Aynen, iliskiler icin yorum yapmak kolay oldugu icin birkac tutturduklari zaman insan zannediyor ki her dedikleri dogru. Boyle seyler icin baktirinca ne kadar salladiklari ortaya cikiyor cogunun.Yazdiklariniz çok doğru.Genel olarak ilişki için ve gelmeyen adam için bakılıyor belki ama benim de mesela aileden bir miras davası olayi vardı, bir kaç yıl onun için baktırdım.Fal sepetinde iyi diye adı geçen kim varsa (en pahalilar da dahil) hepsi olacak dedi,vade verdi.Dava kapandı gitti 2 yıl bile geçti üstünden .İster iliski olsun ister farkli bir konu ; Bir sürece girildiğinde ya da herhangi bir beklentiye ,fal baktiriliyor ve falcı yok olmayacak dese baktıran bi daha neden gitsinki? Bi kere gider ,cevabını aldı çünkü.İyi falcilar psikolojiden anliyor,soruyu yazarken hangi beklentide olduğunuzu tahmin ederek falı o yöne eviriyorlar.Sizi,beni yani müşteriyi elde tutmak lazım.İstisnalar vardır lakin çoğu böyle.Laf demagojisi.En son ben geçen yaz temmuzda baktirmiştim farklı bir şey için .İçlerinde bir tek Gül Demir bilmisti .Burda da yazmıştım onu .O zaman 200_300 lira civarı bi fiyatti.Dün açıp baktım,1000 lirayı geçmiş çoğu falciHatta Nesibe miydi kimdi hatırlamıyorum 1600 dü.Bu fiyatlara aslaa baktirmam .8 dk ses kaydı atacaklar (çoğu öyle) olup olmayacağı muamma ,bir Dr muayene ücretinden yüksek. Değmez.
Yillardir fal baktiririm, eglence olarak birakabildigim donemler oldu, hayatimi ona gore yonlendirdigim zamanlar da oldu.Aynen, iliskiler icin yorum yapmak kolay oldugu icin birkac tutturduklari zaman insan zannediyor ki her dedikleri dogru. Boyle seyler icin baktirinca ne kadar salladiklari ortaya cikiyor cogunun.
Benim derdim gelecekle degil, sadece anlik olarak bile birinin hislerini dusuncelerini bilmeleri yeterliydi ama onu bile yapamiyorlar. Demek ki his dusunce okumak dedikleri sey yalan
Bende de oleydi ama işle ilgili bir ayrıntı bildi enerjide okuyo sanki bana vade yılbaşından sonra dedi dediği gibi Aralık ta birsey olmadi.Arkadaşlar, Duygu Auraya katina attım ama hep kartlara bağlı kalmış, kart okudu sadece. Hissiyat yok gibiydi. Baktıranlar sizde nasıldı? Gelecek çıktı mı?
Duygu Aura nin ağzı güzel laf yapıyordu ama vadesi,dediğiArkadaşlar, Duygu Auraya katina attım ama hep kartlara bağlı kalmış, kart okudu sadece. Hissiyat yok gibiydi. Baktıranlar sizde nasıldı? Gelecek çıktı mı?
Evet ,bu kadar yüksek ücretler altı üstü bir fal için inanılır gibi değil.Yukarida da yazdım ,doktorlardan fazla kazanıyor cogu bi kerede.Bu fiyatlara halen baktiranlara ben de hayret ediyorum.Soru / Cevap fal sistemi baştan yanlış zaten.Sen kurguyu eline verip senaryoyu yazmasına sebep oluyorsun.Daha önce de yazmıştım, fal kötü bir hastalık, ben de içindeydim.Bagimlilik olduğunu düşünüyorum.Bu fiyatlara çok kişi baktiramaz ,bir yerde iyi olmuşFal sepetinde ücretler fazlasıyla artmış. Bu kadar yüksek olması çok anlamsız. Yeni gelenler de düşük ücretle başlayıp, olumsuz yorumları iade ediyor, yorumcu puanını yükseltip ücretlerini arttırıyorlar. Bu kadar yüksek ücretlere hala yorum alanları görünce fazlasıyla şaşırıyorum. Çünkü öncesinde birçoğundan yorum aldım ve kesinlikle hak etmiyorlar. Kimisi bir kaç cümlede ancak yakalayabiliyor. Mesela Nesibe yıllar önce çok iyiydi. Bir konu hakkında bana çok net konuşmuştu. Dediği gibi de oldu. Ama sonradan fazlasıyla laf dolandırır oldu. Şimdi çok yüksek ücretle yorumluyor. Asla yorum almam. 6-7 dakikalık yorumlara bu ücretleri vereceğime tarot destesi alır kendim açılım yaparım.
bana ilk etapta olumsuz sonra olumlu konuştu vadeyi çok uzun süreye verdi Haziran gibi. ama çok fazla kartlara bağlı kalmış. sistemde kötü kartlar seçmiş olabilirim o sırada hissiyatını konuşturmamış kendi açılım yapmamış. parama yazık oldu.Duygu Aura nin ağzı güzel laf yapıyordu ama vadesi,dediği
Benim konu sonuclandigi icin tekrar dinledim. bence ani dahi cok iyi yorumlayamamis bende.bana ilk etapta olumsuz sonra olumlu konuştu vadeyi çok uzun süreye verdi Haziran gibi. ama çok fazla kartlara bağlı kalmış. sistemde kötü kartlar seçmiş olabilirim o sırada hissiyatını konuşturmamış kendi açılım yapmamış. parama yazık oldu.
sonuç nasıl oldu peki canım? onu bildi mi?Benim konu sonuclandigi icin tekrar dinledim. bence ani dahi cok iyi yorumlayamamis bende.
Denedinmi canım bende fal gonderdim yorum bekliyorum.Gökçe Aksoy için ne söylersiniz?
Nasıldı yavrumDenedinmi canım bende fal gonderdim yorum bekliyorum.
Ani ve karşı tarafın duygu düşüncelerini biliyor gerçekçi hatta olumsuzuda goruyo bir konuda olumlu bir konuda olumsuzdu ama kendisi de belirtiyo suan anda böyle degisedebilir anda iyi sanırım.gelecek kısmı tahmin yürütmüş suan ki duruma göre ama anı merak edenler baktirabilir.Nasıldı yavrum
Duygu mu yoksa gökçe mi anda senceAni ve karşı tarafın duygu düşüncelerini biliyor gerçekçi hatta olumsuzuda goruyo bir konuda olumlu bir konuda olumsuzdu ama kendisi de belirtiyo suan anda böyle degisedebilir anda iyi sanırım.gelecek kısmı tahmin yürütmüş suan ki duruma göre ama anı merak edenler baktirabilir.
Bence duygu ama gokce gerçekleri de soyluyo duygu biraz sonucu pembeye bagliyo anda iyi ama şu olay nasıl olur diyince aa evet öle olur diyo yani olumsuz konusuyo bir konu için duygu olumlu gokce olumsuz konuştu.Duygu mu yoksa gökçe mi anda sence
Artık kime inanacağımızı şaşırdık kafa karıştırmaktan başka bir şey değil bazen baktırdıklarımız. Byv da Berke baktırdım o da biliyo bu işiBence duygu ama gokce gerçekleri de soyluyo duygu biraz sonucu pembeye bagliyo anda iyi ama şu olay nasıl olur diyince aa evet öle olur diyo yani olumsuz konusuyo bir konu için duygu olumlu gokce olumsuz konuştu.
Evet çok spastik birsey bildi bende bu ay aramaz dediği adam aramadi şubat sonu mart dedi hatta dediği gibi aramadi.Artık kime inanacağımızı şaşırdık kafa karıştırmaktan başka bir şey değil bazen baktırdıklarımız. Byv da Berke baktırdım o da biliyo bu işi
Aynen olumlu da olumsuz da söyledi bana acıklamaları iyiEvet çok spastik birsey bildi bende bu ay aramaz dediği adam aramadi şubat sonu mart dedi hatta dediği gibi aramadi.
Berk mi bu bilen? Ne falı baktırdınız?Evet çok spastik birsey bildi bende bu ay aramaz dediği adam aramadi şubat sonu mart dedi hatta dediği gibi aramadi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?