- 5 Nisan 2021
- 6.529
- 9.258
- 128
- 35
Evet haklısın .tabiki 7/24 bakmamak gerekir ama attıgı bir tweeti soruyorum bana diyor ki akışa bırakmalısın stalk enerjısınden cıkmalısın baktıgın icin kötü seyleri cekiyosun bu bana sacma geliyo akıl verme gibi yani önemsedigin insana aşırı yapmadıgın surece tabiki bakıcaz ben bunu falla sorunca niye tavsiye almak isteyim ki
Ben de senin gibiyim. Kimseyi sevemiyorum, hoslanmiyorum, elektrik alamiyorum. Uzun zaman sonra sevdigim birini buluncada deli gibi seviyorum cünkü biliyorum bir daha kolay kolay o duyguyu yakalayamiycam…ama artik hic sevmemeye karar verdimBen anlıyorum ne demek istediklerini hayatta evey bazı şeyleri akışa bırakmak gerekir .
Ama karşı taraf güven vermiyorsa bir kadın olarak tabi ki sürecini merak ediyorsun .
Benim kaybetme korkum çok yüksekti bu ilişkide .
Tabi duygum yoğundu ne kadar rahat olabilirim ki .
Çok seviyorsan çok istiyorsan kaybetmekten korkuyorsun haliyle .
Belki bu kadar yansıtmak yanlış .
Duygularimi kontrol edebilen biri değilim zaten zor duygu gelişiyor bende kırk yılda bir birine karşı oluyot .
Zaten benim gibi tiplerin aşk hayatı berbat oluyor .
Bende bu saatten sonra aşık olucagima inanmıyorum.Ben de senin gibiyim. Kimseyi sevemiyorum, hoslanmiyorum, elektrik alamiyorum. Uzun zaman sonra sevdigim birini buluncada deli gibi seviyorum cünkü biliyorum bir daha kolay kolay o duyguyu yakalayamiycam…ama artik hic sevmemeye karar verdimyanlizken daha mutluyum, kafam rahat, gönlüm rahat. Etrafimdaki asklarda bir süre sonra bitiyor o nedenle sogudum artik asktan, erkekten.
Hahaha onu bana senelerdir diyorlar su ayda karsina biri cikacak, kaderindeki erkek o olacak. Herseyi unutacaksinBende bu saatten sonra aşık olucagima inanmıyorum.
Falcilar yeni biri falan diyor bazen de .
Çok mutlu olucaksin tam.aradigin gibi biri olucak vs .
Bilmiyorum sanmıyorum biri olur tabi de o aşk duygusunu o safligi yasayabilecegime inanmıyorum.
Zaten öyle biri olsa bile güvenemem .
Güvenim ve inancım yok erkeklere karşı.
Böyle iyiyim bende rahat bıraksınlar .
Instadan beni ekleyenlere bile gıcık oluyorum basıyorum engeli defolun gidin diyesim geliyot .
keske bende öyle olabilsem hep içimdeki saf kız ortaya cıkıyoHahaha onu bana senelerdir diyorlar su ayda karsina biri cikacak, kaderindeki erkek o olacak. Herseyi unutacaksinakabinde hala yanlizim. Hayal ürünü malesef hepsi.
Yok ya artik bende güvenmiyorum, hepsine supheyle bakiyorum ve öylede oluyor. Iki gün görüsüyorum bakiyorum fos. Artik eskisi gibi duygusal yaklasmadigim icin canim yanmiyor. 2 günde yamukluk yapinca basiyorum engeli.
Cok sevdigim erkek arkadasimdan ayrilinca aylar sonra karsima biri cikmisti. 2 hafta öyle iyiydiki ama dersimi aldigim icin kalbimi fazla acmadim, baglanmadim. Baktim 2 hafta sonra dogru dürüst yazmamaya basladi bastim engeli. Eskiden olsa düsünürdum, üzülürdum, kavga ederdim. Simdi artik öyle degilim iykide degilim canimi yakamiyorlar.
Seni cok cok iyi anliyorum. Cok normal iyi bir insansin muhtemelen. Karsidakide seninki kadar saf duyguyla yaklasir diye umuyorsun. Ama malesef herkes bizim onlara davrandigimiz gibi davranmiyorlar, zamanla bunu anladim… Bir süre sonra farkindalik oluyor herhalde… Yinede kendini korumak icin hemen baglanma en az 2, 3 ay önce bir bak adam senin sevgime layikmi, bu adamdan olurmu? Yoksa üzülen taraf biz oluyoruz. Sonra elin kendine hayri olmayan falcisina bel baglakeske bende öyle olabilsem hep içimdeki saf kız ortaya cıkıyo
Kizz 2 sene önce ilk ve son falim tellwe de benimde öyle olmustu. Bir yorumcu sartli falmidir nedir onun gibi bisey sordu. Cok iyi yorumlar oldugu icin kabul ettim. Iki kelime bisey yazip göndermisti. Yorum da yapamiyorsun. Tam sahtekarlik. Bir daha da baktirmadim orada.arkadaşlar telwede daha da fal baktırmam dolandırıldım resmen birine fal attık iki arkadaş 150 kredi su falı adı altında. ikimize de de sakız falı gibi çok komik şeyler yazmış göndermiş. alcerutnerafalcı asla baktırmayın burdan da her yere yorum yapcam. duvara girip güzel bir uslupla belirttik su falı dedigimiz sey biraz daha detaylı olur en azından telafisi olmaz mı diye kıbarca yazmama ragmen bizi engelledi. destege yazdık ordanda sıkayetımız sılındı hayırdır noluyo? bu uygulamaya itibar falan asla edilmez
evet cnm dogru diyorsun benim ark.ım da öyle der 3 ay dan önce belli olmuyor kendini kaptırma diye .. sonra olmuyo üzülüyoruz fal batagına düşüyoruzSeni cok cok iyi anliyorum. Cok normal iyi bir insansin muhtemelen. Karsidakide seninki kadar saf duyguyla yaklasir diye umuyorsun. Ama malesef herkes bizim onlara davrandigimiz gibi davranmiyorlar, zamanla bunu anladim… Bir süre sonra farkindalik oluyor herhalde… Yinede kendini korumak icin hemen baglanma en az 2, 3 ay önce bir bak adam senin sevgime layikmi, bu adamdan olurmu? Yoksa üzülen taraf biz oluyoruz. Sonra elin kendine hayri olmayan falcisina bel bagla
evet o kadar sinir bozucu bir durum ki ben tekrar şikayette bulundum şikayet mesajımı niye siliyosunuz diye falcı yorum yapmıştır bir hata yoktur diyo sorun zaten yorum yapmaması değil ki bir cümleyi 4 5 kere tekrarlamış nerdeyse sonrada falı bitirmiş. yazık vallaKizz 2 sene önce ilk ve son falim tellwe de benimde öyle olmustu. Bir yorumcu sartli falmidir nedir onun gibi bisey sordu. Cok iyi yorumlar oldugu icin kabul ettim. Iki kelime bisey yazip göndermisti. Yorum da yapamiyorsun. Tam sahtekarlik. Bir daha da baktirmadim orada.
o sitede kötü bi site cok anlayışsızlar orda seruven var o iyidirevet o kadar sinir bozucu bir durum ki ben tekrar şikayette bulundum şikayet mesajımı niye siliyosunuz diye falcı yorum yapmıştır bir hata yoktur diyo sorun zaten yorum yapmaması değil ki bir cümleyi 4 5 kere tekrarlamış nerdeyse sonrada falı bitirmiş. yazık valla
ona baktırıyodum zaten bir farklılık olsun istedik ama pişman olduk özrü kabahatinden büyük dedikleri bu site yönetimi ve desteğe falcıdan daha çok sinirlendim yazılan şikayeti geri silmek ne demek yani onlar ordan sildi burdan görürler umarımo sitede kötü bi site cok anlayışsızlar orda seruven var o iyidir
Evet hep başka biri olucak mutlu olucaksin yıllardır böyle .Hahaha onu bana senelerdir diyorlar su ayda karsina biri cikacak, kaderindeki erkek o olacak. Herseyi unutacaksinakabinde hala yanlizim. Hayal ürünü malesef hepsi.
Yok ya artik bende güvenmiyorum, hepsine supheyle bakiyorum ve öylede oluyor. Iki gün görüsüyorum bakiyorum fos. Artik eskisi gibi duygusal yaklasmadigim icin canim yanmiyor. 2 günde yamukluk yapinca basiyorum engeli.
Cok sevdigim erkek arkadasimdan ayrilinca aylar sonra karsima biri cikmisti. 2 hafta öyle iyiydiki ama dersimi aldigim icin kalbimi fazla acmadim, baglanmadim. Baktim 2 hafta sonra dogru dürüst yazmamaya basladi bastim engeli. Eskiden olsa düsünürdum, üzülürdum, kavga ederdim. Simdi artik öyle degilim iykide degilim canimi yakamiyorlar.
bana da bas agrısı nezle demiş benim de o çıktıArkadaşlar isilay can mide ile ilgili bir rahatsızlık yasicaksin demisti gül demirde sağlık problemi görmüştü iki gundur midem agriyo isilay in umarım diğer dedikleride çıkar.
Sağlık konusundami çıkıyor sadece bizdeki sansbana da bas agrısı nezle demiş benim de o çıktı
Güzel olan şeyler de çıksın yaSağlık konusundami çıkıyor sadece bizdeki sans
kış mevsimi ya bi çoğumuz hastayız umarım görüpte söylüyolardıırbana da bas agrısı nezle demiş benim de o çıktı
diğer dedikleri çıksa keske çok yakın vade verdikış mevsimi ya bi çoğumuz hastayız umarım görüpte söylüyolardıırama mide konusunda da tuttuğu için büyük ihtimal sağlığı gördüler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?