Fal Sepeti Deneyimleri

Maalesef cıkmadı.
Cok umutlanmıstım .
Yanı kotu diyemem sorunları vs bildi ama gelecek yok maalesef
işte bana dediklerimi zaman aşımı olarak düşün demişti 1 yıl sonra cıktıgıda olabiliyomuş 1 gün sonrada ama gelecek konusunda zaten beklentim cidden yok benım keşke anda emin olabilsek çünkü ben bile bir gün sonra hiç yapmam dediğim şeyi yapabiliyorum ya da saçma gelen mantıklı gelebiliyo yeter ki anda sallamasınlar ahahaha

Anda duygu denizi beğendim ben gül demirde şu falinda ve iskambil destekleyince anda başarılı buldum 1 yıla unuturum ben adamı isde bilen biri yokmu is konusu nu en azindan bilseler.

Gül abla anda ıyıydı bende .
O vade vermıyor tutmuyor dıyor .
Ama gelecek pembecı galiba .
Olumsuz konustugu var mı bilmiyorum da .

ben hiç iş sormadım duygu denizi de beğenen var baya evet
An da başarılı o tarotta özellikle vermediğin bir ayrıntıyı burcuna kadar söylemiş varlıklarını var diye düşündüm ama herkeze yakın vade veriyormuş

An da başarılı o tarotta özellikle vermediğin bir ayrıntıyı burcuna kadar söylemiş varlıklarını var diye düşündüm ama herkeze yakın vade veriyormuş
3 hafta mı verdi.

Duygu pembeye bagliyor sonucu o yüzden çıkmıyor heralde bılemıyorum.
Aylar önce baktırdım .
O an durumu bıldı evet ama çıkmadı sonuc maalesef

3 hafta mı verdi.

Duygu pembeye bagliyor sonucu o yüzden çıkmıyor heralde bılemıyorum.
Aylar önce baktırdım .
O an durumu bıldı evet ama çıkmadı sonuc maalesef
Yok 2 hafta vermişti en geç bu ay sonu dedi bana.Binnazda şevdar varmis çok ovmusler sen denedinmi?

Yok 2 hafta vermişti en geç bu ay sonu dedi bana.Binnazda şevdar varmis çok ovmusler sen denedinmi?
Yok canım bınnaza dadanmadım.
Ben astrocenter da cok baktırdım bıde fal sepetı .
Twıter falcılaro falan bıde .
Kredim vardı biraz önce öyle bir geldıler Ida Daghan dıye bır falcıya attım

Yok canım bınnaza dadanmadım.
Ben astrocenter da cok baktırdım bıde fal sepetı .
Twıter falcılaro falan bıde .
Kredim vardı biraz önce öyle bir geldıler Ida Daghan dıye bır falcıya attım
Bende tesadüf gördüm bu kadini ovulmus baya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…