Fal Sepeti Deneyimleri

Nesıbe reklam mı yaptırmış
Nerde yaptırmış valla bana dediler gibi oldu ama ben çıkanı paylaştım dünyanın parasını verip baktırıyorum enerjisi uyar uymaz ispat etme zorunluluğum yok ama özelden isteyenlerle fal baktırmami paylaşırım keşke bana reklam verse Nesibe çıktıginda yazıp bedava baktırsam:))))))

Pardon sen bana demişsin sanırım ağzını topla ben REKLAMCİLARDAN diye okudum! REKLAMCİLARİNDAN demişsin terbiyesiz yaz özelden paylasim seninle fallarımı!! Günah almanın böylesi kalbi kara seni! Herkes gibi hakkım var kara çalmak nedir ??? Falcı yalakasi reklamcısı olacak kadar düşmedim!

Bu sekılde konusma lütfen.
Gerçekten Cok reklam yapanlar var bızde kim gercek soyluyor Kim reklam yapıyor anlayamıyoruz.
Arkadas çok eski bir uye ve Cok deneyimli bırı.
Kafamız karışıyor.
Bende genelde Nesıbeyı severim reklam yaptıracagını düşünmüyorum ha yapıyorsa da hayal kırıklığına ugrarım.
Nesibe hep çıkmıştır yıllardan beri bana.
Ama son olayda cıkan bir durum olmadı olursa yazarım zaten.

Fal sepetinde duygu deniz duygu aura gül demir alya ar isilay can hariç anda iyi kim var ??

İade aldim zaten falin 5 dk si beni anlatmış karşı tarafı da kem kum etmis.
Yok ya boş bir falcı .
Hıssıyat sıfır .
Zaten sen boylesın söyle dusunuyorsun dıyen falcılara gıcık oluyorum.
Yahu ben kendimi bılıyorum zaten karşı taraf ıcın baktırıyorum onun dusuncelerını merak ediyorum.

Duygu deniz beni aşırı şaşırtıyor anda bu kadin nasıl biliyor gelecek fos mus gerci anda iyimi canım
Gelecek fos bende.
Pembeye bagliyor belki puan kaygısı .
Anda bu kadar ıyı olup gelecekte cıkmaması sacma .
Cunku kadın gercekten herseyı bılıyor ya .

Gelecek fos bende.
Pembeye bagliyor belki puan kaygısı .
Anda bu kadar ıyı olup gelecekte cıkmaması sacma .
Cunku kadın gercekten herseyı bılıyor ya .
Evet bende ona çok şaşkınım anda gerçekten çok iyi ya merak ettiğim sevmiyo bu adam seni dediği varmi

Evet bende ona çok şaşkınım anda gerçekten çok iyi ya merak ettiğim sevmiyo bu adam seni dediği varmi
Bılemıyorum.
Bana bızım aramızdaki sorunları neden bu noktaya geldıgını soyledi.
Seni seviyor oluyor demedi zaten.
Bende olayı bıldıgım ıcın tehıt ettım.
Nesibe ile paralel konustu .
Ikısı de ıyıydı bende .
Dıgerlerı salladı yok dengesoz yok basla birı var vs .
Gül demir de kotu degıldı anda .
Ama hepsi olumluya bagladı belki puan kaygısı bilemıyorum.
Yada o an enerji olumluydu .
Zaten gelecek sadece bir tahmın .
Anda olan seylerı goruyorlar .
O kadar fal baktırdım benim için Astrocenter Muzo sok gecırtti.
Adamın memleketıne kadar bildi ben bile unutmuştum cok sasırttı benı.
Ama begenmeyenı de var bılemıyorum bende çıkanlar bunlar oldu en azından anda gecmıste dokturduler .
O kadar fal baktırdım artık baktırmam zaten bakalım surec neyi gosterır .
Gorucez zaten.
Nesibe nın bir olay yasayacaksın Boyle yaparsan olumsuz yansır diye uyardığı seyın 2 hafta degıl 2 ay sonra çıkması ve onun dedıgı gıbı sakıin kalmayıp kavga cıkarıp ılişkımın o gunden sonra toparlanmaması erkek arkadaşımın benden uzaklasması vs .
Bunların hepsi cıktı .
Kimsenin hakkını yıyemem .
Bunlar bende cıkanlar dıgerlerı fasa fıso yanı basmakalıp cumleler herkesın ılıskısı ıcın genel gecer seyler .
Kıvanç ve mıran cansın mı ne sallamaları erkek arkadaşımın beni aldattığını soylemelero benım Boyle birı mı var dıye adamın üstüne gıdıp bıktırmam vs neler neler yasadım.
Pıskopat bır ımaj cızıp erkek arkadaşımın benden uzaklasmasını saglayan tipler oldu.
Kendilerinden emin bir şekilde konusup o an pıskolojımı berbat ettıler .
Hakkımı helal etmiyorum kimseye de tavsıye etmıyorum bu ıkı tuhaf tıpı .

Senin kaç ay oldu canım ayrılalı nesibe çok pahali yıllar önce denemiştim çok saçma bakmisti .

Senin kaç ay oldu canım ayrılalı nesibe çok pahali yıllar önce denemiştim çok saçma bakmisti .
Oldu bayagı .
Ama benım olay karısık .
Ben tamamen enerjımı kesmedim ondan adımlar attım.
Bunları yapmamamı soylemıstıler .
Sacma diyor herkes dw bende yıllardan beri cıkıyor bılmıyorım .
Sadece bu kısı ıcın değil farklı kısıler ıcın de baktırdım.
Bır kac yıl once hoslandıgım bır Adam vardy benden sonra bırıyle ılıskıye başladı.
Herkes sana gelıcek o ıs olmayacak derken bir tek Nesıbe hayır onla evlenıcek senle bir daha yolu kesısmeyecek diye sak diye soyledı .
Yanı bılemıyorum bu kadar tesadüf fazla gelıyot bana .
Bende tutuyor en azından.
Trans halınde konusup senaryo yazmıyor kı kadın benımde öyle bir beklentim yok zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…