- 1 Temmuz 2022
- 321
- 398
- 33
- 28
hepsi hayakırıklığı demek kiYani aslinda ikisinide al birini vur ötekine ama Melisanin kredisi 10000 Duygunun 3000. Nasil olsa ikiside salliyor, baktirilacaksa Duyguya baktirmak daha mantikli. Duygunun sonuc zaten hic cikmaz. Gelicek, yazicak bilmem ne su su zaman, hepsi hayal ürünü Melisanin da keza öyle.
Ama ben Duyguyu mantiksal olarak daha mantikli buluyorum. Melisa bana aldatildiktan sonra YENIDEN GELECEK YALVARACAK GÜVEN ONARILABILIR, BARISABILIRSIN ONUNLA ISTERSEN DEDI RESMEN! Kadin saka gibiorada anladim ki kadin cidden kafadan kirik. Resmen fali ciksin diye beni aldatan adamla barisabilirsin dedi. Allahtan aklimi o kadar peynir ekmekle yemedim
Duygu bir daha olmaz dedi hic
Evet canim aldatilip affedenler vardir muhakkak ama kimse kusura bakmasin askimdan ölürüm yine de tekrar o kisiyle olmam. Ben kendimi biliyorum.Aldatilip barışan çok kişi var ama kuzum.
Ama doğrusu tabi barismamak böyle bir durumda.
Tekrar güvenmek o erkeğe çok zor o saatten sonra.
Bence yeni aşklara yelken aç.
Bir gün pişman olup donedebilir o zaman defol dersin def edersin
Kiyamam san yaaaay
hepsi hayakırıklığı demek kigiden paralara ve manevi olarak bize oluyo nedense hep. bende bir konu üzerinden bu yüzde ayrılmışsınız ve şöyle hissediyo falan demişti gercektem tam olarak o nedenden ayrılmıştık aylar sonrada onun arkadası böyle düşünüyo deyince anlıkta biliyo olabilir belki diye bi umut işte denize düşen yılana sarılır hesabı bizim
bizim cok oldu aslında ayrılalı 3 yıla yakın. ama uzun zaman sonra yazdı. o yüzden bende ona açık açık soramadıgım ıcın sorsamda dogruyu söyler mi ondan bile emin degilim böyle işimiz fallara kaldıKiyamam san yaaaSeni cok cok iyi anliyorum. Ben de 2 sene önce böyleydim… tabi ki seni rahatlatiyorsa, kendini iyi hissettiriyorsa yorum almak bunaldigin zaman iyi geliyor. Ask acisi cok kötü birsey cok iyi bilirim, insanin cigeri sökülüyor resmen acidan bir yorum alim bakim hala beni seviyormu, ne düsünuyor diye insan merak ediyor.
Duygu anda bazen tutturabiliyor evet. Arada tutuyor yani ama 100% diyemem. Ne kadar oldu sen ayrilali?
Haa o zaman daha kolaymis kuzum ya. Ben yeni ayrildiniz sandim. Tabi erkekler islerine gelmeyen seyde pek dürüst olmayabiliyorlar. Cok cok önemli degilse fazla fal baktirmamaya dikkat et, cünkü onun da dogru olduğu şüphelibizim cok oldu aslında ayrılalı 3 yıla yakın. ama uzun zaman sonra yazdı. o yüzden bende ona açık açık soramadıgım ıcın sorsamda dogruyu söyler mi ondan bile emin degilim böyle işimiz fallara kaldı
Bana yıllar önce bakmıştı dediğinin tam tersi olmuştu .evet arkadaşıma önden sordu olumsuz görüyorum istersen bakmayım diye kız yine de baktırmıştı
işte bence gelecek cıkmıyo ama bizde ayrılma nedenimizi direk söyleyince ve düşüncelerini başkasının ağzından duyunca anda bildiğini düşündüm çünkü bana hep çok mutlu olcaksınız beraber olcaksınız demedi çok zor bi cocuk düzelmez diyemem zorda olsa bi ihtimal dedi cok pembecide gelmiyodu gerçi kimse değmez bu kadar zaman beklemeye ama işte fallar ne yazık ki umut aşılıyo hepBana yıllar önce bakmıştı dediğinin tam tersi olmuştu .
Yani çok da bilen bir falcı değil bence
Ben bu ilişkim için de baktırdım olumsuz konusmadi ama konuşsa da çıkmayabilirdi.
Bana direk olmaz bekleme diyenlerde oldu .işte bence gelecek cıkmıyo ama bizde ayrılma nedenimizi direk söyleyince ve düşüncelerini başkasının ağzından duyunca anda bildiğini düşündüm çünkü bana hep çok mutlu olcaksınız beraber olcaksınız demedi çok zor bi cocuk düzelmez diyemem zorda olsa bi ihtimal dedi cok pembecide gelmiyodu gerçi kimse değmez bu kadar zaman beklemeye ama işte fallar ne yazık ki umut aşılıyo hep
Bana direk olmaz bekleme diyenlerde oldu .
Kararı kesin net vs diyenlerde .
Artık verdiğim detaylar yüzünden mi attılar tuttular mi bilmiyorum.
İlk baktirdigim zamanlar döner diyenler sonradan dönmez dediler bazıları .
Bazıları daha ilk baktirdigimda bitmiş dediler .
Fal sepetinde kahinkralice mesela .
Telwe de yesilcingene .
Sahsenem mi neydi bide o oda felaket tellalı zaten.
Olumsuz konuşan kazanıyor .
Zaten adamakıllı bir ilişki olsa bitmez .
Mantıklı konuştuklarını düşünüyorum.
Aradan çok zaman geçti zaten artık dönmez diyenler çoğunlukta .
Muzo diye bir falcı var astrocenter da herşeyi bildi detaylı geçmiş resmen adam benle arkadaştı sanki yanımdaydı .
Çat Çat şöyle olmuş böyle olmuş dedi ki en ufak bir detay vermedim ona .
O olumlu konuştu gelecek için ama gelecek cikmiyormis öyle dedi bazı arkadaşlar o yüzden güvenmiyorum keşke olsa tabi de.
Valla artık hiç bir şey bilmiyorum zaten farklı problemlerim de var artık hayatımda bu olaya umut etmek istemiyorum artık.
O yüzden baktırmicam uzun bir süre
Bayanlar /30 indirim varmış bir öneriniz varmı?Bana direk olmaz bekleme diyenlerde oldu .
Kararı kesin net vs diyenlerde .
Artık verdiğim detaylar yüzünden mi attılar tuttular mi bilmiyorum.
İlk baktirdigim zamanlar döner diyenler sonradan dönmez dediler bazıları .
Bazıları daha ilk baktirdigimda bitmiş dediler .
Fal sepetinde kahinkralice mesela .
Telwe de yesilcingene .
Sahsenem mi neydi bide o oda felaket tellalı zaten.
Olumsuz konuşan kazanıyor .
Zaten adamakıllı bir ilişki olsa bitmez .
Mantıklı konuştuklarını düşünüyorum.
Aradan çok zaman geçti zaten artık dönmez diyenler çoğunlukta .
Muzo diye bir falcı var astrocenter da herşeyi bildi detaylı geçmiş resmen adam benle arkadaştı sanki yanımdaydı .
Çat Çat şöyle olmuş böyle olmuş dedi ki en ufak bir detay vermedim ona .
O olumlu konuştu gelecek için ama gelecek cikmiyormis öyle dedi bazı arkadaşlar o yüzden güvenmiyorum keşke olsa tabi de.
Valla artık hiç bir şey bilmiyorum zaten farklı problemlerim de var artık hayatımda bu olaya umut etmek istemiyorum artık.
O yüzden baktırmicam uzun bir süre
Duygu Deniz ı deneyebilirsin.Bayanlar /30 indirim varmış bir öneriniz varmı?
Anda sizce nasıl?Duygu Deniz ı deneyebilirsin.
Ama gelecek cıkmadı bende.
Bence ıyı.analızları .Anda sizce nasıl?
bende berbattı, yani onaylayabileceğim bir şey yok ama dedi ki eskisi için arkadaşları diyor ki siz hep kavga ediyordunuz dönme, böyle iyisin ama o dönmek istiyor. bırak kavgayı tek bir tartışmamız dahi olmamıştı, o nedenle anda da başkasının ilişkisini dinledim resmen, çok kötüydü.Anda sizce nasıl?
Bence ıyıydı bana güzel bakmıstı.Düşünce ve kişilik analizi olarak sizce nasıl?
Teşekkür ediyorumbende berbattı, yani onaylayabileceğim bir şey yok ama dedi ki eskisi için arkadaşları diyor ki siz hep kavga ediyordunuz dönme, böyle iyisin ama o dönmek istiyor. bırak kavgayı tek bir tartışmamız dahi olmamıştı, o nedenle anda da başkasının ilişkisini dinledim resmen, çok kötüydü.
Teşekkür ediyorumBence ıyıydı bana güzel bakmıstı.
Ama aaa Super harıka dıyemem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?