Ayda Deniz e baktırmış mıydınız?Deniz Çakır: Vadesi geçti patladı.
Gül Demir:2 kere baktırdım ikisinde de ben vade vermiyorum ama yakın zamanda olacak dediği şeyler olmadı.
Elena Günce: Falın benle alakası yok gibiydi, çıkmadı.
Hermes Iris: Anlık analizleri doğru gibiydi ama vadesi çıkmadı.
Sevilay Ay: Umut vermiş baya. Falı çıkmadı.
Mayra Öz: Anlık kişilik analizleri çok başarılı gibiydi, söylediği bir durumda gerçekleşti ama en son falı çıkmadı vadesi geçti.
Tuğçe Leo: 2 kere baktırdım, vadeyi öteledi.
Melisa Çiçek: Anlık doğru gibiydi, vadesi geçti.
Eslim Mina: Vadesi geçti.
Tuğba Dönmez: Pembeci, vadesi geçti.
Emir Sez: Anlık doğru gibiydi, vadesi geçti.
Defne Simay: Vadesi geçti.
Eda Aksu: Yorumlarını beğeniyorum, dobra bir insan. Vadesi geçti sayılır ama.
Eda Denizer: Pembeci olduğunu fark ettim daha sonra, vadesi geçti.
Deva Güneş: 2-3 kere baktırdım çıkmadı.
Peri Melek: Kendinden çok emin konuşuyordu vadesi geçti.
Gülse Burçin: Vadesi geçti.
Güneş Çakır: Anlık iyi gibiydi, vadesi geçti.
İkab Esmer: Fal da sürekli duraksamış, adam akıllı dinleyemedim bile.
Börte Talu: Birkaç kere baktırdım anlık analizlerini beğeniyorum vadesine daha var.
Beyza Deniz: Falın yarısını dinleyebildim, cümleler çok kopuk ve bağımsızdı.
Işılay Can: Pembeci, vadesi geçti.
Fulya Gönülaçar:Vadesi geçti.
Bunlar Nisan, Mayıs ayı vadesi verenler ve çıkmayanlar.
Bundan önce Aslı Duru, Ahu Yaldız, Alin Toprak, Didar Evren, Sümeyra Yanmaz, Melek Kara, Duygu Deniz, Efsun Hatun bunlar da çıkmamış.
Birkaç kişi kaldı vadesi az kalan onları da güncellerim
Hiç birinin çıkmamasıda çok sinir bozucudur yaBana fallar çıkmıyor ya bende mi bir tutarsızlık varBuarada armağan kaplana ne falı baktırdınız?
Armağan bize çıkmamıştı ablamla ,hatta sonuç dediklerinin tersi oldu.Sizi okuyunca şaşırdım.Buraya da yeni üye olmuşsunuz sanırım.Hiç birinin çıkmamasıda çok sinir bozucudur ya
ben armağana sadece kahve atıyorum bir kere resmi bir kurumla alakalı bir fal baktırmıştım mahkeme tarihine kadar çıktı aşkla ilgili baktırdım çıktı işimle ilgili baktırdım çıktı ama çok detaysız bakıyor ben ona sadece sonuç için gidiyorumdaha önce iade almışlığım falan var çıkınca başka hesap açıp kendime zorla baktırmıştım dadanmıştım ona çok inat iade alınca bir daha bakmamıştı aylarca
Size çıkan oldu mu peki ya da anlık olarak en beğendiğiniz kimdi?Armağan bize çıkmamıştı ablamla ,hatta sonuç dediklerinin tersi oldu.Sizi okuyunca şaşırdım.Buraya da yeni üye olmuşsunuz sanırım.
Çok baktırdım fal sepetinde 10 yılı aşkın.En son geçen sene Gül ile final yaptımSize çıkan oldu mu peki ya da anlık olarak en beğendiğiniz kimdi?
Yeni üye olmadım başka bir hesabımın şifresini kaybedince 2-3 ay önce bu hesabı açtım. Sadece armağanı değil bir çok kişiyi yazdım aslında üstelik detaysız bakıyor diyede kötülemişimArmağan bize çıkmamıştı ablamla ,hatta sonuç dediklerinin tersi oldu.Sizi okuyunca şaşırdım.Buraya da yeni üye olmuşsunuz sanırım.
Yani baska tutan hic olmadi öylemiÇok baktırdım fal sepetinde 10 yılı aşkın.En son geçen sene Gül ile final yaptım6 aydır da hiç baktırmadım kimseye.Tek çıkan Gül ün ilk falıydı.İkincisi acayip patladı diye küstüm baktırmıyorum kimseye Bu 10 senenin içinde anlık analizlerde ve geçmişi bilmede en beğendiğim ise Elena idi.
Vallahi olmadı ,Nesibeler,Melih gün ler,Armağanlar, Fulya nas lar,zeliş canlar ,melisa donukuk lar ,özlem yılmazlar, arya çiçekler ,Duygular ,Didar evren ler,yani o kadar çok ki hangisini yazayım.Nadide Hanzade nin geçen ilk bahar yüzde 50 si çıkmıştı bi deYani baska tutan hic olmadi öylemi
*baktırmaya diyecektim ,yanlış gitmiş .Yani baska tutan hic olmadi öylemi
Yeni üyeler burda çok reklam yaptı yıllarca ,o yüzden yazdım onu ama sizin durum farklıymış, anladımYeni üye olmadım başka bir hesabımın şifresini kaybedince 2-3 ay önce bu hesabı açtım. Sadece armağanı değil bir çok kişiyi yazdım aslında üstelik detaysız bakıyor diyede kötülemişimama yiğidi öldür hakkını yeme yapıyorum ben detaysız ve çok kısa ama sonucu hiç şaşmadı bende. Armağandan daha çok övdüğüm yorumcularda var daha çok gömdüğüm yorumcularda. Herkesin kendi deneyimi nihayetinde
Bende hepsine baktirdim satenVallahi olmadı ,Nesibeler,Melih gün ler,Armağanlar, Fulya nas lar,zeliş canlar ,melisa donukuk lar ,özlem yılmazlar, arya çiçekler ,Duygular ,Didar evren ler,yani o kadar çok ki hangisini yazayım.Nadide Hanzade nin geçen ilk bahar yüzde 50 si çıkmıştı bi deSiz olsanız bastırmaya devam eder miydiniz
Bende çıkanları bulana kadar çok harcadım malesef gerçi bulsakta hala yenileri aramaya devamda ediyoruz bağımlılık gibi hep bir yeni fikir arayışıYeni üyeler burda çok reklam yaptı yıllarca ,o yüzden yazdım onu ama sizin durum farklıymış, anladımBaşka kim çıkmıştı size övdüğünüz? Size falların çıkası var sanırım,güzel bi sey bu .Ben çok paralar harcadım,çıkan fal sayısı yüzde 3 ü geçmez
Baktırmaya hiç ihtiyaç duymadığımız bir hayatımız olsun inşallahVallahi olmadı ,Nesibeler,Melih gün ler,Armağanlar, Fulya nas lar,zeliş canlar ,melisa donukuk lar ,özlem yılmazlar, arya çiçekler ,Duygular ,Didar evren ler,yani o kadar çok ki hangisini yazayım.Nadide Hanzade nin geçen ilk bahar yüzde 50 si çıkmıştı bi deSiz olsanız bastırmaya devam eder miydiniz
Asli ?? Fal sepetindemiBende çıkanları bulana kadar çok harcadım malesef gerçi bulsakta hala yenileri aramaya devamda ediyoruz bağımlılık gibi hep bir yeni fikir arayışıAyda deniz çok fazla nokta atışı yaptı beni çok şaşırttı yıldıznamede aklımda olan tarihi ve olayı söyledi ben sormadan tabi herşeyi net çıktı demem için daha zaman var onun dışında fulyayla aslıya çok uzun zamandır baktırıyorum bir yılı geçmiştir onlar bende hep çıkar ikabın dediği çıkan şeyler var beklediğim vadeside var ama oda çıkcak gibi duruyor gül demirlede çok uyuştuğumuz zamanlar oldu çıkan fallarıda var ama son üç fal çıkmadı çıkmadıkça ötelemeye başladı beni akının ilk falı çıktı ikinci falı yakınından bile geçmedi şuanlık hatırladıklarım bunlar ama falsepetinde miran vardı bilmem hatırlarmısınız miran kılıçtı ona arkadaşımla baktırmıştık onu kitap gibi okumuştu bende umutlanmıştım ama bana söylediği ne varsa tersi olmuştu ben miranı kötülerim hala arkadaşım sosyal medyasından baktırmaya devam eder fal işi gerçekten garip
Asli gül mü?Bende çıkanları bulana kadar çok harcadım malesef gerçi bulsakta hala yenileri aramaya devamda ediyoruz bağımlılık gibi hep bir yeni fikir arayışıAyda deniz çok fazla nokta atışı yaptı beni çok şaşırttı yıldıznamede aklımda olan tarihi ve olayı söyledi ben sormadan tabi herşeyi net çıktı demem için daha zaman var onun dışında fulyayla aslıya çok uzun zamandır baktırıyorum bir yılı geçmiştir onlar bende hep çıkar ikabın dediği çıkan şeyler var beklediğim vadeside var ama oda çıkcak gibi duruyor gül demirlede çok uyuştuğumuz zamanlar oldu çıkan fallarıda var ama son üç fal çıkmadı çıkmadıkça ötelemeye başladı beni akının ilk falı çıktı ikinci falı yakınından bile geçmedi şuanlık hatırladıklarım bunlar ama falsepetinde miran vardı bilmem hatırlarmısınız miran kılıçtı ona arkadaşımla baktırmıştık onu kitap gibi okumuştu bende umutlanmıştım ama bana söylediği ne varsa tersi olmuştu ben miranı kötülerim hala arkadaşım sosyal medyasından baktırmaya devam eder fal işi gerçekten garip
10 küsur sene tabii değişik konular oldu ama 3 yıl sürekli sorduğum bir miras işi vardı ,hepsi olacak olacak dedi olmadı ,konu kapandı gitti.Daha pandemi öncesiydi .Çok hayal kırıklığı yaşattı.Bi kişi bile olumsuz görmemişti.Bende hepsine baktirdim satensen bir konu hakindami baktiriyorsun yoksa hep deysik konularmi
Ben de öyle derdim hep ,yine de amin tabiiBaktırmaya hiç ihtiyaç duymadığımız bir hayatımız olsun inşallah
Hic kimse olmicak demedimi10 küsur sene tabii değişik konular oldu ama 3 yıl sürekli sorduğum bir miras işi vardı ,hepsi olacak olacak dedi olmadı ,konu kapandı gitti.Daha pandemi öncesiydi .Çok hayal kırıklığı yaşattı.Bi kişi bile olumsuz görmemişti.
Hiç kimse demedi ve psikoloji bozuluyor sonunda maalesef.Hic kimse olmicak demedimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?