Gökben ışık mı? Onun cümleleri çok anlaşılmıyor ya ne demek istediğini epey anlamaya çalışmıştım yorumundaBen hiç baktırmadim ona dünkü yorumculardan duyguya baktırdım o da eh diyebilirim, gök bende ne çıktı ne çıkmadı ortalamaydi
Enteresan. Daha önce baktırıp da iade mi istemiştiniz öyle bir sebebi olabilir mi? Eğer değilse dürüst davranmış, amaç belli olsa bir şeyler söyler gönderirdi bence.Peri Melek enerjim uymuyor diyerek 700tl lik falı geri gönderdi, sorduğum soru da basitti hatta tek bir soruydu. Sanki nostrademus hayatın gizemini çözüyor.
İlk defa fal göndermiştim, online olması için de günlerce bekledim.Enteresan. Daha önce baktırıp da iade mi istemiştiniz öyle bir sebebi olabilir mi? Eğer değilse dürüst davranmış, amaç belli olsa bir şeyler söyler gönderirdi bence.
kahve su falında değil ama tarot katinada bence tek soru olunca böyle yapıyorlarPeri Melek enerjim uymuyor diyerek 700tl lik falı geri gönderdi, sorduğum soru da basitti hatta tek bir soruydu. Sanki nostrademus hayatın gizemini çözüyor.
Peri melek çok mu iyiymiş kiİlk defa fal göndermiştim, online olması için de günlerce bekledim.
Mücahit özkan, yaren keskin, azure ışık, emel arslan, ayperi günay benim için iyiydi. Mücahit keskin tak tak konuşur mesela kendinden emin bir biçimde benim için farklı bir deneyimdi. Arada bırakmaz asla. Ayperi sert gelebilir bu soru tarot için uygun değil diye kızıyor bazen ama iyi baktıAn enerjisinde kimi önerirsiniz
Elinize sağlık çok güzel referans oldu. Önerebilecekleriniz var mı pekiHerkese iyi bayramlar arkadaşlar
Bende patlayan falları ve bir daha yorum almam dediğim yorumcuları belirtmek istiyorum.
Artemis Bilen: 1 li vadelerde ilişkiyi netleştirecek adımlar atacak demiş Nisan ayı içerisinde. Nisan ayında sadece 1 gün iletişime geçti. Süreç dediği gibi ilerlemedi bende patladı.
Irmak Akar: Bu yorumcudan 2 defa yorum aldım biri ocak ayında diğeri mart ayında.Ocak ayındaki yorumda net bir ilişkiniz olacak şubat ayına kadar mayıs sonuna kadar yüzükle geleceğini söylemiş. Öyle bir şey olmadı.
Nisan Ayında: Bazen gel gitli davranıyor bunun nedeninin duygularının az olduğundan bahsetmiş. Kasım aralık gibi ilişkiyi netleştirecek adımlar var demiş. Önceki falıyla çelişmiş. Önceki yorumda yüzük demiş sonraki yorumunda duyguları az demiş.
Ahuse Pera iki defa baktırmışım anı güzel yorumlamıştı ancak aralığın 5 li vadelerinde ilişkiyi siz bitereceksiniz demiş kaybettiğini anlayınca iletişim adımları atmaya başlayacağından bahsetmiş.
Ocak ayı: 3 lü vadelerde ilişkinin netleşeceğinden bahsetmiş. Mart ayına dikkat çekmiş. Ancak dediği tarihlerde ne ben ilişkiyi bitirdim ne de netleşme adına bir gelişme olmadı patladı maalesef.
Melek Topal Ocak: Spesifik bir şey bilmemiş. olumlu olacağından bahsetmiş. 2 li vadede yüz yüze görüşme olacak demiş. Öyle bir gelişme yaşanmadı. Yorumunu dinleyince pembeci buldum. Tavsiye etmiyorum
Asya Yıldız Aralık ayı: Uzun bir yorum yapmış aslında bildiği şeyler var. İletişim var ama kopuklukta olur. Kopsanızda yeniden küllerinden doğarsınız demiş aslında süreç buna benzer ilerledi. Netleşme konusunda vade vermedi. Ancak çok yüksek sesle ve konuyu biraz uzatarak konuşmuş.
Zeyra Korkmaz Kahve (Mart): Doğum günümde sürpriz bir hediye gelecek demiş öyle bir şey olmadı. Yemeğe çıkacağımızdan bahsetmiş. İkimizde farklı ülkelerdeyiz. Adamın yaşadığı gel gitleri benimmiş gibi anlatmış. Pembe bir tablo çizmiş. Tavsiye etmiyorum.
Yağmur Kaya (Ocak 2024 kariyer ve aşk) iş için sormuştum 6 aylık bir vade vermiş ancak öyle bir durum gelişmedi. 3 ay içerisinde yeni bir insan hayatıma girecek dedi o vadede girmedi .Falı komple patladı.
Pakize Berat (Ekim 2024): 3. Kadın enerjisinden bahsetmiş. Anne veya başka bir kadın enerjisinden bahsetmiş. Süreci olumsuz görmüş oyaladığını bahsetmiş kendisinin bir adım atmayacağını söylemiş. Başlatma ve bitme enerjisi bu kişide yok. Siz isterseniz bitecek o bitirmeyecek demiş. Hatta bir an önce ilişkiyi bitirin diye tavsiye vermiş. Lakin bir kopuş yaşanmadı arada. Hani ne netleştirebildik ne kopabildik.
İkab Esmer (mart): Adamın bana karşı ciddiyet istediğini söylemiş. Benim gizemli tavrımın adamın ilişkiyi netleştirmesini zorluyor demiş. Öyle bir şey yoktu.Sürekli bir iletişim almak isteyen demiş ki adamın kendisi iletişimi birden kesiyor. Ancak iyi bir insan olduğundan bahsetmişti.Soru kısmında da ciddiyet görmüştü
2.falı Ben ikinci falı attığımda iletişim yoktu böyle belirtince de adam seni oyalıyor demiş. Annesinin büyütemediği adamı sen mi büyüteceksin demiş. Adamın karakteriyle ilgili zehir zemberek açıklamalarda bulunmuş. Süreci olumsuz görmüş.Doğal olarak ilk falında böyle diyordunuz dedim enerjiler değişir anlarımda adamın karakterini değiştirdiniz dedim. O zaman yıldızname baktırmanızı tavsiye ederim dedi. Bende iade aldım. Falı patladı bir daha baktırmam.
Melek Kara (Mart) Nisan ayıyla itibariyle hayatımın değişeceğinden, bu ayda adamdan net adımlar geleceğinden bahsetmiş. Nisan ayında iletişim kurulmadı. Evlilik görmüş ancak yakın vadeyi bilemediği için uzun vadeli bir şeyi bilmesini bekleyemem. Biraz fazla yavaş konuşuyor. Falı bende patladı.
Merve Merveli (Ocak Ayı) ani bir çıkışla bir ayrılık yaşanabileceğinden bahsetmiş. Ayrılık olacak sonrasında tekrar birliktelik olacağını söylemiş. Ayrılık yaşanmadı. İletişimsiz kaldık ancak kopmadık.
2. falı : Adamın karakterini her çiçekten bal alayım sende kenarda dur diye belirtmiş ancak adamla arkadaşlıktan sevgililiğe döndüğümüz için adamın böyle bir karakter olmadığını söyleyebilirim. Bende yorumları patladı.
Özlem Yılmaz Ocak: Nisan ayında görüşme talebi olacak demiş ancak gerçekleşmedi. Adamın karakterini doğru yorumlayamamış. Adamdan çocuk sahibi olmak istiyorsun demiş hahaAdam önce ilişkiyi netleştirsin ne çocuğu allah aşkına haha Nisan ayıyla beraber ya ayrılık olur ya netleşme demiş gerçekleşmedi. Komple patladı
Nezih Tuna : Adamın karakterini baya övmüş bu kişiyle ciddiyet görmüş. Sonrasında evleneceğim adamın özelliklerinden bahsetmiş yarısı var yarısı yoktu bu özelliklerin şuan ki konuştuğum kişide. Soru sor kısmından sorunca bu durumu o zaman bu kişiyle evlenmeyeceksin demiş. Tutarlı bir yorum asla değildi. Tavsiye etmiyorum.
Açılay Kam Kariyer (2022): Bu kişinin kariyerle dediği komple patladı. Kariyer sürecim tamamen farklı ilerledi.
Ece Eminoğlu (yıldızname ) ilişki için yıldızname baktırdım ancak falın yüzde 90 ını benim karakterimle ilgili yorum yapmış işte koç burcu şöyle böyle vs. falın sonuna doğru aklımdaki kişiyi yorumlaya başlamış. Netleşme varabilmemiz için ikimizinde el ele vermesi gerekiyormuş. Bunu yıldızname falında söyledi evet. Tavsiye etmiyorum.
Türkan Soytürk (mayıs) Adam bana sırılsıklam aşıkmış. Neden git gel ilişki yaşıyorsunuz adrenalin ve macerayı seviyor musunuz demiş. Evet abla git gelli ilişkiler yaşamak benim en büyük hobim demiştim içimden falın ilk iki cümlesi iade almama yetti.
devamı gelecek. daha çıkmayan - beğenmeyen fallar var sonra beğendiğim falcıları söyleyeceğim.Elinize sağlık çok güzel referans oldu. Önerebilecekleriniz var mı peki
Kiz hicmi cikmadi ya moralim bozuldu yaFiliz Çetin aralık ayı: Sürpriz yorumcu falında kendisi falımı yorumlamıştı. Adamla netleşme görmemiş ancak kopuş da görmemişti. Bu kısmı bilmişti. Başka bir adam enerjisi almıştı benim tarafta öyle bir adamla tanışmadım.
2.falı (yıldızname): Bu adamla 2025 yılında netleşme görmemiş. Hatta kader bağı görmemiş ama adamı bekle demiş.adamın karakteri iyi demiş.Adamla ilişki olmasa bile hayatında olsun yaralarını sar demişti.2 yeni kişiden bahsetmiş. Ancak özelliklerini belirtmemiş adamların. Bende ben ilişki yoksa kimsenin yaralarını saramam o kadar iyi bir insan değilim dediğimde senin merhametini gördüm demişti. Ayrıca madem kader de yoksa net bir şekilde bu adam iletişim kurarsa önüne bak demenizi beklerdim diye belirtmişim. Böyle ilginç bir yorum aldım kendisinden Filiz çetinin çıkan falı var mı ?
Melissa Ryan: Hisli olduğunu düşünmüyorum. Özellikle telefondan yorum yapıyor ki verdiğiniz cevaplara göre yorumunu şekillendiriyor. Tavsiye etmiyorum.
Ahu Yaldız (mart) pembe bir tablo çizmiş 1 ay içerisinde net adımlar atacağını belirtmiş ancak öyle bir şey olmadı. Nisan ayı oldukça sessiz geçti. Falı patladı bende.
Hayal Gibi (sürpriz yorumcu falı) ben falını hiç beğenmedim.
Efsun Hatun: Adamın karakterini çok yanlış yorumladı. Adam iletişim alanında çalışıyor dedi. Adam mekanik alanda çalışıyor. İletişime açık biri dedi hayır ketum birisi gibi gibi. Ben iade aldım bu yorumcudan.
Yaren Keskin (Mart ayı) Nisan sonunda bu kişiden net adımlar alabilirsiniz demiş öyle bir durum gerçekleşmedi. Falı patladı.
Tuğçe Zirve (Nisan) Çok çelişkili bir yorum yapmış. Bütün tuşlara basmış resmen tavsiye etmiyorum.
Şahdiva Han Mart 3- 4 ay önce bir ilişkiden çıkmış demiş ancak biz ağustos 2024’te başladık konuşmaya. Hani yeni ayrılıp benimle başlamadı. Sonraki söyledikleri gerçekleşmedi patladı.
Sümeyra Yanmaz (Nisan) en uzun yorumu kendisinden aldım. Gerçekten emek vermişti her soruma kart çekmişti hakkını yiyemem ancak 1 ay sonra ilişki başlangıcı olabilir demiş ama gerçekleşmedi
Özkan Akdeniz 2023 kariyer Kariyerle ilgili dediği şeyler gerçekleşmedi. Kariyerim farklı ilerledi. Yorumun altını dolduramamış. Falı patlamış.
Deva Güneş ilk falı oldukça olumsuzdu ancak dediği gibi ilerlemedi.
2.falı ise aynı kişiyle olan süreci olumlu görmüş. Devadan anlık enerjiler için baktırabilirsiniz ancak gelecek için beklenti içerisinde olmayın derim
Cevher Altun (mart) evet enerjisi çok tatlı biri ancak nisan ayında bir sürprizle karşılaşacağımı söylemiş artık duygularını bastırmayacağını belirtmiş ancak süreç öyle ilerlemedi.
Eslim Mina (2024 kariyer) kariyer kısmında dedikleri kesinlikle çıkmadı. Kariyerim farklı ilerledi.
Aleyna Venüs (mart) Nisan ayı içerisinde bir görüşme talep etmesi, yanına gelmesi gibi durumlar olmadı.
Alin Toprak (mart) 27 mart gibi güzel kapıların açılacağını ilkbaharın benim aylarım olacağını söylemiş ki kesinlikle öyle olmadı çok az iletişim kurduk. Artık sorunlarını anlatmaya başlayacak demiş ancak öyle bir durum gerçekleşmedi dediği vadelerde.
Fulya naz yada zelis can asli duru baktirdinmi?Filiz Çetin aralık ayı: Sürpriz yorumcu falında kendisi falımı yorumlamıştı. Adamla netleşme görmemiş ancak kopuş da görmemişti. Bu kısmı bilmişti. Başka bir adam enerjisi almıştı benim tarafta öyle bir adamla tanışmadım.
2.falı (yıldızname): Bu adamla 2025 yılında netleşme görmemiş. Hatta kader bağı görmemiş ama adamı bekle demiş.adamın karakteri iyi demiş.Adamla ilişki olmasa bile hayatında olsun yaralarını sar demişti.2 yeni kişiden bahsetmiş. Ancak özelliklerini belirtmemiş adamların. Bende ben ilişki yoksa kimsenin yaralarını saramam o kadar iyi bir insan değilim dediğimde senin merhametini gördüm demişti. Ayrıca madem kader de yoksa net bir şekilde bu adam iletişim kurarsa önüne bak demenizi beklerdim diye belirtmişim. Böyle ilginç bir yorum aldım kendisinden Filiz çetinin çıkan falı var mı ?
Melissa Ryan: Hisli olduğunu düşünmüyorum. Özellikle telefondan yorum yapıyor ki verdiğiniz cevaplara göre yorumunu şekillendiriyor. Tavsiye etmiyorum.
Ahu Yaldız (mart) pembe bir tablo çizmiş 1 ay içerisinde net adımlar atacağını belirtmiş ancak öyle bir şey olmadı. Nisan ayı oldukça sessiz geçti. Falı patladı bende.
Efsun Hatun: Adamın karakterini çok yanlış yorumladı. Adam iletişim alanında çalışıyor dedi. Adam mekanik alanda çalışıyor. İletişime açık biri dedi hayır ketum birisi gibi gibi. Ben iade aldım bu yorumcudan.
Yaren Keskin (Mart ayı) Nisan sonunda bu kişiden net adımlar alabilirsiniz demiş öyle bir durum gerçekleşmedi. Falı patladı.
Tuğçe Zirve (Nisan) Çok çelişkili bir yorum yapmış. Bütün tuşlara basmış resmen tavsiye etmiyorum.
Şahdiva Han Mart 3- 4 ay önce bir ilişkiden çıkmış demiş ancak biz ağustos 2024’te başladık konuşmaya. Hani yeni ayrılıp benimle başlamadı. Sonraki söyledikleri gerçekleşmedi patladı.
Sümeyra Yanmaz (Nisan) en uzun yorumu kendisinden aldım. Gerçekten emek vermişti her soruma kart çekmişti hakkını yiyemem ancak 1 ay sonra ilişki başlangıcı olabilir demiş ama gerçekleşmedi
Özkan Akdeniz 2023 kariyer Kariyerle ilgili dediği şeyler gerçekleşmedi. Kariyerim farklı ilerledi. Yorumun altını dolduramamış. Falı patlamış.
2.falı ise aynı kişiyle olan süreci olumlu görmüş. Devadan anlık enerjiler için baktırabilirsiniz ancak gelecek için beklenti içerisinde olmayın derim
Cevher Altun (mart) evet enerjisi çok tatlı biri ancak nisan ayında bir sürprizle karşılaşacağımı söylemiş artık duygularını bastırmayacağını belirtmiş ancak süreç öyle ilerlemedi.
Eslim Mina (2024 kariyer) kariyer kısmında dedikleri kesinlikle çıkmadı. Kariyerim farklı ilerledi.
Aleyna Venüs (mart) Nisan ayı içerisinde bir görüşme talep etmesi, yanına gelmesi gibi durumlar olmadı.
Alin Toprak (mart) 27 mart gibi güzel kapıların açılacağını ilkbaharın benim aylarım olacağını söylemiş ki kesinlikle öyle olmadı çok az iletişim kurduk. Artık sorunlarını anlatmaya başlayacak demiş ancak öyle bir durum gerçekleşmedi dediği vadelerde.
Ve zülal seneFiliz Çetin aralık ayı: Sürpriz yorumcu falında kendisi falımı yorumlamıştı. Adamla netleşme görmemiş ancak kopuş da görmemişti. Bu kısmı bilmişti. Başka bir adam enerjisi almıştı benim tarafta öyle bir adamla tanışmadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?