- 28 Temmuz 2021
- 308
- 406
- 53
Patladi bendeNesibe tekbaşer anda veya gelecekte bilen bilmeyen çıkan çıkmayan yazabilir mi
Çıkmadı anda da öylesine genel yorum yaptıNesibe tekbaşer anda veya gelecekte bilen bilmeyen çıkan çıkmayan yazabilir mi
Bana da cikmamişti,çıkmadığı gibi elle tutulur bir şey de söylememişti zaten.Sürekli bazı kalıp kelimeleri tekrar edip durmuştu.Nesibe tekbaşer anda veya gelecekte bilen bilmeyen çıkan çıkmayan yazabilir mi
Allah iyi gördüğümde yanılgı vermesin kötüsüne de seni uğratmasınBana da cikmamişti,çıkmadığı gibi elle tutulur bir şey de söylememişti zaten.Sürekli bazı kalıp kelimeleri tekrar edip durmuştu.
Bunu onun ses tonuyla okumam pekiAllah iyi gördüğümde yanılgı vermesin kötüsüne de seni uğratmasınNesibe bana 7 dklık fal atmış 5 dakikası bu cümleydi
Aynen bana da öyle .Elle tutulur hiç bir şey yoktu ki sorduğum soruya da olacak ama zamani var dedi sadece .5_6 yıl geçti üstünden olmadıAllah iyi gördüğümde yanılgı vermesin kötüsüne de seni uğratmasınNesibe bana 7 dklık fal atmış 5 dakikası bu cümleydi
Evet. O nedemekseSessizlerimle bakıyorum diyordu Nesibe bir de
Nispeten deneyimli yoruncu. 150 liraya deneyip kendinin karar vermeni öneririm. Ben beğendim kendisini. Beğenmezsen de iade istersin olur bite :)Artemis Bilen e baktıran var mı?
Yok yorum almıştım zaten teyit edemediğim durumlar olduğu için sordum doğrulayabilen var mı diye?Nispeten deneyimli yoruncu. 150 liraya deneyip kendinin karar vermeni öneririm. Ben beğendim kendisini. Beğenmezsen de iade istersin olur bite :)
Artemis Bilen'e bende baktırdım. Büyük ihtimalle mart ayında baktırmışım. Nisan ayında 1 li vadelerinde ilişkiyi netleştirme olacağını belirtmiş. Ancak ayında adamla sadece bir defa konuştuk. Sonuç belki dediği gibi olur bilemem ama verdiği vadeler patladı bilginize.Yok yorum almıştım zaten teyit edemediğim durumlar olduğu için sordum doğrulayabilen var mı diye?
Bende simdi baktircam bekliyorumGeçen hafta kupon varken öylesine Tuğçe Leo'yu denedim. Anda fena değildi. Yakın gelecekte ayın 1i, 11i gibi 1li vadelerde iletişim görmüştü. Dün gerçekten aramızda iletişim oldu ve falcının söylediklerini partnerim bana söyledi. Kredisi uygun denenebilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?