- 5 Nisan 2021
- 6.529
- 9.258
- 128
- 35
ida daghanı bende begendim tutarlıydıBır ılıskı bıtınce bosluga dustum bende baktırdım yeni bırını de ıstemedım unutana kadar .
Bakalım herseyın hayırlısı.
En son İde Daghan a baktırdım begendım.
Daha da baktırmam artık enerjımı degıstırmek ıstuyorum bu saatten sonra.
Nesibe ‘nin inst.hesabı varmı?Beni engelleyen kisi bende seni engellicem serefe serefe diyen kiz degil adim zulfuye reklamci dedin bana gel özele sana falsepeti gecmisimi atim utanirdin begenmeyenlere soyluyorum yazdigimi kusura bakmayin falci yalakasi olacak kadar dusmedim birde kadinin gunahi alinmasin evet cikiyor pahali param var enerjim tutuyor baktiriyoum burada yaziyorum helal olsun nesibeye ne dediyse yasadim Hakkina girdim bak iade etti mail instadan mesaj ozur diledimde bakti kusura bakmasin cikana cikar Simdide astrocenterda azrayi denedim ozelden bir arkadas dedi burdan cok etkiledi kisa bir vade verdi cikarsa hemen yazicam evet onu da begendim tavsiye ediyorum evet yine iciyorum serefe Amiiiin diyen kiz gibi oldum hahahahah serefe
Bana dediği çıkmadı.Anda ve kisilik analizinde fena değildi.Arkadaşlar elenayi denedim çok beğendim hisli buldum gelecek yorumları tutuyormu ?
Bende çok iyiydi ama bir konuda olumsuz konuştu birde uzak vade ins dediği gibi olmazBana dediği çıkmadı.Anda ve kisilik analizinde fena değildi.
Bende çıkmadı anda falan da yeterli değildi .Bende çok iyiydi ama bir konuda olumsuz konuştu birde uzak vade ins dediği gibi olmaz
Var ben baktım .Nesibe ‘nin inst.hesabı varmı?
horary soru astrolojisi. ve bana ne denildiyse bugüne kadar çıktı.Kızlar horary hakkında ne düşünüyorsunuz bilgisi olan var mı çıkıyor mu geçmişi falan tutturabiliyor mu ?
zeyzeye mi baktrdnzhorary soru astrolojisi. ve bana ne denildiyse bugüne kadar çıktı.
ben iade almıştımMars ateşi bazıları nasıl beğenmiş gerçekten bok gibi bakıyor afedersiniz ama
Nasıl alcaz ya dün baktırdım alabilir miyimben iade almıştım
bi sor mail atNasıl alcaz ya dün baktırdım alabilir miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?