Fal Sepeti Deneyimleri

Nesibe tekbaşer'e yıllar önce baktırmıştım başka birisi için.
Adamla haziran ayında elleriniz tamamen kavuşacak demişti bundan sonra ayrılık yok demişti.
Haziran ayında barışmıştık ama sonra tamamen ayrıldık adamla. Daha da konuşmadık kendi hayatlarımıza baktık

Arkadaşlar selam,
Önerilere açığım özellikle an enerjisi için kimi önerirsiniz? Özel veya buradan yazabilir misiniz?

Bana da cikmamişti,çıkmadığı gibi elle tutulur bir şey de söylememişti zaten.Sürekli bazı kalıp kelimeleri tekrar edip durmuştu.
Allah iyi gördüğümde yanılgı vermesin kötüsüne de seni uğratmasın Nesibe bana 7 dklık fal atmış 5 dakikası bu cümleydi

Allah iyi gördüğümde yanılgı vermesin kötüsüne de seni uğratmasın Nesibe bana 7 dklık fal atmış 5 dakikası bu cümleydi
Aynen bana da öyle .Elle tutulur hiç bir şey yoktu ki sorduğum soruya da olacak ama zamani var dedi sadece .5_6 yıl geçti üstünden olmadı

Ay bende nesibeye baktirmisdim dedim
Belki pahali diye. Dogru cikar yada bise söyler ama yok yani hep ayni kelimeleri tekrarladi bide dedigim gibi ben euro olarak ödemisdim sanirim 100€ yakindi sanirim 7 dakka icin ve sacma sapan seyler dedi karsi tarafi cok gücsüz cok pasif maddi gücü yok demisdi ama tam tersi maddi olarak cok iyi kendisi ve cokda egolu ve kendisinden emin hicde pasif degil keske öyle olsa ama sizlerede cikmamasina sevindim insallah bana dedikleride cikmaz

ben baktirmayali uzun zaman oluyor. cevremdewkilerin baktirdiklarini ve cikip cikmadigini hep yaziyodum ama artik uzun zaman gectigi ve birseyler netlestigi icin yaziyim istedim. fallari silmeden tekrar baktim birkacini kendime saklicam ama cogunu yazicam. eminim bazilarinda linc edilicem mesela gul demir gokce aksoy ve isilay vadeleri uzun zamana yayilmis dedigi zamanlarda cikmamis ama surecin gidisini kahve falinda bilmisler. kahve fali disindaki fallarini tavsiye etmem. simdiki fiyatlari bilmiyorum ama halen cok yuksekse zaten hic tavsiye etmem. ciksa bile o paralar etmez. gokcenin surec disinda karakter yorumu cok iyi hatta o soyledikten sonra fark ettigim bazi konular olmustu

cesur seyhoglu oylesine atmistim ama baktigi o tek falda ne dediyse tarihine kadar yasadim. seneye yine bu zamanlar demisti mesela ve 1 sene sonra ayni tarihlerde dedigi olay yasandi. burda sirf paylasmak istemedigim icin mesajla tavsiye ettiklerimden biriydi o kisa bakiyor ben zaten gecmisi yorumlamasini yada gereksiz uzatmasini istemiyorum. laf kalabaligi arttikca dolandiricilik artiyo cunku

duygu deniz ilk falinda a dedigine ikincide b demis sonra baktirmamisim. anlik fena degil ama baktirmaya hic degmez.

zelis can lafi gevelemis durmus yorum olarak bir yildiz verip bilemedigini anlik bile kotu baktigini yazdim ama profilinde o yorum cikmadi. iade etmedi. yorum nasil cikmadi onu halen anlamadim

sibel avci soruma ben fal disinda danismanlik verdigim icin diye kendi reklamini yapmis soruma cevap vermemis. zaten fali da cikmamis. laf dolandirmis anlik biliyo gibi dusundurmus ama cogu kisiye benzer yorumlari olduunu gordum

sümeyra ilk falı cok iyiydi. uzun sure konusmadigim insanla iletisim gununu ve iletisimin ne sekilde olucagini soyleyen oydu. ama iki ablama da bilemedi hatta birinin soru olarak sordugu konuyu sonraki falda kendi gormus gibi anlatti.

şahdiva han sureci nerdeyse eksiksiz bilmiş. tekrar baktirmamisim.

oylum genc gelecek icin cok konusmamis yakin zamanlar icin yorum yapmis ve teyze fali diye dalga gecmemize ragmen simdi bakinca cogu seyi bilmis

namaste kotu. ilk fal iyi ama sonradan oyle sacmalamis ki anlatamam. cevremde de cogu kisiye ilk falda sadik dedigi adami ikinci falda zampara yapmis

elena da namaste gibi ama bana ilk falı kelimesi kelimesine cikmis. sonrakiler fos.

deniz bilir de namaste ve elena ile benzer. kendiyle celismis ama ilk fali tamamen cikanlardan olmus.

efsun ilk fal iyi sonrası bosa giden para.

asli gul icin hep olumsuz konusuluyodu ama bana %80 cikmis

ahu detay vermezseniz ve cok baktirmazsaniz iyi. detay verdigim ve ust uste baktirdigim fallari asla cikmamis.

fal sepeti disindakilerden de mars ve naktayi eklemek istiyorum nakta asssssssla assssla. ikisi burdan tanidigim toplam bes kisiye nerdeyse birebir ayni konusmus. cikmadi. zamaninda cikardi iyiydi defalarca baktirdim ama o paralar etmez.
mars bir falda biseyler bilir ve bildigini belirtirseniz sonraki falda onun ustune devam eder. cok baktirmisim cogunda sorularimi yorumlamis yada onceki fala bagli kalmis. genel olarak iyi okuyor ama diger fala bagli kalmasi filan olmasa daha iyi. cikmamis diyemem cikan fallari var ama yari yariya

iade aldigim az kisi vardi simdi hatirlayamiyorum onlari da eklerim. diger uygulamalardakiler de eklerim.
fali biraktigimdan beri cevremdekilerin fallarini cok dinleyen biri olarak siz de birakin yada en azindan ucuz kisilere yonelin diyorum cunku az cok birbirine paralel konusuyolar. bende burdaki cogu kisi gibi uzun yorum yapilinca biliniyo saniyodum ama kisa oz olsun bilsin o yetiyio artik
bu ay gecsin oyle adim at, sen bekle o gelsin filan diyenlere aldirmayin. adim atmak istiyosaniz atin bisey olucaksa olur olmicaksa da onunuze bakarsiniz ustelik paraniz size kalir basta da yazdim ne kadar laf kalabaligi yapilirsa o kadar dolandiriliyoruz ve bildiler zannediyoruz

Nispeten deneyimli yoruncu. 150 liraya deneyip kendinin karar vermeni öneririm. Ben beğendim kendisini. Beğenmezsen de iade istersin olur bite :)
Yok yorum almıştım zaten teyit edemediğim durumlar olduğu için sordum doğrulayabilen var mı diye?

Yok yorum almıştım zaten teyit edemediğim durumlar olduğu için sordum doğrulayabilen var mı diye?
Artemis Bilen'e bende baktırdım. Büyük ihtimalle mart ayında baktırmışım. Nisan ayında 1 li vadelerinde ilişkiyi netleştirme olacağını belirtmiş. Ancak ayında adamla sadece bir defa konuştuk. Sonuç belki dediği gibi olur bilemem ama verdiği vadeler patladı bilginize.

Bende simdi baktircam bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…