Fal Sepeti Deneyimleri

İkab’a da baktırdım aynı gün baktıklarındam mı bülmiyorum byv ilkay gür’le hemen hemen aynı şeyleri söylediler. Tarzı fena değil. Bir tek şeye takıldım tam tarihi kahveciler verir vade net yakın değilse kart yanıt vermez dedi. Kahve bakanlarda genelde tarihi tarot verir diyor. Bu tarihi tam tutturan hissi biliyor galiba.

Medusa selamm sen peki baktırdın mı ikab'a şimdi sen böyle diyince atmaktan vazgeçtim valla artık şu son övülenleri de bir deneyip sadece bu zamana kadar kendim deneyimleyip beğendiklerimden devam edicem valla baktır dersen baktırıcam bilemedim ya

Baktirmadim ama bu yorumlardan sonra da baktirmam

Bana da aynı şekilde vade için cevap vermişti. Vade için umut besleme de demişti. Anlık enerji bakımı olduğunu enerjilerin sürekli değiştiğini bu sebeple vade vermeyi uygun görmediğini de eklemişti benim için.

Ben maalesef falsepetinde kimseden memnun kalmadim ya
Sümeyraya baktırdım. 2.5 saat sonra bakımı geldi. Sanırım yuvarlak cevap verenler,pembeciler ve geçmiş enerji okuması yapmayanlar (patlamamak için) popüler oluyor. Ben beğendiklerimden devamke artık ne diyim. Bir de byv nedir başka bir platform mu aradım bulamadım uygulamanın ismi ve falcı öneriniz var mı? Medusa sen de cevap verirsen sevinirim anladığım kadarıyla burada sızıntı yapanlar var. Ben istiyorum ki bir olay değerlendirmesi yapsın karşıdakini anlatsın önemli özelliklerini söylesin. Bir sinerji yakalasın. Ya nalet gelsin vade tutmasa da olur sonuç önemli. .Bu olumsuz bişi duyduğunda az puan verenler yüzünden mi anlamadım falcılar korkuyo sanırım bişi söylemeye. Ne neden olmuş ya biraz sohbet etsin arkasından koşturur gibi tak tak bişiler söylemesin. Var mı böyle biri ya

Byv biryolunvar diye bir site, uygulama degil bildigim kadariyla. Ben orada falci mars'i cok begeniyorum ama onu begenmeyenler de var. Cok detaya girmiyor ama en az 6 defa yorum almisimdir asla celisme olmadi.
Bence zaten cogu yorumcu sadece yorum daha uzun olsun diye cümleleri süsleyip kafadan atiyorlar. En gicik oldugum sey de bu ama Mars bunu yapmadigi icin ben nedense cok sevdim. Dedigi gibi de ilerliyor. Ama tekrar söylüyorum onu begenmeyenler de var.

Binnazda Eflatun May var onun fallari da cikiyor ama kadin yilda bir kez giriyor yine yok ortalikta herhalde yine ekim ayda falan girer sisteme.
Sonra binnazda Bilge Özdogru var ona da yillardir baktiriyorum. Hangi konuyu sorsam sonucunu hep bildi. Hatta cok imkansiz gibi görünen bir sey vardi ama o ilk günden hep olacak dedi ki o zamanlar hic öyle görünmüyordu cogu falci sorudan yürüyüp olumsuz konusmustu o zamanlar. Su an dedigi gibi ilerliyor mars ve eflatun ile birlikte ilk bilenlerden kisacasi.

Bunlar aklima gelen ilk kisiler ama daha cok var

Teşekkür ederim

Kesinlikle bir yolun var çok çok daha iyiymiş medusa çok teşekkür ederim 3 kişiye baktırdım zaten yorumlara bakınca dürüst yorumlar olduğunu anlıyorsun artık falsepetinde eşe dosta mı methiyeler dizdiriyorlar anlamıyorum güvenmiyorum artık. mars dediğin yorumcuyu gördüm daha sonra baktıracağım fiyatından dolayı ona ama şimdiden çok beğendim binnazıda deneyeceğim. Peki binnaz ve bir yolun var da indirim günleri kupon günleri oluyor mu?

Byvda %50 indirim oluyor ama mars o günlerde cevrimdisi oluyor. Bi de byvda herkese baktirma orda da cok sacmalayan var. Binnazda da oluyor indirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…