Fal Sepeti Deneyimleri

Ayda Deniz e baktırmış mıydınız?

Bana fallar çıkmıyor ya bende mi bir tutarsızlık var Buarada armağan kaplana ne falı baktırdınız?
Hiç birinin çıkmamasıda çok sinir bozucudur ya
ben armağana sadece kahve atıyorum bir kere resmi bir kurumla alakalı bir fal baktırmıştım mahkeme tarihine kadar çıktı aşkla ilgili baktırdım çıktı işimle ilgili baktırdım çıktı ama çok detaysız bakıyor ben ona sadece sonuç için gidiyorum daha önce iade almışlığım falan var çıkınca başka hesap açıp kendime zorla baktırmıştım dadanmıştım ona çok inat iade alınca bir daha bakmamıştı aylarca

Armağan bize çıkmamıştı ablamla ,hatta sonuç dediklerinin tersi oldu.Sizi okuyunca şaşırdım.Buraya da yeni üye olmuşsunuz sanırım.

Size çıkan oldu mu peki ya da anlık olarak en beğendiğiniz kimdi?
Çok baktırdım fal sepetinde 10 yılı aşkın.En son geçen sene Gül ile final yaptım 6 aydır da hiç baktırmadım kimseye.Tek çıkan Gül ün ilk falıydı.İkincisi acayip patladı diye küstüm baktırmıyorum kimseye Bu 10 senenin içinde anlık analizlerde ve geçmişi bilmede en beğendiğim ise Elena idi.

Armağan bize çıkmamıştı ablamla ,hatta sonuç dediklerinin tersi oldu.Sizi okuyunca şaşırdım.Buraya da yeni üye olmuşsunuz sanırım.
Yeni üye olmadım başka bir hesabımın şifresini kaybedince 2-3 ay önce bu hesabı açtım. Sadece armağanı değil bir çok kişiyi yazdım aslında üstelik detaysız bakıyor diyede kötülemişim ama yiğidi öldür hakkını yeme yapıyorum ben detaysız ve çok kısa ama sonucu hiç şaşmadı bende. Armağandan daha çok övdüğüm yorumcularda var daha çok gömdüğüm yorumcularda. Herkesin kendi deneyimi nihayetinde

Yani baska tutan hic olmadi öylemi

Yani baska tutan hic olmadi öylemi
Vallahi olmadı ,Nesibeler,Melih gün ler,Armağanlar, Fulya nas lar,zeliş canlar ,melisa donukuk lar ,özlem yılmazlar, arya çiçekler ,Duygular ,Didar evren ler,yani o kadar çok ki hangisini yazayım.Nadide Hanzade nin geçen ilk bahar yüzde 50 si çıkmıştı bi de Siz olsanız bastırmaya devam eder miydiniz

Yeni üyeler burda çok reklam yaptı yıllarca ,o yüzden yazdım onu ama sizin durum farklıymış, anladım Başka kim çıkmıştı size övdüğünüz? Size falların çıkası var sanırım,güzel bi sey bu .Ben çok paralar harcadım,çıkan fal sayısı yüzde 3 ü geçmez

Bende hepsine baktirdim saten sen bir konu hakindami baktiriyorsun yoksa hep deysik konularmi

Bende çıkanları bulana kadar çok harcadım malesef gerçi bulsakta hala yenileri aramaya devamda ediyoruz bağımlılık gibi hep bir yeni fikir arayışı Ayda deniz çok fazla nokta atışı yaptı beni çok şaşırttı yıldıznamede aklımda olan tarihi ve olayı söyledi ben sormadan tabi herşeyi net çıktı demem için daha zaman var onun dışında fulyayla aslıya çok uzun zamandır baktırıyorum bir yılı geçmiştir onlar bende hep çıkar ikabın dediği çıkan şeyler var beklediğim vadeside var ama oda çıkcak gibi duruyor gül demirlede çok uyuştuğumuz zamanlar oldu çıkan fallarıda var ama son üç fal çıkmadı çıkmadıkça ötelemeye başladı beni akının ilk falı çıktı ikinci falı yakınından bile geçmedi şuanlık hatırladıklarım bunlar ama falsepetinde miran vardı bilmem hatırlarmısınız miran kılıçtı ona arkadaşımla baktırmıştık onu kitap gibi okumuştu bende umutlanmıştım ama bana söylediği ne varsa tersi olmuştu ben miranı kötülerim hala arkadaşım sosyal medyasından baktırmaya devam eder fal işi gerçekten garip

Baktırmaya hiç ihtiyaç duymadığımız bir hayatımız olsun inşallah

Asli ?? Fal sepetindemi

Asli gül mü?

Bende hepsine baktirdim saten sen bir konu hakindami baktiriyorsun yoksa hep deysik konularmi
10 küsur sene tabii değişik konular oldu ama 3 yıl sürekli sorduğum bir miras işi vardı ,hepsi olacak olacak dedi olmadı ,konu kapandı gitti.Daha pandemi öncesiydi .Çok hayal kırıklığı yaşattı.Bi kişi bile olumsuz görmemişti.

Baktırmaya hiç ihtiyaç duymadığımız bir hayatımız olsun inşallah
Ben de öyle derdim hep ,yine de amin tabii Mesela ; 6 aydır baktırmadım hiç ve şu an baktırsam yine acayip konu birikti Hayat böyle bi şey sonuçta.Benim kırılma noktam ,en son Geçen sene Gül Demir in dediğinin çıkmadığı 1200 TL lik falla oldu.Çıkmayan bi fala bu ekonomide 1200 TL ödeyince içimde fal baktırma isteği tamamıyla sönümlendi.Kendi adıma konuşuyorum; kendimi gerçekten enayi hissettim.Bunca yılın sonunda oldu o da.Daha önce de yazmıştım bunları.Bildirimler geliyor burdan bazen ve çok oturmuş içime yine yazdım kusuruma bakmayın.

Peki geleceği göz ardı etsek, çıkmıyor desek, şu an kişilerin düşüncelerini, anlık durumlarını geri planda neler döndüğünü vs. bunları bilen var mı? Teyit edebildiniz mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…