Fal Sepeti Deneyimleri

Bır ılıskı bıtınce bosluga dustum bende baktırdım yeni bırını de ıstemedım unutana kadar .
Bakalım herseyın hayırlısı.
En son İde Daghan a baktırdım begendım.
Daha da baktırmam artık enerjımı degıstırmek ıstuyorum bu saatten sonra.

ida daghanı bende begendim tutarlıydı

Beni engelleyen kisi bende seni engellicem serefe serefe diyen kiz degil adim zulfuye reklamci dedin bana gel özele sana falsepeti gecmisimi atim utanirdin begenmeyenlere soyluyorum yazdigimi kusura bakmayin falci yalakasi olacak kadar dusmedim birde kadinin gunahi alinmasin evet cikiyor pahali param var enerjim tutuyor baktiriyoum burada yaziyorum helal olsun nesibeye ne dediyse yasadim Hakkina girdim bak iade etti mail instadan mesaj ozur diledimde bakti kusura bakmasin cikana cikar Simdide astrocenterda azrayi denedim ozelden bir arkadas dedi burdan cok etkiledi kisa bir vade verdi cikarsa hemen yazicam evet onu da begendim tavsiye ediyorum evet yine iciyorum serefe Amiiiin diyen kiz gibi oldum hahahahah serefe

Son düzenleme:
Nesibe ‘nin inst.hesabı varmı?

Bende çok iyiydi ama bir konuda olumsuz konuştu birde uzak vade ins dediği gibi olmaz
Bende çıkmadı anda falan da yeterli değildi .
Ne bilim ben beğenmedim yani genel anlamda.
Şunu bildi diyemicem .
Verdiği vade çoktan geçti.
Tekrar baktırınca vade oteledi.

Dun melisa donukuka baktirdim fal sepetinde. Yani hic bu kadar parama acidigim olmamisti. 10 dklik fali ileri atlaya atlaya dinledim. Nesibe 5-6 dk konusuyo ama en azindan dolu dolu geciyor.
Bir de eski konularda Binnazda bi Melis Cicek cok ovulmus. O nerdedir simdi bilen var mi

Az once binnazdaki zisan isikin yorumunu dinledim. Benim icin Nesibeden sonra en nokta atisli faldi. Onun disinda en azindan soyulmus hissetmedim. 20 dkya yakin uzun uzun bakmis. Dunku faciadan sonra iyi geldi :)

Astrocenterda hediye 10 euro yuklenmis, tavsiye edebileceginiz biri var mi?
Daha once alya, uzay, sevgican, muzo, zeyno yaprak ve simon tora baktirmisim.
Alya ve uzay gorece daha iyiydi. Baska oneriniz var mi? Yoksa ziyan etmemek icin alya ya da uzaya gidicem yjne :)

Elena günceyi denedim soruma net cevap alamadım olumsuz mu olumlu mu anlamadım cok çelişkili olabilir de olanayabilirde sizde nasıldı baktıran varsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…