Fal Sepeti Deneyimleri

Hahah Evet bende de aynisi olmuştu karşı taraf uzak durduğu için banada seni seviyor, ama bastiriyor, korkuyor ciddi ilişkiden ama seni düşünüyor, stalkliyor sosyal medyadan. Ama çok korkak, bencil biri demişlerdi durmadan. Ben de onun beni sevdigine, istediğine o kadar çok inanmıstimki resmen falcilarin anlattigi hayali adama aşiktim.
Ayol adamin umrunda bile değilmişim kaldiki beni stalkliyacak

Evet yine gereksiz burda mutsuz platonik bile olsa bisi yasasin denecek kisi her yazdigimin altina uzun zamandir negatif emoji birakiyor gereksiz 7 24 burda sey dicem solucan bir daha cikan cikmayan fali yazar bir daha tek yorum yapmam duydun mu mutsuz solucan

Isilay canın şu fali çıkıyor sanki süreç dediği şekilde ilerliyor bu hafta belli olacak varmi dediği ni yaşayan yakın geleceği biliyor gibi.

Isilay canın şu fali çıkıyor sanki süreç dediği şekilde ilerliyor bu hafta belli olacak varmi dediği ni yaşayan yakın geleceği biliyor gibi.
Evet ben baktırdım. Yakın geleceği biliyo söylememe rağmen mahkememi bildi. Bu ayın 20 ve 29 arası mahkeme var dedi olumlu olcak dedi. Bu ayın 26sında mahkemem var

Evet ben baktırdım. Yakın geleceği biliyo söylememe rağmen mahkememi bildi. Bu ayın 20 ve 29 arası mahkeme var dedi olumlu olcak dedi. Bu ayın 26sında mahkemem var
Söylemedim yani orda kafa karışıklığı olmasın mahkemeyi bildi

Söylemedim yani orda kafa karışıklığı olmasın mahkemeyi bildi
Bencede aynı şekilde bildi birde tarih verdim suda şu rakamı görüyorum diye sizdede o şekilde mi oldu o durumun cikmasini bekliyorum

Ben hiçbir şey demedim bu tarihler arasında dedi sadece. O da doğru olduğu için bildiğini düşündüm var olan bir şeydi yani.

Ben hiçbir şey demedim bu tarihler arasında dedi sadece. O da doğru olduğu için bildiğini düşündüm var olan bir şeydi yani.
Yok tarihi diyorum bende de rakam gördü de o verdiği tarihi suda direk size dedimi ben de sormadan kendisi çok net cikmis şu rakam dedide benimde söylemediğim halde is hakkında süreci bildi dediği gibi oldu.

Yok tarihi diyorum bende de rakam gördü de o verdiği tarihi suda direk size dedimi ben de sormadan kendisi çok net cikmis şu rakam dedide benimde söylemediğim halde is hakkında süreci bildi dediği gibi oldu.
Aynen bende de rakam gördü 20 29 arası bi mahkeme görünüyor su da dedi

Aynen bende de rakam gördü 20 29 arası bi mahkeme görünüyor su da dedi
Bende bekliyorum bir dediği cikti buda çıkarsa enerjim uydu sanırım isilay hanim suda başarılı buldum sizede olumlumuydu fali genel olarak.

Isilay süreci biliyor çok ovulmemis ama
benim arkadaşım ona baktırmış hatta mesajı görünce mesaj atıp sordum
2023de baktırdığımda seni hala çok seviyo adım atıcak ama yorgun felan demiş eski erkek arkadaşı için o çocuk o tarihten sanırım 1 ay sonra felandı biriyle sevgili oldu 1 yıl olcak beraberlerdir galiba

Duygu Denize baya baya fal baktırmış biri olarak söylüyorum. Hemde öyle bir salliyorki, akilli mantikli sallayan biri ama
Başlarda bana ilgi duyduğum çocuk için seni seviyor şu zaman açılacak deyip durmuştu.

Sonra zamanla çocuğun artık hislerini içine gömmeye karar verdiğine dair bir şeyler söyledi.

Kısaca nakta, serkan tek(falcı sema ve fama), duygu deniz, gökçe aksoy paralel konuşurlardı.

melisa donukuk ve gül demir bana umudu kes o çocuktan kendini o kadar sıkı tutuyor ki umut veremiyorum tarzı şeyler demiştiler. Ama melisa ve gül demir onun bana hislerini o kadar dolu dolu ve büyük anlattılar ki, ben o anlattıkları kişiye daha da aşık oldum. Şimdi bu yaptıkları iyilik mi oldu bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…