- 11 Şubat 2015
- 2.017
- 1.907
- 408
- 35
Anda çok olumlu ama artık salliyormu diyorum ya anda çok beğenmiştim.Duygu Deniz i online yakalamak ne kadar zor artık
Bence o kadar abartıldığı kadar iyi değil ya duygu deniz bilmiyorum diğer insanlara nasıl bana göre öyleydiDuygu Deniz i online yakalamak ne kadar zor artık
Hahah Evet bende de aynisi olmuştu1.5 yillik maceramda falci taktiklerinden anladigim kadariyla, eger senin o kisiye cok fazla ve saplantili duygularin varsa ilk is ya tutarsa diye o kisinin gelecegine dair umutlar veriliyor.
O kisi sizi istemedigini belli edecek her seyi yapinca, duygularini bastiran ve korkak biri oluyor. Ama hala sizi cok seven dusunen biri var. O kisi sustukca onun size olan duygularini baskalarindan dinlemek istiyorsunuz.
Eger o kisi daha da kendini belli ettiyse de, aslinda cok sevmis ama engellerden ve korkulardan dolayi asamamis da meseleyi kapatmis oluyor.
Eger siz kendi hayatinizla ilgili baska bilgiler verdiyseniz zaten yolunda giden seylerin daha da yolunda gidecegi anlatiliyor, bu asagi yukari tutuyor. Cunku cok kesin seyler zaten, sizin de guveniniz kazaniliyor iyice.
Ama nakta ile ilgili sasirdigim noktalardan biri, o kisinin ben melek gibi iyi biri oldugunu zannederken ic dunyasinin pek de temiz olmadigini ve bencil biri oldugunu naktanin ilk fallarinda duymustum. Cevresindeki olaylara karsi oyleydi, ama ben onun icin ozeldim.
Sonra o kisi hayatta gordugum en bencil ve duyarsiz insanlardan biri cikti. Hem cevresine hem de bana...
Ama bana karsi bencil ve duyarsizligin otesinde, beni hice sayan tavirlar da gordum ki o hisleri bana beslemis olsaydi, boyle bir sona ulasir miydik bilmiyorum. Kaldi ki ben o kisiye her zaman iyi davranmisken ve yaninda olmaya calismisken.
Ustelik o kisi icin cok buyuk olan engelleri asabilecek seviyedeyken... Degil bana asip asamayacagimi sormak, bana hisleri olduguna dair bir hareketi bile olmadi bu kisinin
Duygu Denize baya baya fal baktırmış biri olarak söylüyorum. Hemde öyle bir salliyorki, akilli mantikli sallayan biri amaAnda çok olumlu ama artık salliyormu diyorum ya anda çok beğenmiştim.
Evet yine gereksiz burda mutsuz platonik bile olsa bisi yasasin denecek kisi her yazdigimin altina uzun zamandir negatif emoji birakiyor gereksiz 7 24 burdaEvet bana gore zavalli sana gore degil her yorumuma her yazdigima negatif yorum yaparsa soylerim sana demedim bana yazmiyor yorum bile yapmiyor biri bana negatif bisi soylesin Direk begeniyor mutsuz sevilmeyen biri diye dusunuyorum uzun uzun yazmissin ama seninle ilgisi yoktu bas harfi n umarim bir yerde platonik bile olsa birsey yasarsin zavalli
Evet ben baktırdım. Yakın geleceği biliyo söylememe rağmen mahkememi bildi. Bu ayın 20 ve 29 arası mahkeme var dedi olumlu olcak dedi. Bu ayın 26sında mahkemem varIsilay canın şu fali çıkıyor sanki süreç dediği şekilde ilerliyor bu hafta belli olacak varmi dediği ni yaşayan yakın geleceği biliyor gibi.
Söylemedim yani orda kafa karışıklığı olmasın mahkemeyi bildiEvet ben baktırdım. Yakın geleceği biliyo söylememe rağmen mahkememi bildi. Bu ayın 20 ve 29 arası mahkeme var dedi olumlu olcak dedi. Bu ayın 26sında mahkemem var
Bencede aynı şekilde bildi birde tarih verdim suda şu rakamı görüyorum diye sizdede o şekilde mi oldu o durumun cikmasini bekliyorumSöylemedim yani orda kafa karışıklığı olmasın mahkemeyi bildi
Yok tarihi diyorum bende de rakam gördü de o verdiği tarihi suda direk size dedimi ben de sormadan kendisi çok net cikmis şu rakam dedide benimde söylemediğim halde is hakkında süreci bildi dediği gibi oldu.Ben hiçbir şey demedim bu tarihler arasında dedi sadece. O da doğru olduğu için bildiğini düşündüm var olan bir şeydi yani.
Aynen bende de rakam gördü 20 29 arası bi mahkeme görünüyor su da dediYok tarihi diyorum bende de rakam gördü de o verdiği tarihi suda direk size dedimi ben de sormadan kendisi çok net cikmis şu rakam dedide benimde söylemediğim halde is hakkında süreci bildi dediği gibi oldu.
Bende bekliyorum bir dediği cikti buda çıkarsa enerjim uydu sanırım isilay hanim suda başarılı buldum sizede olumlumuydu fali genel olarak.Aynen bende de rakam gördü 20 29 arası bi mahkeme görünüyor su da dedi
Olumluydu ama olumsuzluklarda vardıBende bekliyorum bir dediği cikti buda çıkarsa enerjim uydu sanırım isilay hanim suda başarılı buldum sizede olumlumuydu fali genel olarak.
Ben de çok olumluydu olumsuzluklar ciktimi pekiOlumluydu ama olumsuzluklarda vardı
Isilay süreci biliyor çok ovulmemis amaDaha henüz onlarda çıkmadı olumlu ilerliyo su anlık
Evet ben baktırdım. Yakın geleceği biliyo söylememe rağmen mahkememi bildi. Bu ayın 20 ve 29 arası mahkeme var dedi olumlu olcak dedi. Bu ayın 26sında mahkemem var
benim arkadaşım ona baktırmış hatta mesajı görünce mesaj atıp sordumIsilay süreci biliyor çok ovulmemis ama
Başlarda bana ilgi duyduğum çocuk için seni seviyor şu zaman açılacak deyip durmuştu.Duygu Denize baya baya fal baktırmış biri olarak söylüyorum. Hemde öyle bir salliyorki, akilli mantikli sallayan biri ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?