- 11 Şubat 2015
- 2.017
- 1.907
- 408
- 35
Gereksiz pahali onzamn zaten çok kısa bakıyor o fiyata.Maalesef cıkmadı.
Cok umutlanmıstım .
Yanı kotu diyemem sorunları vs bildi ama gelecek yok maalesef
işte bana dediklerimi zaman aşımı olarak düşün demişti 1 yıl sonra cıktıgıda olabiliyomuş 1 gün sonrada ama gelecek konusunda zaten beklentim cidden yok benım keşke anda emin olabilsekMaalesef cıkmadı.
Cok umutlanmıstım .
Yanı kotu diyemem sorunları vs bildi ama gelecek yok maalesef
Anda duygu denizi beğendim ben gül demirde şu falinda ve iskambil destekleyince anda başarılı buldum 1 yıla unuturum ben adamı isde bilen biri yokmu is konusu nu en azindan bilseler.işte bana dediklerimi zaman aşımı olarak düşün demişti 1 yıl sonra cıktıgıda olabiliyomuş 1 gün sonrada ama gelecek konusunda zaten beklentim cidden yok benım keşke anda emin olabilsekçünkü ben bile bir gün sonra hiç yapmam dediğim şeyi yapabiliyorum ya da saçma gelen mantıklı gelebiliyo yeter ki anda sallamasınlar ahahaha
ben hiç iş sormadımAnda duygu denizi beğendim ben gül demirde şu falinda ve iskambil destekleyince anda başarılı buldum 1 yıla unuturum ben adamı isde bilen biri yokmu is konusu nu en azindan bilseler.
Gül abla anda ıyıydı bende .işte bana dediklerimi zaman aşımı olarak düşün demişti 1 yıl sonra cıktıgıda olabiliyomuş 1 gün sonrada ama gelecek konusunda zaten beklentim cidden yok benım keşke anda emin olabilsekçünkü ben bile bir gün sonra hiç yapmam dediğim şeyi yapabiliyorum ya da saçma gelen mantıklı gelebiliyo yeter ki anda sallamasınlar ahahaha
An da başarılı o tarotta özellikle vermediğin bir ayrıntıyı burcuna kadar söylemiş varlıklarını var diye düşündüm ama herkeze yakın vade veriyormuşben hiç iş sormadımduygu denizi de beğenen var baya evet
Bende pembeci değildi Gül Demir hatta sonucu olumsuz söyledi.Gül abla anda ıyıydı bende .
O vade vermıyor tutmuyor dıyor .
Ama gelecek pembecı galiba .
Olumsuz konustugu var mı bilmiyorum da .
bende olumlu konustu ve cikmadi malesefBende pembeci değildi Gül Demir hatta sonucu olumsuz söyledi.
Bende olumluydu cıkmadı .Bende pembeci değildi Gül Demir hatta sonucu olumsuz söyledi.
3 hafta mı verdi.An da başarılı o tarotta özellikle vermediğin bir ayrıntıyı burcuna kadar söylemiş varlıklarını var diye düşündüm ama herkeze yakın vade veriyormuş
Yok 2 hafta vermişti en geç bu ay sonu dedi bana.Binnazda şevdar varmis çok ovmusler sen denedinmi?3 hafta mı verdi.
Duygu pembeye bagliyor sonucu o yüzden çıkmıyor heralde bılemıyorum.
Aylar önce baktırdım .
O an durumu bıldı evet ama çıkmadı sonuc maalesef
Yok canım bınnaza dadanmadım.Yok 2 hafta vermişti en geç bu ay sonu dedi bana.Binnazda şevdar varmis çok ovmusler sen denedinmi?
Bende tesadüf gördüm bu kadini ovulmus bayaYok canım bınnaza dadanmadım.
Ben astrocenter da cok baktırdım bıde fal sepetı .
Twıter falcılaro falan bıde .
Kredim vardı biraz önce öyle bir geldıler Ida Daghan dıye bır falcıya attım
Bır deneyeyım bakalım .Bende tesadüf gördüm bu kadini ovulmus baya
Kime attın canım senBır deneyeyım bakalım .
Katına attım .
Oylesıne ıcımden geldi.
Bu bır kac gündür o kadar ağırlık var ki ustumde .
ben baktırdım şevdara beğenmedim. cinleri olduğunu iddia ediyo ve biraz emin konuşuyoKime attın canım sen
Çok hızlısın cok ovulmus çıkıyor falan yazılmış onun için üye oldum bugün binnazaben baktırdım şevdara beğenmedim. cinleri olduğunu iddia ediyo ve biraz emin konuşuyodediği şekilde de ilerlemedi zaten bende
ben geçen yıl baktırmıştım yorumları görüp ama bende çok bir şey bilmedi ve iddialı konusuyo fal bu sonucta kesin konusanlar beni daha çok itiyo hep. ama belki enerjimiz uymamıştırÇok hızlısın cok ovulmus çıkıyor falan yazılmış onun için üye oldum bugün binnaza
An da nasil peki??ben geçen yıl baktırmıştım yorumları görüp ama bende çok bir şey bilmedi ve iddialı konusuyo fal bu sonucta kesin konusanlar beni daha çok itiyo hep. ama belki enerjimiz uymamıştır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?