ilk falların yerini hiç bir şey tutmuyor yailk falında anlık olarak her şeyi bilmişti ama gelecek çıkmamıştı. Sonrakiler kötüydü
ayy insallah dedikleri cikar elena asiri olumsuz gordu asli duru cok pembe bakmadi ama sonucu olumlul gordu insallah onunki cikar yaBen çok uzun zamandan beri ayda bir baktırıyorum enerjimiz tutuyor söyledikleri çıkıyor özellikle dilinden anlayınca dahada oturuyor insanda herşey çünkü tatlı dille anlattığı için olumsuzu bile olumlu olarak anlıyordum ben başlarda
elena genel olarak olumsuz bakıyor gibi duruyor ya çünkü burda daha öncede okumuştum olumsuz dedi diyenleriayy insallah dedikleri cikar elena asiri olumsuz gordu asli duru cok pembe bakmadi ama sonucu olumlul gordu insallah onunki cikar ya
ben beğenmedimŞah sultana baktıran varmı
olumlu olucağına çok inandığım bir konuda beni olmaz hayırlı değil boşuna çabalıyosun diyerek yıkmıştı nitekim dediği olduSizce aslı duru nasıl hep olumluya mu bağlıyor ?
bu kadar günde herşey değişebilir bu durum bana çok sinir bozucu geliyorKızlar bu biryolunvardaki İlkay Gür fallara bakmıyor mu 14 Mayısta falı göndermişim hala bekliyor… İyi dediler diye attım ama falı çıkan var mı beklemeye değer mi?
Bana epey olmuş bakalı falımı dinledim tamamen alakasız ve çıkmayan bir yorum yapmışKızlar bu biryolunvardaki İlkay Gür fallara bakmıyor mu 14 Mayısta falı göndermişim hala bekliyor… İyi dediler diye attım ama falı çıkan var mı beklemeye değer mi?
Ilk kez baktirdigimda 1 ay bekletmisti ve fali cikti ikinci kez vade dolmadan gittim sorulardan yürüdü cikmadiKızlar bu biryolunvardaki İlkay Gür fallara bakmıyor mu 14 Mayısta falı göndermişim hala bekliyor… İyi dediler diye attım ama falı çıkan var mı beklemeye değer mi?
Asli hanım gerçekten olumluya olumlu olumsuz ise olumsuz söyler. Ben pembeciligini görmedim. Cok net akici bir yorumlaması var çok hoşuma giden bir tarzı var. Pişman olmadım sizin de olacağınızi sanmıyorum.Sizce aslı duru nasıl hep olumluya mu bağlıyor ?
OkArkadaşlar mayıs ayı bittiğine göre uzunca bir patlayan fallar listem var. Hepsini toparlayıp yazıcam
uzun boylu iyi huylu yakışıklı ve zengin adam zaten falların demir başıHep klasik laflar kalabalik ortamda yakisikli zengin uzun boylu iyi huylu esmer kirli sakali biriyle tanisacakmisimoldu gözlerim doldu artik bikmadilar ayni seyleri kopyala yapistir yapmis resmen
Sana bisey sorcakdim buraya ilk üye oldugunda bir hocaya ebcet fali baktirmisin ve ozamanlar beraber oldugun kisiyle olmicani söykemis peki ne oldu yani bittimi o kisiyle cünki 2021 de yazmisin merak etimArkadaşlar mayıs ayı bittiğine göre uzunca bir patlayan fallar listem var. Hepsini toparlayıp yazıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?