allahtan aklimi o kadar peynir ekmekle yemedim
Duygu bir daha olmaz dedi hic olmazsa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?