Selam, söylediklerinizden ben sadece Mayra yı önerebilirim anlık güzel gibi ama bir noktada önceki falıyla çelişti.Herkese merhaba. Fal sepeti yorumcu tavsiyesi almak için geldim çünkü yorumlara bakarak aldığım yorumculardan hiç memnun kalmadım.ve artık para savurmak istemiyorum. Çiçek çelen ve gökben ışık ın yorumları çok çok iyiydi danışanlar methiyeler dizmiş benim de beklentim yükseldi ama falımı dinlediğimde bu neydi şimdi dedim o kadar yuvarlak yorumlar vardı hiç memnun kalmadım.çisem devaya tarot falı yolladım cevabı bu kartlarda yok dedi. Şok oldum. Şimdi sümeyra yanmaz, deva güneş, mayra öz çok övülüyor.bir de sankrım elena günce ama ben hiç denk gelmedim Arkadaşlar alınır mı sizce hangisi daha iyi? Onun dışında uygun fiyatlı olanlardan gayet beğendiklerim oldu (yaren keskin, ayperi günay, azure ışık ve bir de lina ay vardı maalesef pasif görülüyor profili, gizem duru ve ehh diyebileceğim fulya gönülaçar). Şimdi arkadaşlar sümeyra, deva ve mayra arasında kimi tavsiye edersiniz? Ve ücreti pahalı olanlardan duygu aura polina moris dışında kimi tavsiye edersiniz???
Selam, söylediklerinizden ben sadece Mayra yı önerebilirim anlık güzel gibi ama bir noktada önceki falıyla çelişti
Ben aslı duru İkab esmer memnun kaldım polina morisi tavsiye dahi etmem zatenHerkese merhaba. Fal sepeti yorumcu tavsiyesi almak için geldim çünkü yorumlara bakarak aldığım yorumculardan hiç memnun kalmadım.ve artık para savurmak istemiyorum. Çiçek çelen ve gökben ışık ın yorumları çok çok iyiydi danışanlar methiyeler dizmiş benim de beklentim yükseldi ama falımı dinlediğimde bu neydi şimdi dedim o kadar yuvarlak yorumlar vardı hiç memnun kalmadım.çisem devaya tarot falı yolladım cevabı bu kartlarda yok dedi. Şok oldum. Şimdi sümeyra yanmaz, deva güneş, mayra öz çok övülüyor.bir de sankrım elena günce ama ben hiç denk gelmedim Arkadaşlar alınır mı sizce hangisi daha iyi? Onun dışında uygun fiyatlı olanlardan gayet beğendiklerim oldu (yaren keskin, ayperi günay, azure ışık ve bir de lina ay vardı maalesef pasif görülüyor profili, gizem duru ve ehh diyebileceğim fulya gönülaçar). Şimdi arkadaşlar sümeyra, deva ve mayra arasında kimi tavsiye edersiniz? Ve ücreti pahalı olanlardan duygu aura polina moris dışında kimi tavsiye edersiniz???
Aslı duru bana çok pembeydi çıkmadı başka kişi için.Ben aslı duru İkab esmer memnun kaldım polina morisi tavsiye dahi etmem zaten
Mirayi bilmem ona baktirmadim ama siz ve bir kisi daha sali günü ayni saat ayni dakikada kayit olmussunuz foruma, ikiniz de ikab'i övmüssünüz. Aranizdaki tek fark öbür hesap övüp bir daha cevrimici olmamis ve siz devamli baska falcilari kötülüyorsunuz. Belki de ben yaniliyorum bilmiyorum ama cok ilgincbu sabah Mira bayrağa baktırdım yorumlara aldanarak hayatımda fal sepetinde baktırdığım en berbat yorumdu bu kadar drama bir yorum ve pembe tablo olamaz hayal kırıklığı Bidaha asla baktırmam tavsiye etmiyorum sizde yanılıp gitmeyin
Aslı durudan da memnun kaldığımı söyledim daha önce de memnun kaldıklarımı başka bir hesabımdan belirtmiştim siz yanılıyorsunuz eda deniz er için sadece pembe tablo gibi geldi dedim Çisem devadan memnun kaldığımı söyledim yüklenmek için yükleniyorsunuz gibi geldim İkab esmere gelince tanımam etmem ama danıştığım bir yorumcu ben memnun kaldım bir kaç vadesi de tuttu tıpkı aslı duru gibi diğer hesab dediğinizi de anlamadım tanımıyorum kendisini umarım anlamışsınızdır teşekkür ederim :)Mirayi bilmem ona baktirmadim ama siz ve bir kisi daha sali günü ayni saat ayni dakikada kayit olmussunuz foruma, ikiniz de ikab'i övmüssünüz. Aranizdaki tek fark öbür hesap övüp bir daha cevrimici olmamis ve siz devamli baska falcilari kötülüyorsunuz. Belki de ben yaniliyorum bilmiyorum ama cok ilginc
Bana olumsuz yorum yapmıştı dediği gibi de olmuştuAslı duru bana çok pembeydi çıkmadı başka kişi için.
aksine bende hep olumsuz konuşmuştu dediğide gibide olumsuz olmuştu hatta bir süre gitmemiştim sırf olumsuz konuşmak için konuştu diye düşünüp ama tabi dediği çıkınca tıpış tıpış gittimAslı duru bana çok pembeydi çıkmadı başka kişi için.
miray ve eda gerçekten kötülenmeyecek gibi değil ama ya eda aşırı pembe tablo mira zaten zaman kaybıMirayi bilmem ona baktirmadim ama siz ve bir kisi daha sali günü ayni saat ayni dakikada kayit olmussunuz foruma, ikiniz de ikab'i övmüssünüz. Aranizdaki tek fark öbür hesap övüp bir daha cevrimici olmamis ve siz devamli baska falcilari kötülüyorsunuz. Belki de ben yaniliyorum bilmiyorum ama cok ilginc
Mirayi bilmem ona baktirmadim ama siz ve bir kisi daha sali günü ayni saat ayni dakikada kayit olmussunuz foruma, ikiniz de ikab'i övmüssünüz. Aranizdaki tek fark öbür hesap övüp bir daha cevrimici olmamis ve siz devamli baska falcilari kötülüyorsunuz. Belki de ben yaniliyorum bilmiyorum ama cok
Aslı durudan da memnun kaldığımı söyledim daha önce de memnun kaldıklarımı başka bir hesabımdan belirtmiştim siz yanılıyorsunuz eda deniz er için sadece pembe tablo gibi geldi dedim Çisem devadan memnun kaldığımı söyledim yüklenmek için yükleniyorsunuz gibi geldi memnun kalmadığım kimse için de memnun kaldım diyemem sonuçta İkab esmere gelince tanımam etmem ama danıştığım bir yorumcu ben memnun kaldım bir kaç vadesi de tuttu tıpkı aslı duru gibi diğer hesab dediğinizi de anlamadım tanımıyorum kendisini umarım anlamışsınızdır teşekkür ederim
cok garip simdi öbür hesap da 10 dakika önce cevrimici olmus salidan beri girmiyordu :) neyse sizin dediginiz gibi olsunAslı durudan da memnun kaldığımı söyledim daha önce de memnun kaldıklarımı başka bir hesabımdan belirtmiştim siz yanılıyorsunuz eda deniz er için sadece pembe tablo gibi geldi dedim Çisem devadan memnun kaldığımı söyledim yüklenmek için yükleniyorsunuz gibi geldim İkab esmere gelince tanımam etmem ama danıştığım bir yorumcu ben memnun kaldım bir kaç vadesi de tuttu tıpkı aslı duru gibi diğer hesab dediğinizi de anlamadım tanımıyorum kendisini umarım anlamışsınızdır teşekkür ederim :)
O kadar haklısın ki. Bu iki yeni üye güven vermiyor kesinlikle.cok garip simdi öbür hesap da 10 dakika önce cevrimici olmus salidan beri girmiyordu :) neyse sizin dediginiz gibi olsun
Tavsiyelerimizi kaale almazsın o zaman gidip kendin baktırır görürsün :)O kadar haklısın ki. Bu iki yeni üye güven vermiyor kesinlikle.
Tuğceyi ben de denedim Vala ben de beğendim gibi ama burda da çok yorum görmeyince bilemedimGeçen hafta kupon varken öylesine Tuğçe Leo'yu denedim. Anda fena değildi. Yakın gelecekte ayın 1i, 11i gibi 1li vadelerde iletişim görmüştü. Dün gerçekten aramızda iletişim oldu ve falcının söylediklerini partnerim bana söyledi. Kredisi uygun denenebilir.
Size göre falcı seçmiyorum zaten merak etmeTavsiyelerimizi kaale almazsın o zaman gidip kendin baktırır görürsün :)
Benim baktırdıktan 2 gün sonra dediği bir şey çıkınca önermek istedim. Başka tarihlerde verdi bakalım çıkacak mı.Tuğceyi ben de denedim Vala ben de beğendim gibi ama burda da çok yorum görmeyince bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?