Fal Sepeti Deneyimleri

Aynen, iliskiler icin yorum yapmak kolay oldugu icin birkac tutturduklari zaman insan zannediyor ki her dedikleri dogru. Boyle seyler icin baktirinca ne kadar salladiklari ortaya cikiyor cogunun.

Benim derdim gelecekle degil, sadece anlik olarak bile birinin hislerini dusuncelerini bilmeleri yeterliydi ama onu bile yapamiyorlar. Demek ki his dusunce okumak dedikleri sey yalan

Yillardir fal baktiririm, eglence olarak birakabildigim donemler oldu, hayatimi ona gore yonlendirdigim zamanlar da oldu.

Bir kac sene once o zamanki erkek arkasim eski sevgilisi icin beni terk etmisti, sonra kiz bi kac ayligina baska bir ulkeye gitti calismaya. o donem baktirdigim 100lerce falci arasindan 3-4 falci bana demisti ki bu kiz baskasini bulmus gittigi yerde, seninki o kizla olamayacak. sonra ogrendim ki gercekten bu olmus, kiz dondu bizimki beraber olacagiz sanarken fos cikti tipis tipis bana gelmisti.

Ben sonra bu 3 kisiye inanilmaz guvenmeye basladim. Hayatimi onlarin dedigine gore yonlendirdim, bi kac dedikleri daha cikti hem is hem ask konularinda ama bazi dedikleri hic cikmadi. Baska bi erkek arkadasimin arkamdan isler cevirdiginden suphelendim, kavga ettik onlara danistim. bana dediler ki bu cocuk sana cok kirilmis sen hataliymissin, ben de inandim, gittim ozur diledim baristik ettik ama cocuk o arada arkamdan dunya kadar is cevirmis. ben hakliymisim kuruntularimda. belki o zaman bitseydi simdi hayatimda duzenli bir iliskim olurdu. Is yerimdeki sikintilar bu kadar agir etkilemezdi beni.

Ayni sekilde baska bir konu icin yakin zamanlarda gittigimde sakin bunu yapma olumlu olan is olumsuza doner dediler, yapmadim, sonuc olumsuz oldu ben falcilara sormasam bunu yapardim, belki yine olumsuz olurdu bilmiyorum ama belki de olacak isimi terse cevirdim onlari dinleyip.

Simdi sonucunu aldigim icin eski fallari donup dinliyorum tekrardan, buradan bir suru yeni isim ogrendim dunya kadar da para dokup hepsini denedim. sonucu bilen olmasa da 2 kisi biraz daha muallak konustuklari icin tam yanilmislar diyemem. onun disinda anda sok eden ayrintilar bilen olmus ama gelecek cikmamis. Sonuc olarak ben para doktugumle kalmisim

Cok uzun anlattim ama fali gercekten eglencede birakmak lazim. yilda 1-2 baktirdigim donemler cok daha huzurlu ve berekliydi hayatim. hepimize falsiz gunler diliyorum.

(Not: 3-4 kisinin 2si hala onlineda fal bakiyor, burada cok populer isimler, begeneni de begenmeyeni de cok. isteyen olacagini tahmin edebiliyorum, soranla ozelden paylasirim ama gizli kesif degiller beklentinizi yukseltmeyin)

Arkadaşlar, Duygu Auraya katina attım ama hep kartlara bağlı kalmış, kart okudu sadece. Hissiyat yok gibiydi. Baktıranlar sizde nasıldı? Gelecek çıktı mı?

Arkadaşlar, Duygu Auraya katina attım ama hep kartlara bağlı kalmış, kart okudu sadece. Hissiyat yok gibiydi. Baktıranlar sizde nasıldı? Gelecek çıktı mı?
Bende de oleydi ama işle ilgili bir ayrıntı bildi enerjide okuyo sanki bana vade yılbaşından sonra dedi dediği gibi Aralık ta birsey olmadi.

Fal sepetinde ücretler fazlasıyla artmış. Bu kadar yüksek olması çok anlamsız. Yeni gelenler de düşük ücretle başlayıp, olumsuz yorumları iade ediyor, yorumcu puanını yükseltip ücretlerini arttırıyorlar. Bu kadar yüksek ücretlere hala yorum alanları görünce fazlasıyla şaşırıyorum. Çünkü öncesinde birçoğundan yorum aldım ve kesinlikle hak etmiyorlar. Kimisi bir kaç cümlede ancak yakalayabiliyor. Mesela Nesibe yıllar önce çok iyiydi. Bir konu hakkında bana çok net konuşmuştu. Dediği gibi de oldu. Ama sonradan fazlasıyla laf dolandırır oldu. Şimdi çok yüksek ücretle yorumluyor. Asla yorum almam. 6-7 dakikalık yorumlara bu ücretleri vereceğime tarot destesi alır kendim açılım yaparım.

Evet ,bu kadar yüksek ücretler altı üstü bir fal için inanılır gibi değil.Yukarida da yazdım ,doktorlardan fazla kazanıyor cogu bi kerede.Bu fiyatlara halen baktiranlara ben de hayret ediyorum.Soru / Cevap fal sistemi baştan yanlış zaten.Sen kurguyu eline verip senaryoyu yazmasına sebep oluyorsun.Daha önce de yazmıştım, fal kötü bir hastalık, ben de içindeydim.Bagimlilik olduğunu düşünüyorum.Bu fiyatlara çok kişi baktiramaz ,bir yerde iyi olmuş

Duygu Aura nin ağzı güzel laf yapıyordu ama vadesi,dediği
bana ilk etapta olumsuz sonra olumlu konuştu vadeyi çok uzun süreye verdi Haziran gibi. ama çok fazla kartlara bağlı kalmış. sistemde kötü kartlar seçmiş olabilirim o sırada hissiyatını konuşturmamış kendi açılım yapmamış. parama yazık oldu.

Benim konu sonuclandigi icin tekrar dinledim. bence ani dahi cok iyi yorumlayamamis bende.

merhaba, yine bir farkındalığım sonucu sizinle paylaşmak istedim. Kendi hayallerimizin süslediği ve falcıların da sürekli senaryolar yazarak bize oluşturduğu karakterler var ya, çoğumuz bir yerde o karakterin gerçek hayatta var olmadığını farkediyoruz. Eğer uzun süre o kişiye bağlanmışsak da derin bir acı depresyon sarıyor insanı. Gerçek hayattaki kişiden de nefret etmeye çalışıyoruz ama bi türlü aradaki karmaşadan kurtulamıyor insan. O yüzden ben de hayallerimde ve fallarda inandığım kişinin kafamdaki hayali bir dizi karakteri olduğunu, gerçek hayattaki kişininse oyunculuğu iyi bir aktör olduğunu düşünmeye başladım. Ben kafamda büyük bir aşk yaşadım mı evet, ama o hayalimdeydi, aşkımı görmezden gelemem çünkü savaştıkça daha büyük travma yaşıyorum. Evet bir şey yaşadım ama hayalde kaldı. Psikologum da kafamda yaşadığım şeyle savaşmayıp bunu anlamamı söyledi.

Zaten eğer durumunuz benim gibi platonikse, gerçek hayattaki kişinin de bir suçu yok ki, o tanımadığınız bir oyuncu. Hani zaten bazen dizi izlerken karaktere çok inanıp gerçek oyuncu da öyle sanırız ya, bu da onun bizim kafamızda çektiğimiz bir dizi versiyonu gibi. Atıyorum deli gibi erkeksi rol oynayan tüm kızların hayran olduğu muhteşem bir karakter gerçek hayatta gaymiş mesela. Oyuncunun ne suçu var bu durumda...

Ben artık hayalimdeki yarattığım kişiyle bedenini hayallerimde kullandığım kişinin ayrı kişiler olduğunu düşünmenin bana iyi geldiğine karar verdim. Böylelikle hem kendi aşkım gereksiz bir inkara uğramıyor, hem de gerçek hayattaki o kişiyle bir alakam olmadığını da ispatlamış oluyorum.

Şuansa yapılması gereken, hayali aşkımın dozajını zamanla azaltmak... böylesinin daha iyi geleceğine inanıyorum. İnkar etmeye çalışarak 1 seneye yakındır mücadele ediyorum çözüm elde edemedim. Ondan önceki 1 sene ise fallara inanmakla geçmişti. 2 senedir sonuç olarak içinde bulunduğum bir duygu söz konusu.

Çok sonradan insan farkediyor ki, falcılar iyi birer hikaye anlatıcılardan ibaret, psikolojik çözümleri de başarılı. 100 falcıdan inanmayı seçtiğimiz kişi ise bizim hayalimizi en iyi anlatan kişi. Hayal kırıklığı da o yüzden büyük oluyor.

Nasıldı yavrum
Ani ve karşı tarafın duygu düşüncelerini biliyor gerçekçi hatta olumsuzuda goruyo bir konuda olumlu bir konuda olumsuzdu ama kendisi de belirtiyo suan anda böyle degisedebilir anda iyi sanırım.gelecek kısmı tahmin yürütmüş suan ki duruma göre ama anı merak edenler baktirabilir.

Duygu mu yoksa gökçe mi anda sence

Duygu mu yoksa gökçe mi anda sence
Bence duygu ama gokce gerçekleri de soyluyo duygu biraz sonucu pembeye bagliyo anda iyi ama şu olay nasıl olur diyince aa evet öle olur diyo yani olumsuz konusuyo bir konu için duygu olumlu gokce olumsuz konuştu.

Bence duygu ama gokce gerçekleri de soyluyo duygu biraz sonucu pembeye bagliyo anda iyi ama şu olay nasıl olur diyince aa evet öle olur diyo yani olumsuz konusuyo bir konu için duygu olumlu gokce olumsuz konuştu.
Artık kime inanacağımızı şaşırdık kafa karıştırmaktan başka bir şey değil bazen baktırdıklarımız. Byv da Berke baktırdım o da biliyo bu işi

Artık kime inanacağımızı şaşırdık kafa karıştırmaktan başka bir şey değil bazen baktırdıklarımız. Byv da Berke baktırdım o da biliyo bu işi
Evet çok spastik birsey bildi bende bu ay aramaz dediği adam aramadi şubat sonu mart dedi hatta dediği gibi aramadi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…