Fal Sepeti Deneyimleri

Berk mi bu bilen? Ne falı baktırdınız?
Suan indirim var ben aralik ta tarot baktirmistim ondada söyle bir ilginç bise oldu ben Nurbanu ya fal attim beğenmedim soru kısmında iade isteyip o spesifik durumu dedim durum bu sen bilemedin uydurdum gibi sonra berke attim o spesifik şeyi o falda dedi kafam karıştı bunlar aynı kisimi diye ama aralıkta aramaz dedi şubat sonu mart dedi attimi bilmem ama aramadi cidden.

Ya ben beğendim coğu falcıylada aynı şeyleri söylüyor. Artık bilgilerimizi de bir yerden alıyorlar mı diye düşünüyorum diğer falcılarla paylaşım yapıyorlar mı diye

Sen
Ya ben beğendim coğu falcıylada aynı şeyleri söylüyor. Artık bilgilerimizi de bir yerden alıyorlar mı diye düşünüyorum diğer falcılarla paylaşım yapıyorlar mı diye
Ben o siteye güvenmiyorum artık. Nurbanudan gelen yorum önceki fallarımda sorduğum soruların derlemesiydi. Yani hem fallarımız hepsine açık hem de olumsuz yorumumu yayınlamadılar.

Sen

Ben o siteye güvenmiyorum artık. Nurbanudan gelen yorum önceki fallarımda sorduğum soruların derlemesiydi. Yani hem fallarımız hepsine açık hem de olumsuz yorumumu yayınlamadılar.
Nurbanu bencede öle oldu geçmişte başka falcilara sorduğum soruları derlenmişti yüzüne vurunca iade etdi :)

ben ilk berki demiştim güzel bakmıştı vade tutar mı allah bilir medyum su yaman da iyiyidi ama olumsuzdu

İkisinede baktırdım ben biri olumsuz biri olumlu söyle hatta sema bildiğin saçmalamış

Bu falcı semaya baktırdınız mı hiç byv da
Falcı Sema, Fama, Serkan Tek, Medyum Cem, Falcı Aylin ve Falcı Mars muhtemelen aynı kişiler. Hatta o sitedeki falcıların çoğu tek bir kişi.

Benzer şeyleri sonuç değiştirip hepsi söyledi.
Falcı Semanın ve Famanın olacak dedikleri olmadı.
Serkan Tekin olacak dedikleri olmadı.
Medyum Cem ve Falcı Mars olmayacak dedi dedikleri oldu ama zaten hepsi aynı kişi olduğu için diğer falcı adlarında o ihtimali de saydı adam.
Falcı Aylindeki uslup çok dandik ama yine o da aynı kişi. Ne demişti hatırlamıyorum.

Bu arada biryolunvara ne zaman girersem giriyim birçok falcının bekleyen sayısı aynı. Muhtemelen site aktif görünsün diye sayıları sabit tuttu site yöneticisi.

O site tamamen scam bence. Anda tutturdukları olsa bile biraz hisli bi falcının yönettiği bir site gibi geliyor bana.

Özellikle Serkan Tek karakteri senin düşüncelerini gerçekten okuyor ama başkalarını okuduğunu sanmıyorum...

Yilardir foruma bakmiyordum. Falsepeti fiyatlari cok gereksiz artmis. Nesibe'ye baktirmistim ne bana ne kuzenime hicbirsey bilememisti yillar once, soylediginin tersi oldu hep. Simdi fiyati ucmus, saka gibi. Ben yillardir baktirmadim ama bir konum var su an, enson Duygu Deniz ve Elena Gunce'yi begendim ama ikisi zit konustular ayni konuda. Duygu deniz daha iyi gibi bakalim gorecegiz bir kac aya netlesecek konu

arya çiçeke attım olumsuz görmüş isterseniz iade ederim dedi bende tamam dedim ama aklıma takıldı

Gökçe Aksoy için ne söylersiniz?
Ben iki kere baktırdım.
Birincisinde pembe tablo çizdi.
Benim exin pişman olucagıni bana kötü davrandigu için içten içe kendini suçlandığını söyledi .
Tabi geri döneceğini .
Ikinci falında exin beni kaybetmekten korkmadığını rahat olduğunu başka kişilerle flört ettiğini ama bana döneceğini söyledi.
Üçüncü kez baktirsaydim muhtamelen hayatında biri olduğunu artık beni istemediğini söylerdi .
Yani zaman geçtikçe yorumlaru değişiyor .
Şule naz da bunu yaptı bana .
Enerjiler değişiyormuş .
Yürüsün gitsinler ya öyle şey olur mu .
Neyse onu söylersin tutarlı olursun .
Bana Şahsenem mi ne o ilk ayrildigimda dönüş görmediğini ikimizinde hayatımızın farkli yönlere gideceğini söylemişti .
Bide kahinkralice.
Bide tabi yesilcingene .
Hatta yesilcingene ilişkim varken bitecek dedi ve dediği gibi de oldu maalesef.
Tabi olumsuz konusan her zaman daha şanslı tutturuyor .
Bundan önceki ilişkim için asla dönmez bitmiş bekleme demişti Zülal mesela öyle olmadı .
Döndü pişman oldu çok ama ben istemedim.
Ama 2 yıl sonra dönmüştü zaten.
Dönecek diyenler bilmişti bu sefer .
Vadeleri tutturamadı tabu kimse kısa bir süre görmüştü herkes .
Yesilcingene yine o kişiyle ilgili hep olumlu konuşuyordu ilginç bir şekilde ama ayrıldık ben istemedim zaten.
Yani araya uzun zaman girince dönmez diyor yorumcular ama hayat bu belli olmuyor .
Bir yerde yollar kesisebiliyor .
Yada kesismiyor .
Ayrılıp barışan çift az olduğu için de olumsuz konuşan kazanıyor genelde maalesef.
Ama şuna katılmıyorum seven erkek bırakmaz hayır bırakabilir mantığına uymaz bazen bazen çok kırılmıştır gurur yapmıştır yada başka bir şey bilemezsinuz .
Hayat o kadar basit değil.
Seven insan da bırakabilir gitmek zorunda kalabilir .
Hayatta herşey olur .
Kimin neden ayrıldığını bilemeyiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…