Kahinkraliçeyi beğendiniz mi?Ben iki kere baktırdım.
Birincisinde pembe tablo çizdi.
Benim exin pişman olucagıni bana kötü davrandigu için içten içe kendini suçlandığını söyledi .
Tabi geri döneceğini .
Ikinci falında exin beni kaybetmekten korkmadığını rahat olduğunu başka kişilerle flört ettiğini ama bana döneceğini söyledi.
Üçüncü kez baktirsaydim muhtamelen hayatında biri olduğunu artık beni istemediğini söylerdi .
Yani zaman geçtikçe yorumlaru değişiyor .
Şule naz da bunu yaptı bana .
Enerjiler değişiyormuş .
Yürüsün gitsinler ya öyle şey olur mu .
Neyse onu söylersin tutarlı olursun .
Bana Şahsenem mi ne o ilk ayrildigimda dönüş görmediğini ikimizinde hayatımızın farkli yönlere gideceğini söylemişti .
Bide kahinkralice.
Bide tabi yesilcingene .
Hatta yesilcingene ilişkim varken bitecek dedi ve dediği gibi de oldu maalesef.
Tabi olumsuz konusan her zaman daha şanslı tutturuyor .
Bundan önceki ilişkim için asla dönmez bitmiş bekleme demişti Zülal mesela öyle olmadı .
Döndü pişman oldu çok ama ben istemedim.
Ama 2 yıl sonra dönmüştü zaten.
Dönecek diyenler bilmişti bu sefer .
Vadeleri tutturamadı tabu kimse kısa bir süre görmüştü herkes .
Yesilcingene yine o kişiyle ilgili hep olumlu konuşuyordu ilginç bir şekilde ama ayrıldık ben istemedim zaten.
Yani araya uzun zaman girince dönmez diyor yorumcular ama hayat bu belli olmuyor .
Bir yerde yollar kesisebiliyor .
Yada kesismiyor .
Ayrılıp barışan çift az olduğu için de olumsuz konuşan kazanıyor genelde maalesef.
Ama şuna katılmıyorum seven erkek bırakmaz hayır bırakabilir mantığına uymaz bazen bazen çok kırılmıştır gurur yapmıştır yada başka bir şey bilemezsinuz .
Hayat o kadar basit değil.
Seven insan da bırakabilir gitmek zorunda kalabilir .
Hayatta herşey olur .
Kimin neden ayrıldığını bilemeyiz.
Hiç yorum almadım kendisinden???Kahinkraliçeyi beğendiniz mi?
Olumsuz konuştu en son.Kahinkraliçeyi beğendiniz mi?
Teşekkür ederimOlumsuz konuştu en son.
Daha önce aynı kişi için baktırmistim olumluydu .
Ayrılınca olumsuz konuştu .
Detay olarak genel şeyler söylüyor.
Ama kadın olumsuz konustugu için belki tutturuyor diye düşünüyorum.
Genel anlamda pek beğenmedim .
Nokta atışları yok
bana olumlu gordugu her seyin tersi cikmisti.arya çiçeke attım olumsuz görmüş isterseniz iade ederim dedi bende tamam dedim ama aklıma takıldı
Aynen ne alaka, parami kazaniyorum veriyorum size ne cikisi ne komik olmus.Birileri hoşlanmıyor diye ben de yorum yapmayacak değilim, isteyen site yönetimine şikayet edebilir. Herkes fikirlerini ifade etmekte özgür kaldı ki kimse kimseye şahsi bir akıl vermiyor kendi kendine anlatıyor çoğu insan. Bunlar benim tecrübelerim ve burda birsürü insanla konuşuyorum dertleşiyorum paylaşımda bulunuyorum bu sayede.
Falcı siteleri negatif yorumları kaldırıyor burdakilere de kaldırtın isterseniz ahhaha
Astrocenter da sadece canlı arama mı oluyor?Bu arada kizlar Astro center azranin bir dedigi cikti
farklı farklı seçenekler var mail var canlı sohbet var arama var ama ses kaydı genelde yok yani en önemlisini koymamışlarAstrocenter da sadece canlı arama mı oluyor?
Ben 5-6 kere baktirdim. Fallari cikmadigi ve anda dogru olup olmadigini da sonradan anlamadigim icin memnun kaldim diyemiyorum. Ama cok guzel hikaye anlatiyor, kitap dinliyorsunuz adeta.Merhaba,Naktadan memnun olan varmıydı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?