- 11 Şubat 2015
- 2.017
- 1.907
- 408
- 35
Bu ay dedi bana çıkarsa belli olurFiyatı çok yüksek evet ama belki gelecek çıkar bilmiyorum ki.
Tarih vermeyi sevmez aslında yani bana öyle demişti şaşırdım şimdiBu ay dedi bana çıkarsa belli olur
Evet fal içinde vermis aşk için ayrı is icin ayrı verdi hatta.Tarot attim ben.Tarih vermeyi sevmez aslında yani bana öyle demişti şaşırdım şimdi
Yorum almissin artik canim yapacak bisey yok. Hepimiz bir kez almisiz. Yine de bekle belki sende cikar.Bu ay dedi bana çıkarsa belli olur
Gül abla iyi biri ama bana dedikleri çıkmadı.Arkadaşlar gül demir hislerine goremi yorum yapıyor sizce kart yorumlamış da ???
Yakin vademi vermiştiGül abla iyi biri ama bana dedikleri çıkmadı.
Aslında anda iyiydi .
Ama olucak dediği şey olmadi
Valla vade vermedi vade vermiyor genelde o fallarda.Yakin vademi vermişti
Bencede ilginç şekilde vade vermiş birde çok pahali söyledin mi çıkmadı diyeValla vade vermedi vade vermiyor genelde o fallarda.
Bir kaç kere baktırdım .
Hep olumlu gördü sonucu ama olmadı .
Hatta kendi de şaşırdı fallar hep olumlu ama neden çıkmıyor diye.
Bende bilmiyorum umudum yok artık zaten.
Gelmeyecek birini beklemek istemiyorum.
Çok fal baktırdım aylarca kah olumlu fallarla sevindim kah olumsuzlarla üzüldüm.
Zor zamanlar geçirdim.
Bayağı belirsizlik icindeyim
Söyledim .Bencede ilginç şekilde vade vermiş birde çok pahali söyledin mi çıkmadı diye
Burda olupta iyi olan yoktur bence zor bir zamandan geçiyorum ben şunu anlamıyorum fal kart olumlu yada olumsuz çıkabilir bunların hissiyatı vs duru goru yokmu şu fali o yuzden tercih ediyorum genelde İnş hersey gönlünce olur.Söyledim .
Çok olumlu çıkıyor bende anlamadım dedi başkaları ne dedi diyor hatta .
Valla bilmiyorum artık bu olaydan umudumu kestim zaten baktırmicam.
Hayatımda gelişen çok olumsuz şeyler var .
Yani bu olayda artık bana eskisi kadar acı vermiyor .
Ne diyeyim Allah büyük zor günler geciriyorum
Teşekkür ederim canım hepimiz için.Burda olupta iyi olan yoktur bence zor bir zamandan geçiyorum ben şunu anlamıyorum fal kart olumlu yada olumsuz çıkabilir bunların hissiyatı vs duru goru yokmu şu fali o yuzden tercih ediyorum genelde İnş hersey gönlünce olur.
bende bana dediği bir şey 6 ay sonra bi kısmı çıkmış dediği şekilde bir konusma oldu aramızda ama onunda dışında hiçbirinin dediği gibi pembe ilerlemiyo tablolar malesefTeşekkür ederim canım hepimiz için.
Benim şu an iş problemleri de var başka şeylerde var oğlak burcuyum Plüton oglaktan çıkıyor artık cikarkende valla anamı ağlatıyor
Ne yapalım her serde bir hayır vardır diyelim.
Onun iskambil falı var çok güvenirim diyor ama bilmiyorum ki keşke dedikleri çıksa ama güzel şeyler demişti.
Ama çok zaman geçti dediğim gibi o yüzden umutlanmiyorum artik
Asude biraz pembeci ya ben baktirmistim ilişkim varken toparlanicak iyi olucak demişti ama ayrıldık .bende bana dediği bir şey 6 ay sonra bi kısmı çıkmış dediği şekilde bir konusma oldu aramızda ama onunda dışında hiçbirinin dediği gibi pembe ilerlemiyo tablolar malesef
asude yıldıza baktıran var mı yakınnzamanda ben baktırdım bana iyiymiş eski yorumlarda da öyle burdan birine kötü patladıgı icin atmayı bırakmıstım tekrar yolladım uzun zaman sonra hiçbir detay olmamasına ragmen bence yine gayet iyiydi
asude anı bilmiş miydi peki bende taa aylar önce baktırmıştım bir şey söyledi bana o an dikkate almadım. zaten dediği vadelerde de konusmadık ama aylar sonra onda da bana karşı bi cümle kullandı onu asude demiş geçmiş falları dinlerken fark ettim o yuzden attım anlıkta iyidir diye umdum bendeAsude biraz pembeci ya ben baktirmistim ilişkim varken toparlanicak iyi olucak demişti ama ayrıldık .
Gül abla anda iyiydi evet aradaki problemleri karekter yapısını karşı tarafın bildi.
Ama gelecekle ilgili söyledikleri gerçekleşmedi maalesef çok zaman da geçti dediğim gibi.
Valla anlikta dediği şeylerde o dönem evet doğruydu ama benim verdiğim.detaylar vardı .asude anı bilmiş miydi peki bende taa aylar önce baktırmıştım bir şey söyledi bana o an dikkate almadım. zaten dediği vadelerde de konusmadık ama aylar sonra onda da bana karşı bi cümle kullandı onu asude demiş geçmiş falları dinlerken fark ettim o yuzden attım anlıkta iyidir diye umdum bende
malesef bende öyleyim öyle diyolar ama kendi yaşantılarında kendileri nasıllar acaba? bana da hep öyle dediler ama akışına bırakabilen insan olsak bence onlara fal da atmazdık yani akışa bırakmışız zaten ne işimiz var falla falan. bazıları böyle biz bilmiyormuşuz sanki gibi tavsiye verdiklerinde iyi niyetli olsalar bile ben sinir oluyorum acıkcasıValla anlikta dediği şeylerde o dönem evet doğruydu ama benim verdiğim.detaylar vardı .
Yani dediği gibi ilerlemedi hiç bir şey maalesef.
Çok baktırdım o dönem .
Ama falcilarin ortak bir dediği vardı akışına bırak herşeyi dediler .
Ben süreci kontrol etmeye çalıştım sonra kontrolden çıktı herşey .
Oğlak burcuyum önümü tam goremedigim.durumlarda anksiyete yaşıyorum .
Bu her olayda böyle oluyor maalesef.
Ben anlıyorum ne demek istediklerini hayatta evey bazı şeyleri akışa bırakmak gerekir .malesef bende öyleyim öyle diyolar ama kendi yaşantılarında kendileri nasıllar acaba? bana da hep öyle dediler ama akışına bırakabilen insan olsak bence onlara fal da atmazdık yani akışa bırakmışız zaten ne işimiz var falla falan. bazıları böyle biz bilmiyormuşuz sanki gibi tavsiye verdiklerinde iyi niyetli olsalar bile ben sinir oluyorum acıkcası
tabiki 7/24 bakmamak gerekir ama attıgı bir tweeti soruyorum bana diyor ki akışa bırakmalısın stalk enerjısınden cıkmalısın baktıgın icin kötü seyleri cekiyosun bu bana sacma geliyo akıl verme gibi yani önemsedigin insana aşırı yapmadıgın surece tabiki bakıcaz ben bunu falla sorunca niye tavsiye almak isteyim kiBen anlıyorum ne demek istediklerini hayatta evey bazı şeyleri akışa bırakmak gerekir .
Ama karşı taraf güven vermiyorsa bir kadın olarak tabi ki sürecini merak ediyorsun .
Benim kaybetme korkum çok yüksekti bu ilişkide .
Tabi duygum yoğundu ne kadar rahat olabilirim ki .
Çok seviyorsan çok istiyorsan kaybetmekten korkuyorsun haliyle .
Belki bu kadar yansıtmak yanlış .
Duygularimi kontrol edebilen biri değilim zaten zor duygu gelişiyor bende kırk yılda bir birine karşı oluyot .
Zaten benim gibi tiplerin aşk hayatı berbat oluyor .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?