Fal Sepeti Deneyimleri

Kahinkraliçeyi beğendiniz mi?

Kahinkraliçeyi beğendiniz mi?
Olumsuz konuştu en son.
Daha önce aynı kişi için baktırmistim olumluydu .
Ayrılınca olumsuz konuştu .
Detay olarak genel şeyler söylüyor.
Ama kadın olumsuz konustugu için belki tutturuyor diye düşünüyorum.
Genel anlamda pek beğenmedim .
Nokta atışları yok

Teşekkür ederim

Falcıya gitmekten gördüğüm psikolojik zararı hayatımda hiç görmedim sanırım. 2 senelik stresli sürecin ilk 1 senesinde çok falcının umutlandırması, şu zaman gelcek bu zaman itiraf edecek, şöyle aşık böyle aşık demeleri... İkinci senesinde aşırı negatif bir tavır gördükten sonra falcılara bunu söyleyince yavaş yavaş yorumlarını değiştirmeleri, çok seviyor ama korkuları var aşamamış demeleri, en sonunda ise 1 sene daha hiç ses çıkmayınca artık senden vazgeçmiş diyenler olması gerçekten beni falcılıktan iğrendirdi.

İnsanların umutlarıyla oynamak bu kadar kolay olmamalı. Buna insanın kendisi izin veriyor ama zaten falcıya giden insanlar genelde psikolojik olarak dayanak sığınak arayan kişiler. Falcılar ise bu hali kullanıp parmaklarında oynatıyor insanları. Olumsuz konuşanlar bile aslında o kişi seviyor da kendi engelleri duygularını bastırması yüzünden gelmiyor gibi davranıyorlar.

Sizin konuşmadığınız ama kafanızda kurduğunuz olmasını umduğunuz şeyleri doğrulayacak şeyler söylüyorlar.

Neyse 3 aydır fal baktırmıyorum ve yavaş yavaş gözlerimdeki perdeler kalkmaya başladı. Her şeyi nasıl yanlış anlamış olabileceğimi anlamaya başladım.

Bazen insan kendi hislerini bilemezken onlar nerden bilsin zaten...

Kizlar esek gibi calisip falcilara para yediriyorum cikanlarla devam ediyorum ama bu yolu bitirmis insanlarin akil vermesinden hoslanmiyom var harcadim caresizim baktiriyom akla ihtiyacim olsa annemden cevremden alirim cikan fallarinizi cikmayan fallarinizi yada dertleselim burda bende bu yollardan gectim eeee Napim Yani

Birileri hoşlanmıyor diye ben de yorum yapmayacak değilim, isteyen site yönetimine şikayet edebilir. Herkes fikirlerini ifade etmekte özgür kaldı ki kimse kimseye şahsi bir akıl vermiyor kendi kendine anlatıyor çoğu insan. Bunlar benim tecrübelerim ve burda birsürü insanla konuşuyorum dertleşiyorum paylaşımda bulunuyorum bu sayede.

Falcı siteleri negatif yorumları kaldırıyor burdakilere de kaldırtın isterseniz ahhaha

Aynen ne alaka, parami kazaniyorum veriyorum size ne cikisi ne komik olmus.

Ben burada gunah vs yazmaya gelenlere sinir oluyorum ama deneyimleri yazmak lazim fal siteleri az ucretler almiyorlar, daha kotusu insanlarin umutlariyla oynamak gerceklerden uzaklastirmak.

Negatif yorumları yapmak için başlık tam da burası! Falsepetinde, binnazda, telefon falcılarında, tellwede baktırmış biri olarak hepsinin birsürü yalanınıyla yüzyüze geldim. Falcıların da tek tek ismini yazmıyorum üşendiğimden denk geldikçe yazarım. Çıkanlar da çok nadir çıkıyor. Fala 4-5 bin euro civarı para harcadım 1.5 senede. Sonuç, falcılar yüzünden depresyona girip psikolog ve psikiyatristlerle tekrar sağlığına kavuşan bir insan. Neyse ki aklı selim ile düşünebiliyorum artık, ve kendini düşünmeyen kimsenin de hayatı umrumda da değil. Kandırılmayı göze alanlar da hiç umrumda değil, falcılar bazı kişilerin "eşek gibi" çalışıp kazandığı paralarla zengin oluyor zaten. Kimileri eşek gibi çalışırken falcılar oturdukları yerden krallar gibi yaşıyor. bu tabirleri fal baktıran ve umut eden insanlara söylemiyorum, heralde hitabımı üstüne alması gereken insanlar alır.

"zavallı insanlar" "inşallah biri sizi sever"

Böyle hadsizlik görmedim. Bu yorumlar sahibine zamanı gelince döner hiç merak etme. Zaten durduk yere kendi tecrülerini anlatan ve kimseye zararı olmayan, iyi niyetli insanlara "yazmayın, zavallısınız" tarzı konuşabiliyorsanız da kimin zavallı olduğunu sorgulamaya gerek yok. Bu tartışmayı da kimin başlattığı ortada, kendi halinde yorum yapan insanlara "cephe almış" deniyor kendini savundukları için gerçekten çok komik.

Sevilmediğimizi nerden biliyorsun? onlarca kez benimle olmak isteyen ve aşık olan insanlar oldu etrafımda. Bense kendi "takıntı yaptığım" kişinin beni sevmesini istedim. gerçek sevgiyi ise fal baktırmayı ve o kişiye takmayı bıraktıktan sonra gördüm.

Evet bana gore zavalli sana gore degil her yorumuma her yazdigima negatif yorum yaparsa soylerim sana demedim bana yazmiyor yorum bile yapmiyor biri bana negatif bisi soylesin Direk begeniyor mutsuz sevilmeyen biri diye dusunuyorum uzun uzun yazmissin ama seninle ilgisi yoktu bas harfi n umarim bir yerde platonik bile olsa birsey yasarsin zavalli

Merhaba,Naktadan memnun olan varmıydı?
Ben 5-6 kere baktirdim. Fallari cikmadigi ve anda dogru olup olmadigini da sonradan anlamadigim icin memnun kaldim diyemiyorum. Ama cok guzel hikaye anlatiyor, kitap dinliyorsunuz adeta.

Ilk baktirdigimda 2022 yaz ayiydi. Baktirdigim kisinin bana buyuk bir hayranligi ve sevgisi oldugunu soylemisti. Aramizdaki engeller yuzunden yogun ve depresif bir ruh hali anlatmisti kisi ile ilgili. 2023 Mart gibi de yavas yavas acilmaya cesaret bulacagini soylemisti cikmadi.

Bir de bu kisinin isyerinde buyuk bir olayda beni savunacagini ve sahip cikacagini soylemisti. Bunu serkan tek de soyledi ama boyle bir olay olmadi. Bu kisi ise isyerinde her zaman bana muhalif olmaya basladi.

Birkac kez daha baktirdim, degisken bir ruh portresi cizdi. Ama 2022 Aralik civarinda o kisinin bana asik olduguna nerdeyse emindim fallarindan anladigim kadariyla. Bu kisi surekli benle alakali hayaller kuruyordu filan. Dinledikce daha da cok dopamin aldim bana hisleri karsisinda... Sonra o kisi de sarhos aninda imkansiz birine hisleri oldugunu soylemisti. ben sandim bu kisiyi. Nakta da o hisleri oldugu kisinin sadece ve sadece ben oldugumu soyledi. Son harika falin ardindan, 2022 aralikta bu kisiye yaklasmaya calistim ve o kisi ona is disinda mesaj atmayi kesmemi soyledi.

Sonra baktirdigimda ve bu olayi anlattigimda ise bi anda fallar bu kisinin yogun korkulari uzerine yogunlasmaya basladi.

Sonra da 2023 mart gibi baktirdigimda ise artik bu kisinin aramizdaki engelleri kabullendigini ve cesaret bulamadigini soyledi. buna da inanmistim

2023 aralikta ise bu kisinin buyuk ihtimalle hic bir zaman duygulari bile olmadigini farkettim psikologumla gorustukce.

Bir kere bir atak gecirmistim isyerinde 2023 ekim gibi, o kadar kotu durumdaydim ki yardima ihtiyacim vardi, is arkadaslarindan 7-8 kisiye mesaj gonderdim gelebilen olur mu diye. O kisi haric herkes cevap yazdi, gormeyenler dahi sonradan ozur diledi. O kisi goruldu atti ve bana bir kez dahi sormadi sonra... Beni sevmese bile insan olarak yardim edebilirdi, ya da kusura bakma diyebilirdi yapmadi. Demek ki insan olarak dahi degerim yokmus.

2023 aralikta ise instagrama ekledim bu kisiyi 1 yilin ardindan, herkesin fotograflarini begenen bu cocuk beni instagramina dahi kabul etmedi.

Kisacasi nakta da cok guzel bir ask hikayesi anlatiyor... Ama bahsettigi kadar hisleri olan bi insan simdiye kadar yuz kere acilmisti bana. Aksine o kisi bana gitgide daha da soguk hatta kotu davranmaya basladi.

Not: benim bi arkadasim daha baktirdi. arkadasim o kisiyle suan evlenme yolunda nikah icin mekan bile tuttular. Ama iliskisinin basindayken o kisiyle alakali cok kotu ve alakasiz bir tablo cizmisti. Simdi arkadasim evleniyor, ben ile bana deli gibi asik oldugunu sandigim cocuk icin ne arkadas ne insan olarak bir gram dahi degerim olmadigini anliyorum...

Son düzenleme:
1.5 yillik maceramda falci taktiklerinden anladigim kadariyla, eger senin o kisiye cok fazla ve saplantili duygularin varsa ilk is ya tutarsa diye o kisinin gelecegine dair umutlar veriliyor.

O kisi sizi istemedigini belli edecek her seyi yapinca, duygularini bastiran ve korkak biri oluyor. Ama hala sizi cok seven dusunen biri var. O kisi sustukca onun size olan duygularini baskalarindan dinlemek istiyorsunuz.

Eger o kisi daha da kendini belli ettiyse de, aslinda cok sevmis ama engellerden ve korkulardan dolayi asamamis da meseleyi kapatmis oluyor.

Eger siz kendi hayatinizla ilgili baska bilgiler verdiyseniz zaten yolunda giden seylerin daha da yolunda gidecegi anlatiliyor, bu asagi yukari tutuyor. Cunku cok kesin seyler zaten, sizin de guveniniz kazaniliyor iyice.

Ama nakta ile ilgili sasirdigim noktalardan biri, o kisinin ben melek gibi iyi biri oldugunu zannederken ic dunyasinin pek de temiz olmadigini ve bencil biri oldugunu naktanin ilk fallarinda duymustum. Cevresindeki olaylara karsi oyleydi, ama ben onun icin ozeldim.

Sonra o kisi hayatta gordugum en bencil ve duyarsiz insanlardan biri cikti. Hem cevresine hem de bana...
Ama bana karsi bencil ve duyarsizligin otesinde, beni hice sayan tavirlar da gordum ki o hisleri bana beslemis olsaydi, boyle bir sona ulasir miydik bilmiyorum. Kaldi ki ben o kisiye her zaman iyi davranmisken ve yaninda olmaya calismisken.
Ustelik o kisi icin cok buyuk olan engelleri asabilecek seviyedeyken... Degil bana asip asamayacagimi sormak, bana hisleri olduguna dair bir hareketi bile olmadi bu kisinin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…