- 11 Şubat 2015
- 2.017
- 1.907
- 408
- 35
Suan indirim var ben aralik ta tarot baktirmistim ondada söyle bir ilginç bise oldu ben Nurbanu ya fal attim beğenmedim soru kısmında iade isteyip o spesifik durumu dedim durum bu sen bilemedin uydurdum gibi sonra berke attim o spesifik şeyi o falda dedi kafam karıştı bunlar aynı kisimi diye ama aralıkta aramaz dedi şubat sonu mart dedi attimi bilmem ama aramadi cidden.Berk mi bu bilen? Ne falı baktırdınız?
Berk mi bu bilen? Ne falı baktırdınız?
[/QUO bende su falı bakBende su falı baktırdım bugunBerk mi bu bilen? Ne falı baktırdınız?
Beğendin mi gerci benim artık adamin arayacagina dair bir umudum da kalmadı şubat mart dediler simdide uzar gider 6 ay oldu hayatımda en ufak bir gelişme yok surekli fal baktırdığım 3 konu var 6 aydir ufak bir gelişme yok
Ya ben beğendim coğu falcıylada aynı şeyleri söylüyor. Artık bilgilerimizi de bir yerden alıyorlar mı diye düşünüyorum diğer falcılarla paylaşım yapıyorlar mı diyeBeğendin mi gerci benim artık adamin arayacagina dair bir umudum da kalmadı şubat mart dediler simdide uzar gider 6 ay oldu hayatımda en ufak bir gelişme yok surekli fal baktırdığım 3 konu var 6 aydir ufak bir gelişme yok
Ben o siteye güvenmiyorum artık. Nurbanudan gelen yorum önceki fallarımda sorduğum soruların derlemesiydi. Yani hem fallarımız hepsine açık hem de olumsuz yorumumu yayınlamadılar.Ya ben beğendim coğu falcıylada aynı şeyleri söylüyor. Artık bilgilerimizi de bir yerden alıyorlar mı diye düşünüyorum diğer falcılarla paylaşım yapıyorlar mı diye
Nurbanu bencede öle oldu geçmişte başka falcilara sorduğum soruları derlenmişti yüzüne vurunca iade etdi :)Sen
Ben o siteye güvenmiyorum artık. Nurbanudan gelen yorum önceki fallarımda sorduğum soruların derlemesiydi. Yani hem fallarımız hepsine açık hem de olumsuz yorumumu yayınlamadılar.
ben ilk berki demiştim güzel bakmıştı vade tutar mı allah bilir medyum su yaman da iyiyidi ama olumsuzduYa ben beğendim coğu falcıylada aynı şeyleri söylüyor. Artık bilgilerimizi de bir yerden alıyorlar mı diye düşünüyorum diğer falcılarla paylaşım yapıyorlar mı diye
Yıllar önce baktiriyodum.bence o fama ile aynı kişi fama bilerek aksan yapıyor.Bu falcı semaya baktırdınız mı hiç byv da
cok eskiden denemiştim ama tutmadıBu falcı semaya baktırdınız mı hiç byv da
Anda ve geçmişte tutturdu mu pekicok eskiden denemiştim ama tutmadı
Falcı Sema, Fama, Serkan Tek, Medyum Cem, Falcı Aylin ve Falcı Mars muhtemelen aynı kişiler. Hatta o sitedeki falcıların çoğu tek bir kişi.Bu falcı semaya baktırdınız mı hiç byv da
evet cnmAnda ve geçmişte tutturdu mu peki
Su falı seçeneği yok ki onda su falı bakmıyor nasıl baktırdınbana çok alakasızdı falı su baktırmıştım ama burda anı bildi diyenler olmuş
normalde hep su atarım o yüzden su diye aklımda kalmış doğru. ama falından memnun kalmamıştım değişebilir tabi kişiye göreSu falı seçeneği yok ki onda su falı bakmıyor nasıl baktırdın
Bana olumlu görmüştü, cikmadi .arya çiçeke attım olumsuz görmüş isterseniz iade ederim dedi bende tamam dedim ama aklıma takıldı
Ben iki kere baktırdım.Gökçe Aksoy için ne söylersiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?