Fal Sepeti Deneyimleri

ben geçen yıl baktırmıştım yorumları görüp ama bende çok bir şey bilmedi ve iddialı konusuyo fal bu sonucta kesin konusanlar beni daha çok itiyo hep. ama belki enerjimiz uymamıştır
Hepsı cok ıddıalı asla olmaz imkansız diyenler oldu bana.
Olumsuz görüyorum dersın gecersın asla falan neden dıyorlar .
Garıp gercekten

Hepsı cok ıddıalı asla olmaz imkansız diyenler oldu bana.
Olumsuz görüyorum dersın gecersın asla falan neden dıyorlar .
Garıp gercekten
evet bende ona kızıyorum olumlu da olsa olumsuzda olsa haşa Allah mısın yani fallar sonucta bir varsayım geleceği kimse bilemez ihtimalleri bahsedersim anlarım ama çok net konusan falcı irrite ediyo beni

evet bende ona kızıyorum olumlu da olsa olumsuzda olsa haşa Allah mısın yani fallar sonucta bir varsayım geleceği kimse bilemez ihtimalleri bahsedersim anlarım ama çok net konusan falcı irrite ediyo beni
Aman herkes herseyı cok bılıyor ıste .
Zaten bıtık pıskolojımız .
Bıde asırı olumsuz konusuyorlar .

ya kizlar ben burdan biriyle konusurken bi sey fark ettim. astrocenterdan bi tanesi (sanirim alya) o kadar da patlamadi. ben ona 1-2 saate ogrenicem demistim o da olumlu goruyorum ama 6li bi vade 6 gun, 6 hafta 6 ay gibi dedi. yani 6 ay sonra da olabilir ahahhahah. kimsenin de gunahina girmek istemem durup dururken o yuzden dipnot olarak dusetim istedim

Bıde Yasemin Türk e baktırdım felaket.
Kısacık bakmıs .
Sacma sapan konusmus bıesey anlamadım.
Tamamen atmasyon bir fal.
Basında olmayacak demıs sonunda olucak ne dedıgı Bellı degıl.

Valla baciskolarr ben falcımı seviyorum adını yazmicam artık belli yani dürüst çok kazandım sayesinde denemiyorum bile artık sagolsun her zaman mutsuzluktan içerken yazardım bugün sevdicegimle rakı içiyoruz şerefe ve darısı başınıza sağol n t ablam görmez ama anmak istedim sayesinde

Bıldı mı Kim falcı

nesibeden ve reklamcılarından uzak durun
bana yemek yapıp mesajlaşırken fal bakmış inanmayana dinletebilirim o kısmı gerçekten
arkada tabak tencere sesleri var karıştırıyo bi yandan mesaj gönderiyor mesaj geliyor
sinirden 1 yıldız vermeyi unuttum diye iadede etmedi duruyo hala kayıt

Nesıbe reklam mı yaptırmış

bence de o, maalesedfzerre çıkmadı. hoş fal sepetinde dediği çıkan biri bile olmadı zaten ya da herhangi bir detay bilen.
Bende Allah'ı var her zaman çıkmıştır.
Reklam yapmıyorum asla com eski uyeyım.
Son zamanlarda çıkmadı o ayrı .
Ama eskilerde ne dedıyse cıkmıştır.
Bu son olayda dedıklerı çıkmadı.
Baktırdıkca vade oteledi falan .
Artık baktırmam zaten çıkarsa anca oyle.

Reklamcilari bilmem herkes gibi çıkanı paylaşmak hakkım diye düşünüyorum daha çok dertleşme gibi kullanıyorum burayı falcıyı ve buradakilere zan altında bırakmak istemem. Ben memnunum tabak tencere seside duymadım isteyen istediği hakkında yorum yapar yine şerefe ve iyi akşamlar

kız sana demedim he yanlış anlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…